Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Циганите ...
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Превъзпитанието отнема много повече от седмица.
Деца свикнали да ги бият и да ги тормозят са с изменено съзнание и с неправилно възприятие за правилно и грешно.
Примерно мен ме биеха като бездомно куче всеки ден в 5 и 6 клас.
Години по-късно майка ми и баща ми установиха, че имам грешно възприятие за насилието.
Веднъж като си говорихме за това аз им казах, че според мен бой е едва след като ти потече кръв, а те казаха, че според тях бой е дори и един шамар.
Насилието промяна начина на мислене на жертвите и възприятието им за добро и зло.
biggeorge
И помня, и са ми разказвали.
Аз да не съм поникнал след вчерашния дъжд. laugh.gif
biggeorge
Теорията ти е, че за да се свърши работата или да се приложи закона трябва някой да умре или да стане трагедия.
Какво трябва да стане, за да отидат в затвора Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов? dry.gif
Тодор Живков падна от власт, след като тръгна да гони турците от България.
Колко хора трябва да убият настоящите управляващи, за да се разкарат веднъж завинаги? angry.gif
biggeorge
Добре, че с Български хелзинкски комитет и Омбудсмана да защитават хората. grin.gif
Всички диктаторски мислещи хора в България мразят Българския хелзинкски комитет, защото само те се противопоставят на комунистите/фашистите/нацистите/националистите/терористите.
Трайно безработно лице е лице, което не може да си намери работа повече от 1 година.
Това, че някой не може да си намери работа може да е поради много причини - липса на образование, липса на трудов опит, липса на професия, лошо здравословно състояние - физическо или психическо, лоша семейна среда и т.н.
Безработицата не е грях, не е резултат от мързел и не е нежелание за работа. wacko.gif
Много хора искат да работят, но нямат възможност за това.
Стига сте повтаряли глупостите на националистите за социалните помощи.
Социалните помощи са минимални.
40-45 лева на човек на месец са нищо.
И няма как някой да краде ток. dry.gif
Енергодружествата са частни и гледат да намалят загубите си.
От 2003 година насам кражбите на ток са сведени до минимум.
ВИК дружествата са общински и донякъде позволяват крадене на вода, защото самите общини се занимават с кражби.
Загубите при пренос на вода на някои ВИК фирми достигат 70 %, какво са още 1-2 % кражби на вода.
Затова и цената на водата расте и ще продължи да расте - заради инвестиционните програми на ВИК дружествата, чиято цел е да се намалят загубите при пренос на вода.
Лошото е, че при ремонтите на ВИК системите има много кражби и далавери, които се правят с участието и съдействието на общините.
Работата на Каракачанов е да модернизира армията без да краде пари и без да взема комисионни от САЩ, а не да обикаля страната и да "въдворява" фалшив националистически ред. angry.gif
Вината за незаконните постройки е на общините.
Някои кметове нарочно позволяват да има незаконни сгради, за да имат какво да работят след време.
От друга страна така печелят гласовете на циганите.
Не е случайна акцията на Каракачанов във Войводиново.
2019 година има два пъти избори - европейски и местни.
Националистите искат да натрупат популярност точно преди изборите. navikvane.gif
biggeorge
Перси, законите не важат еднакво за всички. no.gif
Двете момчета набили командоса са в ареста.
Предполагаемият убиец на Виктория Маринова е в ареста.
Не така стоят нещата с други хора. navikvane.gif
Убийците на 17-годшиното момче и на 11-годишното момиче са на свобода.
Спомни си инцидента с Волен Сидеров на магистрала "Тракия".
Или когато Волен Сидеров се сби с Корман Исмаилов в студиото на БНР.
Или когато Волен Сидеров беше агресивен в самолет.
Или когато Валери Симеонов наби старата жена на границата с Турция. dry.gif
Или когато Красимир Каракачанов раздаваше паспорти за пари.
Или когато Бойко Борисов нарече българския народ "лош човешки материал".
Или когато Цветан Цветанов наруши правилата и беше осъден на две инстанции, но после с помощта на Бойко Борисов беше оправдан.
Същото се случи и с ямболския кмет Георги Славов - осъден и оправдан с политическите протекции на ГЕРБ.
Сега тези, които са били осъдени отказват да подписват документи, за да не могат пак да ги осъдят.
Спомни си и за всички онези побойници по пътища и магистрали, които се разхождат ненаказани.
Изводът е, че ако искате да дерибействате, да колите и да бесите станете членове на ГЕРБ и Обединени патриоти! angry.gif
Защо Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Георги Славов не са в затвора, където им е мястото?
Защото това е България и тук най-големите престъпници заемат най-висшите постове в държавата! wacko.gif
wonda_
Ама и ти ги плещиш едни... За циганите говорим, нали темата ти е за това.
Цитат(biggeorge @ 16/01/2019, 19:09) <{POST_SNAPBACK}>
Безработицата не е грях, не е резултат от мързел и не е нежелание за работа. wacko.gif
Много хора искат да работят, но нямат възможност за това.
40-45 лева на човек на месец са нищо.
И няма как някой да краде ток. dry.gif
Вината за незаконните постройки е на общините.

Гледах онзи ден бат' Сали, циганин от Самоков, депутат от ДПС. И той като теб ги редеше, че циганите за миролюбиви, работливи и не крадат. blink.gif Ама за него е разбираемо, пък ти, на кой свят живееш?
Радио Ереван
Цитат(Norman @ 09/01/2019, 18:54) <{POST_SNAPBACK}>
И да не пропускаме, че опандизените цигани са горе долу по един на всеки пет заловени - другите четирима се отървават, благодарение на БХК, внезапно настъпила ранна склероза на всички свидетели, или желязно алиби, че обвияемият е бил видян със 100% сигурност на четири други места (записано в протокола), но нито едно от тях не е на по-малко от два дена път с бял "Мерцедес" до местопрестъплението.

В прав текст - за всеки българин-престъпник, циганите уверено вадят от колодата около 100-120 свои таланти в тази област. Едни такива, мили, ненагледни, отчаяни от живота, розови круши... Жан-Валжановци, демек...

Оправдателните присъди по делата от общ характер са под 4%. Не е нужно да пиша друго, само тази статистика те опровергава. Какъв е процентът на богатите цигани и колко от тях могат да си позволят желязно алиби и ранна склероза на другите свидетели? Не забравяй, че при една такава склероза съдията започва да чете какво е казал в досъдебното производство...
Ще цитирам един колега, който каза на обвиняем циганин. "Ако имаш много добър адвокат, ще се измъкнеш с три години условно, но ти не можеш да си го позволиш."

Не подценявай българите и турците, а и арменците, нищо че са малко.
Радио Ереван
Цитат(Lestr @ 09/01/2019, 23:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ти беше някакъв санитар в Германия?

Или се бъркам!

Поне на такъв приличаш.

Доктор е в Германия, което е по-лошо.
Санитарят не източил законно държавата ни, която е плащала за обучението му в университета.
Има самочувствие защото има много повече пари от теб. Тук не мога да го упрекна.
biggeorge
Човек не познава целият народ. rolleyes.gif
Всеки познава средата си и си прави изводи въз основа на личните си преживявания.
Но е лошо да се дават оценки за цял един народ.
Това, че един българин е наркотрафикант не значи, че всички българи са наркотрафиканти.
И това, че един българин краде пари през дебитни карти не значи, че всички българи крадат пари през дебитни карти.
И т.н.
Но е много вярно, че средата определя поведението на индивидите.
Аз също съм виждал как си хвърлят боклуците през прозорците.
Виждал съм и как полицаите подминават подобно поведение.
Обаче не за всички е така.
Веднъж реших да пресека неправилно и един полицаи ме видяха и ми направиха забележка.
Защо за мен може, а за другите не може?
Имам още една подобна история, надявам се да ви хареса. laugh.gif
Като бях ученик с едно момче карахме велосипеди из града.
И един ден караме по един от основните булеварди към центъра на града.
На едно от големите кръстовища свети червено.
Питам съученика ми дали ще минем надясно покрай бордюра или ще изчакаме да мине червения сигнал.
Той каза - минаваме.
Минахме на червено и след 5 секунди светна зелено.
Без да знаем на кръстовището в цивилна кола са се возили полицаи и са ни видели, че пресичаме на червено.
На спирката на 25 метра от кръстовището ни спряха - мен, съученика ми и един циганин, който горкия се подведе по нас да пресече и той на червено.
Накараха ни да си изпуснем гумите.
Аз взех да се правя, че си изпускам гумата, ама полицая забеляза, че се правя на хитър и ме накара да си изпусна гумата изцяло.
После ни пуснаха да си ходим с предупреждение.
Аз бях много ядосан и докато вървяхме към бензиностанция "Шел" не спирах да плюя, че ни накараха да си изпуснем гумите.
Циганинът ни каза: "Момчета, не се ядосвайте, важното е, че не ни биха!".
И беше толкова щастлив и весел, че сме му донесли късмет и е отървал боя.
Прав беше, но аз не го осъзнавах тогава.
Отидохме до бензиностанцията и си напълнихме гумите с въздух.
После ние си тръгнахме към градската градина, а циганина си замина по неговата си работа.
Свестен човек! sun.gif
И полицаите бяха прави, че не се пресича на червено, но мен най-много ме беше яд, че съученика ми ме накара да пресека, а аз го попитах дали не трябва да изчакаме! dry.gif
Но от тогава не съм пресичал на червено и винаги само на пешеходна пътека.
Така че за мен правилата важат и според мен трябва да важат за всички! hat.gif
biggeorge
Не знам Бат Сали какво е казал. rolleyes.gif
Свестни и добри хора има навсякъде.
Ако ги търсиш - ще ги намериш.
Престъпници също има навсякъде.
Не може да се осъжда цяла група хора.
Ако аз наруша правилата - то си е за мен, а не за целия български народ. dry.gif
Тарабас
Да те попитам, българите по-малко ли крадем от циганите? biggrin.gif
Alexfield
Нещо не си разбрал. Тодор Живков падна от власт, защото така поискаха от Москва.
wal
Цитат
Теорията ти е, че за да се свърши работата или да се приложи закона трябва някой да умре или да стане трагедия.

Не е теория ,а констатация.
Защо трябва да отидат в затвора изредените от теб политици?!По кой закон ,по коя алинея?!
wonda_
Цитат(Тарабас @ 16/01/2019, 20:56) <{POST_SNAPBACK}>
Да те попитам, българите по-малко ли крадем от циганите? biggrin.gif

За процентно съотношение ли ме питаш? Или като количествена сметка?
wonda_
Цитат(biggeorge @ 16/01/2019, 20:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам Бат Сали какво е казал. rolleyes.gif
Свестни и добри хора има навсякъде.
Ако ги търсиш - ще ги намериш.
Престъпници също има навсякъде.
Не може да се осъжда цяла група хора.
Ако аз наруша правилата - то си е за мен, а не за целия български народ. dry.gif

Оф, сега пък стана един човеколюбец...
New
Да, престъпници има навсякъде, но сериозен проблем има, когато в една етническа група те се оказват мнозинство.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 16/01/2019, 10:03) <{POST_SNAPBACK}>
Доктор е в Германия, което е по-лошо.
Санитарят не източил законно държавата ни, която е плащала за обучението му в университета.
Има самочувствие защото има много повече пари от теб.

Извинявай, че го казвам директно, но яко простееш.
1. Тоталитарната държава, която уж плащала за обучението по време на недоразвития социализъм, използваше тази аргументация в подкрепа на закрепостяването на населението. Всъщност държавата плащаше с данъците на закрепостените. Така че ако търсиш оправдание за страха си да чувстваш свободен, не се мъчи да го пробутваш като универсална формула.
2. Самочувствие за много повече пари основно имат дебеловратите. Нормалните хора имат самочувствие за много повече знания и умения. А обстоятелството, че за такива неща се плаща добре, идва като бонус.
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 17/01/2019, 03:56) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, че го казвам директно, но яко простееш.
1. Тоталитарната държава, която уж плащала за обучението по време на недоразвития социализъм, използваше тази аргументация в подкрепа на закрепостяването на населението. Всъщност държавата плащаше с данъците на закрепостените. Така че ако търсиш оправдание за страха си да чувстваш свободен, не се мъчи да го пробутваш като универсална формула.
2. Самочувствие за много повече пари основно имат дебеловратите. Нормалните хора имат самочувствие за много повече знания и умения. А обстоятелството, че за такива неща се плаща добре, идва като бонус.

Нещо не си ме разбрал правилно. Нямам предвид хората да са закрепостени, а да си плащат таксите за висше образование в пълен размер. След това, ако щат да вървят и в Пакистан.
Нормални хора без пари няма. Ако не печелят добре, значи нямат знания и умения или техните знания и умения са ненужни. Оправданието, че в БГ печелят само мафиотите е само за неудачници.

Всеки си има право на мнение. Моето е такова.

evanka
Цитат(Alexfield @ 16/01/2019, 20:20) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо не си разбрал. Тодор Живков падна от власт, защото така поискаха от Москва.

По-точно, защото така поискаха от Вашингтон. animatedwink.gif
Бай Иван
По него време Вашингтон нямаше влияние в България.Заповедта идва от Москва,и изпълнители са Луканов,Лилов и Пешо танкиста.Бай Тошо се сниши ,но бурята не го отмина този път.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 17/01/2019, 03:53) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо не си ме разбрал правилно. Нямам предвид хората да са закрепостени, а да си плащат таксите за висше образование в пълен размер. След това, ако щат да вървят и в Пакистан.
Нормални хора без пари няма. Ако не печелят добре, значи нямат знания и умения или техните знания и умения са ненужни. Оправданието, че в БГ печелят само мафиотите е само за неудачници.

Правилно съм те разбрал, но ти не си наясно с доста неща.

Всичко се плаща. Смехотворното ти общознаменателно твърдение "източил държавата, която е плащала за обучението му в университета" засяга и за мен. Аз, обаче, съм работил за тази държава доста години преди и след промените, така че съм ѝ се издължил. Нещо повече, тя ми е длъжник в някои отношения, но не смятам да издребнявам, мой си проблем, дето е казано "битият - бит, таковният - такован".

А "оправданието", дето в "България печелели мафиотите било само за неуданиците", не е оправдание, а кръчмарски приказки. Някои хора повече работят и по-малко говорят. Други основно говорят и то най-вече са пари, кой какво откраднал, кой колко изкарал, и т.н.

Питето
И-и-и, който има пари ще си купи тапия (може и "про Ориенте") и ще те лекува по здравна каса (квото-такова), а който има акъл ще завърши нейде другаде по света, и ти ще плащаш от джоба си и ще му ходиш на крака да те лекува. Примерно, де, ма може да си го проиграеш с всеки бранш. Така де важното е на Вуте да му е по-зле.
Persian
Цитат(biggeorge @ 16/01/2019, 19:32) <{POST_SNAPBACK}>
Перси, законите не важат еднакво за всички. no.gif
Защото това е България и тук най-големите престъпници заемат най-висшите постове в държавата! wacko.gif

Запомни едно от мен
Там, където властва беззаконие, справедливост няма.

А от един турски султан можеш да научиш продължението
Там, където няма справедливост, не може да има милост.

Или седиш и чакаш
Или се нервираш
Или вземаш нещата в свои ръце.

Това е
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 17/01/2019, 18:06) <{POST_SNAPBACK}>
И-и-и, който има пари ще си купи тапия (може и "про Ориенте") и ще те лекува по здравна каса (квото-такова), а който има акъл ще завърши нейде другаде по света, и ти ще плащаш от джоба си и ще му ходиш на крака да те лекува. Примерно, де, ма може да си го проиграеш с всеки бранш. Така де важното е на Вуте да му е по-зле.

Кой ли ще отиде при този с купената тапия? Аз няма да съм.
Ако трябва ще му плащам. Може и той на мен да плаща, зависи от ситуацията.
Lestr
Цитат(Радио Ереван @ 17/01/2019, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>

Явно си готин тип. Много добре си го написал този пост.

Чудех се какво да допълня, ама нищо не ми дойде...

Най- после и ти да ми харесашsmile.gif)
Радио Ереван
Цитат(Lestr @ 17/01/2019, 21:58) <{POST_SNAPBACK}>
Най- после и ти да ми харесашsmile.gif)

Чак сега ли? smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 17/01/2019, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
Правилно съм те разбрал, но ти не си наясно с доста неща.

Всичко се плаща. Смехотворното ти общознаменателно твърдение "източил държавата, която е плащала за обучението му в университета" засяга и за мен. Аз, обаче, съм работил за тази държава доста години преди и след промените, така че съм ѝ се издължил. Нещо повече, тя ми е длъжник в някои отношения, но не смятам да издребнявам, мой си проблем, дето е казано "битият - бит, таковният - такован".

А "оправданието", дето в "България печелели мафиотите било само за неуданиците", не е оправдание, а кръчмарски приказки. Някои хора повече работят и по-малко говорят. Други основно говорят и то най-вече са пари, кой какво откраднал, кой колко изкарал, и т.н.

Хубаво, добре си работил, но той почти не е за разлика от теб.
Българинът който не е успял обикновено е с такива разсъждения. Това са моите наблюдения.
New
Цитат(Радио Ереван @ 17/01/2019, 13:53) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам предвид хората да са закрепостени, а да си плащат таксите за висше образование в пълен размер.

А пък държавата да върне част от данъците на родителите, с лихвите, разбира се, за да бъде всичко на принципа "Пито - платено", нали?! Защото те тез пари за образованието не са паднали от небето, все пак.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 17/01/2019, 13:25) <{POST_SNAPBACK}>
Чак сега ли? smile.gif

Той го каза: готин тип си. Значи звучиш като участник в сериозна и задълбочена дискусия след три ракии. gathering.gif
Питето
То, това дето си щял да знаеш кой е с купена тапия и кой е читав, ще се разбере едва когато тръгнеш по плащане насам натам. Дотогава ще се чувстваш финасово силен и ще пишеш "плащай си" по форумите. Като минеш от другата страна ще почнеш да схващаш какво ти пиша.
Иначе, историческата реалност в България е била следната: когато е имало пълно плащане на образованието, хората са получавали лекари с дипломи "Pro Oriente!" (сериозно, факт си е от българската история). Да, някои (ама не много) са имали пари да си пращат децата да учат в чужбина, ма не е било задължително децата да са най-умните в околията, просто е трябвало да са родени в правилното семейство, и крайния резултат е бил, че много от заможните са ходели да се лекуват в чубина, ама като цяло хората дето са се лекували в чужбина са били много малко, щото заможните като цяло са били малко... А да, и детската смъртност в територията (в която всеки си е плащал сам образованието) се е брояла на пръстите на ръцете (ма не като промил или процент, а със свиване на пръсти: "от осем трите" или "от пет двете"), та хайде да не гледаш толкова едностранно на нещата. Трябва да се дават пари там където има файда (не само измервана в пари, а и психологическа което в сметките се пропуска) и да се реже даваното, където няма файда.
Отделно, че пропускаш нещо много важно: парите на родителите не са определящи за интелекта на децата им. В смисъл, че умни деца се раждат без значение от финансите на семейството, обаче едно "сам си плати образованието" веднага вади от играта огромен брой умни хора, което като цяло прецаква обществото (и най-вече финасовото благоденствие на обществото). Държавното образование не е разхищаване на едни кинти, а е "рибарска мрежа" която би трябвало да улавя умните и да им дава шанс (образование) за да докарат много повече добавена стойност (най-често пари) в същото това общество.
Онуфри
Цитат(biggeorge @ 16/01/2019, 19:09) <{POST_SNAPBACK}>
...Това, че някой не може да си намери работа може да е поради много причини - липса на образование, липса на трудов опит, липса на професия, лошо здравословно състояние - физическо или психическо, лоша семейна среда и т.н. ...

...мързел, некадърност, мама и тате те издържат и …

animatedwink.gif

Онуфри
Цитат(biggeorge @ 16/01/2019, 19:32) <{POST_SNAPBACK}>
Перси, Защо Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Георги Славов не са в затвора, където им е мястото?

Ами … вероятно защото не си ти съдия.

п.п. Откъде ви намери кутевчето?

п.п.п. Но пък, за такива пари - такава стока!

sad.gif
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 18/01/2019, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
То, това дето си щял да знаеш кой е с купена тапия и кой е читав, ще се разбере едва когато тръгнеш по плащане насам натам. Дотогава ще се чувстваш финасово силен и ще пишеш "плащай си" по форумите. Като минеш от другата страна ще почнеш да схващаш какво ти пиша.
Иначе, историческата реалност в България е била следната: когато е имало пълно плащане на образованието, хората са получавали лекари с дипломи "Pro Oriente!" (сериозно, факт си е от българската история). Да, някои (ама не много) са имали пари да си пращат децата да учат в чужбина, ма не е било задължително децата да са най-умните в околията, просто е трябвало да са родени в правилното семейство, и крайния резултат е бил, че много от заможните са ходели да се лекуват в чубина, ама като цяло хората дето са се лекували в чужбина са били много малко, щото заможните като цяло са били малко... А да, и детската смъртност в територията (в която всеки си е плащал сам образованието) се е брояла на пръстите на ръцете (ма не като промил или процент, а със свиване на пръсти: "от осем трите" или "от пет двете"), та хайде да не гледаш толкова едностранно на нещата. Трябва да се дават пари там където има файда (не само измервана в пари, а и психологическа което в сметките се пропуска) и да се реже даваното, където няма файда.
Отделно, че пропускаш нещо много важно: парите на родителите не са определящи за интелекта на децата им. В смисъл, че умни деца се раждат без значение от финансите на семейството, обаче едно "сам си плати образованието" веднага вади от играта огромен брой умни хора, което като цяло прецаква обществото (и най-вече финасовото благоденствие на обществото). Държавното образование не е разхищаване на едни кинти, а е "рибарска мрежа" която би трябвало да улавя умните и да им дава шанс (образование) за да докарат много повече добавена стойност (най-често пари) в същото това общество.

Във Варна много лесно се разбира кой е читав лекар и кой не е. Едва ли в другите градове нещата стоят по друг начин.
Естествено, че трябва да се даде възможност и на децата на бедните родители да учат. Само че с отпускането на заем (не само за семестриални такси), който след завършването или незавършването ще бъде върнат. Ако остане да работи в страната, заемът може да бъде опростен. Ако не, да плати и голяма неустойка. Има такава или подобна практика в други страни.
Нашата рибарска мрежа е с много големи дупки. Идеята ми е да я закърпим поне малко. Това е един от способите. Ако Тарабас трябваше да се изръси с едни големи кинти след като замине за Германия, дали нямаше сега да е още тук? Може би не, като чета какви ги пише, но поне щеше да има някаква файда от него. Имам предвид за България.
П.П. Аз бих вдигнал заплатите на лекарите, но това е друга тема.
Радио Ереван
Цитат(New @ 18/01/2019, 00:46) <{POST_SNAPBACK}>
А пък държавата да върне част от данъците на родителите, с лихвите, разбира се, за да бъде всичко на принципа "Пито - платено", нали?! Защото те тез пари за образованието не са паднали от небето, все пак.

Ами на тези родители, които нямат деца или пък децата им не са завършили висше субсидирано образование, на тях да върне ли част от данъците? Ако отговорът е да, не е ли по-добре да се намалят данъците?
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 18/01/2019, 03:14) <{POST_SNAPBACK}>
Той го каза: готин тип си. Значи звучиш като участник в сериозна и задълбочена дискусия след три ракии. gathering.gif

Остави го той да го напише какво значи готин тип. Аз го превеждам по друг начин.
Радио Ереван
Цитат(evanka @ 13/01/2019, 12:22) <{POST_SNAPBACK}>
Преди няколко години тук във Франция беше разглобена банда български цигани, които са предоставяли собствените си деца за мъжка проституция. Били толкова търсени, че педофили пътували от другия край на страната за да ползват услугите им. С парите строели къщи в България. Полицията ги хваща, вкарва част от възрастните в затвор, а децата настанява в приемни семейства - храна, подслон, човешко отношение към тях... Циганетата не издържат и една седмица, избягват от там и се връщат при циганите, дето са ги карали да се проституират.

Т.е. Жоре, не ни излизай с теорията, че циганите ги бият в у-ще, защото техните семейства буквално ги малтретират, но те все пак ги предпочитат пред това да са ограничени, да учат, да живеят с правила и да се съобразяват със закони, различни от тези на мекерето.
Циганските деца не се възпитават, те са стока.
За по-тежките случаи, може би изхода е да им ги отнемат насила при раждане и да бъдат възпитавани в човешка цивилизация. Така след 1-2 поколения циганското в тях може да се изтрие. Но наистина трябва повече поколения, защото циганите си носят ген на цигания - на волност, на слободия....

Ако всички цигани бяха такива, България щеше да е едно по-добро място за живеене. Ще "работят" в чужбина и ще вкарват пари в страната, а не да се чудим какво да ги правим. Те се доволни, децата им са доволни, педофилите са доволни и в България сме доволни. smile.gif

П.П. Не оправдавам склоняването към детската проституция, която е за затвор.
New
Цитат(Радио Ереван @ 19/01/2019, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ами на тези родители, които нямат деца или пък децата им не са завършили висше субсидирано образование, на тях да върне ли част от данъците? Ако отговорът е да, не е ли по-добре да се намалят данъците?

Решението да нямаш/да не отглеждаш деца е лично, а не принудително. Т.е. имаш право на нещо, от което не се възползваш. Проблемът си остава твой.
То е същото, като да кажат, че те не минават никога по еди коя си улица, значи трябва да им върнат част от данъците, които се разходват от общината с цел благоустройство на населеното място. w00tbrows.gif
evanka
Цитат(Бай Иван @ 17/01/2019, 15:19) <{POST_SNAPBACK}>
По него време Вашингтон нямаше влияние в България.Заповедта идва от Москва,и изпълнители са Луканов,Лилов и Пешо танкиста.Бай Тошо се сниши ,но бурята не го отмина този път.

Така де. Заповедта идва от Москва, но защото така поискаха от Вашингтон.
Alexfield
Вашингтон е поискал от Москва да ни заповяда на ДС да свали свали Бай Тошо?
Ти наистина ли?
Тарабас
Цитат(evanka @ 19/01/2019, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>

И аз това съм го чувал. От Вашингтон не могат две столетия да се примирят с идеята, че ние имаме най-уникалните народни хора, чиито тактове интерферират с импулсите на планетата и лекуват. Не могат да се примирят с това, че ние сме населили първи планетата и нашите традиции и народни обичаи крият кода на живота. Те никога не са тричали за здраве и не серат на двора сред природата, от където учителите Дънов, Ванга и Ковачева черпят космически сили. Целта е една. Да затрият началото на живота!
D-rA
Цитат(Тарабас @ 19/01/2019, 16:32) <{POST_SNAPBACK}>
И аз това съм го чувал. От Вашингтон не могат две столетия да се примирят с идеята, че ние имаме най-уникалните народни хора, чиито тактове интерферират с импулсите на планетата и лекуват. Не могат да се примирят с това, че ние сме населили първи планетата и нашите традиции и народни обичаи крият кода на живота. Те никога не са тричали за здраве и не серат на двора сред природата, от където учителите Дънов, Ванга и Ковачева черпят космически сили. Целта е една. Да затрият началото на живота!

А' ла Вазова...

"
Аз съм българче и слаба

майка мене е фърлила;

с гадости, влага обилна

мойта родина ме кърмила.

Аз съм българче. Обичам

наште планини зелени,

българин да се наричам —

първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,

в край далечен аз живея,

всичко българско и родно

мразя, влача и наплюя.

Аз съм българче и расна

в дни велики, в славно време,

бягам от земя прекрасна,

плюл съм на юнашко племе." sunbathing.gif

Тарабас
Копи - пейст?
D-rA
Цитат(Тарабас @ 19/01/2019, 17:10) <{POST_SNAPBACK}>
Копи - пейст?

Тц sunbathing.gif
Тарабас
Много бързо га сътвори clap.gif
D-rA
Не е бързо, а след натрупване sunbathing.gif
evanka
Цитат(Alexfield @ 19/01/2019, 15:16) <{POST_SNAPBACK}>
Вашингтон е поискал от Москва да ни заповяда на ДС да свали свали Бай Тошо?
Ти наистина ли?

Глупости. Защо го четеш буквално?
Соца се срина по инициатива на САЩ.
Понастъпиха както трябва Горбачов и от там събитията се развиха както се е очаквало.
Някой да не би да е останал с впечатление, че СССР сам е организирал разпадането на блока!? Или съм проспала нещо?
Горския
Цитат(evanka @ 19/01/2019, 16:58) <{POST_SNAPBACK}>

Специално за еванка :

Мichel Sardou (Мишел Сарду)

"Si les (ame)Ricains n'étaient pas là" ("Ако американците не бяха тук")

(Clik)
Радио Ереван
Цитат(New @ 19/01/2019, 15:50) <{POST_SNAPBACK}>
Решението да нямаш/да не отглеждаш деца е лично, а не принудително. Т.е. имаш право на нещо, от което не се възползваш. Проблемът си остава твой.
То е същото, като да кажат, че те не минават никога по еди коя си улица, значи трябва да им върнат част от данъците, които се разходват от общината с цел благоустройство на населеното място. w00tbrows.gif

Тези които нямат не винаги искат да са без деца, а дори и да нямат желание за деца, защо от данъците си да издържат тези които учат в държавни ВУЗове?
Няма логика. w00tbrows.gif
Не е възможно (а и не трябва) всички младежи да учат във висши учебни заведения, още повече ако са държавни. Дори и да искат няма как да стане. Техните родители също плащат, а и те самите също за тези за които спориме.
Ако има логика тя е такава. На тези които са големи умници и влезли държавна поръчка, всички ние ще им платим частично следването с надеждата, някой от тях да останат в страната, за да може примерно да ни лекуват един ден, за което естествено пак ще си платим по един или друг начин. smile.gif Не е ли по-добре, ако ще плащаме на някого следването, то да е на този, който ще остане тук, а няма да замине през девет планини в десета?
Моите уважения за тези, които са заминали в чужбина, но защо да им плащаме образованието? Сега ще каже някой, ама те някои от тях може някога да се върнат или децата или внуците им, които няма да знаят български да се заселят в България.
Persian
Цитат(D-rA @ 19/01/2019, 16:47) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм българче и слаба майка мене е фърлила;

Споко smile.gif
Силните поколения създават слаби поколения, а от слабите поколения се раждат силните поколения.
Просто един кръг в който се въртим.
wal
Цитат
Соца се срина по инициатива на САЩ.

Соцът нямаше друг избор след провала на СеСеСеРе във Виетнам.Беше въпрос на време да се събори тази система.Късметът ни беше , че точно тогава западна Европа и САЩ имаха лидери ,които бяха в час.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.