Нямаше как да не ги олабят, то това не бяха заплахи, не бяха проклятия и т.н. спрямо властта, която все му крива на българина - и когато налага мерки, и когато не ги налага...
Ако не бяха махнали мерките, сега ти щеше да пищиш защо не са ги махнали, все Герб са ви криви, няма угодия.
Късно е, защото някой убеди българите, че коронавирусът е измислица, че няма такава болест въобще и могат да си ширтапиртат навсякъде, без да вземат каквито и да било мерки ,щото нали то коронавирус няма.
Няма да споря, щото си права. Но, виж какво е писал д-р А малко по-горе, солидаризирам се с него, право в същината на проблема е:
"Ок, прав си - но:- Това ли е първата смъртоносна инфекция за последните 15 години?- При другите подобни инфекции, имаше ли такава медийна атака?- PCR тест - за какво е създаден този метод, а не тест, и къде в този метод фигурира "ковид" инфекцията, а и какво означава "положителен", след като метода няма определения с "+" и "-" ?- не е ли ковид вид психологична атака, със завидни за сега резултати?- Факт е че съществува и убива нещо което е наименовано COVID 19.
- Факт е че цялото медицинско "воинство" в света е безсилно.- "Божествен" ли е произхода му, или добре режисирана акция срещу порядките в света...
Твърде много и то нелишени от смисъл въпроси и то без разумно логичен отговор.
Всички правителства са в цугцванг - всеки ход е безсмислен, но го правят с усилието нещо да се подобри.Нима Дон Кихот не е правил същото - с вятърните си мелници???
Да, но поне той е литературен герой, а ние сме в същата ситуация, а уж сме мислещи същества... "
Нещо гнило има в цялата работа, с тоя вирус, и аз го усещам, и не само аз, не че мога да кажа какво. Нали за това е темата, и сме тук, за да говорим по това, и колкото можем да се доближим до истината. Не че, щото нещо се крие от нас, мисля и ти си наясно. Прост пример, който дадох вече многократно: В началото през февруари дадоха клипове от гр. Ухан в Китай, откъдето уж трагна всичко, в които едни хора припадаха по улиците, други умираха дори, едни линейки ги обираха като круши от паважа... Е, хайде сега ми кажи - ти видя ли някъде някой болен от вируса да прави това? Не, нали. Всъщност, самита учени признават, че няма реална зараза, а че вируса атакувал слабите места в организма, органи, белия дроб, дрън-дрън, тинтири-минтири... И че хората умирали не от самия вирус, а от съпътстващите си болежки. Ми че те и без вируса си умират от тях! И от грипните такива, от усложненията от тях, от пневмонии, от дихателни сезонни проблеми, от какво ли не. ЕксГорския се тръшка, но аз продължавам да се съмнявам, че има реална зараза, истинска. Не че няма нещо, както пише и д-р А, има вирус, или там каквото е. Но никой така и не знае какво точно, и как да се справим с него. Тогава? Как можеш да налагаш мерки срещу нещо, което не познаваш? Пълна идиотщина. Затуй казвам, че ходовета на властите навсякъде са си чисто политически, с други цели, не решават здравния проблем на населението. И е видно, че не го решават. Вече колко месеца!