Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рашистки юбилеи
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Дончо Тонев
Цитат
Е нали рая е на руска територия, пък Несебър е в евроада... или просто си пишеш предизборни простотии на хонорар.

На едно море ли ще съм с братушките? Да. Аз от едната страна, те - от другата. Стига ми. Човек може да обича и от разстояние. Топвам си краката в Несебър, а си представям Крим. Същото е, и дори идва по-тънко. Отделно че в Несебър/Равда често се чува руска реч. Сиромах човек - жив дявол.
Дончо Тонев
Така е, защото гражданите не им пречат, пречат им селяните.
А защо братушките бягали от войната? Че кой не бяга?!

https://youtu.be/-hIur-opSak?si=pst3kXTMiPW-a9Dz
Glo
Цитат
На едно море ли ще съм с братушките? Да. Аз от едната страна, те - от другата. Стига ми. Човек може да обича и от разстояние. Топвам си краката в Несебър, а си представям Крим. Същото е, и дори идва по-тънко. Отделно че в Несебър/Равда често се чува руска реч. Сиромах човек - жив дявол.

Шрито, Шрито, ах момченценце немито , обиколил съм целия Крим с моя кола, не мое си преставиш ква мизерия беше, почти нямаше бензиностанции, а където имаше нямаше бензин, зареждахме от някви нелегални частни цистерни скрити в близките горички край пътя, не знаеха как се ползва запалка, знаеха да си палят цигарите само с кибрит, миналата година го разправях това на една украинка в Несебър женена за българин, имат магазин за кожени якета, не можеше да повярва, ма тя по=млада, бях в Крим 93/94 година, минах даже през Приднестровието, тъпия руски войник на пункта си изпроси Елката ми, деееба мизерниците, полудя от щастие, цяла Елка все пак, сама смята, без сметало w00tbrows.gif
Питето
Украинците и евреите не бягат.
Питето
Тц, в моя свят няма излишни, а само такива, които не са си на мястото. Ако махнем упътванията следващото поколение ще намалее и няма да има достатъчно бройка нови умни. Отделно, че ще се прецака пазара ако клиентите намалеят драстично.
Просто трябва някак да се ограничи възможността на 80%ните да дават наклон на обществата.
Дончо Тонев
Цитат(Питето @ 09/03/2026, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Друга лъжа е , че вярата била истина.

Енивей. Но. Вярата си е вяра. „Приемане, благоразположеност към нещо.” Така работи вярата в нашия свят. За всяко човешко същество. Питаш някого за мнението му по даден въпрос, той бръква в ковчежето с мъдрости и ти дава безценен диамант - своята вяра. Чиста мъдрост. Виж какви веселяци са хората отвъд океана, и колко мъдри: https://youtube.com/shorts/BK4MmxtIR5Y?si=3G6IaIfz9A3pNrwn
Дончо Тонев
Цитат
Украинците и евреите не бягат

Ако не бягат, то не е защото не искат да избягат. Принудени са да стоят там. Вързани. И си чакат нобеловата награда за мир. Приятелят на моя ексадаш - Д. Тръмп, прави същото - работи за мира в региона, а и в целия свят. Иначе как ще спим спокойно?!

https://youtube.com/shorts/uZF2DFgI8AM?si=zt5Jzba87l5cVwdR
Питето
Признаваш, че не ти мина лъжата, как две различни неща били едно и също.
Цитат(Дончо Тонев @ 18/03/2026, 22:11) <{POST_SNAPBACK}>
... Вярата си е вяра. ...

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.