Цитат(Питето @ 05/07/2021, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
Ми то, според Лати и компания, един такъв добър оправяч на света (хем безплатно при това), се е появил преди две иляди години. От друга страна: "дето е текло, пак ще тече"... и 1+1= нормално е да чака на изборите да се появи нЕкой майстор-оправяч, пък било то и само на една малка територия от света... animatedwink.gif

Не, не си прав в случая.
Този майстор оправяч ще си го изберат българите, повечето, това е Свали Трифонов и партията му. Многократно тук съм писал, че не го харесвам и одобрявам, но, след като суверена иска да го натовари него и хората му да премахнат статуквото в лицето на ГЕРБ, БСП и ДПС от властта, така да бъде. Впрочем, това ще е само началото, по овладяване на властта у нас от новите поколения, които нямат много общо нито с ДС, нито с БКП, нито с мутрите и ченгеджийницата. За Трифонов обаче това не е факт, знае се миналото му и контактите му с отявлени мутри и престъпни "бизнесмени" от прехода, но аз няма да гласувам за партията му, така че не ме касае. Според мен българите правят нова кардинална грешка, както когато избраха мутрата и комунист Борисов да премахне уж комунистите и мутрите от властта, а той им хариза цялата държава! Сега пак мутра, че и чалгаджия ще си сложат със същата идея, дано този път да им се получи. Желая им го. Историческа традиция у нас е народът ни да игнорира свестните които счита за луди, според Ботев, и да си слага да го управляват отявлени бандити и айдуци, както са ги наричали в миналото. Защо така, да се произнесат народопсихолозите. В политически план очаквам най-сетне Бате с бандата да са аут от властта, а какво ще последва, ще видим. Едва ли някой се интересува от мнението ми, но, то е, че новата власт след изборите на 11 юли като първостепенна задача трябва да потърси къде са потънали тези авансово раздадени от Борисов милиарди на свои ортаци, знае се кои са. Щото без кинти, дори най-добрата власт ще се провалѝ. И, които са за раирани пижамки, да идат на дългосрочна почивка, където им е мястото. За жалост, още има един с каскет в Прокуратурата, който ще ги варди тези до последно. Не знам как законно ще го махнат, но, трябва. Иначе цялата работа няма да стане. Ще е пак само голи думи и обещания, понеже без парѝ, нищо добро няма да могат да направят. И без работеща независима /най-сетне/ правосъдна система. С Гешев такава е невъзможна!