Днес първото раздаванв приключи
ИТН могат спокойно да спят тази вечер, след като се превърнаха в и т.н. (признайте колко прозорлива съм била когато пуснах темата, справка заглавието

.
Но ни загубиха времето! Да управляваш Държава, не е като да се караш всяка вечер на хората от тАлавизора

!
Но, и тях ще ги преживеем! И да, ще ходим на избори, докато не им уврат главите на всички!
Дойде поколение, което, макар и да израстна с чалгата, все пак разсъждава!
Клоуните от и т.н. предадоха тях! На какво ще се надяват сега?
Надяват се на сделката, която твърдя, че Трифонов и партията му, хората му, имат с Борисов и Доган, тоест с основните носители на статуквото - ГЕРБ и ДПС. Какви са ми аргументите? Чисто логически ще говоря, не мога да дам доказателства, не че и без тях не е ясно вече.
Трифонов непрекъснато говори срещу Борисов, обаче. Всичките му действия в политически план, обслужват евентуалното връщане на последния и партията му във властта. Нима някой очаква да каже открито: Борисов и Доган ми платиха! Защото, ако беше направил коалиция с ДБ и Изпр. БГ, щяхме да имаме вече правителство на промяната, а Борисов и Доган, и Пеевски, и цялата банда щяха да имат проблеми с правосъдието, когато след една съдебна реформа Каскета бъде премахнат като закрилник на Статуквото и крадците. Видяхме обаче, че Дългия направи всичко възможно това да не се случи. На какво се надява?
Ето интересен въпрос. Реалността вече е друга, на евентуални следващи парламентарни избори, които се очертават, неговата партия ще се срути. Да, отново ще влезе, но вероятно на 3-то, 4-то, място, там някъде. И това ще е. После, аут! Като всички патерици на Статуквото и Бате. Иначе добре си играе картите, по запазване на това статукво. Освен това блокира държавата с месеци, почти година вече, през което време хората продължават да обедняват, да са без работа някои, цените отиват до небесата, и пандемията... всичко това Борисов опитва да стовари върху главата на Радев:
https://m.dir.bg/dnes/politika/borisov-shte...-mitov-na-zhivoДруг въпрос: Защо Трифонов така злобво атакува точно Демократична България и Христо Иванов? Ето и от днес:
https://nova.bg/news/view/2021/08/11/336426...B2%D0%B0%D0%BB/Щото ето това става:
https://www.dw.com/bg/%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0...1%81/a-58823297Според мен отсега се подготвя генералската битка наесен, между двамата генерали. Плюс парламентарната, която ще е с нея - между двете партии на промяната в лицето на ДБ и Изпр БГ, и останалите. Вкл. ИТН, която си е част от статуквото, вече се разбра. Впрочем, не разбирам защо Радев да е проблем на нацията? Има две основни причини, поради които е атакуван: 1. Твърди се, но не е доказано, че симпатизира на Русия. Всичките му изказвания и действия като президент са в посока членството на страната ни в ЕС и НАТО. 2. Върл противник е на Борисов. И? Какво от това? Аз също симпатизирам на Русия и съм противник на Борисов, но не съм проблем на България. Нито съм ограбил някого, нито съм окрал някого, нито съм излъгал или подвел някого, и т. н. Парадоксът е, че точно които нападат Радев, ограбиха нацията и държавата, и явно се боят от реванш, и то напълно заслужен и законен! Това е цялата работа. В която Трифонов се оказа троянският кон внедрен в опитите на обществото и двете коалиции на промяната да разбият статуквото и да се потърси сметка за изчезналите милиарди. Трифонов блокира това, и в този смисъл е агент именно на Борисов и Доган, категорично. И на цялото досегашно статукво. Както и основната пречка зациклилата промяна да се осъществи.
Надявам се разумните българи да го разберат преди следващите избори. Ти си, дано и много още!