Случайно, на друго място ми попадна анализ на проф. Слатински за Слави и партията му, под горното заглавие. Видя ми се заслужаващ внимание, с точни и прецизни формулировки....
Ето го тук:
https://www.cross.bg/pone-ychastvat-glypava-1669726.html Един цитат:
Цитат
Има поне 4 причини ИТН да се държи по този политически глупав начин.
1. ИТН нямат позитивна визия - те са Против всичко, което не ги кефи, но не знаят изобщо за какво са За.
2. ИТН искат само едно - да става тяхното и точка.
3. ИТН сега участват в политиката, а в политиката участват политици, но ИТН изобщо не са политици, те бъкел не разбират от политика и не желаят да научат поне нещо от нея.
4. ИТН имат патологично голямо себемнение, те са болни от тежко болно Его, взели са се толкова насериозно, че ще се пръснат от надутата си липса на самокритичност и от колосалния дефицит на способност да допуснат, че могат да грешат.
И ето, че след като глупаво до бездарност и бездарно до глупост профукаха и в двата парламента, в които участват, и двата мандата, които имаха, ИТН продължават да трупат камъни върху своя връх от глупави приказки и действия, точно както българските макета трупали камъни белким направят Вихрен по-висок от Мусала
Както се вижда, в Бг има и умни хора. Но кога ще станат на мода? Щото, вече взе да ни писва от тикви, мутри, аграрници и т.н.
Радио Ереван
23/08/2021, 15:08
Случайно, на друго място ми попадна анализ на проф. Слатински за Слави и партията му, под горното заглавие. Видя ми се заслужаващ внимание, с точни и прецизни формулировки....
Ето го тук:
Както се вижда, в Бг има и умни хора. Но кога ще станат на мода? Щото, вече взе да ни писва от тикви, мутри, аграрници и т.н.
Глупава или умна досега от ИТН не са откраднали нищо, защото не са били във властта. Същото не може да се каже за останалите партии.
Същите са като останалите преди да направят правителство. Само по себе си не е голямо постижение, а просто липса на възможност.
Единственото разилчно от останалите при ИТН е, че успяха от опозиция да минат в опозиция...
Не следя внимателно политическата криза, но ми направи впечатление това, че противно на всякаква логика и практики в подобни случаи, ИТН не потърси "съюзници", не води преговори с други партии за да събере над 50% депутати, а направо обяви правителство, или по-скоро 'натресе" правителство.
Ами не се прави така. Като нямат 50+% трябва да тръгнат на пазарлък с други. Няма подкрепа без обещания за постове в новото правителство ... без обещания за програма...Т.е. ИТН поначало знаеха как ще свърши всичко, май идеята им не е да управляват, а да плюят. Първо по герб, сега и по другите ...
lati1960
23/08/2021, 19:15
Ето го тук:
За мен лично нещата по това са много по-прости: Слави Трифонов има сделка с Борисов, Доган, Пеевски и статуквото, нататък всичко вече си има своето логическо обяснение.
Тарабас
23/08/2021, 19:28
Проблем е не тази глупава партия или онази, а техните избиратели. Слави не го прати Хан Соло, а го избра народонаселението. Да си избереш композитор на кючеци за представител във властта не говори за нищо друго, освен за IQ колкото стайна температура през студените зимни дни.
lati1960
23/08/2021, 21:15
Проблем е не тази глупава партия или онази, а техните избиратели. Слави не го прати Хан Соло, а го избра народонаселението. Да си избереш композитор на кючеци за представител във властта не говори за нищо друго, освен за IQ колкото стайна температура през студените зимни дни.
По-добре не бих могъл да го кажа!
Да, точно така е. Само че. Какво следва? Това е въпросът, главният.
Дали и на следващите избори чалгаджиите пак ще надделеят? И, кого ще обслужи това?
------------------------------
Ето още една тема, по която бат Славчо Учиндолски се прави, че нищо не разбира, занимавайки българите със своята егобомбастична персона. Екологията. Сметищата в частност. За последните над 10 години бандата на Батко Бойко и Братко Доган и Пеевски, под вещото управление на ЦК на ГЕРБ и великият вожд народен, буквално натъпка родната ни прекрасна земя с милиони тонове европейски боклуци! Пестициди, отрови, отпадъци, кво ли не! Навсякъде, с тонове, по села, полета, паланки... Тепърва ще излиза истината и по това. И, какво? На кого му пука? Като идат пред урните хората, дали мислят за тези неща? Щото касаят не толкова тях, а децата и поколенията им. Или - ние нашите внуци в Англия ги изпратихме да учат, и в Америка, в Германия... Голем праз! А кво ще правите, като и там нещата се прецакат?! Идиоти! Да, да. Не се свеня, да го кажа. Идиоти! Такава е истината. Щото хитрата сврака накрая ще се хване и с двата крака. Ми да дават - да гласуват за ГЕРБ, за Славчо Мутренски, за ДПС, за БСП... Идиоти!!!
Има ли обидени?
Радио Ереван
23/08/2021, 21:15
Същите са като останалите преди да направят правителство. Само по себе си не е голямо постижение, а просто липса на възможност.
Единственото разилчно от останалите при ИТН е, че успяха от опозиция да минат в опозиция...

Не са същите. Не пожелаха да имат правителство, а имаха възможност. Значи не желаят да се налапат като останалите. Другият вариант е да искат цялата лапачка за себе си, което е много трудно постижимо.
По този начин показват на другите партии как ще действат след третите избори.
Мда, оправдания, оправдания... ми без да водят, как ще оправят? А да, "вся власт советам" щото само тази схема им е в главата, ама не става, бе, не става. Още пет пъти да има избори, най-много ББ да се върне отново на власт, но не и тези да докопат повече от половината депутатски места. Особено след като не могат едно правителство да договорят и да се възползват от мнозинството си, и мераците на онези с малкото депутати. Ма вярвай им, де, то и такива трябва да има.

Т.е. доказват че са Марксисти - успешно прилагат 3 ти закон на диамата, за отрицание на отрицанието
Радио Ереван
24/08/2021, 11:58
Мда, оправдания, оправдания... ми без да водят, как ще оправят? А да, "вся власт советам" щото само тази схема им е в главата, ама не става, бе, не става. Още пет пъти да има избори, най-много ББ да се върне отново на власт, но не и тези да докопат повече от половината депутатски места. Особено след като не могат едно правителство да договорят и да се възползват от мнозинството си, и мераците на онези с малкото депутати. Ма вярвай им, де, то и такива трябва да има.
Надеждата е за това време, което управлява служебното правителство ГЕРБ да изчезне от политическата сцена, както навремето НДСВ. От друга страна влиянието на БСП все повече намалява заради измиращия им електорат. Младите в ДПС все повече не се интересуват от политика. По тези причини съм оптимист.
Радио Ереван
24/08/2021, 12:09
А да си избереш мутра бивш пожарникар за премиер на държавата какъв трябва да си?

Или пък да си избереш наследници на бившата БКП? С какво IQ трябва да си?
Нека преди да гласувам да видим какъв избор имаме. Като влезеш в столовата избираш най-хубавата храна от тази,
която ти се предлага, защото иначе оставаш гладен.
Слави не е станал милионер с композиране на кючеци. Не знам кои негови песни визираш, аз не съм чувал кючеци, може и да има, но това е без значение. Да направиш най-гледаното шоу в България означава, че си кадърен.
Много по-добре е от това да си мутра или бивш комунист.
Бай Ганьо
24/08/2021, 12:27
Да направиш най-гледаното шоу в България означава, че си кадърен. Много по-добре е от това да си мутра или бивш комунист.
Чакай, чакай.
Да направиш най-гледано шоу не означава, че си кадърен.
ПП. Може би искаш да кажеш, че ако шоуто е просташко и простаците го гледат, а те са мнозинство, тогава си прав. Кадърен е в простащината.
Радио Ереван
24/08/2021, 12:29
Чакай, чакай.
Да направиш най-гледано шоу не означава, че си кадърен.
С късмет това не става бате! Иска се и много работа разбира се.
Бай Ганьо
24/08/2021, 12:32
Прочети послеписа ми в предният пост.
Радио Ереван
24/08/2021, 13:17
Прочети послеписа ми в предният пост.
Според теб излиза, че Шоуто на Слави си дължи успеха заради огромната му просташка аудитория. Рейтинга му показва, че тя е над един милион и половина души. Не е ли много за такава малка държава?

Защо му гостуват известни личности, които да бъдат гледани от милион и половина простаци? Ако са само политици и певци разбирам, но не са.
Бай Ганьо
24/08/2021, 14:53
Известните си правят реклама в шоуто.
Простаците им са потенциалните последователи и платци.
Те им са златните касички.
ПП Само милион и половина!
Малко са. Мисля че са поне 4 милиона.
Да си избереш композитор на кючеци за представител във властта не говори за нищо друго, освен за IQ колкото стайна температура през студените зимни дни.
И аз мислех така до преди известно време, но после се сетих, че има и други политици, които са се занимавали с развлекателна дейност преди да започнат да се занимават с политика:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%...%B3%D1%8A%D0%BDhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%...%B3%D0%B5%D1%80https://bntnews.bg/bg/a/ot-reygn-do-zelensk...-se-v-polititsiТова, че даден човек се занимава с политика отдавна и да речем хм... ай кюто му й много високо, не означава непременно, че няма да сътвори един куп простотии... Да си спомним ли за някои български примери!?

Мисля, че няма нужду.
Става дума по скоро за фактическото образователно и културно равнище, което при нашенеца, уви, през тия 30 години върви само надолу....
А е и последица от соца - когато ни отучваха да мислим с лейките си и вместо това изпълнявахме директивите и генералните линии...
И нека спомена и това - че сега някъде над половината електорат тука е напълно неграмотен...
Радио Ереван
24/08/2021, 20:19
Известните си правят реклама в шоуто.
Простаците им са потенциалните последователи и платци.
Те им са златните касички.
ПП Само милион и половина!
Малко са. Мисля че са поне 4 милиона.
Известни български спортисти, композитори и артисти, които не се нуждаят от реклама, както и известни чужденци си правят при него реклама!?
Значи събрал е Слави бездарни сценаристи, актьори и музиканти за да забавлява 4 милиона простаци с нискокачествена продукция.

П.П. Малко съм сгрешил. Милион и половина абонати (по трима души средно), които редовно са го гледали. Сега са по-малко, тъй като телевизията му е платена. Значи вярно трябва да са били поне 4 милиона простаците в България.
Както Слави сам каза един път точно в негово си шоу: "Тук сме заради рекламната пауза..."
Радио Ереван
24/08/2021, 22:10
Както Слави сам каза един път точно в негово си шоу: "Тук сме заради рекламната пауза..."
Така де, ама трябва да си интересен за да те гледат.
Бай Ганьо
24/08/2021, 22:33
Ти гледаше ли го?
С какво ти беше интересен?
Ти гледаше ли го?
Може пък да е гледал скечовете на сценаристите и изпълненията на музикантите, които бяха на високо ниво.

Или щом Слави не ти е персонално симпатичен - всичко останало около него под ножа?
Радио Ереван
24/08/2021, 23:05
Ти гледаше ли го?
Най-добрият водещ на България за всички времена с какво ми е интересен?
Ако питаш за предаванията му имаше и простотии в тях, но го разбирам. На някои хора им харесват и той е длъжен да им ги предложи.
7/8 работи по пет часа пет дни в седмицата. Общо взето няма предаване, което да не става за гледане.
Най-добрият водещ на България за всички времена с какво ми е интересен?
Ако питаш за предаванията му имаше и простотии в тях, но го разбирам. На някои хора им харесват и той е длъжен да им ги предложи.
7/8 работи по пет часа пет дни в седмицата. Общо взето няма предаване, което да не става за гледане.
Беше
Спрях да го гледам много преди да напусне бТв - изчерпа се като шоумен.
А с проявите си на политик - кратко казано "Изби рибата"
И аз мислех така до преди известно време, но после се сетих, че има и други политици, които са се занимавали с развлекателна дейност преди да започнат да се занимават с политика:
...........................
Роналд Рейган всъщност много убедително опровергава ширещото се в темата становище....
Първо, той има много висок IQ, има и психика и нервна дейност от най висшия тип - ако не ме лъже паметта - commons. И това - на фона на много високо образование и обща култура.
Второ, той влиза в политиката през 1966 г на щатско ниво и стажува 15 години, преди да бъде избран за президент през 1981 г, като очевидно е набрал добър опит....
И трето и най важно - има качествата и организационните способности, необходими да спечели студената война за САЩ и да организира рухването на най върлия им враг - СССР,
чрез система политически и икономически мерки, но без война ...
Тъй че, едва ли можем да сравняваме чалгаджията Славчо с Рейган ....
Тъй че, едва ли можем да сравняваме чалгаджията Славчо с Рейган ....
Не се знае, да не го подценяваме преждевременно. Не съм гласувала за него, допреди известно време и аз мислех като теб, но нещо ми подсказва, че типичното българско черногледство, в някои случаи може да е неоправдано. Това, че някой не пасва на представите ти за добър политик, не означава, че в някакъв момент няма да стане такъв.

В крайна сметка времето ще покаже каква ще е съдбата на ИТН.
Радио Ереван
25/08/2021, 12:29
Беше
Спрях да го гледам много преди да напусне бТв - изчерпа се като шоумен.
А с проявите си на политик - кратко казано "Изби рибата"

Ти да, но хората го гледаха. С нетърпение очакват да се върне на екран.
.......................
Това, че някой не пасва на представите ти за добър политик, не означава, че в някакъв момент няма да стане такъв.

В крайна сметка времето ще покаже каква ще е съдбата на ИТН.
Да бе, да, ама не....
Защото политиката е също такъв занаят, като всички останали.
И там се изисква първоначална образователна основа, след което следва задължително стажуване и чиракуване - в политиката това са обикновено 10 - 15 години, и е много желателно това да е при добри майстори.....
И чак след това става ясно годен ли си и за какво ставаш....
Всичко това при Славчо се губи, в резултат той се държи неадекватно и налудничаво, поставя си недостижими цели, проваля спечелени каузи и т.н.
Затова не случайно по горе изрично отбелязах, Рейган е стажувал и чиракувал към 15 години, преди да го номинират за президент....
Аха "на умряло куче нож вади", че и твоята стратегия същата. Чакаш опонентите да се разпаднат, че тогаз да налапаш властта, вместо да изкараш на среща нещо по-добро и конструктивно. Гаранция, че мераклиите да лапат ще са с ГЕРБ, щото другите или обещават да им сецнат лапането, или са прекалено малко за да добутат до властта самостоятелно. Подозирам, че накрая ще имаме ГЕРБ-2, може би без ББ щото се е "изхабил екранно", но ще е същото по същия начин.
Спокойно. Образованието, културното равнище, въобще грамотността трябва да дойдат по естествен път, за да са стабилни и дългосрочни. Като с хубостта, на сила не става. През Ренесанса да не би да са карали насила децата да ходят на училище, а богатите и благородниците насила да си обзавеждат именията с нови неща... Трябва си време и естествен натиск, изкуствен напън и форсиране не работят. Отделно, че само част от хората могат да минат напред и нагоре. Другата част има леки проблеми: или акъла не стига, или силите, или ги мързи за двама.
Потребител
25/08/2021, 19:47
...
... другари ... другари! ...
... макар и да следя от време на време съветника на другаря Първанов - проф. Слатински, струва ми се, че нещо ви убягва ...
... като типични 20%_ници сте убедени, че Народът отново е избрал "Спасител" ...
... подценявате народа! ... хората просто се забавляват на ваш гръб :.) ...
Поздрави :.) ...
Уви, уви, май си напълно прав....
Всяко нещо с времето си....
lati1960
26/08/2021, 18:37
Дори да е така, количеството не определя качеството, въпреки "прозрението" на Карл Маркс. Даваш ли си сметка кои гледаха шоуто на Слави и защо? Това е интересен въпрос за психолози, психиатри, народопсихолози, и всякакви от този сорт специалисти. Понеже го познавам лично Славчо, нека да те светна нещо по въпроса. Точно преди 1989-та той имаше шанс да прави сериозна музика, с една нова за нашата страна група, в стила на "Мерилиум", или нещо билзко, бяха много добри. Млади и амбициозни момчета. И той сред тях. Нямаше лошо. Дори ми е давал записи, тогава на касети, бяха доста сносни, дори повече. Даже ги сбърках с Тото, с Йес, и с него се кодошихме по това, помня го ясно. /Бяха добри времена, в родната рок музика/ После знаеш ли какво стана? Дойдоха промените. По чиста случайност Слави се запозна с бандата на Ку-кувците, и нататък го знаем. Защо ти го разказвам? За да разбереш нрава и характера на този човек. Той заряза една успешна музикална кариера /свиреше и в класически оркестър/, за да се посвети... на какво? Ми на чалгата. Защо? Щото разбра, че в това са парите. Разбираш ли? Той не е по душа чалгаджия. Поне не беше, като момче. С него лично, кълна ти се, аз на китарата, той на пианото, сме свирили и пели заедно песни на Битълс, на Пърпъл, коя ли не рок класика! И, каква стана накрая? Славчо чалгаджия! Що? Щото това носи кинти, големите кинти. Някъде там, при Кукувците, душата му се пречупи. После се запозна с Илия Павлов, с големите играчи, мутрите, ченгетата зад тях... С големите парѝ и власт. И му се услади. Илия финансира шоуто му, след като го изгониха от БНТ. Даде му куп мангизи, за да иде в БТВ, и нататък историята беше на екрана. Но, не тя е истината за Слави. Аз я знам, щото бяхме приятели като младежи. Имаме и общи истории с момичета, една дори я описва в автобиографичната си книга, когато в едно село ни гониха да ни бият, щото той си хареса местно момиче, тогава на пожар се качихме във влака... Такива ми ти работи. Имаше бой и във влака, с местните бабаити. Нещо като родните Ромео и Жулиета. Бяха весели времена, безгрижни, бяхме деца, юноши, искрени и чисти. Отделно на Слави съм му спасявал живота, вярно е! С общи приятели, със сестра му Петя, цяла компания, бяхме за риба на една река в Плевенско, Славчо се оплете в кордите на въдиците, потъна, с един съученик Пламен го извадихме на брега и го реанимирахе, пред очите на сестра му. Самата истина ти казвам! Днес, същото това момче, което знаеше още тогава над 1000 вица, и беще душата на компанията, виждаш в какво се превърна. Точно аз, с Петя, сестра му, бях свидетел на първото му импровизирано шоу, на неговото военно обучение, преди много години. Той и това е забравил.
Този човек вече няма душа, приятелю. Той дължи живота си, и това, което стана, на мен, и на онова момче Пламен, с което го извадихме ни жив, ни умрял от реката. А той ме напсува на майка! Това е благодарност. Не че ми пука. Не съм го търсил за нищо материално, нито за услуги. Просто исках да се видим, и да поговорим. Бяхма млади заедно. Само че парите и властта го отровиха. И той вече не е онова чисто момче с виолата и пианото. С което заедно свирехме и пеехме рок класики. Този Слави вече го няма. Това, което е сега, не знам какво е. То е някаква сделка с полит статуквото и полит инженеринга на съвременна България. И докъде ще доведе същото, предстои да видим. Понеже вече си наясно, че го познавам, гарантирам ти, че той е сложен да прецака нещата, не да ги оправи. В главата са му само парѝ, парѝ, и парѝ... Нищо друго. И, защо? Нито има семейство, нито деца, нищо. От едното его и гордост го прави. Ако и след всичко това не разбереш за какво ти говоря, значи не си наясно какво се случва и защо. Хората не знаят кой е истинският Славчо Трифонов. Аз знам. Само че, него вече го няма. Това, което е сега, е плод на системата, която целѝ да се възпроизведе именно с остатъците на онова, което някога е бил Станислав Трифонов, едно весело жизнерадостно момче, не лош музикант и прекрасен приятел от детството и младостта. За съжаление, ние някога спасихме тялото му, но, душата му не можахме. Голяма грешка ще е, да продължавате да гласувате за него. Защото него вече го няма. Това там начело на ИТН е отражение на Матрицата на властта, която няма да позволи случайни хора да ѝ отнемат черпака, с който гребе яко от народната каца с медеца. Тъжно ми е, като наблюдавам цялото това шоу напоследък, но, нищо не мога да направя.
Радио Ереван
28/08/2021, 23:03
Дори да е така, количеството не определя качеството, въпреки "прозрението" на Карл Маркс. Даваш ли си сметка кои гледаха шоуто на Слави и защо? Това е интересен въпрос за психолози, психиатри, народопсихолози, и всякакви от този сорт специалисти. Понеже го познавам лично Славчо, нека да те светна нещо по въпроса. Точно преди 1989-та той имаше шанс да прави сериозна музика, с една нова за нашата страна група, в стила на "Мерилиум", или нещо билзко, бяха много добри. Млади и амбициозни момчета. И той сред тях. Нямаше лошо. Дори ми е давал записи, тогава на касети, бяха доста сносни, дори повече. Даже ги сбърках с Тото, с Йес, и с него се кодошихме по това, помня го ясно. /Бяха добри времена, в родната рок музика/ После знаеш ли какво стана? Дойдоха промените. По чиста случайност Слави се запозна с бандата на Ку-кувците, и нататък го знаем. Защо ти го разказвам? За да разбереш нрава и характера на този човек. Той заряза една успешна музикална кариера /свиреше и в класически оркестър/, за да се посвети... на какво? Ми на чалгата. Защо? Щото разбра, че в това са парите. Разбираш ли? Той не е по душа чалгаджия. Поне не беше, като момче. С него лично, кълна ти се, аз на китарата, той на пианото, сме свирили и пели заедно песни на Битълс, на Пърпъл, коя ли не рок класика! И, каква стана накрая? Славчо чалгаджия! Що? Щото това носи кинти, големите кинти. Някъде там, при Кукувците, душата му се пречупи. После се запозна с Илия Павлов, с големите играчи, мутрите, ченгетата зад тях... С големите парѝ и власт. И му се услади. Илия финансира шоуто му, след като го изгониха от БНТ. Даде му куп мангизи, за да иде в БТВ, и нататък историята беше на екрана. Но, не тя е истината за Слави. Аз я знам, щото бяхме приятели като младежи. Имаме и общи истории с момичета, една дори я описва в ................................................................................
...............................................Той и това е забравил.
Този човек вече няма душа, приятелю. Той дължи живота си, и това, което стана, на мен, и на онова момче Пламен, с което го извадихме ни жив, ни умрял от реката. А той ме напсува на майка! Това е благодарност. Не че ми пука. Не съм го търсил за нищо материално, нито за услуги. Просто исках да се видим, и да поговорим. Бяхма млади заедно. Само че парите и властта го отровиха. И той вече не е онова чисто момче с виолата и пианото. С което заедно свирехме и пеехме рок класики. Този Слави вече го няма. Това, което е сега, не знам какво е. То е някаква сделка с полит статуквото и полит инженеринга на съвременна България. И докъде ще доведе същото, предстои да видим. Понеже вече си наясно, че го познавам, гарантирам ти, че той е сложен да прецака нещата, не да ги оправи. В главата са му само парѝ, парѝ, и парѝ... Нищо друго. И, защо? Нито има семейство, нито деца, нищо. От едното его и гордост го прави. Ако и след всичко това не разбереш за какво ти говоря, значи не си наясно какво се случва и защо. Хората не знаят кой е истинският Славчо Трифонов. Аз знам. Само че, него вече го няма. Това, което е сега, е плод на системата, която целѝ да се възпроизведе именно с остатъците на онова, което някога е бил Станислав Трифонов, едно весело жизнерадостно момче, не лош музикант и прекрасен приятел от детството и младостта. За съжаление, ние някога спасихме тялото му, но, душата му не можахме. Голяма грешка ще е, да продължавате да гласувате за него. Защото него вече го няма. Това там начело на ИТН е отражение на Матрицата на властта, която няма да позволи случайни хора да ѝ отнемат черпака, с който гребе яко от народната каца с медеца. Тъжно ми е, като наблюдавам цялото това шоу напоследък, но, нищо не мога да направя.
Ще ти дам безплатен съвет. Иди в някоя жълта медия и разкажи тези истории, които пишеш тук. Ще изкараш добри пари.

Ако имате общи снимки, дай ги да ги публикуват. Ще станеш известен.
Все пак преди това се консултирай с адвокат, да не вземе Славчо да те съди.
Не успях да разбера защо те е напсувал на майка?
П.П. Лично аз харесвам класическата музика, но харесвам и голяма част и от тази на Слави. За мен това не е чалга. Погледни и на концертите му какви хора идват. Бъди здрав!
Catpuccino
29/08/2021, 14:08
Т.е. доказват че са Марксисти - успешно прилагат 3 ти закон на диамата, за отрицание на отрицанието

Когато си прав…няма какво да кажа
Catpuccino
29/08/2021, 14:12
А селския му манталитет, който не е надраснал … харесваш ли го

За мен нещата са ясни, човечето е влязло в зависимости и сега се налага да плати. А сценарият е простичък - да се докаже как никой друг освен Тиквун Талалежков, не може да управлява

Номер - стар колкото света. Това размиване на гласове го правят само себични, загубили връзка с реалността селски тарикати!
Радио Ереван
29/08/2021, 14:37
А селския му манталитет, който не е надраснал … харесваш ли го

За мен нещата са ясни, човечето е влязло в зависимости и сега се налага да плати. А сценарият е простичък - да се докаже как никой друг освен Тиквун Талалежков, не може да управлява

Номер - стар колкото света. Това размиване на гласове го правят само себични, загубили връзка с реалността селски тарикати!
Той е с особен характер, който му помага повече, отколкото му пречи.
И за мен са ясни. Ако имаше някакво съглашателство с ГЕРБ, щяха да предложат правителство (одобрено от ГЕРБ), което да мине на всяка цена и ГЕРБ да подкрепя под една или друга форма. След това щяха да управляват привидно самостоятелно. Това обаче не се случи!
Радио Ереван
29/08/2021, 14:39
Аха "на умряло куче нож вади", че и твоята стратегия същата. Чакаш опонентите да се разпаднат, че тогаз да налапаш властта, вместо да изкараш на среща нещо по-добро и конструктивно. Гаранция, че мераклиите да лапат ще са с ГЕРБ, щото другите или обещават да им сецнат лапането, или са прекалено малко за да добутат до властта самостоятелно. Подозирам, че накрая ще имаме ГЕРБ-2, може би без ББ щото се е "изхабил екранно", но ще е същото по същия начин.
В случаят друг верен ход няма.
Нека има замаскиран ГЕРБ -2. Това ще изстреля много напред ИТН при следващи избори.
Радио Ереван
29/08/2021, 14:41

Защо липса на възможност? Нима не можеха да направят коалиция, да управляват и да се налапат? Можеха, но не искат.
Ще изстреля напред... на "интервюто" Слави "сам се застреля в крака", ма ти чакай за изстрелване.
------------------
Бях пропуснал кавичките на интервюто, щото интервю на запис по одобрени предварително въпроси си е социализъм отвсякъде. Демонстрация на страх от трудни въпроси и/или незнание по важни теми.
Радио Ереван
29/08/2021, 20:03
Ще изстреля напред... на "интервюто" Слави "сам се застреля в крака", ма ти чакай за изстрелване.
------------------
Бях пропуснал кавичките на интервюто, щото интервю на запис по одобрени предварително въпроси си е социализъм отвсякъде. Демонстрация на страх от трудни въпроси и/или незнание по важни теми.
Слави няма какво да губи освен времето си. Той не желае да се обогатява от политика. Дали се е застрелял или не, няма как да го знаем. Първи или трети, няма особена разлика според мен. Нали ще са опозиция.
Всички интервюта на запис са с предварително одобрени въпроси?

Или ти имаш информация от "кухнята"?
lati1960
29/08/2021, 21:20
Ще ти дам безплатен съвет. Иди в някоя жълта медия и разкажи тези истории, които пишеш тук. Ще изкараш добри пари.

Ако имате общи снимки, дай ги да ги публикуват. Ще станеш известен.
Все пак преди това се консултирай с адвокат, да не вземе Славчо да те съди.
Не успях да разбера защо те е напсувал на майка?
П.П. Лично аз харесвам класическата музика, но харесвам и голяма част и от тази на Слави. За мен това не е чалга. Погледни и на концертите му какви хора идват. Бъди здрав!
На концертите му идват хора, като на концертите на най-известната българска личност на съвременна България, Азис - чалгаджии и селяндури. Това, че са примерно 60 000 на стадиона, за мен не променя нещата. Истината си е същата.
Историята, която ти разказах, е вярна, на 100%. Но, няма да я давам никъде, не щото се страхувам Дългия да не ме съди. Обратното. Ще я разкажа на един друг Съд, там Горе, като му дойде времето, и, тогава Друг ще го съди него, не мене. Не че вярвате в това, не ми пука. И, имам общи снимки със Слави, когато бяхме на 20 години, в дома му дори, със сестра му Петя, с цялата компания, мога да ги изредя: Краси Рижия неговия съсед, Пламен, с когого го извадихме и спасихме, Роби Яков, моя милост... Имам и снимки от поне две нови години посрещнати заедно по онова време, пак в същия състав, плюс още хора... И не само. И, какво от това? Какво променя това за теб? Видно е, че нищо. За да не излизаме от разговора на темата, задай си въпроса: Ти въобще искаш ли промени в държавата ни, и какви? Или просто да замениш едната мутра Батко, с другата Славчо? Че каква промяна е това?!
lati1960
29/08/2021, 21:22
Той е с особен характер, който му помага повече, отколкото му пречи.
И за мен са ясни. Ако имаше някакво съглашателство с ГЕРБ, щяха да предложат правителство (одобрено от ГЕРБ), което да мине на всяка цена и ГЕРБ да подкрепя под една или друга форма. След това щяха да управляват привидно самостоятелно. Това обаче не се случи!
О, не бързай!
Ще стане и това, ще го предложат това правитлество с Батко, не се притеснявай. След новите избори наесен.
Стой, та гледай! Но, какво ще кажеш ти тогава? Как ще се почувстваш? Или не ти пука? Просто лакардии тук да стават.
Радио Ереван
02/09/2021, 18:40
На концертите му идват хора, като на концертите на най-известната българска личност на съвременна България, Азис - чалгаджии и селяндури. Това, че са примерно 60 000 на стадиона, за мен не променя нещата. Истината си е същата.
Историята, която ти разказах, е вярна, на 100%. Но, няма да я давам никъде, не щото се страхувам Дългия да не ме съди. Обратното. Ще я разкажа на един друг Съд, там Горе, като му дойде времето, и, тогава Друг ще го съди него, не мене. Не че вярвате в това, не ми пука. И, имам общи снимки със Слави, когато бяхме на 20 години, в дома му дори, със сестра му Петя, с цялата компания, мога да ги изредя: Краси Рижия неговия съсед, Пламен, с когого го извадихме и спасихме, Роби Яков, моя милост... Имам и снимки от поне две нови години посрещнати заедно по онова време, пак в същия състав, плюс още хора... И не само. И, какво от това? Какво променя това за теб? Видно е, че нищо. За да не излизаме от разговора на темата, задай си въпроса: Ти въобще искаш ли промени в държавата ни, и какви? Или просто да замениш едната мутра Батко, с другата Славчо? Че каква промяна е това?!
Бил съм му на концерта в София през 2015 година. Бяхме близо 70 000 души и не видях простаци чалгаджии, а образовани млади хора.
Ще изкараш кинти и то законно. Нищо лошо няма.
Писах ти, Слави не е мутра. Никога не е бил такъв.
Баце, "на запис" означава че просто не отговаряш на неприятни въпроси, или може да ти пуснат възможност да отговориш втори път, по-добре (в твоя полза). Неприятните въпроси просто ги пропускаш щото в записа се изрязват паузите... и хем интервю, хем ти задават правилните въпроси, хем даваш прецизните отговори.

Дали желае да се обогатява от политика, дали не жела, и дали се обогатява в момента (хонорар за хаоса и протакането) ти няма от къде да знаеш. Може само да предполагаш, но няма как да го знаеш. Щял бил да прави партия, да влиза в парламента и... само да си уплътнява времето с нещо. Тези ги разправяй на нЕкой до към пети клас.
Имаше и някакви РЗС на лудото Яне.Само те могат да конкурират Славчо.
Радио Ереван
02/09/2021, 20:17
О, не бързай!
Ще стане и това, ще го предложат това правитлество с Батко, не се притеснявай. След новите избори наесен.
Стой, та гледай! Но, какво ще кажеш ти тогава? Как ще се почувстваш? Или не ти пука? Просто лакардии тук да стават.
Това няма да се случи. Няма логика.
lati1960
03/09/2021, 21:53
Това няма да се случи. Няма логика.
А каква е логиката да искаш да управляваш еднолично с малко над 60 депутати?
Сам разбираш абсурда. Дори Борисов не си го позволи, винаги си създаваше някакви патерици, с които правеше коалиции, поне за пред очи, да има нещо. И то с много повече мандати!
Стига, човек. Това са несереиозни работи.
Единствената логика беше ИТН да се коалират с ДБ и Изпр. БГ, плюс подкрепата на БСП, по определени политики. Както и се бяха договорили. Само че. Славчо се дръпна, и сега се оправдава като засрамена мома пред годежари. Жалко е, че все още има такива, които му вярвате. Като как виждаш той въобще да управлява, като тренда на ИТН до наесен ще намалява прогресивно, и вече няма да има и 30 депутати. Не че няма да влезе. И какво? И с 5 депутати ли ще иска сам да управлява! Глупости буквални. Да сме живи и здрави следващите месеци, пак ще говорим.
Много искам отново ти да се окажеш прав, щото не ща Борисов с мутрите и ченгетата да се връща. Обаче. Точно Трифонов ще ги върне, натам отива работата.