Всъщност, както обикновено, пак послъгваш, за да ни манипулираш.Разпределяха 750 милиарда евро на съюз с население 450 милиона души.Ние сме около 1,8% от населението на ЕС, а ще получим около 3,8% от парите.На глава от населението сме в Топ 5 на получилите най-много държави.На всички други отпуснали повече викаш....
Не е точно. Сравни населението на Гърция с нашето, и тяхната помощ, примерно. И ще се убедиш.
Но, няма да се хващам за евро центите тук. Говорех по принцип, и за друго. Борисов и покрай него ги размахват тези суми, хитро намеквайки, че те са за страната и хората, което не е вярно. И пак давам за примем случилото се в периода на тежката карантина у нас, тъй като доброволно участвах по обгрижване на най-нуждаещи се, възрастни, инвалиди, деца и т. н. Точно тези категории не получиха и стотинка от Държавата!!! Ама стотинка! Някои съкратени получиха по 170 лв за 4 месеца обещетения, и това беше. Ти кажи как семеен човек с деца може да ги издържа с тези парѝ! И т. н, и т. н. Всичко отиде за обръчите, за фирмите на Домусчиеви, Певески, Доган, за шише джам, и тук, и там, та така. За това говорех. Има и още, но не ми се спори тук. Мисля повечето от вас отдавна сте далеч от България и не сте наясно какво точно се случва, особено по провинцията, в малките населени места, по селата... Положението е ужасно навсякъде. Дори в София и големите градове. Няколко мафиоти и дерибеьове от ГЕРБ и ДПС по правило държат всичко навсякъде, колят и бесят, всички се боят, повечето хора са се примирили, отчаяли, циганизацията и турцизацията са поголовни, мизерия, престъпност, грабежи, младите само се друсат, слушат чалга и се напиват... Подкупни ченгета държат всичко, кметове разпасани с властта и ловни дружинки... Това е реалността у нас. Извън сладките приказки на г-н Борисов и телевизиите. Въобще не говоря за възрастни, самотни хорица, инвалиди, сираци... Страшно е. Който не вярва, да дойде и да обиколи страната, ще се убеди. Трагедията е, че точно тези хорица няма как да идат на площадите в големия град, за да протестират. Те нямат коли, нито пари за гориво, нищо. Гладуват си, страдат, разболяват се, и накрая умират, тихо и самотно. Някои набутвани в графата на КОВИД-19. На кого му пука! Мислите, че си измислям ли? Ми елате, и вижте. Така да си чешеме езиците тука е лесно.
Не обвинявам и не укорявам никого за нищо тук, просто смятам, че не сте обективни и не сте наясно за какво става дума. Или не сте обективни по други причини, заради интереси, връзки именно с властта, обръчите, администрацията, винаги има две страни, наясно съм. Че е субективно. Но, да твърдите тук, че целият български народ е щастлив и доволен с премиер Борисов и партията ГЕРБ, това е абсурдно, дори безумно. Просто щото не е вярно. Борисов печели избори с измама повече от 10 години, и използва това като аргумент, че без него страната щяла да погине. Което също е лъжа. Нека да се оттегли, да отстранят Михаил Константинов от ЦИК, да сложат независими хора там, надпартийни, и тогава ще се види истината и по това. Цялото драпане сега е ГЕРБ да правят пак изборите, пак ще "спечелят", и после ще кажат: Ми ето, казахме ви, народа си иска нас и г-н Борисов. Знаят го това, затуй са толкова нагли и самоуверени. Съжалявам, но това е огромна манипулация и измама, и все повече хора го разбират. Дано младите не се откажат и продължат с протестите докрай, иначе България е обречена на вечна мутренизация, циганизация, турцизация, чалгализация и вечен грабеж.