Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Росен Ангелов
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Радио Ереван
През последните дни се издирва един господин обвинен за шесторно убийство. Хайде сега да видим, кой как ще реагира, ако го види докато се разхожда в планината? smile.gif
New
Ще се обадя на ченгетата.

Награда дават ли? smile.gif
Бай Ганьо
Да бе.
Селяните от родното му село не излизали от къщите си вече втори ден,
макар че той не е идвал в селото от 40 години. laugh.gif
New
Напълно ги разбирам хората. Абсолютно вероятно е да убие още някой, ако знае, че той го е видял и познал, защото ще знае, че оня може да го издаде на полицията.
Бай Ганьо
Хора воеводи и комити... smile.gif
New
Къде ги тези? smile.gif
Flama
Ще се обадя на полицията, но първо най-негероично ще си обера крушите по-далече от него.
Shade
Цитат(New @ 05/01/2018, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>
Награда дават ли? smile.gif

Като спомена награда, почти всяка вечер звъняха разни проучватели да искат становище по някакви въпроси. Намерих им цаката. Изслушвам тирадата търпеливо, заявявам, че участвам само в платени проучвания и директно питам какъв е хонорарът. След което също толкова категорично им пожелавам приятна вечер с препоръката да се обадят отново, когато имат какво да предложат в замяна.
Подходът работи. Обажданията намаляха драстично в сравнение с наситеността, за която споделят комшиите.
Persian
Ако го забележа. smile.gif
То трябва и да го позня, щото не съм го виждал, но да кажем, че съм го познал.

Ще му кажа: Брат, некакви те търсят и казват, че си помлел сума народ.
Сигурно и хабер си нямаш за кво говорят, ама ако искаш им се обади. smile.gif
Макарена
Последователността е елементарна:

1. Гледаш как да оцелееш.

2. Обаждаш се на полицията.

Непременно в този ред!
Cury
Спести ми писането gepi.gif

Първо ще се надявам той да не ме е видял, а ако ме е видял да не се усети, че аз съм го познал. И после вече - телефончето.
The_Purifier
Ще го посъветвам най-учтиво да не се мота по горите тези дни, защото ловът още не е приключил и могат да го вземат за дивеч.
wal
Що си мислиш за планината?!?!Как се оцелява през зимата в планината сам?!Не е ли по-разумно да се скрие в голям град,където по-трудно може да бъде открит?!
hristam
Цитат(Cury @ 06/01/2018, 09:26) <{POST_SNAPBACK}>
Спести ми писането gepi.gif

Първо ще се надявам той да не ме е видял, а ако ме е видял да не се усети, че аз съм го познал. И после вече - телефончето.

Точно. Говорете си за това колко е хубаво времето тия дни.
Persian
Цитат(New @ 05/01/2018, 23:54) <{POST_SNAPBACK}>

Ако той е убил онези и е разбрал, че са го усетили и, че го търсят, той няма за какво да убива други.
Не може всеки срещнат да убие.
Те не са му цел, няма отмъщение.

Ако той не е убил никого, по-добре да бяга далеч, щото както са го набелязали, освен да го осакатят и набедят за постъпката на друг, няма какво друго да стане.

Онези хора са убити за отмъщение.
Изчакан е най-удобният момент, който е бил на новата година.
Тогава всеки пуца и никой не забелязва и не обръща внимание.

Това, което се пише е малко вероятно но е е изключено.
На мен повечето ми прилича на отмъщение, но и на възникнал скандал на място.

Ако са изработили някой и са му взели домът или на негов близък домът и спестяванията, съответно този ги е очистил, както се казва до девето коляно, но покрай сухото гори и мокрото.

Какъв мотив би имал един човек да избие толкова народ заради една любовна връзка, освен ако не е изработен от нея и мъжът и.

Другото е, да са седели на маса и някой от компанията да ги е очистил всичките за да няма свидетели.

За този мернах, че пише, че някога си имал работа с някоя.
За какво му е да трепе всички, а дори и нея.

На скоро беше нашумял случай в Момчиловград.
Открили кой е убил момичето, но аз съм сигурен, че не това е мотивът за убийството и.
Но това е без значение какво пишат.
Лошото е, че дребните неща водят до големите престъпления.

Радио Ереван
Цитат(Макарена @ 06/01/2018, 08:49) <{POST_SNAPBACK}>
Последователността е елементарна:

1. Гледаш как да оцелееш.

2. Обаждаш се на полицията.

Непременно в този ред!

Е, няма ли бабаити в този сайт, които да го задържат и предадат на полицията? smile.gif

Радио Ереван
Цитат(wal @ 06/01/2018, 10:40) <{POST_SNAPBACK}>
Що си мислиш за планината?!?!Как се оцелява през зимата в планината сам?!Не е ли по-разумно да се скрие в голям град,където по-трудно може да бъде открит?!

Човекът, ако не си разбрал е планинар, който има много тесен кръг от познати и ще му е трудно да се скрие в голям град след като мутрата му е по всички медии. Предполага се, че е още в района на убиството.
Alexfield
Ти можеш да бъдеш първия бабаит. Заминавай да обикаляш в горите около Луково w00tbrows.gif
Persian
Цитат(Радио Ереван @ 06/01/2018, 12:34) <{POST_SNAPBACK}>

Задържането и предаването не е работа на бабаити.

Казваш, че е планинар, значи може нищо да не е чул, съответно и никой не е убил.
Изведнъж някои му се нахвърлят с обвинения.
Ами, насилието поражда насилие и дори да не е убил ония, с тия трябва да се справи по някакъв начин, независимо какъв.
И ето, зорлем ще бъде принуден.

Да го хванеш и да го предадеш, означава да им объркаш работата. smile.gif

А това, което го пишат по медиите са просто предположения, а за мен са пълна измислица.
А и откъде да знаеш дали не показват един а да търсят друг.

Също и последователността на убийствата и начина, нещо ме съмняват дали са баш така.

Питето
Екслузивно интервю, автографи (после ще са скъпи), а ако се навие да нахвърля едни кратки мемоари или пикантерии. Може някой дори да го наеме, щото така и така вече е затънал максимално, и да постреля още малко по още нЕкои хора от нечий списък все толкова ще го осъдят. А за отплата евентуално некоя оферта за такси до гръцко, сръбско или някъде извън ЕС...
Варианти и ситуации много, само дето трябва дупе за нЕкои и липса на акъл за други, а току виж някое съвсем случайно събитие докара съвсем необичайно развитие на нещата.
unguriano
Бих пробвал да му махна главата. Освен ако не ходи въоръжен до зъби из гората.
А, че се се опитам да кажа на куките, предполагам се подразбира. biggrin.gif
wal
Точно поради това би трябвало да знае,че в планината лесно ще го изловят.
Бай Ганьо
И откъде си сигурен че той е убиеца?
Това щот полицията каза че е?
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 06/01/2018, 13:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ти можеш да бъдеш първия бабаит. Заминавай да обикаляш в горите около Луково w00tbrows.gif

Добре, но трябва още един кандидат. Единият ще го държи, докато другият се обажда на полицията. smile.gif Затова нека вървим двамата. По-млади сме, ще го надвием. smile.gif
Не теб не ти ли направи впечатление, че темата е в Ъ? wink.gif
П.П. Ако трябва да дискутираме сериозно, в този случай място за бабаитлък няма.
Alexfield
В гората лесно ще го заловят, в града лесно ще го заловят... имал бил ефективни присъди, влезли в сила преди 4 години, а още не са го заловили да си ги излежи... чудна работа w00tbrows.gif
Онуфри
Цитат(Бай Ганьо @ 06/01/2018, 18:45) <{POST_SNAPBACK}>

Ам ... знаеш ли, че си прав?

Като знам каква ни е полицията, работата мирише на застояла пръдня!!!

animatedwink.gif
rocco_george
Не зная как бих реагирала.
Но пък се замислих,че в района имам една виличка и от деня,когато мама почина не сме си ходили,та...
Ама пък е в центъра на селото,близо до гарата,кметството и разните му там други институции,та...
И всъщност дали наистина това е убиецът?И сам ли е действал?
New
Цитат(Persian @ 06/01/2018, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ако той е убил онези и е разбрал, че са го усетили и, че го търсят, той няма за какво да убива други.
Не може всеки срещнат да убие.

Как да няма за какво да убива други?! За да не го издадат ще ги убива. При това за него вече е без значение колко още убийства ще извърши, тъй като към момента вече се е снабдил с най-тежкото предвидено в НК наказание - доживотен затвор без замяна.
Но, предполагам, че няма да доживее да го изтърпи, а ще бъде убит при задържането му.
Nova123
Някъде четох: "крими жанра е във възход и гони повече реализъм".

Това с две думи за случващото се, макар и преразказано.

Също така се сещам и за друго, пак така прочетено и казано от друг, когато го питали Не се ли страхува, че роботите или извънземните ще бъдат войнствени - той отговорил "изпратете им малко от Кръстникът, да го гледат"...а пък аз си казвам - за какво говорим ВЪОБЩЕ, когато Нетфликс, и други отпускат сумааа ти пари за повече от брутални и ужасяващи сериали - защото това се ХАРЕСВА и носи приходи.

за Кръстникът сега е вече късно
unguriano
Цитат(Бай Ганьо @ 06/01/2018, 18:45) <{POST_SNAPBACK}>

Рецидивист, обявен за издирване. Не стига ли?
Не виждам да твърдя, че съм сигурен в нещо. Отговарям на въпроса "какво ще направите ако....."
Радио Ереван
Цитат(rocco_george @ 06/01/2018, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>
Не зная как бих реагирала.
Но пък се замислих,че в района имам една виличка и от деня,когато мама почина не сме си ходили,та...
Ама пък е в центъра на селото,близо до гарата,кметството и разните му там други институции,та...
И всъщност дали наистина това е убиецът?И сам ли е действал?

За да разбереш се разходи до виличката. Може да го срещнеш, да се разприказвате и да узнаеш отговора на това, което питаш. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 06/01/2018, 18:48) <{POST_SNAPBACK}>
В гората лесно ще го заловят, в града лесно ще го заловят... имал бил ефективни присъди, влезли в сила преди 4 години, а още не са го заловили да си ги излежи... чудна работа w00tbrows.gif

Ами четири години се е окривал в планината. Защо да не се укрива докато не му изтече давността по чл. 81 (3) от НК във връзка с чл. 80 (1) т.1 от НК? smile.gif
Бай Ганьо
Цитат(unguriano @ 06/01/2018, 17:20) <{POST_SNAPBACK}>
Бих пробвал да му махна главата.

Прозвуча като палач та затва.
wal
Или не искат или толкова им е моженето ,защото човекът и мобилен телефон ползва и Интернет.Тук
Persian
Цитат(New @ 06/01/2018, 19:23) <{POST_SNAPBACK}>

Човек извършва престъпление, когато е хванат на място да извършва друго престъпление или ако живота му е застрашен.
Ако някой го забележи, не му остава нищо друго, освен да бяга за да се скрие, но няма да убие.
За мен, той да е убиеца е най-малко вероятно и е съвсем нормално да се покрие, защото знае какво го чака, без значение дали е виновен или не.

Двете версии са, които ги споменах:
Или са се събрали и някой от компанията ги е очистил или е дошъл външен човек, който има да си отмъщава яко.
Запланувал си го е от месеци, издебнал ги е да се съберат и ги е опукал набързо.

Друго, което прочетох: Бил убил жената някъде си, а после отишъл да застреля и другите.
Според мен, първо е очистил всички, а жената е убил последна. Качил я е на колата и е изчезнал.
В гръб се стреля само по човек, който бяга и го оставяш последен за да види отмъщението ти.
rocco_george
И що ще ми трябва от мечка ремичка?Откъде накъде да ида там и да викам едва ли не:„Ела,Мецо,изяж ме!“
Там има достатъчно народ,дето да проследи нещата,а аз само да се информирам-за състоянието на виличката говоря.
New
Цитат(Persian @ 06/01/2018, 22:23) <{POST_SNAPBACK}>
Човек извършва престъпление, когато е хванат на място да извършва друго престъпление или ако живота му е застрашен.

Нормалният човек прави така, Перси, не и психопат, като този, който убива хладнокръвно, с по пет куршума във всяка една от жертвите си, при това съвсем умишлено, а не в състояние на афект и при самоотбрана.
Persian
Цитат(New @ 06/01/2018, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>

Не всеки, който убива по този начин е психопат.
Армиите по света не са от психопати, а се водят нормални хора. smile.gif
Огнестрелното оръжие се използва най-вече от нормални хора. smile.gif
А за да си почти сигурен, не можеш да разчиташ само на по един куршум.

Истината е, че никой не знае какво се е случило и защо са гръмнати, също, дали е предумишлено или импулсивно.
Дали са убити от един човек или от група хора.
В една стая ли са били или на различни места из къщата.

Всеки може да е, дори и такъв, който най-не очакваш да е.

В онази история от Момчиловград направо си бяха обвинили майката без да и казват.
Начина по който било удушено момичето, било женски метод.

New
Цитат(Persian @ 07/01/2018, 00:54) <{POST_SNAPBACK}>
Не всеки, който убива по този начин е психопат.

Напротов, Перси, всеки!

Цитат
Армиите по света не са от психопати, а се водят нормални хора. smile.gif

Да, нормални хора, които се молят да не им се наложи да убиват, а ако все пак им се случи, после години наред ходят на психотерапии.
Питето
"Всеки", "никой", "никога" все думички, които пропускат части от реалността. Ако докара нормални хора до там, че да се решат на вендета, то със сигурност част от тях ще я планират хладнокръвно и ще действат по мноооого подобен начин.
biggeorge
Непотвърдено: Росен Ангелов се е самоубил
Самоубил ли се е или са го самоубили?
Много интересни ми се сториха няколко коментара под статията.
Възможно е да ги изтрият, затова ги копирам тук. huh.gif
--------------------------------------------------------------------
„Истината за убийството
Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.
Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.
На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.
Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.
Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.
На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.
На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.
Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.
Вярвате ли, че наистина Росен е извършил престъплението?
Не твърдя, че не го е направил, просто се съмнявам в думите на МВР и Прокуратурата. dry.gif
New
Цитат(Питето @ 07/01/2018, 11:23) <{POST_SNAPBACK}>
Ако докара нормални хора до там, че да се решат на вендета, то със сигурност част от тях ще я планират хладнокръвно и ще действат по мноооого подобен начин.

Имаш предвид да докара нормални хора до състояние на ненормалност или психопатия?
Да, става, ама какво по-различно казваш от мен?!
Някои психопати не се раждат такива, а средата ги моделира.
New
Егати и подробният разказ. Тоз свидетел ли е бил, че знае толкова подробности или е чел материали по делото, а може би е просто любител - писател с добро въображение.
biggeorge
Според мен това го е писал полицай или някой от "чистачите".
Иначе откъде ще знае толкова много подробности. huh.gif
Persian
Цитат(biggeorge @ 07/01/2018, 17:14) <{POST_SNAPBACK}>
МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

МВР прави това, което трябва да прави. Не ги мисли smile.gif
Колко трябва да са тъпи за да тръгнат по пътеката, като могат да заградят всичко а на журналистите да пуснат мухата, че е еди кой си.
Народа иска бързо действие. Всичко на момента, ама така не става, затова се казва на народа чрез медиите, че има заподозрян.
Но по този начин би трябвало да има уговорка между този, който е нарочен и да бъде прибран и покрит докато се търси истинският за да не вземе някой глупак да го види и да го гръмне, като се направи на герой.

Смяташ, че е време вече да очакваме крайният резултат и, че това е вярното и точното.
И аз предполагам, че някой приятел е свършил тая работа, щом е имал и време да позачисти след него.

Първото нещо, което се набива е, че не е оставил живи свидетели.
Ясно е, че го познават и всички са го видели, както и най-добре се стреля отвътре, отколкото отвън, защото никой не очаква.
По този разказ разсъждавам по последователността на убитите.

А бе, гледай кво ще кажат медиите да ги еба у нещастниците.
Може и да излезе нещо ясно и точно от МВР.
Thursday Next
Наистина странно, че е използвал заглушител. Абсурдно ми се вижда, след като така или иначе е решил да се гръмне, да гледа да не вдига шум. svirkam si.gif
Радио Ереван
Цитат(rocco_george @ 06/01/2018, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
И що ще ми трябва от мечка ремичка?Откъде накъде да ида там и да викам едва ли не:„Ела,Мецо,изяж ме!“
Там има достатъчно народ,дето да проследи нещата,а аз само да се информирам-за състоянието на виличката говоря.

Как що ти трябва? Ще влезеш в новините. smile.gif Пък ако извадиш късмет ще видиш и виличката. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(wal @ 06/01/2018, 20:40) <{POST_SNAPBACK}>
Или не искат или толкова им е моженето ,защото човекът и мобилен телефон ползва и Интернет.Тук

Брей, сега може да чете форума. smile.gif
П.П. Той се поминал горкият.
New
Съчинява си ги. wink.gif
Ти как мислиш се създават конспиративните теории?!
New
Къде прочете, че се е самоубил със заглушител?
Това наистина е тъпо.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.