Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Големият брат те гледа"... и чува
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Тарантула
E няма ти разправям Момоа колко пъти на ден ми изскача wavetowel2.gif
biggeorge
Ако използваш телефон, а не смартфон няма да имаш такъв проблем. animatedwink.gif
Влизаш в който и да е сайт за продажба на техника, избираш "Мобилни телефони", подреждаш ги по цена и гледаш кои са най-евтините.
Техномаркет - Мобилни телефони
Това обикновено са телефони, с които не може да се влиза в Интернет.
Купуваш си един и си готов.
Никой няма да може да те следи.
Напълно естествено е компаниите да те следят, защото ти си в целевата група. a4dff7b7.gif
rocco_george
От една подобна ситуация чак ме досмеша това лято.
Имах желание за подмяна на дивана в хола и леглото на татко в неговата стая,та нещо се поразрових из разни сайтове и като попроучих пазара си направих своята сметка.Затворих темата поне според мен.
Отидох на подарената ми почивка в Дидим(Турция) в средата на май и на втория ден при преглед на пощата ми взе та ми изскочи реклама на чист турски за софи,дивани и миндерлици...Като капак цените бяха направо смешни,обърнати от турски лири в български левчета,ама да взема да купувам и превозвам от Дидим до София тези мебели ми се видя глупост.
Все още получавам реклами на този асортимент,въпреки че вече съм направила своя избор,купила съм желаното и взех да се оглеждам за друго.Няма да споменавам какво,че може пак да бъда отрупана с куп реклами.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.