Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изправих се..
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Nova123
Цитат(Shade @ 22/11/2017, 16:35) <{POST_SNAPBACK}>
Слабо литературно произведение. Описаният сценарий е 100%-ва еманация на социалистически реализъм. Конфликтът е разрешен изкуствено, книжно.
Е, поне хепи ендът не идва благодарение Партията. Директната ѝ "елегантна" намеса при разрешаване на трудни ситуации е класика.

Не съм съгласна- в това си противоречиш- точно защото е с неРеален сюжет не е еманация на .....:/има и капиталистически :-“/ реализъм.
Произведението си е добро - това си е неговия стил, емоционален, залагащ на противоречивата и изменчива човешка природа....но ние не обсъждахме произведението, май.
Shade
Цитат(Nova123 @ 22/11/2017, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм съгласна- в това си противоречиш- точно защото е с неРеален сюжет не е еманация на .....:/има и капиталистически :-“/ реализъм.
Произведението си е добро - това си е неговия стил, емоционален, залагащ на противоречивата и изменчива човешка природа....но ние не обсъждахме произведението, май.

Ти може да си обсъждаш (или осъждаш) измислени персонажи като апотеоз на противоречивата и изменчива човешка природа. Аз, обаче, обсъждам само литературното произведение, което за мен е пълен блъчвоч.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.