Абе Lati, ти май си евангелист?!
Слушах евангелистите в Щатите. Приказват точно като теб : измислен, фалшив вирус, за да се премахнат всякакви свободи и т.н., и тем подобни.
Ти прикаваш (пишеш) точ в точ като тях, та си мисля, че и ти си имаш ... кукловоди?!
Вярващ съм, да, християнин. Поне опитвам. За туй си прав. Но евангелист... Ако е в смисъл, че се придържам /опитвам/ към писаното в Евангелията и думите на... е, знаеш на Кой, то да, такъв съм. Но, ако имаш предвид, че съм член на някаква евангелистка църква, не, не съм. Иначе всеки има някакви кукловоди в този живот, няма начин. На едни е Чичко Паричко, или т. нар. Мамон, на други бос някакъв, в сенчестия сектор, на трети шефа, на четвърти премиери, министри, власт някаква, кумир... Ти познаваш ли абсолютно свободен човек? Какво е абсолютната свобода в свят на тотални обвързаности? Моят Кукловод Го споменах вече, поне искам да е Той, но дали, ще се разбере по-нататък, като дойде пак. Ще спра дотук, за да не измествам раздела, дразните се някои. /Но ти попита./
Що се касае до истината за вируса коронен, имам си своите съмнения, но никога не съм писал тук, че не съществува. Някакъв вирус има, циркулира насам-натам, но грипни и по-страшни е имало и преди, знаеш, за еболата, СПИН-а, и др. Но такова шоу, каквото сега ни спретнаха с този, не помним да е било. Както винаги съм казвал тук, за мен лично не вирусът е основният проблем, а какво някои среди и точно кукловоди се опитват да наложат на света и хората. Парализа и тотален контрол. И безнаказана абсолютна власт в политическия и не само сектор. Най-кратко обрисувано. Оказа се, че реален или не, вирусът се превърна в перфектният невидим враг, мечтан от управниците навсякъде. С който да плашат хората, докато ги заробват тотално! За друго вече не се говори, корупцията се изпари, далаверите на властта също, огромни парични ресурси се появяват от нищото и също така изчезват пак там, без никой да получи и цент, за нуждаещите говорим. Само дето народите задлъжняха още повече, и ще продължи така, не знам докога и докъде. Ти кажи. Впрочем, питах и други тук: Ти виждал ли си изобщо болен от този вирус? В България чета, че починалите от него са на преклонна възраст с дузина съпътстващи заболявания. Та те и без вируса са били на път! Тестовете? Пълна мъгла. Процентът им сигурност бил 70-80%. А другите проценти, какво правим с тях? И какво всъщност тестват с тях? Намалена имунна активност и спад в защитата на организма? И това бил КОВИД-19? Чакайте малко, аз не съм специалист, ама това е пълна идиотщина? Как ще тестваш вирус, който мутирал ежеминутно и се променял ежечасно? И още колко въпроси без отговори! Пълно безумие, според мен, на базата на което се правят опити да се отнемат наистина и малкото социални и демократични завоевания на хората, навсякъде. Факт.
Ето всъщност докъде докараха италианците, в Щатите се отива натам, за много хора, явно целта е навсякъде да стане:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...a-smyrt-6109036Лично мнение: Според мен, повечето от обявените за починали от вируса са си отишли от естествена смърт, за възрастните говоря, оттам вируса е превърнат в плашило, което се използва за съвсем други цели, по-горе писах за какви. Тотална манипулация! Така мисля, да.