Става с тези агенции, но те не предлагат нищо ново и уникално, само цитират други агенции. На разположение е колкото искаш информация. Макар че преди два месеца някои се тръшкаха възмутено, че никой не ги държал за ръчичката да им налива в познание с биберон.
Що се отнася до предупрежденията ти, по-добре успокой вярата, че идва време на идиокрация, представена като "Нов ред", където някой гори от желание да бъде цар-самодържец в свят на призраци.

По отношение на вирусите, да, имало е и ще ги има. Но дори епидемията от Испански грип преди 100 години, който заразява 25% от тогавашното 2-милиардно човечество и около 10% от това население се представя на Създателя, затихва за две години. Въпреки значително по-ниското ниво на развитие на медицината по онова време.
О кей. Тогава ти си правѝ изводите, с цялото това шоу с КОВИД-19.
Нали държиш на фактите, ето ги:
Испански грип, преди век. 2 милиарда население световно. 25% заразени, 10% починали.
Корона вирус днес. Над 7 милиарда население. 10.5 милиона заразени, малко над 400 000 починали, засега.
Сметни последното в проценти, спрямо общия брой световно население. Е, какво се получи?
Несравнимо е, нали. Тоест, всичката тая врява, за смъртоносна зараза, за страшна пандемия, вирус убиец, дрън-дрън... Не че няма проблем, не казвам това. Но, на тия тикви от управленията и на ум не им идва какво е истинска зараза и пандемия. Тогава нещата са други. За мен по-големият проблем е, че дори учени, лекари, вирусолози, и т. н., им пригласят на глупостите, макар да са наясно, че става дума за невероятна манипулация! И за кво, за 1000 кинти на месец у нас. Пълни глупости.
Затова, не само аз съзирам конспирация, има си я, факт. Щото науката напредна, глобалните инфо мрежи също, и вече от най-дребното вирусче могат да ни направят на луди властите идиотски! Разбираш ли това? И на останалите идиоти /да ме прощават, които се чувстват засегнати!/ си им харесва да ги побъркват, да им оказват тази чест. Е, кажи ми как един нормален човек извън тези абсурди да ги приема отстрани? Ми идиоти са, и едните, и другите. Те си знаят кои. Само че аз не искам да ме правят на идиот, сори. Факт по това и от днес, тече и в момента - някакъв шутовски мач за купата у нас, по футбол. Там, на стадиона, повече от 12 хиляди идиота не спазват никакви мерки, нито карантина. А едни други техни колеги по разум им разрешиха това, и то в момент, когато за същия ден твърдят заразените от вируса да са над 150, а починалите 7!!! Хайде кажи ми сега, това не е ли идиотщина? Ми е. И защо? Щото властите прескъпи, начело с Вожда наш, който разреши и тази идиотщина, са наясно, че феновете футболни накуп, от всички цветове, ако се раздразнят и съберат заедно на жълтите павета в София, край на рахатлъка на властта, и екстрите, и пачките по нощните шкафчета, и т. н., и т. н. Нали така. Ако въобще има вирус, то сега трябва да са най-строгите мерки. Но, не са. Що? Щото властта я е страх, че ще свърши далаверата, за тая кочинка, и ще дойде друга. Абсолютни абсурди. А медиите също са виновни, щото и те пригласят на тая малоумщина, от самото начало, с малки изключения. Но основните са в хора. Което показва, че не само у нас за съжаление вече няма никакво разделение на властите, тоест реална Демокрация не съществува. Факт. Прокуратурата е политически играч, щурмувак на Кабинета и Премиера. Медиите пригласят, мисирките де. Висшият съдебен съвет и той. Президент и Премиер водят явна война, вадейки си един на друг кирливите ризи, понеже идат избори. В парламента подлоги, ченге до мутра, мутра до ченге, за дамската част няма да използвам груби изради, но и при тях нищо добро, от същото. Някакъв отврат навсякъде, не само у нас, впрочем. А мен никой не ме долюбва, щото съм лошият вестител, който непрекъснато я носи тая вест, за тоталното изперкване на всички навсякъде. Впрочем, на повечето хора си им харесва така да си я карат, по чалгаджийски, ченгеджийски и мутренски, явно аз съм от малкото аномалии в тази родна, а и световна действителност. Съжалявам за което, че ви развалям рахатлъка.