Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ние и те
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Persian
Цитат(Тиара @ 25/07/2017, 00:08) <{POST_SNAPBACK}>
Деление е имало и ще продължава да има, съжалявам че понижих мъжкия пол, пренебрегвайки скритата му глава! laugh.gif

Да, ще има, както и сега.
В момента понижи женският пол. smile.gif
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Клитор
agrippa
Администратори и редови потребители... navikvane.gif
Thursday Next
Е няма как, каквото и да правиш, където и да идеш, си носиш задника със себе си. Орисия. laughing.gif

Наистина делението си е присъщо, няма как да се избяга от него. Но ние имаме склонност като се разделим, да се втурнем да копаем пропасти помежду си, само и само да се види ясно колко сме отделни. А ми се струва, че ако тук-там хвърлим по някое мостче, ще е по-добре. Пак ще сме си отделни по все някой признак, но ще има пътечки.
unguriano
Цитат(Thursday Next @ 25/07/2017, 11:47) <{POST_SNAPBACK}>
А ми се струва, че ако тук-там хвърлим по някое мостче, ще е по-добре.

Аха.....
Тиара
Цитат(Thursday Next @ 25/07/2017, 11:47) <{POST_SNAPBACK}>
Е няма как, каквото и да правиш, където и да идеш, си носиш задника със себе си. Орисия. laughing.gif

Наистина делението си е присъщо, няма как да се избяга от него. Но ние имаме склонност като се разделим, да се втурнем да копаем пропасти помежду си, само и само да се види ясно колко сме отделни. А ми се струва, че ако тук-там хвърлим по някое мостче, ще е по-добре. Пак ще сме си отделни по все някой признак, но ще има пътечки.

Копаем пропасти, горим мостове. Много от нас не си падат по градежите. За съжаление.

А иначе съм напълно съгласна с коментара ти, Търсди.
Тиара
Перси, аз съм от третия вид и не внимавам какво пиша, та се случва да понижа понякога вкупом и двата пола.

Под трети вид имам предвид изкуфелите. laugh.gif
Persian
Цитат(Тиара @ 25/07/2017, 15:35) <{POST_SNAPBACK}>

Ясно. smile.gif
Не си нито от Ние, нито от Те, и понеже днес имаш Рожден Ден, демек ще кажеш, че одъртяваш и започваш да мислиш, че изкуфяваш, та си забравила кво имаш три педи под брадата. smile.gif
Я виж довечера мъжът ти да ти припомни. smile.gif

Тиара
Цитат(Persian @ 25/07/2017, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно.
Не си нито от Ние, нито от Те, и понеже днес имаш Рожден Ден, демек ще кажеш, че одъртяваш и започваш да мислиш, че изкуфяваш, та си забравила кво имаш три педи под брадата.
Я виж довечера мъжът ти да ти припомни.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Разсмя ме от сърце. Благодаря ти!!!!
Питето
Ше прощаваш, ама "да изгориш мостовете" е именно сплотяване на хората в името на крайната цел, а не синоним на раздор и противопоставяне. За другото си права.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.