Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коронавирус в България?!?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge

Според вас дали вече има коронавирус в България? misli.gif
Дали от Националния оперативен щаб казват истината за коронавируса?
Крие ли се информация от обществото?
Ако в България проникне коронавирус кога ще ни кажат за това?
Колко човека ще трябва да умрат, за да ни кажат, че в България има коронавирус?
Не ви ли се струва странно, че във всички съседни държави и в целия свят има корона вирус, само в България няма?!?
Как е възможно това? 292.gif
Освен това защо беше нужно да се създава истерия около коронавируса?
Кой има полза от цялата тази паника - политиците, медиите, медицинските компании, лекарите, аптеките, търговците на хранителни продукти?
Защо беше нужно да се изкупуват всички медицински маски при положение, че те не пазят на 100 % от заразата?
Защо компетентните органи не се задействат срещу спекулантите и измамниците? angry.gif
Защо е нужно хората да се презапасяват със стоки при положение, че магазините си работят нормално и снабдяването със стоки не е спряло?
Какво ще се случи с натрупаните припаси и дали в крайна сметка продуктите ще се развалят и ще бъдат изхвърлени на боклука?
И още - защо при епидемията от грип тип Б инфекциозните отделения в цялата страна се препълниха при положение, че лечението може да се извършва и в домашни условия?
След като хората не са в тежко здравословно състояние какво търсят в болниците? huh.gif
Къде намирате обективна информация за разпространението на епидемията?
И защо хората вярват на фалшивите новини за коронавируса?

Като например, че пиенето на ракия предпазва от коронавирус. malii.gif
Имам чувството, че под влиянието на страха хората са загубили здравия си разум.
Пиете ли ракия против коронавируса и действа ли?
По този повод - наздраве! drunk.gif
Тарабас
Зависи от ракията. Ако е православна помага. Иначе не.
D-rA
Цитат(Тарабас @ 06/03/2020, 08:43) <{POST_SNAPBACK}>
Зависи от ракията. Ако е православна помага. Иначе не.

Баси и рекламата на църковните православни ракиени производства. А почерпи поне от хонорара си sunbathing.gif
evanka
И защо грипна ваканция сега?
Жоре и аз мисля, че има нещо гнило. Толкова народ се прибра от Италия как пък нито един да не е заразен. То ракия, ракия, ама чак толкова!
Питето
Повтарят я, щото по правило има ли над 30% болни и се обявява, а в момента има класове на половина, че и с над 75% болни деца. Отделно, че през грипната ваканция децата се събираха щото времето хубаво, а и самото време беше подходящо за грипа... а и малко фалшиви болнични се изпонаписаха заради едно свързване на почивни дни. Споко, нЕма конспирация срещу българите (българските деца в частност) просто стечение на обстоятелствата и обикновена българщина. animatedwink.gif
Питето
Ми форума има полза. Ей на — нова тема дето включва "кофти правителство", "ракия", "кой печели" и дори леко подхлъзва към "световната конспирация" ама не само срещу българите, ами по-наедро. Дори единствения ден в годината, дето част от мЪжовете се сещат че жЕните са женИ, го пропускаш, а точно днес му е времето. a4dff7b7.gif
bod
Цитат(biggeorge @ 06/03/2020, 01:28) <{POST_SNAPBACK}>
[Не ви ли се струва странно, че във всички съседни държави и в целия свят има корона вирус, само в България няма?!?
Как е възможно това? 292.gif

Нищо необичайно,
по нашите земи, свободно в природата живее и се въди, световно известата бактерия Lactobacillus bulgaricus.
Та тази, никъде другаде несрещана, уникална бактерия мори наред всякъкви модели корона вируси.
Това е и причината, въпреки усилията на множество ентусиасти да не може да се открие така настойчиво търсения вирус.
Съответно съвсем логично е правителството и нАучните среди, да не обявяват това обстоятелство за да запази този благодат за Нас благословенните граждани на България. Щото ако се разчуе, от всички краища на вселената ще потекът преселници към България, а ние нали не искаме това...
Тъй де. whistling.gif
Швейк
Ееее....жив и здрав да си , даде ми идея - няма да излизам за подарък и цветя...тъй де, - от къде да знам, че зад ъгъла няма да ми се нахвърли някой вирус a4dff7b7.gif
wal
Спокойно ,очакваме го с нетърпение.Това е автентична стенограма.Откраднах я от стената на едно Айше във ФБ. Нейн приятел отговаря на публикацията:

Из стенограмата от извънредното заседание на Министерския съвет заради опасността от коронавирус:
Б. Б.: Какво става сега, барем един болен открихте ли?
Кирил Ананиев: Нито един, г-н премиер...
Б.Б.: Номера ли ми правите? А? Като оня от АПИ?! За Волуяк винетка...Само ния немаме болен. Цела Европа вече мисли, че криеме. Че професора фалшифицира изследвания...
Проф.Кантарджиев: Обидно е...
Томислав Дончев: Направихме всичко възможно, г-н премиер. Няма болни...
Б.Б: Начи не ме интересува. Сега е...колко...Девет и двайсе. До пет и двайсе да има един болен! Шото много лесно мога да ви оправа...
Дончев: Имам една идея, но още избистрям детайлите.
Б.Б.: Айде казвай, не ме изнервяй...Избистрял...Да не си у Бистрица...
Дончев: Можем да заразим някой и да го представим публично. Може и с глашатая, който предложихте за винетките. Да пътува с медицински екип и да го показваме. Задължително трябва да го види дипломатическият корпус и чужди медии да го отразят...
Б.Б.: Е, кой да заразиме...Иначе има хлеб в предложението...
Красимир Каракачанов: Може някой военен на кадрова служба. От една страна само играят карти, а от друга саможертвата е техен дълг, щом родината е в...нали...Трябва да се мисли националноотговорно...
Младен Маринов: Дали да не е клошар?
Борисов: Младене, млъкни. Мисля...
Николай Нанков: А откъде ще вземем вируса?
Екатерина Захариева: Мога да разговарям с китайския посланик, да го помоля да ни пратят една ампула от Ухан с дипломатическа поща...
Б.Б.: Евала, Кате, върти на жълтия....Бай Киро, задрема ли?
Ананиев: Съвсем не, г-н премиер.
Б.Б.: Бай Киро, слушай ме убаво сега и нема да се плашиш. Ти си убав, разбран човек. Знаеш, че вирусът ходи по старци най-много. Ти си тука доайен, къде казват некои. Дет се вика - поживел си си. Жена, деца, внуци, ял си, пил си. Викам тебе да те заразиме.
Ананиев: Ама, аз...
Б.Б.: Мое да го изкараш на крак бе. Здравен министър си. Къде се чуло и видело здравен министър да е умрел от коронавирус. Само ако имаше при Станишев и Орешарски...
Ананиев: Но все пак...
Б.Б. : Ако стане нещо - двайсе заплати и орден "Кирил и Методий"...коя, коя...втора степен. Разбрахме ли се?
Ананиев: Ми...добре
Б.Б. : Айде, бегайте, че огладнех...
biggeorge
Вярно е автентична тая стенограма. a4dff7b7.gif
agrippa
Цитат
Страни, в които няма регистриран случай на новия вирус, са Турция, Албания и България на Балканите.
Може би не искат да се харчат за тестове, казват че били скъпи. Или болните не искат да се тестват и се лекуват сами?
Остава версията, че българите не ги хваща вируса. animatedwink.gif Малко вероятно, колко много са болните в Италия, а не сме много различни от тях.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 07/03/2020, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Вярно е автентична тая стенограма. a4dff7b7.gif

Като че ли ти си я писал wavetowel2.gif
biggeorge
Снощи съобщиха информация за двама с положителни проби за коронавирус в Граброво и Плевен.
И двамата не са били в чужбина и не са имали контакти с хора пътували в чужбина.
Това значи, че или вече има епидемия от коронавирус в България, или пробите са фалшивоположителни.
Или управляващите са си измислили двама болни, за да успокоят обществото, че и България не е по-различна от другите държави, и тук има потенциално болни от короонавирус. dry.gif
The_Purifier
Цитат(biggeorge @ 08/03/2020, 08:54) <{POST_SNAPBACK}>
Снощи съобщиха информация за двама с положителни проби за коронавирус в Граброво и Плевен.
И двамата не са били в чужбина и не са имали контакти с хора пътували в чужбина.
Това значи, че или вече има епидемия от коронавирус в България, или пробите са фалшивоположителни.
Или управляващите са си измислили двама болни, за да успокоят обществото, че и България не е по-различна от другите държави, и тук има потенциално болни от короонавирус. dry.gif

При всички случаи шансовете подобен вирус да тръгне първо от провинцията, в сравнение със столицата, са доста скромни и това е най-странното в цялата работа. Хората в провинцията са по-малобройни, пътуват по-малко и не се тъпчат като консерви в градския транспорт, метрото и моловете. Властите ни станаха като лъжливото овчарче - дори и да ти казват истината, вече не вярваш и си мислиш, че те лъжат.
Питето
Всъщност, точно у провинцията куп народ работи по чуждоземско... и си пътува за да донася кинти или развозва деца, половинки... У столицата е подобно, обаче потока минава предимно през летището което има някакъв контрол, докато у провинцията от където и както дойде... animatedwink.gif
Питето
Абе внимавайте какво си пожелавате, бе, ей, я виж какво стана... laughing.gif
Питето
Темата приключи за няма два дена — всичкото дето го пита, получи отговор в реалността. И за криенето на инфо, и за работенето (пробите събота срещу неделя), и се оказа че нЕма конспирация ми просто страховете те карат да се взираш във всяка сянка... Част от отговорите ще ги получиш от простотията в територията. Говоря за презапасяването с ненужни (неадекватни за ситуацията) консумативи, за нарушаването на домашната карантина "само за малко", ракията (а очаквам и куп странни практики или "лекарства")...
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 08/03/2020, 13:38) <{POST_SNAPBACK}>
Темата приключи за няма два дена — всичкото дето го пита, получи отговор в реалността. И за криенето на инфо, и за работенето (пробите събота срещу неделя), и се оказа че нЕма конспирация ми просто страховете те карат да се взираш във всяка сянка... Част от отговорите ще ги получиш от простотията в територията. Говоря за презапасяването с ненужни (неадекватни за ситуацията) консумативи, за нарушаването на домашната карантина "само за малко", ракията (а очаквам и куп странни практики или "лекарства")...

Е не, това е жестоко ! angry.gif
Човекът тъкмо се изкефи, че може пак да нарочи Бойко за виновен и ти убиваш всичко детско в него - не е човешко! no1.gif
evanka
Май е време да се юрнете за тоалетна хартия. animatedwink.gif
wal
Жоре къде си?Доволен си вярвам, успокои ли се вече?!Дойде проклетия вирус, точно в навечерието на 8-и март дойде.Подарък един вид за празника.
D-rA
Цитат(wal @ 08/03/2020, 18:48) <{POST_SNAPBACK}>
Жоре къде си?Доволен си вярвам, успокои ли се вече?!Дойде проклетия вирус, точно в навечерието на 8-и март дойде.Подарък един вид за празника.

Той и доволен, ъпсурд sunbathing.gif
Тарабас
По бай тошово време нямаше Корона.
ЕксГорски
Цитат(Тарабас @ 08/03/2020, 19:56) <{POST_SNAPBACK}>
По бай тошово време нямаше Корона.

Не е заслуга на бай Тошо : От Короната ни излекува още Гошо Тарабатa: prashchai grigorii.gif svirkam si.gif
wal
Цитат
Хората в провинцията са по-малобройни, пътуват по-малко и не се тъпчат като консерви в градския транспорт, метрото и моловете.

Че сме по-малобройни е вярно, но лекарствата във Влашко са по-евтини, тук пък са по-евтини хранителните продукти.И не е само шопинг туризма.Солни мини имало някакви във Влашко и аквапарк в Букурещ.Май само аз от колегите ми не съм ги посещавал и като ме е хванал един срам, пооправи ли се времето се вдигаме с невестата.Поне по два румънски автобуса в събота и неделя идват на Басарбовския манастир ,нали светецът е покровител на Букурещ.Обмяната на вируси не е спирала.
biggeorge
Тука съм.
Не съм доволен и не съм се успокоил. dry.gif
Днес ходих по улиците, хората бяха едни такива нервни, разминавахме се на разстояние 5 метра едни от други.
В някои квартали жив човек нямаше.
Лоша работа.
Страх ме беше да кихна или да се изкашлям на улицата да не ме линчуват нещо. sad.gif
biggeorge
Цитат(Питето @ 08/03/2020, 13:38) <{POST_SNAPBACK}>
Част от отговорите ще ги получиш от простотията в територията. Говоря за презапасяването с ненужни (неадекватни за ситуацията) консумативи, за нарушаването на домашната карантина "само за малко", ракията (а очаквам и куп странни практики или "лекарства")...

Чух, че чесъна помага срещу коронавирус.
Изяждаш една глава чесън преди да излезеш от къщи и после никой не иска да те доближава на по-малко от метър разстояние. laugh.gif
biggeorge
Цитат(The_Purifier @ 08/03/2020, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
Властите ни станаха като лъжливото овчарче - дори и да ти казват истината, вече не вярваш и си мислиш, че те лъжат.

Именно затова хората не вярват на управляващите.
Ако бяха затворили границите на Китай в началото на януари нямаше да има епидемия от коронавирус по света.
Питето
...имаш пресен чесън за продаване, а? Капиталист такъв, ще правиш пачка от суеверията на хората относно вирусите... a4dff7b7.gif
Питето
Ми палиш колата и с нея. Дори бензина го намалиха още вчера, та да ти е по-изгодно от градския транспрот. А, да, в колата има бонус колани и въздушни възглавници, а не като в атобуса... animatedwink.gif
biggeorge
Искате ли да видите нещо интересно? rolleyes.gif
Снощи гледах новините на БГонЕър.
Централна емисия на 07.03.2020
На 8 минута и 39 секунда от Централна емисия на 07.03.2020 зад гърба на момичето, което говори се вижда мъж с противогаз. laugh.gif
Ето ви един човек, който знае как да се предпази от коронавирус. a4dff7b7.gif
biggeorge
Изхваща ме. rolleyes.gif
Иначе този чесън как се продава?!? w00tbrows.gif
Питето
Шегите с незнанието на зрителите, водят до всякакви пакости, като почнеш от "пари на вятъра" и стигнеш до "тежки последици". Противогаза може и да не те спаси, щото ти трябва правилния филтър, а не просто "противогаз на главата". Щото видовете филтри са много точно щото няма такова животно като универсален филтър, ама пък хората не ги знаят тези неща. Един старшина беше затрил едни моряци, като ги беше пратил да гасят пожар в затворено помещение с бойните противогази, които няма как да се справят с определени продукти от горенето, както и С ЛИПСАТА НА КИСЛОРОД В ПОМЕЩЕНИЕТО... Просто по навик е приел противогаза като сигурна защита срещу "онова във въздуха" и сакатлъка станал.
Alexfield
Чесънът отблъсква вампирите. Набамках се едно хубаво с чесън, излязох да поговоря със съседите от блока. Ужас! Всичките са вампири!
w00tbrows.gif
Питето
Е как така "как"? Ми връзваш го на връзки от по 5-6 стръка и обясняваш на всеки минаващ че "баба на времето не е карала грип щото с дядо са яли ей такъв чесън". И нито дума за испанския грип от времето на баба ти, щото ще навреди на бизнеса. animatedwink.gif

И като стана дума за испански грип, чукни си едно търсене в нета да видиш как вируса е минавал от континент на континент при това в общества яко разделени с граници и дори с фронтова линия по някои от тях. Може да ти светне, че затваняренето на границите е неработеща тактика (дори и със стрелба както е било) и вируса ще стигне до всяко населено място (както е и станало навремето — до всеки остров че дори до Антарктника) независимо от положените усилия и крути мерки.
Единствения извод е, че може да се използва паниката за забогатяване или за яхване на властта, но не и да се бори вирус с карантина в един яко заселен и яко свързан свят. Света никога не е бил съставен от държави-буркани, че да им сложиш капачката и да запечаташ "онова вътре". Затварянето на границите и карантините просто дават време да се подготвиш, а не да излезеш сух от водата.
Alexfield
Дочувам, че в БГ започнал да се проявява дефицит на тоалетна хартия...
Питето
Дочул си какво им се иска на търговците (и на комунистите), щото снощи у магазина си стоеше с палети, дори и "промоционалната". Хем беше в края на почивния ден, дето всички могат да се юрнат да пазаруват. То остави, ами и бензина поевтиня с по нЕкоя стотинка.
Та си мисля, дето един китайски вирус за неколко месеца ще ни докара по-близо до капитализма, отколкото 30-тина години "преход". Примерно маските могат да се намерят срещу повече пари (пазарно търсене/предлагане), а не "само с
връзки" (социалистическия начин да се открие дефицитна стока). У магазина има банани, лимони, маслини и тоалетна хартия, въпреки че уж последното трябвало да липсва. Гледам няма и презапасяване, нито някой е почнал да вари компоти от банани че да има за лЕтоска. Абе има светлина в тунела.
lati1960
Като гледам, голям майтап пада, по темата. Привет!
Ще опитам да внеса малко конспиративност по нея, нали на мен все заговори ми се привиждат. Всъщност, в духа на коментарите тук искам да предложа да залагаме - дали в София ще има корона вирус? Залозите се приемат според приблизителния брой участници тук, да кажем 10:1, в смисъл 10 към 1, че няма да има. Ако има, ще ви черпя всички тук с каквото пожелаете. А каква е конспирацията ли? Според мен, понеже вече стана неловко и даже комично навсякъде да го има проклетия призрачен вирус, само у нас не, решиха безценните ни управляващи да ни успокоят, като ни подхвърлят един-два случая, за цвят така да се каже, и вкус, да не се тревожим. Защо в Габрово и Плевен? Ми не знам. Питайте ги тях. Интересен е единият случай, на възрастната женица, която била в инфекциозното няколко дни, на 5 март, след като на 2-ри март там бил другият болен, мъжът, доколкото схванах. Тоест, самата болница се оказва източникът на заразата. Без да се знае естествено нулевият пациент, първоизточникът. Така твърдят. А защо в София няма да има корона вирус? Защото там е половин България, всички селяни се изнесоха там, барабар с шльоковицата, а тя, както знаем, е антидот в случая. А и защо да предизвикваме паника в столицата точно сега, и без друго г-н Борисов много се изнерви напоследък, говори за оставки някакви, да не го тревожим човека. Пък и предизборна година, не бива да дразним електората, особено партийния. animatedwink.gif Та така, залагам 10 към 1, че в София въобще няма да има случай на корона вирус. Ако и сега не позная, ще си изхвърля дипломата на баш конспиратор. a4dff7b7.gif
И, за да е пълна конспирацията, нека я глобализираме малко, за да е по-интересно. Забелязвате ли нещо доста любопитно с чисто географското разпространение на самия вирус. Кои са най-засегнатите глобално региони и държави? Китай. Иран. Италия. И други, разбира се, но тези основно, с най-много заболели и смъртни случаи. Поне засега. А ето желязната логика на конспиративната теорема:
1. Китай. Най-големият търговски враг на САЩ.
2. Иран. Най-сериозният военен враг в момента на САЩ.
3. Италия. Чрез Ватикана най-древният духовен и религиозен враг на протестантска и масонска Америка.
Тая проклетия най-яко удря по неприятелите на прескъпите ни нови братя. Направо уникално! Сякаш си ги нарочва най-много тях.
Както казва Шерлок Холмс, следвай мотива и уликите, Уотсън, и ще стигнеш бързо до извършителя. Ако има извършител в случая де, длъжни сме да уточним. Но, откъдето и да го погледнем, и следите, и мотивите, и уликите водят в една единствена посока, поне според скромното ми мнение на конспиратор - към нова ера в глобалните международни отношения, ерата на биологичните оръжия и войнѝ. Колкото и да не им се вярва на някои, това дойде. Да ни е честито! Слагайте маските!
И, наздраве! С шльоковица, естествено! Ако успеете да си намерите, щото вече е кът туй лекарство. Наздраве и от мен! cheers1.gif
wal
Цитат
А ето желязната логика на конспиративната теорема:
1. Китай. Най-големият търговски враг на САЩ.
2. Иран. Най-сериозният военен враг в момента на САЩ.
3. Италия. Чрез Ватикана най-древният духовен и религиозен враг на протестантска и масонска Америка.

Желязна е тази логика само за теб.Хем са духовни врагове Италия и САЩ ,хем са военни съюзници от 70 години!!
Русия що отсъства от пъзела ,да не би пък да са се затоплили отношенията им без да разберем?!
wal
Цитат
В някои квартали жив човек нямаше.
Лоша работа.

Как да бъде в почивните дни в по-големите градове?!В късните часове в неделя народът се прибира от селата и градът започва да оживява, ама коронавирусът е виновен и управляващите!!
lati1960
Цитат(wal @ 09/03/2020, 20:21) <{POST_SNAPBACK}>
Желязна е тази логика само за теб.Хем са духовни врагове Италия и САЩ ,хем са военни съюзници от 70 години!!
Русия що отсъства от пъзела ,да не би пък да са се затоплили отношенията им без да разберем?!

Да ти призная, нямам идея какво е положението с този вирус в Русия, наистина. Нямам никакви контакти там, въпреки дълбоките съмнения и терзания на ЕксГорския. laugh.gif Да не би и там... да е мор? Тогава картинката ще е пълна, ще си имаме голям шлем така да се каже - от ударени от тоя призрачен вирус врагове на Америка. Уникалното ще е, ако наистина е случайно. Само дето вече почти никой не вярва в такива случайности.
А САЩ и Италия са военни съюзници, да. Поне бяха, преди да дойде Тръмп. Днес не е сигурно Америка с кого е съюзник. Явно зависи какво ще му щукне на президента на сутрешното му кафе в овалния кабинет. Или какво ще го посъветва зет му, а най-вече Иванка Тръмп. Типично май по женски: Днес така, утре иначе... Те и Турция и Гърция уж са заедно в НАТО, но виждаш какво става. Това със съюзниците е малко относително, ако ме разбираш. Примерно САЩ са съюзници и с Германия, макар още да е под тяхна окупация. Голям съюз, няма що. Такива ми ти работи.
Аз имах предвид духовната и религиозна вражда между Католицизъм и Протестанство, които са в перманентна война от векове, понякога дори буквална, доскоро имаше такава в Северна Ирландия, знаеш.
D-rA
Що ми се струва че коронавируса слезе от Шипка...така или иначе е имало много габровци и плевенчани, а и не само...любители на смелия президентин... sunbathing.gif ПП. Ако си ходил и ти на Шипка - затваряй се в къщи за две седмици w00tbrows.gif
ПП2. Удобен вирус за Корнелия - ха ха sunbathing.gif
Потребител
biggeorge
Не съм ходил на Шипка. rolleyes.gif
Коронавирусът е много удобен за управляващите по света.
Уплашените хора се управляват много по-лесно.
Страхът от смъртта е много добър инструмент за влияние върху масите.
Но несправянето с една епидемия също може да повлияе на хората.
Така че кризисната ситуация е колкото полезна, толкова и вредна.
Коронавирус: шокова терапия в Италия, повратна точка в Китай
Като цяло се оказва, че Европейския съюз е една много некадърна държава.
Свободното движение на хора и стоки е равносилно на свободно движение на коронавируса.
Гражданите на Европейския съюз са неконтролируеми.
Вместо хората да спрат да пътуват, те умишлено ходят в поставените под карантина райони.
Ето че Китай се справя с епидемията.
А Европейския съюз тепърва започва да се подготвя.
Правят се срещи, на които се обсъжда какво да се прави. malii.gif
Ялова организация е ЕС.
Във времена на кризи ЕС е неспособен да реагира защото има многовластие, липса на контрол и липса на адекватни действия от страна на управляващите.
От друга страна във времена на благоденствие в ЕС се краде като за световно.
Мисля си, че ако ЕС беше федерална държава с федерално правителство нещата щяха да са различни.
biggeorge
Днес видях как хората грабят стоки като ненормални.
Напълнили количките с продукти, които скоро ще изхвърлят, защото ще се развалят.
Какъв е смисъла от това бясно пазаруване? dry.gif
biggeorge
Чух за случай, в които хора се напили с ракия, за да се предпазят от коронавирус. malii.gif
Баби, дядовци, родители, деца, всички! laugh.gif
biggeorge
Ако противогазът не върши никаква работа, какво друго може да помогне? neprichom.gif
wal
Решението да НЕ се затварят чалготеки и МОЛ-ове е правилно! Правилно е, повярвайте ми.
biggeorge
Поздрав за всички с най-новата песен за коронавируса. laugh.gif

Papi Hans - Кекс

biggeorge - Коронавирус
(кавър на Papi Hans - Кекс)

Докато слушате тази песен използвайте предпазни маски! ph34r.gif

Защото снощи хванах вирус
Вирус, вирус, вирус, вирус, вирус, вирус

Съседът ми се изкашля в лицето
(но всичко е точно)
Потече ми носа
(но всичко е точно)
Започнах да кашлям
(но всичко е точно)
Имам температура
(но всичко е точно)…

По улиците няма хора
(но всичко е точно)
Обявиха карантина
(но всичко е точно)
Тикнаха ме във болница
(но всичко е точно)

Откакто се заразих с коронавирус осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди.
Но всичко е точно.

Маски, ръкавици, предпазни очила, дезинфектанти, сапуни, чесън, мед, ракия, още ракия
Висока температура, кашлица, хрема, мускулни болки, треска, коронавирус, още коронавирус

music2.gif
D-rA
Вместо кекс,Жоржи вируси лови,
Вместо секс - клати на мечти,
Жоржи бе Жоржи ти,
ракията смени... sunbathing.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 09/03/2020, 13:33) <{POST_SNAPBACK}>
Поздрав за всички с най-новата песен за коронавируса. laugh.gif

Papi Hans - Кекс

biggeorge - Коронавирус
(кавър на Papi Hans - Кекс)

Докато слушате тази песен използвайте предпазни маски! ph34r.gif

Съседът ми се изкашля в лицето
(но всичко е точно)
Потече ми носа
(но всичко е точно)
Започнах да кашлям
(но всичко е точно)
Имам температура
(но всичко е точно)…

По улиците няма хора
(но всичко е точно)
Обявиха карантина
(но всичко е точно)
Тикнаха ме във болница
(но всичко е точно)

Откакто се заразих с коронавирус осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди.
Но всичко е точно.

Маски, ръкавици, предпазни очила, дезинфектанти, сапуни, чесън, мед, ракия, още ракия
Висока температура, кашлица, хрема, мускулни болки, треска, коронавирус, още коронавирус

music2.gif

Уау! Това творение ми напомни един стар виц:
Петка докладва, че Катя-картечарката хванала сифилис.
- Чудесна новина! - заключава Чапаев. - Сифилисът да се разстреля незабавно, а Катя да се награди!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.