В цяла Европа закона явно е същия. Не разбирам от какво сте недоволни.
Трябва спешно да се образова елита, а за това е твърде късно и липсва инфраструктура — учебни заведения и учебен материал. Затова вероятно ще е най-удачно да се ползват тези от ЕС.
За съжаление управляващите (даже мениджъри във фирми) са неграмотни и затова не могат да действат като безпартийни, неполитически групи т.е. като лица от обществото, които репрезентират дадена сфера, в която са ескперти.
Напоследък прегледах 3-4 статии на bTV.
Преди време ми беше интересно как стария соц. е държал хората глупави, даже и елита, тъй като и те са ходили в същия университет сато “Стефан, 21 годишен от София”.
Мисля че проблема е в тази стара практика.
Бях ужасена, че масата народ ръкопляска на абсолютни бездарни глупаци, като този тук.
Пълен хаос в празната му глава.
Коментар на неграмотния водеща това тук е върха. Объркал рождеството Христово с възрождението, Сигурно е чел за Русия в Библията и абе....ужас, неграмотник, а народа се кефи и му ръкопляска. Това е само един пример — доста често срещан в България.
Цитат
Храмът „Рождество” във Витлеем е специално място. Според Константин там била пещерата, в която се ражда Исус Христос. Към 1851 г. е под контрола на Османската империя, Наполеон III иска френски контрол, а руснаците изпращат армия към Дунава. Сребърната звезда, която обозначава мястото на рождеството е открадната, започва Кримската война.