Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Подхлъзване по зеленото
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 23/10/2021, 23:42) <{POST_SNAPBACK}>
Което всъщност няма никакво значение. Тенденцията е абсолютно ясна, и няма как да се извъртиш че не я виждаш - колкото повече ваксинирани, толкова по-малко в болница, и по-малко починали. Имаш ли да възразиш нещо на това твърдение?

Ами не е вярно. Няма такава тенденция, а има постепенно нарастване на заболели с ваксина вече, и то е видно в страни с достатъчно висок % ваксинирани...

И има значение - порови се в местните ви данни и ги дай тук, за сравнение.
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>
Очаквах да посочиш % ваксинирани в тези заразени данни... sunbathing.gif

Но пък щом ти е важно, ето :

Van de mensen waarvan de vaccinatiestatus bekend was op moment van testen, was 9% volledig gevaccineerd, 14% was deels gevaccineerd, 77% was (nog) niet gevaccineerd (figuur 2).

9% напълно ваксинирани, 14% частично и 77% напълно неваксинирани е разбивката на заразените. Това при 70 и малко процента от населението напълно ваксинирани.Тоест, 30-тината процента неваксинирани съставляват 81% от позитивните.

При приетите в болница и починалите съотношението ваксинирани/неваксинирани е още по-ужасяващо. Искаш ли и тези данни? И как точно смяташ да им възразиш?
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 22:41) <{POST_SNAPBACK}>
Ако е вярно за Япония - само поздравления. Но едва ли ваксината е единствена причина за тези резултати. sunbathing.gif

Що, в Холандия каква е причината при почти тройно повече население, да умират 7 пъти по-малко хора на ден от България? Освен ваксината?
D-rA
% които посочваш са аналогични с нашите %, и то при многократно по-ниска ваксинационност... Което говори че ваксините не са достатъчно добре разработени. sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 23/10/2021, 23:53) <{POST_SNAPBACK}>
Що, в Холандия каква е причината при почти тройно повече население, да умират 7 пъти по-малко хора на ден от България? Освен ваксината?

Не знам защо сравняваш Холанската здравна система с нашата...
Средно дневно в България умират 300 души - по данни от годините преди ковид пандемията, сега са се увеличили с малко, средно с около 30 човека дневно (на годишна база)... sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 22:55) <{POST_SNAPBACK}>
% които посочваш са аналогични с нашите %, и то при многократно по-ниска ваксинационност... Което говори че ваксините не са достатъчно добре разработени. sunbathing.gif

Дефинирай “достатъчно добре”. Ваксината намалява шанса ти да заразяване с 70% (30-те % неваксинирани съставляват 81% от заразените в Холандия), шансът да попаднеш в болница със 90%, и шансът ти да умреш със 82%. Това добре ли е , или не?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:01) <{POST_SNAPBACK}>
Дефинирай “достатъчно добре”. Ваксината намалява шанса ти да заразяване с 70% (30-те % неваксинирани съставляват 81% от заразените в Холандия), шансът да попаднеш в болница със 90%, и шансът ти да умреш със 82%. Това добре ли е , или не?

С шансове играя или не на тото. За ваксина за която искат подпис че знаеш че може и да не ти помогне, но пък те сертифицират за да живееш - не си струва. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам защо сравняваш Холанската здравна система с нашата...
Средно дневно в България умират 300 души - по данни от годините преди ковид пандемията, сега са се увеличили с малко, средно с около 30 човека дневно (на годишна база)... sunbathing.gif

Преди ваксинацията, в Холандия умираха по 200-400 човека на ден от ковид, най-вероятно тогава им е била скапана здравната система все още… И във Франция, Термания и Белтия беше така….

Нищо не коментира по моята разбивка на твоите данни, че неваксинираните умират 2,5 пъти по често от ваксинираните в България? Без да вадим фалшиво ваксинираните.
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
С шансове играя или не на тото. За ваксина за която искат подпис че знаеш че може и да не ти помогне, но пък те сертифицират за да живееш - не си струва. sunbathing.gif

Мога ли да помоля за еднозначен отговор - тези числа добре ли са или не? И какво е “достатъчно добре” ? Локуми всеки може да разтяга.

Също така, при положение, че ваксината дава доста по-добри шансове за оцеляване при ковид процентно, отколкото химиотерапията при повечето видове рак, то и химиотерапията ли е безмислена според теб?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:06) <{POST_SNAPBACK}>
Преди ваксинацията, в Холандия умираха по 200-400 човека на ден от ковид, най-вероятно тогава им е била скапана здравната система все още… И във Франция, Термания и Белтия беше така….

Нищо не коментира по моята разбивка на твоите данни, че неваксинираните умират 2,5 пъти по често от ваксинираните в България? Без да вадим фалшиво ваксинираните.

Какво има да се коментират факти? Те са такива каквито са - да, умират в повече неваксинирани. Когато неваксиниратите живи се ваксинират и % стане голям, ще умират ваксинирани в повече.
Ще поживеем - ти ваксиниран и аз неваксиниран и пак ще си пишем с нови данни sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:11) <{POST_SNAPBACK}>
Какво има да се коментират факти? Те са такива каквито са - да умират в повече неваксинирани. Когато неваксиниратите живи се ваксинират и % стане голям, ще умират ваксинирани в повече.
Ще поживеем - ти ваксиниран и аз неваксиниран и пак ще си пишем с нови данни sunbathing.gif

Ти май започна да се правиш на улав, без извинение. Умират повече неваксинирани не само като абсолютен брой, а процентно от заразените, виж си твоите данни за България. Да не говорим, че в повечето цивилизовани държави, процента на ваксинираните е по-висок от на неваксинираните.

Положителни васкинирани - 10002-ма, починали - 160, процент на смъртност - 1,600
Положителни неваксинирани - 62352-ма, починали 2366, процент на смъртност - 3,795
Това по твоите цифри.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:08) <{POST_SNAPBACK}>
Мога ли да помоля за еднозначен отговор - тези числа добре ли са или не? И какво е “достатъчно добре” ? Локуми всеки може да разтяга.

Също така, при положение, че ваксината дава доста по-добри шансове за оцеляване при ковид процентно, отколкото химиотерапията при повечето видове рак, то и химиотерапията ли е безмислена според теб?

Нищо не каза за Англия... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:14) <{POST_SNAPBACK}>
Ти май започна да се правиш на улав, без извинение. Умират повече неваксинирани не само като абсолютен брой, а процентно от заразените, виж си твоите данни за България. Да не говорим, че в повечето цивилизовани държави, процента на ваксинираните е по-висок от на неваксинираните.

Положителни васкинирани - 10002-ма, починали - 160, процент на смъртност - 1,600
Положителни неваксинирани - 62352-ма, починали 2366, процент на смъртност - 3,795
Това по твоите цифри.

Не са мои цифри - а официални данни. sunbathing.gif

Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:19) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не каза за Англия... sunbathing.gif

Явно нямаш какво да ми отговориш, благодаря. Да ти кажа и за Англия при 67% напълно ваксинирани, и около 70 милиона население, на ден умират двойно по-малко хора, отколкото в България. На теб какво ти говори това?
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:20) <{POST_SNAPBACK}>
Не са мои цифри - а официални данни. sunbathing.gif

Ами да де, според официалните данни, процентът на смъртност сред неваксинираните е 2,4 пъти по-висок, отколкото сред ваксинираните. Имаш ли възражения? Математически.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Явно нямаш какво да ми отговориш, благодаря. Да ти кажа и за Англия при 67% напълно ваксинирани, и около 70 милиона население, на ден умират двойно по-малко хора, отколкото в България. На теб какво ти говори това?

Изпускаш момента че умиращите днес са заболели преди 10 тина дни, т.е. преди подскока на заразимост който им се случва сега...Ще видим развитието след седмица... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:26) <{POST_SNAPBACK}>
Ами да де, според официалните данни, процентът на смъртност сред неваксинираните е 2,4 пъти по-висок, отколкото сред ваксинираните. Имаш ли възражения? Математически.

И защо да имам възражение, не те разбирам... Посочил съм реални факти. И да, знам го и го виждам, но това не променя отношението ми към недонаправената ваксина. sunbathing.gif ПП. За тези 1.6% от постъпили в болница и починали ваксинирани стоят много излъгани с ваксината хора и това е гротеското. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:27) <{POST_SNAPBACK}>
Изпускаш момента че умиращите днес са заболели преди 10 тина дни, т.е. преди подскока на заразимост който им се случва сега...Ще видим развитието след седмица... sunbathing.gif

Ако няма промяна, обещаваш ли да се коригираш публично? Внимавай, на Лати бутилката вече пътува за Холандия. Колко си готов да заложиш, че след една седмица, Англия, при 10 пъти по-голямо население, няма да е стигнала дневната смътност на България от ковид? Тоест, че разликата ще е над 1000% на глава от населението?
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:31) <{POST_SNAPBACK}>
И защо да имам възражение, не те разбирам... Посочил съм реални факти. И да, знам го и го виждам, но това не променя отношението ми към недонаправената ваксина. sunbathing.gif

Ясно, значи за теб една ваксина която намалява тройно (всъщност 5-орно в другите държави без фалшиви ваксинации) шансът ти да умреш, е “недонаправена”? Нямам повече въпроси…
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ако няма промяна, обещаваш ли да се коригираш публично? Внимавай, на Лати бутилката вече пътува за Холандия. Колко си готов да заложиш, че след една седмица, Англия, при 10 пъти по-голямо население, няма да е стигнала дневната смътност на България от ковид? Тоест, че разликата ще е над 1000% на глава от населението?

Нищо няма да залагам, не съм гадател и не споря - казвам само че толкова висока заболеваемост е недопустима за прехвалената ваксина... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно, значи за теб една ваксина която намалява тройно (всъщност 5-орно в другите държави без фалшиви ваксинации) шансът ти да умреш, е “недонаправена”? Нямам повече въпроси…

Ефектът извън ковид на тази ваксина ще се види след време... Това съм го чул от лекари, не е мое. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:31) <{POST_SNAPBACK}>
За тези 1.6% от постъпили в болница и починали ваксинирани стоят много излъгани с ваксината хора и това е гротеското. sunbathing.gif

А зад тези 2% по -малко починали сред ваксинираните, стоят в световен мащаб милиони спасени човешки животи. И това е великолепно.
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ефектът извън ковид на тази ваксина ще се види след време... Това съм го чул от лекари, не е мое. sunbathing.gif

Колко време искаш, ако сме живи и здрави, и ако е жив форума, за да си посипеш публично главата с пепел?
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:36) <{POST_SNAPBACK}>
А зад тези 2% по -малко починали сред ваксинираните, стоят в световен мащаб милиони спасени човешки животи. И това е великолепно.

Радвай се на живота си тогава, какво като някъде някои са изтеглили късата клечка... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Колко време искаш, ако сме живи и здрави, и ако е жив форума, за да си посипеш публично главата с пепел?

Ти си по предказанията, не ме вълнуват мераците ти за басове. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:38) <{POST_SNAPBACK}>
Радвай се на живота си тогава, какво като някъде някои са изтеглили късата клечка... sunbathing.gif

Нали в това е смисълът на ваксината, намаля петкратно шансът ти да изтеглиш късата клечка.
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си по предказанията, не ме вълнуват мераците ти за басове. sunbathing.gif

“ Ефектът извън ковид на тази ваксина ще се види след време...”

Е, кой от нас се занимава с предсказания? wavetowel2.gif Дето ги е чул от някой “лекар”-)))
Питето
За подписа си е тъпо отвсякъде.
Първо щото ако имаш здравен проблем те поема същата здравна система, при това безплатно. С подпис, без подпис влизаш в болница и те лекуват от всичко.
Второ, че застрахователите щяха да пискат, щото хем ще плащат по застраховки, хем няма от кого после да си вземат парите, обаче си траят, та явно може да се търсят обезщетения ако се наложи.
Трето точно в България трудно ще докажеш, че точно ваксината (лекарство или лекар) са ти причинили вреда...
Подозирам, как някой в политическо-административната част на българската система се е взел на сериозно, и е разпоредил да се иска подпис, та да се отказват мераклиите да завеждат дела и да не развалят рахата на служителите. Ако вярвах в конспирациите, щях да изкарам антиваксърите виновни, щото така с подпис много народ ще се откаже от ваксиниране, ама съм си повърхностен, и ще бръсна с "онзи бръснач", та залагам на онова с рахата и спокойствието на служителите.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:42) <{POST_SNAPBACK}>
“ Ефектът извън ковид на тази ваксина ще се види след време...”

Е, кой от нас се занимава с предсказания? wavetowel2.gif Дето ги е чул от някой “лекар”-)))

Няма предсказание - а само практически очаквания от лекари с многогодишен стаж - колко са прави аз не знам и не твърдя, само споделям. sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:41) <{POST_SNAPBACK}>
Нали в това е смисълът на ваксината, намаля петкратно шансът ти да изтеглиш късата клечка.

А би трябвало да няма такава клечка, поне такива бяха хвалебствията за ваксините - леко боледуване без смърт... sunbathing.gif
Питето
Същата бройка починали, при над десет пъти повече население, и ти обясняваш как "толкова висока заболеваемост е недопустима за прехвалената ваксина... "

Твоето стана "щом ходи по водата, значи не знае да плува".
Buitenlander
Цитат(Питето @ 23/10/2021, 23:44) <{POST_SNAPBACK}>
За подписа си е тъпо отвсякъде.

То това с подписа го има само в България, при нас ваксинираха по паркингите, отбиваш, заголваш рамото, чакаш 15мин за евентуален алергичен шок, и давай газ. Изобщо, много тъпо протече цялата кампания, аз лично съм измислил поне два начина , при които щяхме да сме световен шампион по ваксинации. Първият, в България ваксината трябваше да се продава под името Филип Плейн (само за Бургас - Адидас), и вторият, по-изтънчен, трябваше премиера да каже по телевизията - Хора, забранено е да се ваксинираме в България, може само к ваксини контрабанден внос и с големи рушвети. И стой, та гледай, Лати щеше да е пуснал поне 999 теми с агитации да се ваксинираме. Ама никой не се сети…
Питето
Тя вече е платена, фирмите са си взели парите, дупетатите и останалите "процентаджии" са си получили процентите, та няма кой и защо да натиска за пласиране. Може би някой е подсказал на сегашните управляващи, че около изборите ще има проблеми с бройката на болните, и "някой ще опере пешкира" и тези сега атакуват, че после да кажат: "ето, ние направихме нещо, искахме да ви ваксинираме, ама нали се дърпате, сами сте си виновни, и друг път да ни слушате..."
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 23/10/2021, 23:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма предсказание - а само практически очаквания от лекари с многогодишен стаж - колко са прави аз не знам и не твърдя, само споделям. sunbathing.gif

Що не споделиш и практическите очаквания на много повече лекари, с много по-висока квалификация и с много повече познания по въпроса, а те са че ваксините са напълно безвредни?
Buitenlander
Цитат(Питето @ 23/10/2021, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
Същата бройка починали, при над десет пъти повече население, и ти обясняваш как "толкова висока заболеваемост е недопустима за прехвалената ваксина... "

Твоето стана "щом ходи по водата, значи не знае да плува".

Ама не е същата бройката, два пъти по-малка е…
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 00:59) <{POST_SNAPBACK}>
Що не споделиш и практическите очаквания на много повече лекари, с много по-висока квалификация и с много повече познания по въпроса, а те са че ваксините са напълно безвредни?

Не знаех че и починали след тромбоза предизвикана от ваксина е безвредно... sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 24/10/2021, 00:01) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех че и починали след тромбоза предизвикана от ваксина е безвредно... sunbathing.gif

Забелязваш ли, как цяла тема , нямаш нито едно възражение по същество, а търсиш да се задракаш за някоя дума.даже не е смешно вече, жалко е… Страничния ефект тромбоза, беше установен при 4-6 случая на милион при различните ваксини. Доста сполучливо се изказа нашият здравен министър - статистически 5-7 човека на милион умират при подхлъзване в банята, това не е причина да спрем къпането. И да, ваксина с тежки странични ефекти по-малко от 1 на 100 000, може да се счита за напълно безопасна при болест със смътност над 4000 при 100 000 неваксинирани.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>
Забелязваш ли, как цяла тема , нямаш нито едно възражение по същество, а търсиш да се задракаш за някоя дума.даже не е смешно вече, жалко е… Страничния ефект тромбоза, беше установен при 4-6 случая на милион при различните ваксини. Доста сполучливо се изказа нашият здравен министър - статистически 5-7 човека на милион умират при подхлъзване в банята, това не е причина да спрем къпането. И да, ваксина с тежки странични ефекти по-малко от 1 на 100 000, може да се счита за напълно безопасна при болест със смътност над 4000 при 100 000 неваксинирани.

Такива случаи не попадат в статистиките - не стигат до болници, а и няма как да се докажат... Просто инфаркт... Как ваксината да е виновна - нееее тя няма нищо общо... sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 24/10/2021, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
Такива случаи не попадат в статистиките - не стигат до болници, а и няма как да се докажат... Просто инфаркт... Как ваксината да е виновна - нееее тя няма нищо общо... sunbathing.gif

Няма да водя разговори на такова ниво. Най-лесното е да ти напиша и аз някоя подобна недоказуема простотия. След като смяташ че всички изследвания за безопасност на ваксините са бошлаф, това си е твое право. Но поне не пиши глупости от рода на “ефективност на ваксините 6%”. Всеки със завършен трети клас и четворка по математика ще ти се смее.
viara
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>

Въпроса е, да е на неговото. Нали тук е админ. Може да се издига до небесата.
И да променя факти и думи, статистики, както си иска, само и само да е на неговото.
Какво ти говори това?
Не е важно колко хора умират от Ковид, важно е да е на неговото...
Щом е казал, независимо какво става, ще си слага капаците на очите и няма да вижда друго, освен това, което си фантазира...

Да, жалко е... От егото е... Без повече думи, няма нужда. Всеки вижда, който има очи, да види.
Бай Ганьо
Имаш мнение и го защитаваш.
Ако ти беше админ по друг начин ли щеше да пишеш?
По поста ти стигам да този извод.
Трябва ли админите да се съгласяват с всички мнения на колегите тук?
А за тези, които решиха да не пишат повече е тяхно право.
Но да обвинявате Доктора за такъв си избор е некоректно.
Все едно Тарабас или Buitenlander да се фръцнат сега и да теглят една майна на форума.
Тук сме за това.
Да спорим.
Buitenlander
Цитат(viara @ 24/10/2021, 03:59) <{POST_SNAPBACK}>
Въпроса е, да е на неговото. Нали тук е админ. Може да се издига до небесата.

Нямам никакви забележки към Доктора като админ, уникално коректен е. Изказването ти е нелепо и обидно.
Catpuccino
Ей бамбук, за да се фръцнеш трябва да има добра гледка и отзад wink.gif ….при мен е чак есетична smile.gif)))))
Не влагай думи в нечия уста …. предизвика ме да ти го кажа smile.gif Вяра ли ви пречи сега за “споровете” smile.gif Смешни сте, както и клакьорите!

Благодаря за вниманието!
The_Purifier
@avanor

Видя ли, върнах я, при това с естетична гледка! wavetowel2.gif
Buitenlander
Цитат(Catpuccino @ 24/10/2021, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Ей бамбук, за да се фръцнеш трябва да има добра гледка и отзад wink.gif ….при мен е чак есетична smile.gif)))))

Искаш да кажеш , че аз и Тарабас изглеждаме зле гледани отзад ли?-))) Аре да пускаме снимки, давай естетиката-)))
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 23/10/2021, 18:49) <{POST_SNAPBACK}>
Мога да потърся източници, ако искаш, но, помня още здравният министър на ГЕРБ, преди това от Щаба, сега и новият такъв твърдят едно и също, че - ако се ваксинираме над 70%, ще се реши проблемът с пандемията и ще можем да заживеем нормално. Тук пък го твърдяха Питето, Шаде, и други, не помня точно.

И вие какво, ваксинирахте ли се над 70%?
Shade
Цитат(Buitenlander @ 24/10/2021, 02:15) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам никакви забележки към Доктора като админ, уникално коректен е. Изказването ти е нелепо и обидно.

Хайде да се включа и аз с един кратък офтопик, че стана забавно.
Да, знаем, че ти не само нямаш забележки към доктора, но и се прекланяш пред "уникално коректния" му стил на модерация и вземаш страната му точно толкова едностранчиво, колкото едностранчив е и той. smile.gif
Като си толкова обективен и споменаваш нелепи и обидни изказвания, интересно къде беше ти, когато един представител на племето на доктора се отклони от темата, за да се заяжда с мен, а "коректният" доктор отправи към мен администраторската забележка да съм се придържал към темата...
Докторът е ясен като стил: нискообразован грубиян, който замества липсващи доводи с приписване класификации и епитети на опонента. Стой та гледай как сега ще бъдеш квалифициран ти, след като вчера му заяви директно, че пише глупости и простащини, с които става за смях.
Въпреки че докторът отдавна е загубил тежест и авторитет с некомпетентните си кръчмарски заключения и "изчисления" по въпроси, от които хабер от представа си няма, не той е причината да не пиша във форума. А такива като теб. Който подобно на доктора е пълен с вяра, норми, и закони в поддръжка на нелепицата, че съм бил "променил цитат". Когато оригиналният просташки цитат е отгоре, а само съм посочил с червено къде се прекалява. За което според теб едва ли не трябвало да се извиня на доктора, че съм посочил директно, че не е негова работа да натяква кой какъв е и какво му предстои, а първо да погледне себе си как звучи.
Както и да е. Не възнамерявам да се занимавам с преливане от пусто в празно с доказваници кой бил прав, кой бил крив и кой уникално коректен.
Със здраве!
Buitenlander
Цитат(Shade @ 24/10/2021, 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Като си толкова обективен и споменаваш нелепи и обидни изказвания, интересно къде беше ти, когато един представител на племето на доктора се отклони от темата, за да се заяжда с мен, а "коректният" доктор отправи към мен администраторската забележка да съм се придържал към темата...

Може ли линк към въпросния случай.Моля.
Бай Ганьо
И аз ще кажа две думи тогава.
Ако имаш нещо лично да кажеш на Buitenlander, има си лични за това.
Иначе има опастност да олекнеш в други очи.
Не мисли, че си се изложил само в моите очи с ТОЗИ си пост.
Buitenlander
Цитат(Shade @ 24/10/2021, 17:19) <{POST_SNAPBACK}>
Въпреки, че докторът отдавна е загубил тежест и авторитет с некомпетентните си кръчмарски заключения и "изчисления" по въпроси, от които хабер от представа си няма, не той е причината да не пиша във форума. А такива като теб. Който подобно на доктора е пълен с вяра, норми, и закони в поддръжка на нелепицата, че съм бил "променил цитат". Когато оригиналният просташки цитат е отгоре, а само съм посочил с червено къде се прекалява. За което според теб едва ли не трябвало да се извиня на доктора, че съм посочил директно, че не е негова работа да натяква кой какъв е и какво му предстои, а първо да погледне себе си как звучи.

Съжалявам, ако аз съм станал причината да спреш да пишеш във форума! Беше един от хората , с които се получаваха интересни дискусии, независимо дали сме от една страна на барикадата, или не (визирам темите за монархисти/републиканци). Въпреки това, за конкретния случай, няма как да си променя мнението, една от причините да се получават нещата е, че спазвахме “етикета”. Продължавам да мисля, че редакцията на цитат, независимо по какви причини е направена е недопустима. И не само заради авторитета на цитиращия, а поради възможността да се въведат в заблуждение други хора, започнали да четат темата от средата в стандартен режим например. И да, очаквах да се извиниш на Доктора заради чисто техническото нарушение на етикета и после да му посочиш “ директно, че не е негова работа да натяква кой какъв е и какво му предстои, а първо да погледне себе си как звучи.” както направих аз вчера. Просто ми изглежда по-правилно.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.