Цитат(biggeorge @ 28/10/2021, 13:24) <{POST_SNAPBACK}>
Като бях дете в близост до нас едни хора продаваха мляко от багажника на колата си.
Отиваш с бутилка, даваш пари и ти я пълнят с мляко.
До един момент си купувахме мляко от тези хора, но после пуснаха мляко по магазините - с името на производителя и със срок на годност.
Преди няколко години пак така бях видял да продават мляко от багажника на автомобил, но после човека изчезна някъде.
Сигурно РЗИ са го погнали.
Ти би ли си купил мляко от непроверен производител, пък било и то собственик на кравеферма?
Същият е въпроса и с ваксините!
Аз не бих си сложил ваксина, която не е проверена докрай, ваксина изработена за 6 месеца, ваксина, на която не знам какви са й страничните ефекти.
Предпочитам да рискувам с челен сблъсък с истинския коронавирус.
Вече го преболедувах няколко пъти и оцелях, значи може и така.
Отиваш с бутилка, даваш пари и ти я пълнят с мляко.
До един момент си купувахме мляко от тези хора, но после пуснаха мляко по магазините - с името на производителя и със срок на годност.
Преди няколко години пак така бях видял да продават мляко от багажника на автомобил, но после човека изчезна някъде.
Сигурно РЗИ са го погнали.
Ти би ли си купил мляко от непроверен производител, пък било и то собственик на кравеферма?
Същият е въпроса и с ваксините!
Аз не бих си сложил ваксина, която не е проверена докрай, ваксина изработена за 6 месеца, ваксина, на която не знам какви са й страничните ефекти.
Предпочитам да рискувам с челен сблъсък с истинския коронавирус.
Вече го преболедувах няколко пъти и оцелях, значи може и така.
Защо да е непроверен производителят? Щом има разрешение, значи е проверен. Или ти държиш лично да го провериш?
Вирусът не е проверяван от никой, но заразява гадът, не пита никой. И става различен, все по-заразен и по-опасен. Не се знае следващият път как ще ти се отрази срещата с него. На твое място бих написал хубави думи за всички във форума да ме помнят с добро. Ако гушнеш букета от ваксината, поне ще те погребат като хората, а с ковид те слагат в чувал и после в затворен ковчег. Така близките ти няма да могат да се простят с теб както трябва. Защо си готов да им причиниш това? То и ваксината не дава пълни гаранции, но поне ще си умреш с чиста съвест, че си направил това, което е било възможно.
Не ме разбирай погрешно, желая ти да си жив и здрав, но помисли над това, което ти писах.
Абе нали естествената ваксинация била много надеждна. Как така ти си го карал няколко пъти? Да не би да не си го карал, а само да си мислиш, че си боледувал?