това короновано същество успя да ме накара да се почувствам циганин. - По-добре циганин, отколкото педерас и всичко свързано с турането.
Ако темата беше за нас - Българин да се наричам, щях да отговоря различно от това, което сега ще кажа.
При това положение с чиста съвест ще кажа - Да. Българин съм и съм щастлив от това, че съм балканец а не скавдинавец.
Имаше едно момче в закритият форум, което много хубаво разказваше за Норвегия, но трябваше да има подфорум - Изповедалня
Беше ми много интересно и се разрових в интернет. Попаднах на неща за които той говореше.
Сега чак се нашумява в България по тези въпроси.
Сакскобургготски може да декламира много неща, но защо просто не каже, че ние не сме се развили на нивото на дядо му Фердинанд, който си падал по млади момчета.
Може би иска такава цивилизация, с такова мислене и морал. Демек, гейски народ, или казано - педераски народ.
Е, може да се поуспокои. Вижда ми се, че натам се е тръгнало.
Ние с Турция сме с едни обичаи, както и с повечето балкански народи.
Това, че с руснаци и македонци, сигурно и с други, не означава, че някои са нещо повече от нас.
Западните страни подхождат към нас с предразсъдъци: „Най-напред заради религията. Ние сме православни, нямаме католическо минало.- А защо Симеон не си спомни баща му какъв е - Борис 3ти
Синът на Фердинанд Борис бе превърнат от римокатолицизма в източноправославното християнство, доминиращата религия в България и Русия.
Всъщност българската конституция го изисква (да не говорим, че руският цар Николай II е кръстник на Борис).
Франц Йосиф бе възмутен и успешно поиска от папата да отлъчи Фердинанд.
Съпругата на Фердинанд, която не беше консултирана по въпроса, беше толкова ужасена, че напусна България и се върна при баща си в Италия, но тя също не получи съчувствие. Баща й заповядал да се завърне в България в безгрижния й брак и някога доминираща тъща, която я отвращаваше.
по различни причини сме били съюзници на Германия. Това са ужасни недостатъци при формирането на общественото мнение в други държави”.- Не по различни причини. Само по една.
Когато българската делегация се опита да намери нов лидер за своята страна, това не беше лесна задача.
Тяхната страна беше млада, бедна и зашеметена от трудни, ако не и невъзможни политически усложнения.
Те ухажвали Фердинанд най-вече защото бил от добре свързана управляваща къща, което би означавало, че ако бъде поставен на трона, тяхната новопостъпила нация ще бъде обвързана с почти всяка коронова династия на Европа - плюс това, че е на разположение.
Gay InfluenceТака, че го префърли няколко пъти ту в тоя, ту в онзи крачол, докато забравиш къде ти е и им тегли една майна на всички.