Аз вече си
написах мнението в блога си.
Сега ще го напиша и тук.
В петък, 27.07.2018 г., Конституционният съд взе решение за Истанбулската конвенция.
В него конституционните съдии решиха, че Истанбулската конвенция не съответства на Конституцията на Република България.
За мен това е неправилно!
С това решение Конституционният съд подкрепя насилието в България и застана на страната на насилниците.
От тук нататък няма защо да се изненадваме, че в България има убийства, опити за убийства, побоища, катастрофи, тормоз, насилие ...
Днес в България има два типа хора:
Единият тип хора, които подкрепят Истанбулската конвенция - това са сбъркани индивиди, които искат да извратят децата на България.
Вторият тип хора, които не подкрепят Истанбулската конвенция - това са нормални, родолюбиви българи, които искат да защитят семейните ценности на българския народ.
Да, ама не!
Всъщност противниците на Истанбулската конвенция са насилници или поне са на страната на насилниците.
А с решението си Конституционният съд узакони насилието над жени в България.
Честито, уважаеми българки!
Да сте живи и здрави да си търпите боя!
Всеки, който е чел поне веднъж Истанбулската конвенция знае, че тя не е противоконституционна.
Явно конституционните съдии не са я чели достатъчно подробно.
Просто четенето в България не е много популярно занимание.
Когато бях ученик само аз четях книгите, които ще изучаваме през следващата година.
И бях толкова извратен, че четенето ми харесваше.
Освен задължителната литература аз четях и други книги.
Ненормална работа!
За мен решението на Конституционния съд е неправилно и ще има дълготрайни последствия върху българското общество.
От тук нататък насилието ще избухне с пълна сила.
Лозунги като: "
Който не бие жена си не е истински мъж!" ще станат много популярни.
Жените ще се превърнат в преследван вид.
Граждански права ... няма такова нещо!
Но най-хубавото е, че сега на Бойко Борисов са му развързани ръцете.
ГЕРБ няма нужда да подкрепят Истанбулската конвенция и да губят рейтинг.
Манипулацията, пропагандата и промиването на мозъци бяха толкова успешни, че милиони хора в България вярват, че "джендър" е нещо лошо.
Даже беше измислена "джендър идеологията", като фанатици от всички религии започнаха да се борят активно с нея.
Срам ме е, че съм православен християнин и че съм кръстен.
Не искам да имам нищо общо с религиозните фанатици-противници на Истанбулската конвенция.
Същите тези хора, които сега френетично крещят "Анатема!" и защитават "християнските ценности" преди 30 години със същия плам в очите отричаха Бог и религията.
Довчера атеисти - днес религиозни фанатици!
А най-активни противници на Истанбулската конвенция бяха националистите.
Те изиграха ролята на защитници на морала, на семейните ценности, на традициите и, на последно място, но не по важност, на Майка България.
Но ние знаем, че те са диктаторски мислещи хора по душа и по убеждения.
Мен най-много ме е срам от БСП.
Левите партии винаги са защитавали правата на жените и на хората като цяло.
Левите винаги са били прогресивни, а в България БСП играят роля на консерватори.
Т.е. по темата за Истанбулската конвенция БСП играят ролята на дясна партия, а ГЕРБ играят ролята на лява партия.
БСП застанаха на страната на диктаторски мислещите хора, само за да се харесат на мнозинството хора с промити мозъци.
Вместо да кажат истината за Истанбулската конвенция и само истината да остане в публичното пространство, БСП решиха да ловят риба в мътна вода.
Още по-лошото е, че БСП и Обединени патриоти се коалираха.
Преди 13 години Сергей Станишев заяви, че БСП никога няма да бъде в коалиция с националистите, а днес Корнелия Нинова и патриотите са на една страна - срещу Истанбулската конвенция.
Това съглашение е повече от срамно!
Конституционният съд трябва да преразгледа решението си.
Ако не го направят ни чака такава диктатура, в сравнение с която комунизма ще ни се стори като песен.