https://www.vesti.bg/myzh-zavede-delo-za-da...-rabota-6088582Някъде четох, че тук сме се събрали само дъртаци и младежи почти нямало между нас.
Аз съм роден през 1979 година, но много ми се иска да съм 1999-ти набор.

Така че, ако се отвори вратичка за подмладяване, бихте ли си променили датата на раждане или вече мислите за пенсиониране?
Като невръстни искаме да пораснем пък като стане това искаме връщане назад.
Всъщност някъде във времепространството ние сме това, което сме били , сме или си мечтаем да бъдем само че сме слепи от алчност постоянно да искаме все още и още и не можем реално да изживеем различностите си сега в този момент .
Някой си съдия не е нужно да се грижи за това какво щяло да стане с преживелиците на този човек му в миналото му, то си е проблем на човека дали ще го понесе а също и дали ще понесе собствената си (само)измама.
Имах позната неомъжена и без деца друго не знам за нея и близките и. Беше отличен екскурзовод и по незнам какъв начин беше успяла да промени възрастта си с 10 години надолу по лична карта за да не я пенсионират.Всички нейни колеги и познати знаеха това и какво от това?По документи тя си беше все още в играта,беше много успешна и никой не се впечатляваше освен клюкарите и какво от това?
.
На персоналния въпрос отговарям с не. Няма да променям нищо по документи но на една определена от мен възраст ще започна обратно броене.

Може и ти пробваш и може би -voila!- всичко ще бъде както си го поискаш.