Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Що е то "трети пол" и с какво се яде?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Бай Ганьо
За какви мъже говориш!
Та те са гиздят по-дълго време пред огледалото от момичетата!
Остава им само да раждат.
Но и това ще стане в близкото бъдеще кат гледам.
А за принца освен пасти да яде каква друга работа има!
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 07/02/2018, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>
За какви мъже говориш!

Ми например за такива като Лестр и Доктора, които са гладили пеленки, както виждаш. Нещо не вярвам това да ги е направило по-малко мъже. Но ако твоята мъжественост е по-крехка и се разпада при вида на бебешка пеленка, прав си да я пазиш, да.
biggeorge
Цитат(Persian @ 06/02/2018, 23:36) <{POST_SNAPBACK}>
А защо няма трети пол?
Знаеш ли какво представлява третият пол.
В едно човешко тяло да е събрано всичко, което е у жената и всичко, което е у мъжа.
Съответно, всичко да функционира.

Перси, това, за което ти говориш се нарича хермафродитизъм и в реалността не съществува.
Мъжките и женските полови органи се развиват от едни и същи зародишни клетки.
Затова няма как човек да има едновременно напълно функционални и мъжки полови органи, и женски полови органи..
В миналото интерсексуалните хора са били наричани хермафродити или двуполови хора, което е неправилно и доста обидно.
Думата хермафродит е придобила негативен смисъл на изрод.
Или както е модерно в последно време да се казва: "хермафродит има негативна конотация".
Да се направя и аз на интелигентен. w00tbrows.gif
Възможно е човек да се роди с недоразвити женски или мъжки полови органи.
Възможно е човек да се роди с мъжки полови органи оформени като женски и женски полови органи оформени като мъжки.
Възможно е човек да се роди като мъж, но да има допълнителна (една или повече) Х хромозома (синдром на Клайнфелтер).
Всички тези състояния се описват с една дума - интерсексуалност.
Определението за интерсексуалност е:
Цитат
Интерсексуалност е наличието у един индивид на неопределени или смесени полови белези.
Интерсексуалните хора по рождение притежават полови белези, които ги причисляват или ги отличават и от двата пола.

1 на 1000 деца се ражда интерсексуално.
В българското законодателство обаче има само мъжки и женски пол.
И щом се роди интерсексуално дете лекарите трябва да напишат в акта му за раждане дали е момче или момиче.
Затова започват да притискат родителите да вземат решение какъв е пола на детето и да му направят съответните операции.
Но след 10-15 години порасналото вече дете може да не се чувства добре с избрания от родителите му пол.
Да не се чувства комфортно в тялото си.
Като резултат някои деца дори стигат до самоубийство от душевните си терзания. sad.gif
Затова в някои по-напреднали от България страни в законите е вкарана възможността на роденото интерсексуално дете да не се означава пола.
Когато детето порасне поведението му ще подскаже на близките му дали е момче или момиче.
А и като е голямо самото дете може да си каже дали се чувства момче или момиче.
Но понеже ни управляват диктаторски мислещи хора с терористични намерения те изопачават дискусията от чисто законово-медицинска към морално-ценностно-християнско-диктаторско-терористична.
Перси, разбра ли сега за какво става дума?
Няма "трети пол".
"Третият пол" е плод на болните националистически мозъци. dry.gif
Няма и джендър идеология.
Тя също е плод на болните националистически мозъци. angry.gif
Няма и 32 пола.
Те също са плод на болните националистически мозъци. malii.gif
Persian
Цитат(Бай Ганьо @ 07/02/2018, 13:38) <{POST_SNAPBACK}>
За какви мъже говориш!
Та те са гиздят по-дълго време пред огледалото от момичетата!

smile.gif

Все едно мен си ме описал. smile.gif
По-бетер съм от момичетата / жените /
Огледалото ми е пръв приятел и външен вид, съчетание, дрехи, маратонки е на първо място. smile.gif
Колко критики съм отнесъл.
- Айде бе, кво толкова се гласиш.. Добре си. smile.gif
- Не съм добре. smile.gif

Обаче, едното никога не пречи на другото.
Овчата глава / така им викам на всички от зодия Овен, но не с лоша умисъл /, синът ми се роди 1992г.
Пералня за пръв път си купих 1997г.
Всичко перех на ръка и не ми пречи.
Малкият като беше в първите месеци, помагах на жена ми в къпането му.
Крепех му тиквата у коритото.
Като проходи го вкарвах с мен у банята.
От годинка и три месеца започна да скита навсякъде с мен.
Къде аз, там и той.
С мен прекарваше много повече време, отколкото с майка си, а като навърши три, времето стана още повече, а с течение на годините все повече и повече.
Като навърши 12, беше изцяло само с мен, и така до 22 годишен.

Минаха много години и сега пак си стоя пред огледалото, и пак не съм добре, но по-лошото е, че не виждам това, което виждах преди 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 години. smile.gif

biggeorge
По повод това какво мислят възрастните по темата за "третия пол" ще разкажа на какво станах свидетел онзи ден.
Един политически малоумник обясняваше по телевизията, че "третия пол" това е, когато си легнеш като мъж на сутринта да се събудиш жена. w00tbrows.gif
Ебе си майката! laugh.gif
През нощта, докато човека е спял се е образувал дъга над дома му и си сменил магически пола.
Всъщност обяснението на "експерта" беше, че човека се събужда на сутринта, чувства се жена и всички трябва да го приемат като жена, макар че изглежда като мъж.
После майка ми и баща ми казаха, че по радио Хоризонт говорели същите глупости.
Нямам думи просто да опиша потреса си! huh.gif
Управляват ни луди хора и с поведението си подлудяват цялата държава.
Използваха Истанбулската конвенция, за да насаждат омраза сред мирното население.
Най-лошото е, че това няма край!
Преди 5-10 години драмата с Истанбулската конвенция щеше да се развие само в Интернет сред троловете и толкова.
Но понеже сега политическите тролове са във властта сега драмата е в цялата държава. dry.gif
--------------------------------------------------
Еволюцията на българския политик:
- до 1878 г. - чорбаджия-еснаф;
- след 1878 г. - русофил или русофоб (който плаща повече);
- след 1887 г. - монархист;
- след 1920 г. - земеделец;
- след 1930 г. - национал-социалист (нацист);
- след 1944 г. - комунист;
- след 1989 г. - социалист;
- след 1997 г. - седесар;
- след 2001 г. - царист;
- след 2009 г. - гербаджия;
- след 2017 г. - националист;
Изводът е, че вълкът козината си мени, но нрава - не!
Persian
Цитат(biggeorge @ 07/02/2018, 14:51) <{POST_SNAPBACK}>
Перси, това, за което ти говориш се нарича хермафродитизъм

Да, но говоря за нормално функциониращи органи мъжки и женски в едно тяло, само където отделителната система трябва да е свързана в едно.
За тази отпред говоря, че да не става беля smile.gif
Бай Ганьо
Виж ся.
Българския мъж обича да е до фустата на жена си.
Обича домашния уют, а иначе са прави на мъж пред приятели.
В началото на прехода всички мъже си регистрираха фирмите на имената на жените си.
Ся снимат с телефоните си как жените им раждат.
Няма го онова напиване в кръчмата, докът тя са мъчи.
Сигурно съм от друго тесто замесен. smile.gif
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 07/02/2018, 15:51) <{POST_SNAPBACK}>
Виж ся.
Българския мъж обича да е до фустата на жена си.
Обича домашния уют, а иначе са прави на мъж пред приятели.
В началото на прехода всички мъже .... си регистрираха фирмите на имената на жените си.
Ся снимат с телефоните си как жените им раждат.
Няма го онова напиване в кръчмата, докът тя са мъчи.

Изпуснал си ... които познавам...
Интересно - аз пък не познавам нито един такъв w00tbrows.gif и фирменото ми име няма общо с жена ми,името и,потеклото и също
А това че има взаимопомощ, не е функция ориентирана към фустата - а кръчмарски лаф, за тези за които кръчмата е основния им дом animatedwink.gif
krem-karamel
Цитат(Бай Ганьо @ 06/02/2018, 22:57) <{POST_SNAPBACK}>
С майчинството разбира се.

А ти какво разбираш под майчинство?
biggeorge
Аз вече ти казах, че това което ти описваш не може да го има на практика.
Не може да имаш и пенис и тестиси, и вагина и яйчници.
Тези органи се формират от едни и същи клетки в зародиша.
Има междинни състояния:

Крайно ляво е пенис и тестиси, крайно дясно е вулва и вагина.
По средата са междинните състояния. rolleyes.gif
Persian
Цитат(biggeorge @ 07/02/2018, 16:06) <{POST_SNAPBACK}>
Аз вече ти казах, че това което ти описваш не може да го има на практика.

Не може да не може smile.gif
Трябва да има някакъв начин да се направи smile.gif

Тогава за къв трети пол се говори.
Добре, че е форума да науча кво се говори по радиото и телевизията smile.gif

Като прочетох заглавието на темата - Що е то "трети пол" и с какво се яде?
Веднага щях да напиша - Ами, баба ми ги пържеше и ги ядехме с хляб smile.gif
Дори казват, че били полезни.
Гледам, че и рецепти има.
Може да си направиш, ако не те мързи smile.gif
Бай Иван
Ти колко килограма можеш да вдигнеш?Нима не правиш разлика във възможностите на една 45кг жена и един 90кг мъж.Е, има и изключения които само потвърждават правилото.
Бай Иван
Справедливо.Но въпросът е в различните физически способности на двата пола,което налага диференцирането на труда.
Flama
Цитат(Бай Иван @ 07/02/2018, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ти колко килограма можеш да вдигнеш?Нима не правиш разлика във възможностите на една 45кг жена и един 90кг мъж.Е, има и изключения които само потвърждават правилото.

Нали ти писаха, че е право на избор. Като не можеш и не искаш да заливаш бетон, да вдигаш тежко, не се занимаваш с такава професия. Да не би всички мъже да заливат бетон.
Persian
Цитат(Бай Иван @ 07/02/2018, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
Справедливо.Но въпросът е в различните физически способности на двата пола,което налага диференцирането на труда.

Ти колко килограма можеш да вдигнеш?Нима не правиш разлика във възможностите на една 45кг жена и един 90кг мъж.

190 тона ги вдигат без проблем.

Но да минем към съществената част.
Няма същество, което да е по-издръжливо и по-да влачи и мъкне от жената.
На външен вид е крехка и слаба, да кажем точно тия килограми, между 45 и 55, но на времето чувал цимент беше 50кг.
Жени с такова тегло мъкнеха и разтоварваха цели камиони на ръка.

В строителството повечето жени бяха бояджийки и тапетаджийки, които разметаха стълби и се движеха по тях като пружинка.
Но освен тях имаше жени, които бачкаха в мозайкаджийски и мазачески бригади.
Това са едни от най-тежките професии.
Две кофи мозайка някои не могат да ги помръднат, а те мъкнеха.
Мозайкаджийските машини тегнеха сума килограми и те лашкат на къде ли не, а на тях жените работеха.
Мъжете като по-силни бачкаха с челарката smile.gif

В мазаческите бригади жените основната им работа беше да се катерят в каросерията и да избутват варта.
След това я бъркат, разбъркват с цимент, който си го носят и фърлят цял ден с лопатите в турбозола.
Накрая на месеца, понеже са жени и вземат много по-малко пари от мъжете, щото мъжете били майстори и разрядите им по-големи.
Жена рядко да вземе 6ти разряд

И поне спомена 90 кг. мъж.
Ще ти кажа, че съм имал колеги, които зорлем изкачват стъпалата, както и колеги, които не можеха да се наведат за първите редове на тухлите.
Имаше един, който лягаше в цял ръст на една страна за първите четири реда.

Да минем и към зидарията, особено към огнеупорните тухли, защото и там жените мъкнеха с тонове на ден.
Така, че най-големото тегло на земята го теглят жените.
Има толкова много мъже, които не могат да стъпят на малкият пръст на една жена. То дори няма база за сравнение.

Да не говорим и 24 часовата работа в къщи, когато отглеждат децата.
А след това.
Хем на бачкане, хем след бачкане в къщи на бачкане и т.н.

Кво да говорим пред очевидното и пред фактите, които са от както свят светува.
biggeorge
Цитат(Persian @ 07/02/2018, 16:37) <{POST_SNAPBACK}>
Тогава за къв трети пол се говори.

За никакъв "трети пол" не се говори.
Празните приказки на група луди хора.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 07/02/2018, 15:51) <{POST_SNAPBACK}>

Няма значение, важното е, че си направил правилния цивилизационен избор и се чувстваш на мястото си сред хора, които също като тебе се смеят на тия неща. Не е важно как живее човек, важното е да му харесва, дето вика твоят приятел.

Norman
Цитат(biggeorge @ 07/02/2018, 18:39) <{POST_SNAPBACK}>
За никакъв "трети пол" не се говори.

Да, не се говори за "трети пол", но не се говори и за "мъжки" и "женски" биологичен пол. Когато не се говори за ДВЕ ясно дефинирани неща, а за нещо друго, това другото е трето по ред. Въпросът е обаче, че не е "пол".

В света има [поне] две държави, в които официално съществува и се признава "по документи" "трети пол" - Тайланд с "катоей" и Албания със "заклетите девственици".

Първите са анатомично/биологично мъже, приели лошата си карма да имат женско поведение, включително и в сексуалната си активност.

Вторите са момичета, дали обет пред Бога да останат завинаги девствени и които приемат изцяло мъжко поведение в обществото - като облекло, професия, поведение и т.н., но не правят секс (!)

До известен момент (около 80-те години на 20-ти век), катоей са били ясно разграничени и дефинирани в тайландското общество. След това обаче с названието "катоей" започват да се кичат и хора, нямащи нищо общо с будизма и свеждащи понятието единствено и само до частта му, която засяга секса (т.е., хора, които мога да бъдат класифицирани някъде по скалата на интерсексуалността на Бенджамин). Забележете - тези псевдо-катоей се класифицират единствено по сексуалната си ориентация. По тази причина, в момента в Тайланд за "трети пол" се признават само лица с медицински доказано от психолог и еднокринолог състояние на "разстройство на половата идентичност".

Но... "третият пол", за който всички се надпреварваха да крещят и имат мнение у нас, няма нищо общо с горните два случая. Той е нещо друго, ама какво точно, никой не знае, или обратно - всеки има свое мнение, различно от това на останалите.
Thursday Next
Цитат(Norman @ 08/02/2018, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
Но... "третият пол", за който всички се надпреварваха да крещят и имат мнение у нас, няма нищо общо с горните два случая. Той е нещо друго, ама какво точно, никой не знае, или обратно - всеки има свое мнение, различно от това на останалите.

И обикновено всеки го докарва до гейовете, които според по-семпло скроената част от крещящите са най-страшният проблем на държавата.

Много ти благодаря за доброто обяснение, беше ми интересно да науча за катоей. Поразрових се и прочетох, че Индия и Пакистан също признават трети пол, "хиджра", като в документите за самоличност той се отбелязва с О или Х вместо F или M.
Тарантула
Не очаквай да те разберат.
В днешно време (ден, век, епоха...) все още чувам коментара: "А моят мъж ми помага в къщи с детето и с домакинската.."
Как така "помага"??? Женско задължение и закон ли е?
Демек има много жени все още, живеещи в мачистка атмосфера, без да го осъзнават. Така няма как да се види.
Alexfield
Ти да не мислиш, че е лесно да се носи пишка! Ако не вярваш, дай да ти закачим една, да видиш, лесно ли е biggrin.gif
Бай Ганьо
А не се ли замисляш, че отнемането на част от типично женски дейности ще накърни поне малко достойнството ви.
Има места, където мъжът не му е мястото.
Ще кажеш ся че е до съгласие.
Да така е.
Но от много съгласие се докарахме до кривата круша. smile.gif
krem-karamel
Цитат(Thursday Next @ 08/02/2018, 11:25) <{POST_SNAPBACK}>
Много ти благодаря за доброто обяснение, беше ми интересно да науча за катоей.

Тайланд е една от най-известните сексдестинации, особено привлекателна точно с тези "момичета". Но са ми казвали, че там може да намериш всичко, което искаш.
Thursday Next
Цитат(krem-karamel @ 08/02/2018, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
Тайланд е една от най-известните сексдестинации, особено привлекателна точно с тези "момичета". Но са ми казвали, че там може да намериш всичко, което искаш.

Благодаря, кремче, това ми е известно отдавна, имах предвид, че коментарът на Норман ме накара да се поровя и да почета повече за другите аспекти на катоей, не само за битието им на секс-труженички.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 08/02/2018, 14:48) <{POST_SNAPBACK}>
А не се ли замисляш, че отнемането на част от типично женски дейности ще накърни поне малко достойнството ви.
Да така е.

Не, изобщо не си чувствам достойнството накърнено от това, че мъжът до мен е заредил миялната или е направил обяд/вечеря. Никак даже. Сега съм го пазарила да ме научи да си сменям гумите и съм готова да се хвана на бас на каквото искаш, че когато го направя, и той няма да почувства достойнството си нито грам накърнено.

Ма много ви крехки достойнствата на някои, бе, живи да ви ожали човек! laughing.gif

Съжалявам да чуя, че се чувстваш до кривата круша, аз пък преди няколко години излязох изпод нея.
krem-karamel
Цитат(Thursday Next @ 08/02/2018, 14:10) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря, кремче, това ми е известно отдавна, имах предвид, че коментарът на Норман ме накара да се поровя и да почета повече за другите аспекти на катоей, не само за битието им на секс-труженички.

За оригиналните катоей, нали? А на мен ми стана любопитно за връзката на катоей с Будизма, за която споменава Норман, но не зная английски, за да прочета повече.
Бай Ганьо
Не нашите достойнства, а вашите имах предвид. smile.gif
Norman
Цитат(krem-karamel @ 08/02/2018, 15:20) <{POST_SNAPBACK}>
А на мен ми стана любопитно за връзката на катоей с Будизма,...

Eто една статия по темата за която Google Translate дава приемлив превод на български.
New
В Уикито пише, че според будистите хомосексуалността произлиза от "духовете от по-ниско ниво" и е един вид маркировка за грехове от предишен живот - това специално за катоей.
Nova123
Едно си баба знае, едно си баба пее: ....забравих svirkam si.gif
Thursday Next
Цитат(Nova123 @ 08/02/2018, 20:01) <{POST_SNAPBACK}>
Едно си баба знае, едно си баба пее: ....забравих svirkam si.gif

Хммм, а пък иначе опищя орталъка да се жалваш как не можеш да публикуваш в темите. Можеш, просто очевидно не можеш да си го намериш после.

А сега ще съм ти много задължена, ако престанеш да флудиш темата. Без да отговаряш на този пост.
Бай Иван
Няма как да желаеш нещо което не го можеш.Има разлика във възможностите /физическите/ на различните полове.Толкова ли е трудно да се разбере това?
Бай Иван
Време е да понамалиш с фантастиката.Беше ми любимо четиво до 25тата година
wal
Цитат
Сега съм го пазарила да ме научи да си сменям гумите и съм готова да се хвана на бас на каквото искаш, че когато го направя, и той няма да почувства достойнството си нито грам накърнено.

Добре е да бъде около теб в началото.Знаеш ли защо го казвам??!
И втората бременност благоверната я прекара в "патологията" и на мен ми се наложи да се боря с автоматичната пералня.Годината беше .......1990,лятото.И ги изпрах аз дрешките на детето,ама ги изпрах на .........90 градуса за да се изперат по-добре.Пък тя ми се оправдаваше после ,че не била знаела,че аз не съм знаел!!Добре,че вече можеше да се минава свободно отсреща във Влашко и възстанових бързо пораженията върху дрешките чрез купуване на нови.
Такива ми ти работи.Влизате във възможно най-неподходящото време в "патологиите" и го правите по най-безотговорния начин без поне един образователен курс да проведете.Ми не става така!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Marbella
Цитат(Бай Ганьо @ 08/02/2018, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>
Да така е.

Знаеш ли, нещата опират до избор, а не до насилствено отнемане. Нищо не ми отнема от достойнството фактът, че у нас се редуваме да готвим. Днес е мой ред, вчера беше на мъжа ми, оня ден - на синчето. Щерката, ако беше тук, щеше да си има свой ден. Няма дейност, в която мъжът няма място, освен раждането и кърменето.
Не разбирам какво е това заинатване непременно да има мъжки и женски дейности.
Marbella
Нали? Такива сме си!
аз даже отидох на другия край на Европата, когато синът ми беше на 4 години, а щерката на 9 месеца. Като се върнах, не видях хора с наранена психика, чак им завидях на разбирателството зад гърба ми.
Thursday Next
Цитат
Добре е да бъде около теб в началото.

Разбира се. Нито за момент не съм го оспорвала. За предпочитане е някой да те води за ръка, докато се понаучиш. Същото важи и за пералните. По-приятно е от четенето на ръководството при всички случаи. animatedwink.gif
Persian
Цитат(Бай Иван @ 08/02/2018, 20:33) <{POST_SNAPBACK}>
Време е да понамалиш с фантастиката.Беше ми любимо четиво до 25тата година

Не знам до коя година ти е било любимо, не знам и сега на колко си, но явно си много далеч от българската реалност в годините, което е много зле.
Да виждаш, а същевременно да си сляп.
Но както казва Кюри - Всеки е живял в собствен свят.
Някои са си мамини и татини цял живот, други са цял живот на тръстиката.

Сега ми кажи кое е фантастиката и мога да ти докарам живи хора, които са бачкали точно това за което говоря.
Не всички са умрели, да знаеш.

Влез малко в света на хората.
Thursday Next

Прави ли ти впечатление, че даваш за пример изключително дейности и показатели, които много лесно могат да бъдат заменени (и на много места вече са заменени) от машини? Недей така без грам мисъл да плюеш на суратя на всички мъже, те могат повече от това да носят торби цимент и да отварят запецнали буркани. Поне тези, които аз познавам, могат.
Flama
Цитат(Бай Иван @ 08/02/2018, 20:29) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да желаеш нещо което не го можеш.Има разлика във възможностите /физическите/ на различните полове.Толкова ли е трудно да се разбере това?

Защо пък да не желаеш нещо, което да не можеш. Може да се научиш да го правиш.
Има разлика във физическите възможности на мъжете и жените, но не винаги жените са слаби, а мъжете силни. Има много яки каки и много хилави мъже.
Thursday Next
Цитат(Бай Иван @ 08/02/2018, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да желаеш нещо което не го можеш.

Напротив, на това се базира прогресът на човечеството. Уилбър и Орвил Райт също са желаели нещо, което не могат. И после са могли.
Persian
Цитат(Flama @ 08/02/2018, 22:44) <{POST_SNAPBACK}>
Защо пък да не желаеш нещо, което да не можеш. Може да се научиш да го правиш.

Точно така. Има възможни, има и невъзможни.
Ето и разликата между двете:
Няма как да желаеш нещо което не го можеш.
Не можеш да постигнеш нещо, което не го носиш в себе си
Flama
Цитат(Persian @ 08/02/2018, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>
Не можеш да постигнеш нещо, което не го носиш в себе си

Може, ама с голям зор.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 08/02/2018, 16:12) <{POST_SNAPBACK}>
Не нашите достойнства, а вашите имах предвид. smile.gif

Ако моето достойнство се базира единствено на това да мога да готвя, значи наистина съм за окайване. В този смисъл, Ганев, ти наистина ли си мислиш, че съм толкова неуверена, че ако един мъж сготви като мен или по-добре от мен, това ще ми накърни достойнството? laughing.gif
Бай Ганьо
Филмираш се с угодни си примери.
Разбира се, че ще си безкрайно щастлива и горда от геройчето си.
Но нека и аз продължа в твоя стил.
Та наготвил той вкусна гозба веднъж дваж триж та току виж иззел ти функцията.
Ако е шеф разбирам, но няма ли да се почустваш поне малко неудобно от факта,
че връщайки се от работа започваш за сварваш мъжлето си в кухнята с готварска престилка по гол гъз.
Това за голия гъз е в далечното и не много далечно бъдеще smile.gif
biggeorge
Цитат(Norman @ 08/02/2018, 09:23) <{POST_SNAPBACK}>
Да, не се говори за "трети пол", но не се говори и за "мъжки" и "женски" биологичен пол. Когато не се говори за ДВЕ ясно дефинирани неща, а за нещо друго, това другото е трето по ред. Въпросът е обаче, че не е "пол".

Говориш пълни глупости! dry.gif
Не може в конвенция от такъв тип да се дефинира по този начин пола.
Ако се напише биологичен мъж/биологична жена конвенцията ще важи само за тях.
А какво ще стане ако една интерсексуална, хомосексуална или транссексуална жена е жертва на тормоз и насилие в семейството си?
В България еднополовите бракове може и да не са валидни, но има държави, където са легализирани и тази конвенция важи и за тях.
Истанбулската конвенция е насочена основно към жените и момичетата, но също така е и за всички, които са жертва на домашно насилие без значение какъв им е пола.
Само на неонацистите им се привижда, че конвенцията задължава държавите да признават еднополовите бракове.
Истанбулската конвенция важи и за разнополови бракове, и за еднополовите бракове, където те са легални, но не задължава държавите, където няма еднополови бракове да ги признават.
Само болни мозъци могат да превърнат конвенция за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие в пропагандна машина за насаждане на омраза към интерсексуални, хомосексуални и транссексуални. wacko.gif
krem-karamel
Благодаря! И на Нютка също.
Thursday Next
Интересно, че го казваш, защото още преди години един съфорумец се похвали как в неделя сутрин правил на една съфорумка палачинки по престилка на голо. Доколкото си спомням, беше щедро възнаграден. И продължават да го възнаграждават. svirkam si.gif

Да сготвиш не е героично дело, та не виждам изобщо защо говориш за "геройче". Ааа, сетих се - за да изразиш презрението си към такива смешници, дето могат да готвят.

Подсещаш ме за една моя приятелка, дето по едно време се беше захласнала по един такъв мъж по твой вкус - той знаеше точно какви са правилните роли, какво трябва да прави жената, какво трябва да прави мъжът, тя ще гледа смирено и ще говори за манджи и плетки, той ще се репчи и ще псува политиците ... Инак мъж канара, болтовете до 32 ги завива на ръка, на сядане пие по кана вино и се озърта за още ... Свалиха се те, полегнаха си, и да видиш ти ужас: оня страховит мъжага не само не вдигнал самолета, ами накрая в яда си, че нищо не се получава, взел, та я ухапал така жестоко, че тя после седмица носи белег. Сега е с един момък, дето не ходи да бие пеерасите, не ѝ обяснява как трябва да се държи една жена, и мани друго, ами от време на време когато ѝ се наложи да остане по-дълго в офиса, той готви. Споделяла е, че сутрин с мъка си го изваждат, за да идат на работа. animatedwink.gif Такива ми ти работи, да ѝ е живо и здраво "геройчето", много са щастливи.
Бай Ганьо
Пак се филмирА, ама ней се.
Историята си я бива. smile.gif
Горския
Цитат(Thursday Next @ 08/02/2018, 14:18) <{POST_SNAPBACK}>
. Сега съм го пазарила да ме научи да си сменям гумите

А, смяната на гумите е елементарна работа и всяка жена може да го прави, ако иска!

Виж, готварското,изкуство е мъжка работа! Не случайно във Франция всички големи "Шеф" (готвачи) са мъже. Има най-много 2-3 жени в тази категория. thumbup.gif

Понеже колкото и да иска и да се мъчи, много рядко са жените, които могат да ти направят, например добра ... мусака с патладжани! 501.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.