Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проф. Слатински: По-глупава партия от ИТН не сме имали!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Бай Ганьо
През оная работа ми е какво става в русия или украйна.
Папата ви каза, че войната явно си има причина но кой да чуе.
И той ли е русофил?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 11:45) <{POST_SNAPBACK}>
Сори, но руският не съм го учил така, както гледам тук русофобите.

А с Afrikaans как си? Успя ли да го понаучиш така или не си заслепен и предано верен на другарите зулуси? w00tbrows.gif
Quaker between your quarks
Хората са прости, до крак !
Мъжа, дай му цица, или онова другото, влажното.

Жената, пакет търси. Мой да е Харвард, мой да е Инстаграм, покажи и пакет, и тя става Глория.

Когато си мислих че съм прост, беше ме налегнала скромност. Мислих, останалите, умни и красиви.
Първо ми казаха, че съм красив, после умен. И се събудих !
Прогледнах !

Ма викам, вий сте и прости, и грозни ! laugh.gif
Бай Ганьо
Ти въобще знаеш ли нещо за юар! laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
През оная работа ми е какво става в русия или украйна.
Папата ви каза, че войната явно си има причина но кой да чуе.
И той ли е русофил?

Аз може да не съм велик психолог, но виждам достатъчно. И това, което виждам при тебе, ми стига за добро забавление. smile.gif
Quaker between your quarks
Постоянно се занимавам с опита на Бел.
Не знам на кое му викате живот ? Вашият живот ли ?

Бай Ганьо
А пък знаеш ли какво виждам аз!
Ти си точно копие на онези предани на ссср комунисти след 1944г. които не позволяваха дори да подложиш на съмнение действията на великият съветски съюз.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
Ти въобще знаеш ли нещо за юар! laughing.gif

Знам за Шака Зулу. Ти и за него ли не знаеш?
Питето
Ей го и примера, сам се обади.
Вместо да го мъчат да се променя със сух режим, просто му събират горница данъци върху алкохола, а той "бла, бла, бла" вместо да ръмжи и да вари незаконна парцуца.
Rat_in_the_house
В случая обаче не е мизерията, а простотията.
И тук разликата-простотията е избор. Винаги. Мизерията може и да не е.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 15/06/2022, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Не го питай. И на такива въпроси не дава еднозначен отговор. По време на дискусиите около ваксините за ковид-19 беше намекнал, че е единак, който се вълнува само за себе си.

Ти по-добре кажи колко станаха заразените от ковид?
Нали ги броихте всеки ден и ги събирахте в статистика! laughing.gif
Едно добро нещо направи Путин. Спря ви олигофренията. Ако можеше и да я премахне-цена нямаше да има! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 13:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ти по-добре кажи колко станаха заразените от ковид?
Нали ги броихте всеки ден и ги събирахте в статистика! laughing.gif
Едно добро нещо направи Путин. Спря ви олигофренията. Ако можеше и да я премахне-цена нямаше да има! laughing.gif

Не съм ти говорител, така че ако зулусите не са те уведомили колко са заразените от ковид, най-добре погледни онлайн.
Само ти си знаеш какво е спрял Путин. Но щом заявяваш, че го е спрял (вероятно зулусите са те осведомили от първа ръка), значи е така.

И да обобщим: Напълно неразбираемо е какво се напъваш да кажеш, но съм съгласен с теб. a4dff7b7.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 12:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си точно копие на онези предани на ссср комунисти след 1944г. които не позволяваха дори да подложиш на съмнение действията на великият съветски съюз.

Я сега сподели ти подложи ли на съмнение действията на Великия корумпиран диктатор Доналд Тръмп, който те възхищаваше с антикомунизма си?
Ако си "предан до гроб", няма ли да кажеш нещо в негова защита?
Че както са го подпукали заради безпрецедентните в американската история силов антиконституционен напън за държавен преврат и нагъл опит за фалшифициране на изборни резултати, може да се окаже "Затворът тесен за мойта душа е". Стига властимащите да се осмелят да разчупят двувековния калъп на бивш корумпиран президент да се прощава всичко.
Тарабас
Двете вървят заедно.
Думата “частник” в нашия език е синоним на престъпник.
Не дай си боже да си човек, който печели, има успех, не страда, не се оплаква.
Мизетията, страданието, простотията са основите на една нова религия, един еид социалистическо християнство.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 19:46) <{POST_SNAPBACK}>

https://www.stopfake.org/ru/manipulyatsii-i...-filme-donbass/
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 16/06/2022, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>

Трябва да се чуят всички мнения, нали - плурализъм и свобода на словото. Я кажи сега - известния изнасилвач и канибал Чикатило, който е убил и изял около 50 души - дали са го канили по сутрешните блокове в Русия, "за да се чуе и другото мнение"? smile.gif
Потребител

... гладът е сложно психосоматично състояние ...

... гладът за повече е присъщ на бедни и гладни субекти ... дремещ, първичен инстинкт - ядеш сега, щото утре може да няма ...

... премести сега потурестия нашенец в западна реалност, където формата е поставена над съдържанието - колкото по на запад толкова повече форма и по-малко съдържание ...

... айфон, бмв и забавно неосъзнато парадиране ...

... бедността не е в джоба ... на друго място е ...

:.)

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 17/06/2022, 11:02) <{POST_SNAPBACK}>
… - колкото по на запад толкова повече форма и по-малко съдържание ...

….. Я, Прогнозиста…. laugh.gif
….. от твърдението Ви, следва, че колкото по на изток, толкова повече съдържание и по-малко форма….
…… моля, споделете нещо съдържателно от далекоизточния, камчатския или приморския региони на “великая и могучая”, формата няма значение….
…… и също така, бихме се радвали на задълбочените и проникновени Ваши анализи относно ситуацията в Украйна….. laugh.gif
ЕксГорски
... Интересно защо ...
... никога не благоволява да се спусне ...
... от зaоблачните висини до нас простосмъртните ...
... за да отговори на простички въпроси? 292.gif
Hartmann
Цитат(Buitenlander @ 17/06/2022, 12:51) <{POST_SNAPBACK}>
….. Я, Прогнозиста…. laugh.gif
….. от твърдението Ви, следва, че колкото по на изток, толкова повече съдържание и по-малко форма….
…… моля, споделете нещо съдържателно от далекоизточния, камчатския или приморския региони на “великая и могучая”, формата няма значение….
…… и също така, бихме се радвали на задълбочените и проникновени Ваши анализи относно ситуацията в Украйна….. laugh.gif

Горкият човек... Аз го разбирам потребчика - той е от този тип:

Бай Ганьо
Когато бутнаха кулите още същият ден ни казаха, че пръст в тая работа имат алкайда, на другият ден казаха, че бин ладен е виновен,
а на третият ден буш беше готов да нахлуе в афганистан.
Ей това ви е демокрацията.
Каквото ви кажат, това е истината.
Коне с капаци сте.
Стойчо Стойчев ви е описал много добре:

https://www.168chasa.bg/article/11836513
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Когато бутнаха кулите още същият ден ни казаха, че пръст в тая работа имат алкайда, на другият ден казаха, че бин ладен е виновен,
Коне с капаци сте.

Мисля, че след предупрежденията още от миналата година за нападението на Русия над Украйна, у никого не останаха съмнения кое е най-доброто разузнаване в света (освен може би у някои алтернативни люде).

Ако имаше навика да четеш, щеше да знаеш, че американското разузнаване е имало информация месеци преди нападението над кулите и е знаело кой подготвя терористичния акт. Но дори и най-доброто разузнаване може да се издъни - както се видя, да имаш информация не винаги означава да предотвратиш.

P.S. Аз съм наясно, че рептилите, жидомасоните, извънземните, злите империалисти и Световното правителство също не спят и подготвят пъклени планове, което пък го вярват едни други категории хора, които никак не може да се нарекат коне с капаци - терминът за тях е съвсем друг. smile.gif
Дaни
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 14:47) <{POST_SNAPBACK}>
Коне с капаци сте.

Неее, истината е, че в Украйна има нацисти и че в момента там освобождават рускоезичното население.
Присмял се щърбел на хърбел.
Бай Ганьо
Цитат(Hartmann @ 17/06/2022, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ако имаше навика да четеш, щеше да знаеш, че американското разузнаване е имало информация месеци преди нападението над кулите и е знаело кой подготвя терористичния акт.

Ма разбира се, че американското разузнаване е най-доброто! laughing.gif
Но ако беше чел и други четива там имаше други факти.
Кой кога влязъл, кой кога излязъл, шейхове, мейхове, чифути, мифути... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 04:47) <{POST_SNAPBACK}>
Коне с капаци сте.

Точно така. Лъжат като комунисти. Всички знаят (израз, който по кръчмите има силата на безусловно доказателство), че американците си бутнаха кулите сами, за да натопят Алкайда и Бин Ладен. Точно както сега украйнците избиват сами населението си и бомбардират гражданската си инфраструктура, за да натопят Русия.
Имаше само един достоен американски антикомунист, Доналд Тръмп. Който казваше само чистата кристална истина по всички въпроси. За което ти възторжено му се прекланяше и възхищаваше. Сега лошите го обвиняват в държавен преврат, фабрикуват планини от съдебни доказателства и документират разкритията на интервюирани хиляди измислени свидетели.
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 15:45) <{POST_SNAPBACK}>
Ма разбира се, че американското разузнаване е най-доброто! laughing.gif
Но ако беше чел и други четива там имаше други факти.
Кой кога влязъл, кой кога излязъл, шейхове, мейхове, чифути, мифути... laughing.gif

Знам всичко, Ганчо. smile.gif Знам, че американците сами са бутнали кулите, за да може да бомбят афганистанските чукари. Знам, че всички евреи, рептили, извънземни и масони са били предупредени него ден немедленно да напуснат сградите. Знам, че ФБР, ЦРУ, МИ6, Мосад - за нищо не стават, най-супер-дупер-дъ-бест е КГБ, пардон - ФСБ. Знам, че украинците сами си бомбят градовете, ако и тяхната авиация да беше унищожена още в първите дни на не-войната. Знам, че флагмана Москва е унищожил две ракети, самозапалил се от хвърлена цигара и придобил отрицателна плаваемост. Знам, че Навални беше отровен от германските лекари (а преди това се е самоотровил). Знам, че джуджака е великан (вкл и на мисълта), руската армия е втора в света, русофилите са умни, а македонците са създали кирилицата. smile.gif
Бай Ганьо
Ти да не си Shade под прикритие!
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 16:12) <{POST_SNAPBACK}>
Ти да не си Shade под прикритие!

Ти да не си lati1960, Алли, Никодим, Хасан и Радио Ереван накуп? smile.gif
Shade
Цитат(Hartmann @ 17/06/2022, 06:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ти да не си lati1960, Алли, Никодим, Хасан и Радио Ереван накуп? smile.gif

По-скоро един възторжен мечтател, откъснат от реалността с вяра. За когото с пълна сила важат думите на класика: "All his dreams come true, except one so he always have something to strive for". smile.gif
Питето
Че къв българин си, ако не се оплакваш от всичко?
Thursday Next
Цитат(Rat_in_the_house @ 16/06/2022, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
В случая обаче не е мизерията, а простотията.
И тук разликата-простотията е избор. Винаги. Мизерията може и да не е.

Именно простотията е, която въздига мизерията в ранг на добродетел, щото не ѝ стиска да потърси в себе си причината. Мизерствам, баце, ама не щот съм проС на гъбено семе и щот ме мързи да науча нещо, дето се търси и за което се плаща, ми съм беден, щот съм добър и честен. Всички добри и честни са бедни. Следователно богатите са лоши. Спретнатко едно такова стои, разбираемо. Не изисква кой знае какви усилия.
Бай Ганьо
Онез идиоти не можаха да ни направят 16 република, но вие със сигурност ще ни щатосвате. laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 22:03) <{POST_SNAPBACK}>
Онез идиоти не можаха да ни направят 16 република, но вие със сигурност ще ни щатосвате. laughing.gif

Имаше един стар виц - как да се оправи България - като обявим война на Щатите и след 2 минути се предадем. Не помня такъв виц да е имало за Русия. Нито помня към Русия да е имало някога наплив от цял свят, та да се чудят как да ги ограничат. Ти помниш ли, Ганчо? smile.gif
Бай Ганьо
Има виц, ама не е виц, а истина.
А той е, че се едно една майка ви е раждала. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 12:03) <{POST_SNAPBACK}>

Друго си е от баш-експерт да чуеш кой какво щял да направи. Такъв, дето каквото е предсказал, се е потвърдило. Справка: надлежно документирано във форума. 264.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>

Така си и знаех, Ганчо. smile.gif

Предполагам, че ти не знаеш грам руски, но аз знам и от години следя руските медии. Трябва да кажа с ръка на сърцето - никога не съм се смял повече. smile.gif Това не са медии, а чист и пречист цирк, там нови вицовет се сипят и стари вицове се претворяват в живота с такава скорост, щото човек не смогда да види и чуе всичко.

Няма да ми стигнат и стотина форума като този, ако трябва да разкажа дори част от всичко, което съм чул и видял в този цирк само за последните десетина години. Ето набързо една случка от хилядите.

----------------------------------------------------------------------------------------

Имаше един руски депутат, Железняк му е фамилията. Мнооооооо голям патриот на Русия. Имаше период, в който той всяка вечер се пенеше по телевизията, заканваше се на Запада и прославяше Русия, както подобава на всеки крупен руски родолюбец.

Не щеш ли обаче, едни лоши хора изровиха инфо, че и трите дъщери на многострадалния патриотин Железняк (той има 3 големи дъщери) живеят в злополучния загнил Запад - двете в Англия, едната в Швейцария.

И го питат - г-н Железняк, вие сте такъв голям патриот на Русия, така заклеймявате Запада и неговите прогнили "ценности", пък се оказва, че и трите ви дъщери сладко-сладко живеят, учат и работят в страни от същия този Запад. Такъв светъл пример ли давате на сънародниците си?

Брей, че като се запени тоя ми ти депутат 453.gif , като се разкрещя - дъщерите ми са големи, техен беше избора да отидат да учат на Запад, но като си завършат университетите и колежите те непременно ще се върнат да работят за благото на Русия...

Хубаво... Мина се още към година и нещо време и едната щерка на нещастния народен представител взе, че се омъжи за един шотландец богаташ и отиде да живее с него в шотландското му имение сред полята на Шотландия. И пак го притиснаха в ъгъла и пак го питат и го разпитват - ама вие казахте, че дъщерите ви ще се върнат да работят за благото на Русия, пък вижте ко стана... Че като се запени пак тоя ми ти Железняк, очите му щяха да изхвръкнат, имах чувството, че всеки момент ще получи инфаркт smile.gif Много весело, ти казвам - и подобни циркови изпълнения има по всички руски медии, практически всеки божий час, не просто всеки ден. smile.gif
Питето
А това е тъпна, от най-тъпите:
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
...

Баце, дори близнаците се различават, дето хем една майката, хем наведнъж ги ражда, ама като те затапят и веднага сипваш от торбата с глупостите...
Нищо де, и такива трябват.
Бай Ганьо
Ти до къде стигна с броенето? laughing.gif
Бай Ганьо
Айде сега пък глупости!
Нали на вицове минахме...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 14:35) <{POST_SNAPBACK}>
Ти до къде стигна с броенето? laughing.gif

Вълнуващо е, когато самобитен експерт демонстрира увереност, че светът се върти около него.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/06/2022, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>

Хи-хи-хи! Забавляваш, буквално къртиш мивки!
Нещо да споделиш за истинските вицове, представяни от единната концепция на гилдията на русофилите-антиваксъри ("се едно една майка ви е раждала")? Къде ли изчезнаха всички онези смешници? Оставиха те сам на амбразурата като един същи Матросов да отстояваш "най-истинската истина".

Да припомним нещо от доайена на корпуса на знаещите и разбиращите, потвърдено от реалността:
Русия ще нападне Украйна, ама друг път.
Възхищавам се на Хитлер, който е направил нещо велико.
Бахти Новичока. Като короната ще да е. Има го, ама не действа.
Короната убива само най-болните от други заболявания.
За случая Скрипал ви казах, че има нещо гнило. Оказа се, че яли отровни гъби в ресторанта.

Горните бисери потвърждават истинността на всичко, "доказано" от теб с помощта на голословни декарации и убедително запечатано с прозрението:
Цитат
Хората мислеха, че по-отвратителни типове от комунистите няма. Оказа се, че има, това са новите другари

Тук е мястото да добавим като поанта препоръката на пазителя на гилдията ви, превърнала се в крилата фраза :
Цитат
Човек само трябва да изчете писаното от Бай Ганьо внимателно и непредубедено, и да се учуди колко неща е пропуснал

453.gif
Питето
Минал си покрай вицовете и си подкарал тъпизмите.
agrippa
Цитат(Hartmann @ 17/06/2022, 13:11) <{POST_SNAPBACK}>
Имаше един стар виц - как да се оправи България - като обявим война на Щатите и след 2 минути се предадем. Не помня такъв виц да е имало за Русия. Нито помня към Русия да е имало някога наплив от цял свят, та да се чудят как да ги ограничат. Ти помниш ли, Ганчо? smile.gif

Пуерто-риканците как са се оправили? Половината искат да са щат, а другите не. Те и украинците си патят, щото не са единни в желанията си накъде да вървят, демокрация се нарича.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.