Дори и да го хванат с ръце в кацата с меда Борис Бойков няма да бъде съден и осъден.
Той контролира съдебната система, никой няма да посмее да го осъди за каквото и да е.

Да се върнем на фактите по въпроса:
Има разследване на евентуална свързаност на господин Борисов с екс манекенката Борислава Йовчева, за пране на пари от госпожицата /не от г-н Борисов/ и за такива с недоказан произход, заради несъответствие между нейните доходи и начина ѝ на живот. Ето още инфо по въпроса:
https://segabg.com/category-observer/5-neud...a-barselonageytи още:
https://fakti.bg/bulgaria/450583--boec-kak-...0-000-vav-firmaФакт е, че има такова разследване, но засега няма повече информация по него - дали продължава, дали е спряно, и т. н.
Досега никой не е изнесъл някакви реални доказателства, с които да уличи г-н Борисов в корупция или нещо по-сериозно. Съден и осъждан е единствено за лъжи и клевета. Ето инфо:
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/01/09/...oto_za_kleveta/Факт е и това, което твърдят РадиоЕреван и ЕксГосрски, че никога досега българите не са живели по-добре. Е, поне част от българите, и с уговорката, че почти половината провинция се изнесе в столицата, а почти още толкова вече са извън страната, и то най-квалифицираните, образованите, младите, и т. н.
Факт е също, че поне 30% от реално гласуващите одобряват управлението на ГЕРБ и Борисов, и винаги го подкрепят на избори, вече повече от 10 години.
Факт е, че г-н Борисов е работлив човек, обаятелен, умее да владее аудиторията, да е близък с хората, и вече много обигран в политическия театър.
Могат да се изпишат още много положителни неща за него и управлението му, но ще ги спестя, защото те не са гаранция, че той няма връзка с онази дама от Барселона. Не казвам и че има. Нека разследването да продължи, да излезе цялата истина, и тогава ще разберем. Проблемът е, че според мен поне, това разследване беше дотук. Край, финито, баста. Изводите всеки да си ги прави оттук нататък. Има и друг проблем - с демокрацията у нас. В другата тема мисля изяснихме донякъде, че в България няма реално разделение на властите, и на практика ГЕРБ и конкретно господин Борисов овладяха всички институции, без президентската. Макар и по нея да имам съмнения за колаборация зад кулисите, между двамата генерали, но само мнение, и друга тема. Тоест, Жоро е прав, че у нас няма кой да разследва безпристрастно какъвто и да е повод във връзка с премиера, понеже и Висшият съдебен съвет вече е под контрола на ГЕРБ /видя се при избора на новия гл. прокурор/, Прокуратурата също чрез новия гл. прок. господин Гешев, за МВР и службите въобще да не говорим, там господин Борисов е в свои води, тотално. На практика ние сме в някакъв хибриден режим на премиерска република, в която цялата реална власт е съсредоточена в партия ГЕРБ и в господин Борисов конкретно. Е, постоянно има и парламентарни "патерици" на властта, но те са за да им се прехвърля вината в подходящите моменти, за да не се накърнява образа на самия премиер, като непогрешим водач на нацията. Дали е добро или лошо това за страната, всеки да разсъждава. Аз мисля, че е лошо, други мислят, че е добре. Въпрос на мнение и гледна точка. Но, конкретно по т. нар. Барселонска афера която свързват с нашия премиер, съм категоричен, че нещата са дотук. Няма да приключи разследването, няма да разберем истината. Защо, кажете си мнението. Моето го свързвам с още една причина - важността в момента на Бълагария в лицето на премиера ни във връзка с глобалните събития: Войната между Турция и Сирия, новата бежанска вълна, корона вируса, хибридната война между САЩ и Русия, ескалирала на наша територия след назначението на новата американска посланичка Мустафа, и т. н. В този контекст отвъд голямото море в никакъв случай няма да позволят някой да мъти водата покрай г-н Борисов точно сега, на никаква цена! Конкретно за Вашонгтон, а и за Брюксел, премиерът ни сега е безценен. Може да убие човек, да извади картечница и да стреля наред, да влезе в БНБ и да обере всички парѝ там, може да си прави каквото си иска, никой няма да посмее да обели и дума! Това е. На който не му харесва, да се изнася към терминала. То пък оттатък вируси разни, пандемии... Я си стойте при г-н Борисов, нима ви е зле? Виждате, дори корона вирусът го е страх от него.