Има виц, ама не е виц, а истина.
А той е, че се едно една майка ви е раждала.

Така си и знаех, Ганчо.

Предполагам, че ти не знаеш грам руски, но аз знам и от години следя руските медии. Трябва да кажа с ръка на сърцето - никога не съм се смял повече.

Това не са медии, а чист и пречист цирк, там нови вицовет се сипят и стари вицове се претворяват в живота с такава скорост, щото човек не смогда да види и чуе всичко.
Няма да ми стигнат и стотина форума като този, ако трябва да разкажа дори част от всичко, което съм чул и видял в този цирк само за последните десетина години. Ето набързо една случка от хилядите.
----------------------------------------------------------------------------------------
Имаше един руски депутат, Железняк му е фамилията. Мнооооооо голям патриот на Русия. Имаше период, в който той всяка вечер се пенеше по телевизията, заканваше се на Запада и прославяше Русия, както подобава на всеки крупен руски родолюбец.
Не щеш ли обаче, едни лоши хора изровиха инфо, че и трите дъщери на многострадалния патриотин Железняк (той има 3 големи дъщери) живеят в злополучния загнил Запад - двете в Англия, едната в Швейцария.
И го питат - г-н Железняк, вие сте такъв голям патриот на Русия, така заклеймявате Запада и неговите прогнили "ценности", пък се оказва, че и трите ви дъщери сладко-сладко живеят, учат и работят в страни от същия този Запад. Такъв светъл пример ли давате на сънародниците си?
Брей, че като се запени тоя ми ти депутат

, като се разкрещя - дъщерите ми са големи, техен беше избора да отидат да учат на Запад, но като си завършат университетите и колежите те непременно ще се върнат да работят за благото на Русия...
Хубаво... Мина се още към година и нещо време и едната щерка на нещастния народен представител взе, че се омъжи за един шотландец богаташ и отиде да живее с него в шотландското му имение сред полята на Шотландия. И пак го притиснаха в ъгъла и пак го питат и го разпитват - ама вие казахте, че дъщерите ви ще се върнат да работят за благото на Русия, пък вижте ко стана... Че като се запени пак тоя ми ти Железняк, очите му щяха да изхвръкнат, имах чувството, че всеки момент ще получи инфаркт

Много весело, ти казвам - и подобни циркови изпълнения има по всички руски медии, практически всеки божий час, не просто всеки ден.