Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Грабежите на Цар Симеон II
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Горския
Цитат(Mukaveev @ 19/06/2017, 22:50) <{POST_SNAPBACK}>
Аз както и другите които са били тук по тези времена ........бяхме свидетели на всичките кражби на всички политици и всичките бяха еднакво нагли - Вервай ми Горски.

Тогава защо с такава злоба псувате само НВ Цар Симеон II ?!
Mukaveev
Цитат(Горския @ 20/06/2017, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Тогава защо с такава злоба псувате само НВ Цар Симеон II ?!

Знам ли ........сигурно за да ти е гадно на теб.
Ако разбереш отговора на този въпрос........ще разбереш какво е НВ Цар Симеон II
Горския
Цитат(Mukaveev @ 19/06/2017, 23:14) <{POST_SNAPBACK}>
Е като пък толкова богати са били ,

Какво значи "ако са били" ?

Ти това ако не го знаеш, ако не знаеш какво е инвестирала Принцеса Клемантина Орлеанска в България. Даже и Царица Елеонора (втората жена на Феринанд)

какво има да си приказваме - само да си чешаме езиците
Mukaveev
Цитат(Горския @ 20/06/2017, 00:30) <{POST_SNAPBACK}>
Какво значи "ако са били" ?

Ти това ако не го знаеш, ако не знаеш какво е инвестирала Принцеса Клемантина Орлеанска в България, какво има да си приказваме - само да си чешаме езиците

Дори и да не знам .......мен никой не ме пита. Нали е имало дело, аргументи, документи, доводи, адвокати........там има някакво решение. Кой съм аз да казвам кое на кой е и кой какво е имал.
Горския
Цитат(Mukaveev @ 19/06/2017, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Знам ли ........сигурно за да ти е гадно на теб.
Ако разбереш отговора на този въпрос........ще разбереш какво е НВ Цар Симеон II

sorry.gif
Тиара
Цитат(Buitenlander @ 19/06/2017, 23:09) <{POST_SNAPBACK}>
Какъвто и да е, ако имотите са си негови, трябва да си ги вземе!

Там е работата че не са негови и ако му ги връщат, земята би трябвало да е дала фира и да е в по-малки размери, отколкото записаните в нотариалните актове /ако изобщо има такива/. Така постъпиха с обикновените хора, така трябва да постъпят и с детронираното "величество".
Горския
Цитат(Mukaveev @ 19/06/2017, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>
Дори и да не знам .......мен никой не ме пита. Нали е имало дело, аргументи, документи, доводи, адвокати........там има някакво решение. Кой съм аз да казвам кое на кой е и кой какво е имал.

Виж, тук сме на едно мнение - за себе си говоря : и аз не съм адвокат на Царя, нито съм юрист, нито имам някаква аванта от "имотите"

Време е наистина да престана да ви занимавам с този въпрос (за имотите, не изобщо за НЦВ Симеон II)

Впрочем в началния си постинг питах нещо друго, но темата пак се извъртя.

Ето какво питах :
"- Ако собствеността не беше възсзтановена на Цар Симеон II, кой щеше да я ползва сега ?

- Ако собствеността не беше, възстановена, дали благосъстоянието на българския народ щеше да е по-добро. Дали вие щяхте да сте по-богати?"

Или проблемът е някъде другаде ?!
Mukaveev
Цитат(Горския @ 20/06/2017, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
Виж, тук сме на едно мнение - за себе си говоря : и аз не съм адвокат на Царя, нито съм юрист, нито имам някаква аванта от "имотите"

Време е наистина да престана да ви занимавам с този въпрос (за имотите, не изобщо за НЦВ Симеон II)

Впрочем в началния си постинг питах нещо друго, но темата пак се извъртя.

Ето какво питах :
"- Ако собствеността не беше възсзтановена на Цар Симеон II, кой щеше да я ползва сега ?

- Ако собствеността не беше, възстановена, дали благосъстоянието на българския народ щеше да е по-добро. Дали вие щяхте да сте по-богати?"

Другаде е проблема.......
Krapp
Цитат(Горския @ 20/06/2017, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>

Ми вярно си е - другаде е проблема.... animatedwink.gif

И ще поема риска да го назова - кухите лейки на електората. Повече от 70 години промивани и пълнени със всякакви идеологически и прочие помии и отпадъци. Всячески развращавани и отучвани да работят, да се учат, да постигат.... laughing.gif

А не сме били такива преди 9.IХ .... rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.