ТИ!
[i]" спрямо пандемията, ако въобще има такава"
[/]
"Айде стига с тия глупости и лъжи! На мен лично взе да ми писва, на вас не знам. Болниците са пълни с грипозни, с настинали, с болни от други заболявания, с тежки случаи както винаги досега. Да се приписва цялата тая ситуация на ковид вируса е абсолютна лъжа, манипулация и измама! А защо здравни служители, от санитар до професор я играят тая игра и лъжа, отговорът е прост - за кинти! Защо политиците? За власт, още власт, неограничена и безконтролна власт, абсолютна власт и тотален контрол.
Такова е моето мнение, и никой досега не успя да ме опровергае. Общувам с много хора, но и до днес така и не видях болен от тоя вирус /не говоря за набеден чрез "тест" за такъв/, не срещнах болен от вируса със симптоми различни от настинка, грип или друго познато заболяване.
Тоест, няма реална зараза! НЯМА РЕАЛНА ЗАРАЗА! Има внушания за такава, но реална няма. Тези, които умират в болниците, си умират от съпътстващите, тоест от заболяванията, които така или иначе си имат. Но не от вирус! О, да той бил влошил нещата. Че аз как да съм убеден, че е вярно. Пълна мистификация, и манипулация. "
Да, стоя зад думите си.
Като доброволец имам преки впечатления от ситуацията в рисковите групи, и, така и не видях болен от някакъв вирус, които са болни, са си от своите заболявания, наричани "съпътстващи". Ти виждал ли си болен от зараза, каквато и да е? Знаеш ли какво значи? Примерно, да ти тече гной от очите, кръв от ушите, кожата ти да е на петна, да повръщаш, косата ти да пада, ноктите да се чупят... и т.н., и т.н. Няма такова нещо! Нито един подобен признак, при никого. Поне аз не видях. /Не твърдя, че изобщо няма, аз не срещнах, нито мой познат, приятел или роднина/ Тогава? Къде е тоя вирус, освен в главите, думите и банковите сметки, че и нощните шкафчета на властта и приближените й? Иначе, да, хора си умират, какво винаги досега - от всякакви болести, грипозни усложнения, дихателни също, пневмонии, старост, немощ, от какво ли не. И всичко се приписва на Ковид. Само че реална зараза няма. Това твърдя. Аз не виждам. Има и още нещо. В държавите, в които се води точна статистика на смъртността /някой в първите теми беше дал за САЩ/, в тях е видно, че няма драстично повишаване на починалите след началото на пандемията. Просто при част от тях се пришива диагноцата "ковид-19", и това се разду до световна пандемия. Кой лъже, кой маже, аз не мога да кажа. Учените в сферата ги купиха с едни парѝ, не само у нас, и поне по официалните медии се чуват само невероятни безумия, не само от научна гледна точка, по ситуацията. Един твърди едно, другия обратното, на следващия ден трето... Пълна е кашата. И дезинформацията. Отделно всичко това се използва от властта поголовно за украпване на тоталния контрол и гребеж над обществата, което също твърдя, и не е само мое мнение. Така че - да, цялата работа с тоя вирус е пълна мистификация и манипулация. Може би след време, когато нещата се уталожат и разнищят, от идните поколения, истината ще излезе. Не знам. Но засега нямам доверие на нищо от това, което се говори от властта и по медиите. Многократно доказаха, че лъжат и мамят, за парѝ и власт. Както винаги.За още пари и власт. Няма насищане! Иначе, гледам в реалния живот какво е, и нищо различно от досега. Мой приятел влезе в болница за някакви си негови изследвания, направи си ги, нито го тестваха за вируса, беше в калабалъка с уж болните вътре, излезе си, нито е под карантина, нито носи маска... И не е само той. А бизнеса с тестовете за излизане от страната, вече и за работа, за какво ли не... Парѝ, парѝ, и още парѝ... И нови начини да ограбват хората. И още власт и контрол. И още, и още... Само че балонът накрая ще се спука, бъди сигурен. Ще има край и тая лудост, както беше с комунизма, с фашизма, с апърдейда... с всички безумия на едни изперкали и самозабравили се идиоти, които се мислят за богоизбрани. Но, като му дойде времето. Та, да, не се отказвам от нищо, което съм писал тук. Напротив. Защо обаче не цитираш какво съм предлагал още в края на февруари и началото на март, когато Бате се пъчеше без маска по магистралите, а връщащите се от пламнала Италия тогава българи ги натириха без тестове по родните места, да разпространяват заразата? Хайде върни се и чети в първите теми. Сега е лесно да се присмиваш и кодошиш.