Невероятно! Ама ти наистина ли не схващаш за какво?
Ами тогава да поясним. По възможно най-простичкия и елементарен начин, без очакваното утешително разтягане на локуми, характерно за религиозните проповедници.
1. Заразените да се възстановят или да се срещнат със Създателя (на когото каквото е писано).
2. Да се установи след колко време оцелелите престават да бъдат вирусоносители, т.е. антителата, създадени от имунната им система, унищожават вируса.
3. Да стане ясно за какъв период от време съществуват тези антитела.
4. И най-вече твърдо спазване на "социална дистанция", т.е. ограничени близки обществени контакти за избягване на нови цикли, започващи от точка 1.
Точка 4 е на последно място, обаче е на първо място по важност. Онези, които не го съзнават, работят и срещу себе си, и срещу обществото.
Ти така и не отговори на въпросите ми "Каква е истината и как ще се реши проблемът, след като ти я кажат? И най-вече кои са тия, които ще издържат, докато вие издържате, печелят време за себе си, но са в мат?" по повод следните твои вопли:
Ако наистина желаеш подробни обяснения за развитието на епидемията от COVID-19, би могла да хвърляш по едно око на ежедневните доклади на губернатора на щата Ню-Йорк Andrew Cuomo по CNN. Е, не го приемай лично, ако не знаеш английски, известно е, че средностатистически активните посетители на Х-фор не са много на ти с чуждите езици, но доколкото е известно, това предаване дава най-прям и задълбочен анализ на тази критична ситуация.
Споделила съм с който трябва. Тук няма опция, която ми е нужна и затова не мога да отговоря повече.
Те лекарство няма да намерят ми е ясно, изясни ми се, нито ваксина.
Другото, което правят, за да печелят време е да печатат пари, но пари без стока ... губят си стойността, стават нищо.
Та няма да е много дълго, толкова колкото хората издържат.
А и всеки си има глава на раменете. Не е нужно да казвам нищо повече на никой. Всичко, което трябваше съм го казала.
Пък оцелелите може да се окажат троянски кон за управляващите, знае ли се.
Да не вземе и тях да ги избиват после както в С. Кор-ея
Излиза, че този вирус е доста интелегентен.
ПП Никоя държава не иска да признае, че е създала подобно биологично оръжие и при толкова вече жертви обявени на този вирус ...
Предполагам, че накрая ще измислят нещо от рода на: този вирус е с извънземен произход и няма лечение за него ...
Даже споменават за паднал метеорит, който бил причина за вируса
https://fakti.bg/life/457230-flotilia-ot-nl...KQFHgIWK3Nqmc28