Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Размисли за потребностите ...
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
unguriano
Цитат(Catpuccino @ 20/09/2017, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ееее чак па постоянно wavetowel2.gif ...казах ти че като се пречка тва чудо и се сещам за теб ...
ако беше постоянно ...требеше да отваряме нова тема ... за несподеленената либов prashchai grigorii.gif

Аз да питам, за сигурност. Щото почти цело лето не съм се качил на кола. wavetowel2.gif
Catpuccino
Цитат(unguriano @ 20/09/2017, 16:32) <{POST_SNAPBACK}>
Аз да питам, за сигурност. Щото почти цело лето не съм се качил на кола. wavetowel2.gif

Ти не се оправдавай с лятото...то и други не се качваха ... ама сега като са се накатерили ....
Аз да ти кажа за сигурност че за пътя към подножието на Витоша wink.gif иде речта и не за лятото wink.gif

Като те видя пак ще ти кажа tongue.gif
Хаос
Цитат(Catpuccino @ 20/09/2017, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>
Именно де wink.gif ... затова заглавието е подвеждащо и тръгнах да търся втори план.

Аз си мисля, че всеки би могъл да мине без това място ...

Съвсем простичко е...
Надниквам, за разтуха, от време на време - и писано предимно в раздели Християнство, Източни религии и Ислям...
И се сетих каква трагедия настана, когато се разбра, че оня форум се закрива, колко хора работиха да направят нов, защото настана драма, архиви се пазеха, записваха, сакън да не се загуби нещо, и да можем да се видим какви глупости сме писали преди десет години...
И накрая - само след три месеца никой не пише, освен привържениците на религиозните раздели...
Та се запитах - доколко е потребно това някому....
Правилно си мислиш! biggrin.gif
agrippa
За инфо, може да науча нещо ново или дето вече съм го забравил. Кои теми вълнуват народа в момента.

Да си видя мислите публикувани, може пък и някой да ги прочете. Да променя може би мааалко общественото мнение в правилната посока. Да си сверя часовника.

Като антипод на гадния Фейсбук, да, имам акаунт и там, но мразя да влизам.

Развлечение, вицове, мъдри мисли и притчи. Разнообразие, да сменя форумите също.
agrippa
Цитат(Catpuccino @ 20/09/2017, 05:11) <{POST_SNAPBACK}>
Заглавието е малко подвеждащо wink.gif си помислих на първо четене, но на второ четене се замислих.
...
Аз винаги чета какво има вътре в темата. Е, почти винаги.

Заглавието трябва да е интригуващо, примерно "Портмоне с 3000 лева", а пък вътре - някакъв призив за спасяване на на нещастните или пострадалите или други мизерии... laugh.gif
Хаос
Цитат(agrippa @ 23/09/2017, 08:12) <{POST_SNAPBACK}>
Да променя може би мааалко общественото мнение в правилната посока.

А коя е правилната посока?

Естествено е, всеки да си мисли, че неговата е такава.

Но дали е така? g.gif
rocco_george
Цитат
Да разпускам от стреса.
Ето и днес съм под голям стрес,чакам със свито сърце да дойде утре вечер и да зная,че момчето ми е с отстранен проблем(здравословен).

Цитат(Хаос @ 19/09/2017, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
И споровете тук между останалите и избягалите ти помагат да преодолееш
здравословния проблем на детето си?

Ти,май,четеш без разбиране?!
Къде видя в разпускане от стреса помощ при преодоляване на здравословен проблем?
Написах,че тук във форума разпускам от стреса и като пример дадох,че съм под голям стрес относно предстояща операция на сина ми.Влязох да почета,да погледна нечие мнение и подобни,за да се разсея от разни мрачни мисли.
Ти,когато видиш,че нещо те разсейва,помага ти да разпуснеш от стреса,да се нормализираш чисто емоционално,не би ли го търсил?
Хаос
Цитат(rocco_george @ 23/09/2017, 11:51) <{POST_SNAPBACK}>
Ти,когато видиш,че нещо те разсейва,помага ти да разпуснеш от стреса,да се нормализираш чисто емоционално,не би ли го търсил?

Всеки знае себе си, нормално е.
Аз не търся релакса тук. Не намирам релаксиращи неща... Затова попитах... smile.gif
Питето
До Рим водят много пътища, а не само един.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.