Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: .....големия разход.....големия приход..
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Радио Ереван
Цитат(lati1960 @ 29/04/2021, 20:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ми сигурно близо милион работещи българи са прекалено тъпи, щото не знаят как с кофа и парцал се изплаща апартамент и се гледат деца с четири цифрена заплата. Ти сериозно ли? Едва ли. Винаги когато нещата опрат да конкретизираш фактологически /иначе уж много държиш на фактите/, ти само общи приказки редиш тука, точно "фантазии пишеш". Ако не е така, давай да видим къде е работила тая чистачка с кофата и парцала за четири цифрена заплата? И дали е възможно един милион българи да го вършат същото. Ако да, веднага призовавам:

- Хора, грабвайте кофите и парцала, и ставайте скоростно милионери!

Край на бедността, мизерията и недоимъка. Наш Пите откри разковничето за всеобщото благо. Бравос на човека! Така става, когато някой заляга над дебелите учебници a4dff7b7.gif malii.gif

Понеже и аз съм от Варна, ако видя някой(я) закъсал(а), ще го насочвам да става чистач(ка). Явно има хляб в тази работа, щом така твърди Питето. animatedwink.gif
Милионери няма да станат, но ще се издържат без проблем. Чудя се чистачката на входа защо работи само за 600 лева заплата. Явно е балама. smile.gif
Питето
Лесно ще им посочиш метлата, ама да вземеш да им обясниш как със същите метли и парцали могат да изкарат четирицифрени, вместо трицифрени заплати в същия този град... Лати е яснен, че няма дори да опита да обясни как стават нещата, щото според него не стават и си измислям. Ама то иначе нямаше да е вярващ.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.