Поставяш вярата пред фактите и звучиш смешно.
Медицината ако се справяше лесно с вируса, нямаше да има ни пандемия, ни пари около нея. Политиците дават парите като помощи, да не стане мазало.
Вируси има в изобилие, но този е НОВ И НЕ ГО Е ИМАЛО ВИНАГИ. Все едно да кажеш, "автомобили е имало винаги", да имало е, ама "Тесла" е автомобил от съвсем нов вид и разбърква пазара по съвсем друг начин. Горе-долу същото е и с Ковид19 спрямо другите ковид вируси.
За кредиторите, дълговете и рейтинга пак си опрегнал коньо наопаки. Бъркаш помощи с класически дълг, отделно първо е рейтинга, и според него кредиторите смятат колко могат да рискуват, и на каква лихва. Ма то е нормално да обръщаш последиците и причинте, щом първо пишеш книга, в която описваш бог, дето е по-стар от нея и после я даваш като пример че е писана щото го е имало отпреди писаниците... такава ви е "модус оперенди" на вярващите спрямо всичко.
Протестите дали са платени... като видя фактурите, касовите бележки и балансите по сметките, тогава ще го коментирам. Иначе наистина подозирам, че някои протести са изкуствени, ама пък им личи отдалече. При други протести, много по-масови и с повече риск за протестиращите си личи, че мразят властта безплатно.
Разболяването на "мастити фигури"... си е нормално и логично, за който е чел математика и поназнайва нещо за вероятности-те и как точно се проявяват.
Тестовете са абсрудни, за който търси под вола теле. Тестовете хващат определена ДНК верига, дето я има точно в този вирус, все едно ти да търсиш само руси хора сред тълпа. Дали са точни е въпрос на производителя, дали ги прави качествено или претупва технологията за да изкара бройката набързо.
През март, не се знаеше какво точно имаме насреща и специалистите са предлагали на политиците мерки, все едно ще е нещо подобно на ебола-та (дето съвсем скоро я спряха в Африка), и по-сериозно от "птичия грип"... Обикновено, нормалните хора подхождат сериозно към такива непознати неща и оценяват риска в по-големия размер, а пък тези дето пишат отпосле им е лесно щото вече се знаят какви са тези неща и е лесно да се присмиват.
За да не предъвкваме едно и също, намерѝ време и прочети какво съм писал още от първите теми по вируса, всичко си е тук, назад документирано. И ще видиш, че за почти нищо не съм сбъркал. От самото начало действията на официалните власти навсякъде са напълно абсурдни и напълно обратни на правилните, ако говорим за реална смъртоносна пандемия. Подробно съм го обяснил това в тези начални теми по пандемията, с аргументи и факти, дори чисто математически. А иначе:
Медицината не може да се справи с този вирус, защото не вирусът е проблемът.
Същият не е нов, грешиш, просто е обработен в лаборатория, което го прави опасен, иначе корона такива си ги е имало и има навсякъде.
По дълга, конкретно българския, съм ти писал в другата тема, за дигиталните парѝ, а и в тази по-горе - нали си фен на цифрите, фактите, науката и математиката, смятай колко прави 25+16+7+5+10+5+4, дали наистина е 29, както твърди властта, или си е 72, според науката математика.
Тестовете за КОВИД-19 са абсолютна измама, защото не засичат никакъв вирус, а само някакви възможни аномалии в човешкия онганизъм, причинени от евентуален вирус. Пълна тъпотия! И манипулация.
През март българските власти специално първо се опитаха да ни измамят, че сме велик народ, дето вирус го не лови, но после, явно натиснати отвън /от тия, дето дават заемите

/ в хор вкупом ревнаха колко страшен вирус върлува наоколо. И толкова присърце взеха сега нещата, че взеха да се разболяват за нещо като личен пример, първо Домусчиеви, ако помниш, днес и Батко и Братко Прокурор, ще има и още, не се съмнявай. Ще се съглася накрая, че аз не съм от "нормалните" хора, понеже пиша за нещата винаги предварително, за да не излезе после, че някой не е разбрал. За справка ще те върна отново към първите теми по вируса, там всичко е налице, чети ако имаш време.