Цитат(Shade @ 07/03/2021, 01:34) <{POST_SNAPBACK}>
Натрапчивата ти обсесия, че няма коронавирус и пандемията е просто измислена от някой, за да те манипулира, която поддържаш с подбрани линкове, целенасочено изровени от мрежата, не е случайно явление. Дори да не си даваш сметка за това, тя е непосредствено асоциирана с религиозните ти убеждения.
Неслучайно поддръжници на подобна теория в Оня форум са най-фантичните вярващи.
А в САЩ това виждане се поддържа от гилдията на религиозните до ретроградност, представени от консерваторите. Които са убедени, че Бог се грижи за онези, които го почитат, и няма да допусне никой от тях "да погине". Поради което всякакви мерки за предпазване от зараза били излишни. Някои от тази група са дотолкова декадентни с религиозните си убеждения, че дори стигат в падението си дотам, да отричат преливането на кръв при спешни случаи.
Заради противоречията, в които изпадаш, пуснах в Хайд парк една тема как на днешния етап съвременните религиозни философи оценяват крайностите на религията. Безсмислено е темата да се пуска в Оня форум, все едно е пусната в канализацията. Поради липса на собствена мисъл и неумение за изразяване, в Оня форум ще бъде удавена с удобни цитати само от една книга, и още по-удобните им "тълкования".
Неслучайно поддръжници на подобна теория в Оня форум са най-фантичните вярващи.
А в САЩ това виждане се поддържа от гилдията на религиозните до ретроградност, представени от консерваторите. Които са убедени, че Бог се грижи за онези, които го почитат, и няма да допусне никой от тях "да погине". Поради което всякакви мерки за предпазване от зараза били излишни. Някои от тази група са дотолкова декадентни с религиозните си убеждения, че дори стигат в падението си дотам, да отричат преливането на кръв при спешни случаи.
Заради противоречията, в които изпадаш, пуснах в Хайд парк една тема как на днешния етап съвременните религиозни философи оценяват крайностите на религията. Безсмислено е темата да се пуска в Оня форум, все едно е пусната в канализацията. Поради липса на собствена мисъл и неумение за изразяване, в Оня форум ще бъде удавена с удобни цитати само от една книга, и още по-удобните им "тълкования".
Да, не отричам. И аз безрезервно вярвам в ето това: "Които са убедени, че Бог се грижи за онези, които го почитат, и няма да допусне никой от тях "да погине"." Само че има важна подробност. А тя е, че Бог се грижи и помага също и чрез хора, включително и чрез лекари. Друго съществено уточнение: Никъде не съм отричал ваксинирането по принцип. Съмнявам се само в ефективността и правилното предназначение на ваксините срещу К19. Направѝ си справка за колко време се създава една добра и работеща безопасно ваксина? Минимум 10, и повече години! Тези се пръкнаха за 10 месеца. Просто няма как това да стане, дори извънземните да са ги направили, разбираш ли? Отвсякъде и всичко с този вирус е гнило, лъжливо и манипулативно. И не само аз мисля така, ти сам си посочил колко различни маси хора също се съмняват. У нас в България този процент е почти 50%! Няколко стотин наивници и паникьосани, уплашени хорица по опашките на т. нар. "зелени коридори" не са показателни за това какво мисли българинът въобще за тая "пандемия". Вече. Поголовно хората свалиха маските, освен когато не ги застраша глоба. Поголовно и тайно си ходят по заведенията, имаше много случаи, знаеш. Всичко вече е само парлама, и не търсете вината в мен, не аз съм виновен за това състояние на нещата. И няма удобни цитати по неудобни въпроси, всичко си е самата истина. Хайде и ти да ме светнеш откъде здравният ни инспектор Кунчев още отсега знае, че вирусът през лятото щял да си кротува и да не ни тормози? Той за идиоти ли ни мисли? Значи, когато им е удобно, сега за изборите, ще има пик на "заразата", обаче, като дойде лятото, и властта трябва да тръгне към Гръцко и по морето, тогава вирусчето си взима и то отпуска, за да не ги закача! Вие сериозно ли, хора! Пълни глупости са това. И не аз съм виновен за тях. Самите власти, здравни и всякакви, така се оплетоха сами в тия лъжи, манипулации и противоречия, че вече дори не им пука какво говорят, само пара да пада. И да си вземе Бате пак изборите. Няма как да ми внушите вина, че аз съм убивал хората по болниците. Ако има зараза, виновни са властите, които разхлабват мерките винаги когато пикът е най-голям! А ако няма зараза, то защо ни лъжат?! Това са двата основни проблема. Или едното е вярно, или другото. Всеки да си избере на кое да вярва. И на кого. Дори да искам, не мога да насиля някой да ми вярва. Не е това и идеята. Целта е информирания избор. И, понеже властта навсякъде не позволява официално да се дадат алтернативите, затуй и хора като мен се опитват да ги дадат тези алтернативи, по абсолютната "истина" на управленията и послушниците им, били те учени или лекари. Нататък всеки има достатъчно ум в главата, да преценява, решава и избира. Не преча на никого. А ти бъди здрав! Както и всички тук.