Нямам никакви забележки към Доктора като админ, уникално коректен е. Изказването ти е нелепо и обидно.
Хайде да се включа и аз с един кратък офтопик, че стана забавно.
Да, знаем, че ти не само нямаш забележки към доктора, но и се прекланяш пред "уникално коректния" му стил на модерация и вземаш страната му точно толкова едностранчиво, колкото едностранчив е и той.

Като си толкова обективен и споменаваш нелепи и обидни изказвания, интересно къде беше ти, когато един представител на племето на доктора се отклони от темата, за да се заяжда с мен, а "коректният" доктор отправи към мен администраторската забележка да съм се придържал към темата...
Докторът е ясен като стил: нискообразован грубиян, който замества липсващи доводи с приписване класификации и епитети на опонента. Стой та гледай как сега ще бъдеш квалифициран ти, след като вчера му заяви директно, че пише глупости и простащини, с които става за смях.
Въпреки че докторът отдавна е загубил тежест и авторитет с некомпетентните си кръчмарски заключения и "изчисления" по въпроси, от които хабер от представа си няма, не той е причината да не пиша във форума. А такива като теб. Който подобно на доктора е пълен с
вяра, норми, и закони в поддръжка на нелепицата, че съм бил "променил цитат". Когато оригиналният просташки цитат е отгоре, а само съм посочил с червено къде се прекалява. За което според теб едва ли не трябвало да се извиня на доктора, че съм посочил директно, че не е негова работа да натяква кой какъв е и какво му предстои, а първо да погледне себе си как звучи.
Както и да е. Не възнамерявам да се занимавам с преливане от пусто в празно с доказваници кой бил прав, кой бил крив и кой уникално коректен.
Със здраве!