Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Третата доза ваксина - за или против
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Хасан
Цитат(biggeorge @ 28/10/2021, 13:24) <{POST_SNAPBACK}>
Като бях дете в близост до нас едни хора продаваха мляко от багажника на колата си.
Отиваш с бутилка, даваш пари и ти я пълнят с мляко.
До един момент си купувахме мляко от тези хора, но после пуснаха мляко по магазините - с името на производителя и със срок на годност.
Преди няколко години пак така бях видял да продават мляко от багажника на автомобил, но после човека изчезна някъде. 292.gif
Сигурно РЗИ са го погнали.
Ти би ли си купил мляко от непроверен производител, пък било и то собственик на кравеферма?
Същият е въпроса и с ваксините! wink.gif
Аз не бих си сложил ваксина, която не е проверена докрай, ваксина изработена за 6 месеца, ваксина, на която не знам какви са й страничните ефекти.
Предпочитам да рискувам с челен сблъсък с истинския коронавирус.
Вече го преболедувах няколко пъти и оцелях, значи може и така. grin.gif

Защо да е непроверен производителят? Щом има разрешение, значи е проверен. Или ти държиш лично да го провериш? w00tbrows.gif
Вирусът не е проверяван от никой, но заразява гадът, не пита никой. И става различен, все по-заразен и по-опасен. Не се знае следващият път как ще ти се отрази срещата с него. На твое място бих написал хубави думи за всички във форума да ме помнят с добро. Ако гушнеш букета от ваксината, поне ще те погребат като хората, а с ковид те слагат в чувал и после в затворен ковчег. Така близките ти няма да могат да се простят с теб както трябва. Защо си готов да им причиниш това? То и ваксината не дава пълни гаранции, но поне ще си умреш с чиста съвест, че си направил това, което е било възможно.
Не ме разбирай погрешно, желая ти да си жив и здрав, но помисли над това, което ти писах.

Абе нали естествената ваксинация била много надеждна. Как така ти си го карал няколко пъти? Да не би да не си го карал, а само да си мислиш, че си боледувал?
evanka
Цитат(Хасан @ 26/10/2021, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
Какви дози са объркали? Има лекари, които си държат на стария тип ваксини, каквито са векторните.

Астра зенека бяха легирали тестовете на някакви неопитни фирмички в страни от третия свят. В една от групите не били разбрали дозите, и инжектирали по-малко. После се установи, че точна тази група има по-добра реакция. Бяха включили само млади здрави хора, да не би случайно да си компрометират продукта ако болни и стари хора починат след ваксината ... Такива стъкмистики, които не говорят добре за добрата воля на производителя.
Питето
Ми ако мислят по твоя начин, моля, да въведат "зелени куверти". После ще реват "що трябва локдаун" и "съсипаха ми бизнеса". Който не си "отглежда" сигурни клиенти, накрая винаги реве...
Хасан
Цитат(evanka @ 28/10/2021, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>
Астра зенека бяха легирали тестовете на някакви неопитни фирмички в страни от третия свят. В една от групите не били разбрали дозите, и инжектирали по-малко. После се установи, че точна тази група има по-добра реакция. Бяха включили само млади здрави хора, да не би случайно да си компрометират продукта ако болни и стари хора починат след ваксината ... Такива стъкмистики, които не говорят добре за добрата воля на производителя.

Това са стари истории. Има поставени на стотици милиони хора от тази ваксина и се смята, че е безопопасна.
Питето
Ти си знаеш най-добе. Тези разработват ваксините от 18 години, ма щом казваш че такова нещо (нов начин, дето не ползва вируса-пакостник, а само част от генома му за да не стават грешки с кофти партиди недоубити вируси както в стария модел ваксини), и то с цел хем бързо създаване на ваксина (сто дни от нов щам до тръгването на производството на новата ваксина), хем в големи количества... ма щом смяташ, че цялата организация била "стъкмена за 6 месеца" ми нямам мерак да се боря с вярата ти. Друго си е да ти боцнат проверявана 10 години ваксина, срещу вирус дето мутира на всеки 6 месеца...
Питето
Окопната е по-гадна...
lati1960
Цитат(D-rA @ 27/10/2021, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
По-скоро кръчмарите да въведат зелен куверт за ваксинирани - предплащаш 3 ракии на входа sunbathing.gif

good.gif
Беше интересен този техен "протест" днес. За какво всъщност бяха излезли?
Мотото им беше: "Зелени карти" - да, но за всички!" В крайна сметка това не беше протест, а акция целяща да настрои властта да натисне всички да се ваксинират и да си извадят ковид сертификат. Много добре изиграно, бих казал. В контекста на кампанията напоследък агитираща за масова ваксинация. В България има ли въобще "протести", които да не са платени или активно мероприятие? Май не.
D-rA
Зеления сертификат е абсолютна идиотщина. Това че си ваксиниран, и носиш този сертификат не те прави защитим от вируса, една илюзия превърната в "предимство"... sunbathing.gif
lati1960
Цитат(Хасан @ 27/10/2021, 22:53) <{POST_SNAPBACK}>
Когато нещата не се получават доброволно, ще станат доброзорно. Със зор малко, иначе няма как. neprichom.gif

Представи си, че не сме в НАТО или във Варшавския договор и гадните сърби ни нападнат както едно време. Опитват се да завземат София. Обявяват в България всеобща мобилизация. Така няма ли да нарушат правата на мобилизираните? Даже ще им изложат живота и здравето на опасност. Ако откажат, чака ги военен съд и ако е преди 1990 година може и разстрел. Има осъдени български войници на смърт дезертьори по време на ВСВ, когато сме воювали с Нацистка Германия, макар че армията ни не е защитавала границите ни. Сега ще пишеш, ама то при война е друго, държавата е в опасност. Само че от ковид починаха много повече хора, отколкото тогава от немските куршуми. navikvane.gif

По принцип си прав. Но с уговорката, че нямаме категоричен и независим /от властта/ отговор на въпроса - дали обявените в статистиката действително са починали от ковид вируса? Дори сериозни учени се скъсаха да обясняват, че от самия вирус трудно се умира /не че не можело/, той само усложнявал нещата, понякога до фатален край. Поне така се твърдеше преди да плъзнат разните мутации. Нали така? Правилно ли съм разбрал? Само че. Това не се отчита в официалната стъкмистика. В нея всичко живо - под ковид ножа! Починал от удар - ковид. От инстулт - ковид. От белодробна емболия или инфекция - ковид. От тежък грип и пневмония - ковид. Всичко било от ковид. Иди доказвай, че не било така. Аутопсиите забранени. Независими експерти не се допускат до ковид отделенията, не и до интензивните крила. Да не обяснявам нататък. Съжалявам, но аз отдавна изгубих доверие на властите, и наши, и чужди, по тая работа, с универсалното вирусче Сарс, марс, и дрън-дрън. Всичките научни и псевдонаучни еквилибристики въобще вече не ме интересуват, щото станаха реалност истинските цели и намерения на властта с тая "пандемия" и с последвалата "ваксинация". Ако още не си ги осъзнал, време е. Умно момче си, няма да ти обяснявам.
Бай Ганьо
За близо две години този вирус беше проучен детайлно.
Движи се из парковете от време на време.
Предимно се появява вечер след 22:00, а понякога и след 23:00.
Особено след 12 вечерта.
Обича височината над метър и десет, метър и двадесет.
Не обича да му е горещо.
Но най-много обича партитата.
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 28/10/2021, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
За близо две години този вирус беше проучен детайлно.
Движи се из парковете от време на време.
Предимно се появява вечер след 22:00, а понякога и след 23:00.
Особено след 12 вечерта.
Обича височината над метър и десет, метър и двадесет.
Не обича да му е горещо.
Но най-много обича партитата.

Пропусна че събота и неделя го дава лежерно... sunbathing.gif
lati1960
Цитат(D-rA @ 28/10/2021, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Зеления сертификат е абсолютна идиотщина. Това че си ваксиниран, и носиш този сертификат не те прави защитим от вируса, една илюзия превърната в "предимство"... sunbathing.gif

Именно.
Тогава защо е цялата патардия? blink.gif
Днес "многоуважаваният" и от теб президент Радев обясни в Пловдив:
https://www.24chasa.bg/novini/article/10333869
Отново подчертавам - не съм авторитет в здравната и научна сфера, но, явно има важна причина да ни натискат да ни ваксинират всички. Защо, отделен въпрос. Но, такава е идеята, на цялата работа. И то далеч надхървяща здравния проблем. Явно наистина има нещо в тези "ваксини", което много държат да ни го натъпчат в организма. Отделно разделението, съсипването на икономика, бизнеси, затваряне, блокаж, контрол, печалби, и т. н.
На мен цялата тая работа ми идва в повече, но явно още дълго време ще трябва да живеем в този абсурд. Да се нагаждаме към новата "нормалност". Е, да ни е честита на всички "светлата" ера на новия световен ред! Хип-хип, ура! Да живей! crying.gif no.gif Пълна идиотщина!
lati1960
Цитат(D-rA @ 28/10/2021, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
Пропусна че събота и неделя го дава лежерно... sunbathing.gif

За лятото да не говорим! animatedwink.gif
Особено мрази моренцето и морската вода. malii.gif
no.gif
D-rA
Подготвен е и нов вирус Marburg - предстои премиера... sunbathing.gif
lati1960
Цитат(D-rA @ 28/10/2021, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>

Играта на вируси продължава.
Видно е, че на доста хора това им импонира, чувстват се някак важни в цялата работа, обръща им се внимание - та нали властта блид над нас и нашето здраве! no.gif malii.gif
А аз продължавам да се чудя защо всички ние позволихме на властите навсякъде да ни го натресат това чудо?! 292.gif
D-rA
Цитат(lati1960 @ 28/10/2021, 22:04) <{POST_SNAPBACK}>
А аз продължавам да се чудя защо всички ние позволихме на властите навсякъде да ни го натресат това чудо?! 292.gif

Сложен многопластов въпрос... Може би е и някаква зависимост - колкото повече пари пълнят кацата с мед, толкова повече търтеи окупират достъпа до медеца... А на нас пчеличките ни е отредено, а и се очертава само позволено, да пълним, а не да облизваме... sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 28/10/2021, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>

Нов от 1967 година.
viara
Цитат(lati1960 @ 28/10/2021, 22:04) <{POST_SNAPBACK}>
Играта на вируси продължава.
Видно е, че на доста хора това им импонира, чувстват се някак важни в цялата работа, обръща им се внимание - та нали властта блид над нас и нашето здраве! no.gif malii.gif

Предлагам циркаджията да спре с цирковете, щото нито им е мястото, нито времето.
Циркаджия...
biggeorge
Цитат(Хасан @ 28/10/2021, 14:35) <{POST_SNAPBACK}>
Защо да е непроверен производителят? Щом има разрешение, значи е проверен. Или ти държиш лично да го провериш? w00tbrows.gif

Производителите на мляко ги проверяват по определени критерии.
Произвеждането на качествено мляко не е търговска тайна, технологията е позната от хилядолетия.
Производителите на ваксини никой не ги проверява, защото ваксините са търговска тайна - има патенти и защита на авторски права.
Няма критерии, по които агенциите по лекарствата да оказват контрол над производителите на ваксините.
Всички контролни органи сляпо се доверяват на фармацевтичните компании. no.gif
Вирусът не е проверяван от никой, но заразява гадът, не пита никой. И става различен, все по-заразен и по-опасен. Не се знае следващият път как ще ти се отрази срещата с него. На твое място бих написал хубави думи за всички във форума да ме помнят с добро. Ако гушнеш букета от ваксината, поне ще те погребат като хората, а с ковид те слагат в чувал и после в затворен ковчег. Така близките ти няма да могат да се простят с теб както трябва. Защо си готов да им причиниш това? То и ваксината не дава пълни гаранции, но поне ще си умреш с чиста съвест, че си направил това, което е било възможно.
Не ме разбирай погрешно, желая ти да си жив и здрав, но помисли над това, което ти писах.

Благодаря ти, че ми пожела да умра. hat.gif
И благодаря, че ме заплаши със смърт, ако не се ваксинирам. clap2.gif
Само не разбрах защо умрелите от коронавирус ги погребват в чувал, все едно са били болни от ебола, чума или едра шарка?!?
Поради каква причина хората, които са набедени, че са умрели от коронавирус трябва да бъдат погребвани в затворен ковчег?

На никой умрял уж от коронавирус не му е правена аутопсия.
Освен това след като организъма умре вирусите, които се намират в клетките също умират.
Затова мъртвото тяло не е източник на коронавирус. dry.gif
Абе нали естествената ваксинация била много надеждна. Как така ти си го карал няколко пъти? Да не би да не си го карал, а само да си мислиш, че си боледувал?

При всяка среща с коронавируса се заразявам и го боледувам.
Един-два пъти го изкарах тежко, останалите пъти - леко.
Независимо дали имаш антитела от преболедуване или от ваксинация при среща с вируса ще се заразиш и ще го боледуваш. korabche.gif
biggeorge
Всички станаха експерти по ваксините.
Вирусолог до вирусолог, майно льо! dry.gif
Лекарите и учените не са единни по въпроса за или против ваксините, но за сметка на това в България една доста шумна група пропагандатори не спира да тръби колко полезни са ваксините.
Ами ваксинирайте се, бе, никой не ви спира, но не карайте насила другите хора да го правят.
Когато на пазара се появи някоя проверена ваксина ще се ваксинирам и аз.
viara
Цитат(biggeorge @ 29/10/2021, 02:44) <{POST_SNAPBACK}>
Всички станаха експерти по ваксините.
Вирусолог до вирусолог, майно льо! dry.gif
Лекарите и учените не са единни по въпроса за или против ваксините, но за сметка на това в България една доста шумна група пропагандатори не спира да тръби колко полезни са ваксините.
Ами ваксинирайте се, бе, никой не ви спира, но не карайте насила другите хора да го правят.
Когато на пазара се появи някоя проверена ваксина ще се ваксинирам и аз.

От глупостта и невежеството по-голяма болест няма.
Има достатъчно инфо по всички въпроси, но някои предпочитат да си затварят очите и ушите, да не виждат и чуват нищо друго, освен това, което са си навили на пръста.
Никой не ви кара нищо. Но тестовете са задължителни за неваксинираните ПО ЦЯЛ СВЯТ, да ходят всеки ден на опашки с часове да чакат и дано им дойде акъла, ама надали.

Нищо по-различно няма в бг от целия свят, освен че целия свят се ваксинира с изключения на България и Руминя - където преобладава бай-ганьовщината, още Алеко я описал.
Бай Ганьо
И ковида е стар, но се оказа нов.
Кой преди говореше за вируси с такъв патос 24/7?
D-rA
Цитат(viara @ 29/10/2021, 07:03) <{POST_SNAPBACK}>
От глупостта и невежеството по-голяма болест няма.

Изгледай видеото от линка, има субтитри на български - от извора Пфайзер
и поне малко ще намалиш глупостта си... sunbathing.gif
Хасан
Цитат(biggeorge @ 29/10/2021, 02:33) <{POST_SNAPBACK}>
При всяка среща с коронавируса се заразявам и го боледувам.
Един-два пъти го изкарах тежко, останалите пъти - леко.
Независимо дали имаш антитела от преболедуване или от ваксинация при среща с вируса ще се заразиш и ще го боледуваш. korabche.gif

И като са патентовани нямат право да ги проверяват? w00tbrows.gif Нали затова е патентът!? Да пази производителя никой да не произвежда без негово разрешение стоката му. Имат странични ефекти и определена група от хора не трябва да се ваксинират. Има дори починали от ваксините, но спасените от тях са милиони пъти повече. Всеки сам си решава дали да се ваксинира и от какво да се страхува повече.
Аааа, недей ме клевети! Напротив, пожелах да си жив и здрав! Предупредих те какво може да ти се случи, ако не се ваксинираш.
До моргата в какво да ги докарат? После в хладилната камера на погребалната агенция, която ги слага както са в чувала в капсулован ковчег. Тези които преди да умрат са боледували повече от няколко дни са загубили голяма част от килограмите си и за гробарите, които носят ковчега им е леко. Така стоят нещата. Добре е да си наясно.
За да не заразят тези, които правят аутопсиите. правят се, но много рядко. Вирусът живее известно време в мъртвото тяло.
Ти правиш ли си всеки път тест когато се почувстваш зле? Ако не, как си сигурен, че си болен от ковид? Стоиш ли си вкъщи или разнасяш заразата, ако наистина си заразен?

П.П. За всеки случай ти препоръчвам да си направиш едно саморъчно завещание за всеки случай. Ако влезеш в болницата ръката ще ти трепери и може някой да реши да го оспорва. Чел съм прощално писмо на моя близка от интензивното отделение и почеркът й бе изменен. sad.gif Жената е знаела, че ще почине. sad.gif Да лежиш и се мъчиш и знаеш, че ще умреш е ужасно. sad.gif Не си го причинявай. no.gif
Хасан
Цитат(D-rA @ 29/10/2021, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>
Изгледай видеото от линка, има субтитри на български - от извора Пфайзер
и поне малко ще намалиш глупостта си... sunbathing.gif

Не учудвам от видяното, компанията работи за пари. Не съм очаквал друго. За миокардитите при млади мъже се знае отдавна.
Като цяло обаче ваксините спасяват животи много повече, отколкото отнемат.
biggeorge
Колко успокоително звучи този пост.
Въобще не е заплашителен. good.gif
Хасан
Цитат(biggeorge @ 29/10/2021, 12:13) <{POST_SNAPBACK}>
Колко успокоително звучи този пост.
Въобще не е заплашителен. good.gif

Пак не ме разбра. Не е успокоителен, а е предупредителен. Дано не ти се налага след време в болницата да се сещаш за него.

Ти се направи на разсеян и не отговори, дали си стоиш вкъщи, когато си мислиш, че боледуваш от ковид.
Бай Ганьо
От разговорът по-долу се откри още едно качество на вируса.
Изключително опасен и смъртоносен е когато се намира в мъртво тяло.
lati1960
Цитат(Бай Ганьо @ 29/10/2021, 13:10) <{POST_SNAPBACK}>
От разговорът по-долу се откри още едно качество на вируса.
Изключително опасен и смъртоносен е когато се намира в мъртво тяло.

blink.gif
Стига бе.
Сигурно ги зомбира и те търчат да разпространяват заразата. Как не се сетих! malii.gif
Не, съжалявам. Няма да се шегувам с това. Щото наистина не малко хора си отидоха.
Въпросът е от какво точно? Вариантът с тунингован вирус пуснат целенасочено от американските собственици на китайската лаборатория в Ухан парира всякакви аргументи на защитниците на ваксините, защото ситуацията вече е друга, както и целите и намеренията на поръчалите "пандемията". Тоест, вече не говорим за естествен произход на някакъв зловреден вирус появил се стихийно по пазарите в Китай, а на открита вече атака на определени среди срещу обществата и хората навсякъде по света. А това вече действително си е война! При това положение е ясно, че "ваксините" са с цел да ни вредят, без значение как. Също е ясно, че умишлено се върви към разделение на обществата, блокаж на икономиките, бизнес, търговия, въобще на нармалния живот на хората. И това няма нищо общо с грижата по здравето ни, обратното. А точно този вариант, умишленият, се налага напоследък като най-достоверен. Дори ЦРУ го предположи, само че се измъкнаха с аргумента, че не можели да го докажат. Айде ся, точно те да не могат! no.gif
lati1960
Цитат(D-rA @ 28/10/2021, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Сложен многопластов въпрос... Може би е и някаква зависимост - колкото повече пари пълнят кацата с мед, толкова повече търтеи окупират достъпа до медеца... А на нас пчеличките ни е отредено, а и се очертава само позволено, да пълним, а не да облизваме... sunbathing.gif

Пак в целта.
Точно същото ми мина през главата и на мен.
Поне у нас, в България, хората излизат на площадите не да протестират реално, а да настояват и тях да ги допуснат до медеца от държавната кацичка. То затуй и няма истински протести. Имам предвид спонтанни. Всичко е платено или режисирано. Но пък от друга страна показва, че българинът е доволен от живота си напоследък, дори в условията на пандемия. Иначе отдавна да е измел и парламент, и президентство, и министерски съвет... както през 1997-ма. Сага излизат някои хора по интереси, групи и гилдии и реват точно за медеца и те: "Дайте и на нас, дайте и на нас! И ние искаме, що само на другите!" Ей това е нация, задружна, сплотена, не ти е работа. Няма такъв народ, да. Така де, има такъв народ. Абе както го кажете, все става.
Питето
Тук си стиснахме ръцете — който иска да се боцка, който неще да не се боцка. Важното е всичките да си плащаме редовно пенсионните вноски и данъците.
biggeorge
Цитат(Хасан @ 29/10/2021, 12:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ти се направи на разсеян и не отговори, дали си стоиш вкъщи, когато си мислиш, че боледуваш от ковид.

Когато съм здрав нарочно ходя в поликлиниката, за да се заразя с коронавирус.
Понякога дори се навъртам покрай ковид-отделението на болницата, за да пипна най-новия щам. Jumpy.gif
После като се заразя обикалям по всички хипермаркети, за да кашлям и кихам в лицата на хората.
Заставам до входа на магазина и щом някой се доближи му кихам в лицето.
Като ми писне да кашлям и кихам започвам да си плюя на ръцете и пипам всички стоки наред.
Минавам и покрай зеленчуците и един по един ги наплювам, за да пръсна вируса навсякъде. bleh.gif
Като ми се съберат сополи в носа ги духам в една кърпа и с нея мажа дръжките на количките.
За по-бързо заразяване на населението ходя по протести, на мачове и на концерти.
Е, там вече как заразявам хората, нямаш си и на идея! w00tbrows.gif
Сега търся начин да се заразя с ебола, чума или едра шарка.
Тогава какво заразяване ще падне ... голям купон ще бъде! sun.gif
Хасан
Цитат(biggeorge @ 30/10/2021, 01:11) <{POST_SNAPBACK}>
Когато съм здрав нарочно ходя в поликлиниката, за да се заразя с коронавирус.
Понякога дори се навъртам покрай ковид-отделението на болницата, за да пипна най-новия щам. Jumpy.gif
После като се заразя обикалям по всички хипермаркети, за да кашлям и кихам в лицата на хората.
Заставам до входа на магазина и щом някой се доближи му кихам в лицето.
Като ми писне да кашлям и кихам започвам да си плюя на ръцете и пипам всички стоки наред.
Минавам и покрай зеленчуците и един по един ги наплювам, за да пръсна вируса навсякъде. bleh.gif
Като ми се съберат сополи в носа ги духам в една кърпа и с нея мажа дръжките на количките.
За по-бързо заразяване на населението ходя по протести, на мачове и на концерти.
Е, там вече как заразявам хората, нямаш си и на идея! w00tbrows.gif
Сега търся начин да се заразя с ебола, чума или едра шарка.
Тогава какво заразяване ще падне ... голям купон ще бъде! sun.gif

А така, сега разбрахме, кой е виновникът за вълната в България.
Сега ще се обадя в полицията да те издирят по айпи адреса и закопчаят за умишлено разнасяне на ковид. Ако пък се окаже, че лъжеш и не го разнасяш, ще те подведат за умишлено всяване на тревога. Кой знае колко хора са прочели поста ти и не смеят да излязат от вкъщи да не ги заразиш.

Чл. 326. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. относно влизането в сила - ДВ, бр. 26 от 2004 г., в сила от 01.01.2004 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., предишен текст на чл. 326 - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години.
(2) (Нова - ДВ, бр. 26 от 2010 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 2020 г., в сила от 24.03.2020 г.) Ако от деянието по ал. 1 са настъпили значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.

biggeorge
Цитат(Хасан @ 30/10/2021, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>
А така, сега разбрахме, кой е виновникът за вълната в България.

Най-накрая си дойдохме на думата. korabche.gif
Кой е виновен за поредната вълна от коронавирус в България?
Както знаем на 14 ноември ще има избори.
Затова колкото повече наближава изборния ден, толкова повече заразени има.
Пикът на заразяването ще е на 14 ноември, а втория пик ще е на 21 ноември, когато ще е балотажа на президентските избори.
Виновни за високия брой заразени са гербаджийчетата назначени на различни позиции, които се опитват за изплашат хората, за да не отидат да гласуват на изборите.
Също така вина имат и пропагандните медии, които искат да изплашат народа.
Ето типична пропаганда с автор Мария Цънцарова:
Ексклузивен разказ от най-тежкото COVID отделение във ВМА - bTV Новините
Дрехите, с които лекарите и медицинските сестри са облечени, маските и очилата, които ползват не са подходящи за защита от вируси.
За да са защитени лекарите и медицинските сестри трябва да са облечени с костюм ниво 4.
Пациентите уж са без придружаващи заболявания, но са зле.
Т.е. имат придружаващи заболявания, но лекарите не знаят за тях.
Всички пациенти са без поставени ваксини, а ваксинирани пациенти в отделението не постъпват.
Т.е прави се внушение, че ако си ваксиниран няма да се заразиш с коронавирус и няма да се разболееш тежко.
И т.н.
Медиите работят в полза на предишните управляващи, за да ги върнат на власт.
Затова има голям брой заразени и се създава паника.
Ниската избирателна активност ще увеличи процента на ГЕРБ.
При висока избирателна активност те ще са трети по резултат.
Като минат изборите броят на заразените рязко ще спадне.
Това, което преживяваме през последните 2 години не е пандемия/епидемия.
Това е политикодемия.
Вече всичко е политика и всичко се използва с политически цели - дори и здравните проблеми на населението.

П.п.: Обаждай се на когото си искаш.
Ако някой ти повярва, значи е толкова умен, колкото си и ти. laugh.gif
Хасан
Цитат(biggeorge @ 30/10/2021, 13:20) <{POST_SNAPBACK}>
Най-накрая си дойдохме на думата. korabche.gif
Кой е виновен за поредната вълна от коронавирус в България?
Както знаем на 14 ноември ще има избори.
Затова колкото повече наближава изборния ден, толкова повече заразени има.
Пикът на заразяването ще е на 14 ноември, а втория пик ще е на 21 ноември, когато ще е балотажа на президентските избори.
Виновни за високия брой заразени са гербаджийчетата назначени на различни позиции, които се опитват за изплашат хората, за да не отидат да гласуват на изборите.
Също така вина имат и пропагандните медии, които искат да изплашат народа.
Ето типична пропаганда с автор Мария Цънцарова:
Ексклузивен разказ от най-тежкото COVID отделение във ВМА - bTV Новините
Дрехите, с които лекарите и медицинските сестри са облечени, маските и очилата, които ползват не са подходящи за защита от вируси.
За да са защитени лекарите и медицинските сестри трябва да са облечени с костюм ниво 4.
Пациентите уж са без придружаващи заболявания, но са зле.
Т.е. имат придружаващи заболявания, но лекарите не знаят за тях.
Всички пациенти са без поставени ваксини, а ваксинирани пациенти в отделението не постъпват.
Т.е прави се внушение, че ако си ваксиниран няма да се заразиш с коронавирус и няма да се разболееш тежко.
И т.н.
Медиите работят в полза на предишните управляващи, за да ги върнат на власт.
Затова има голям брой заразени и се създава паника.
Ниската избирателна активност ще увеличи процента на ГЕРБ.
При висока избирателна активност те ще са трети по резултат.
Като минат изборите броят на заразените рязко ще спадне.
Това, което преживяваме през последните 2 години не е пандемия/епидемия.
Това е политикодемия.
Вече всичко е политика и всичко се използва с политически цели - дори и здравните проблеми на населението.

П.п.: Обаждай се на когото си искаш.
Ако някой ти повярва, значи е толкова умен, колкото си и ти. laugh.gif

Аха, защо тогава гербаджиите на изборите през юли не "създадоха" висок брой заразени? Тогава избирателната активност беше изключително ниска, но пак загубиха изборите? На какво се дължи това? w00tbrows.gif
Какъв човек трябва да си, че да не видиш очевидните факти, че всеки ден умират хора. neprichom.gif

Какво има да ми вярва, след като си го написал? С каква цел си го направил, е друг въпрос. sunbathing.gif
Питето
Ми то, цели религии от това се издържат, от умирането на хора, ти си седнал да обсъждаш иронични постове. Ако ти дреме, виж там коя религия какво обещава и срещу какво и ако е за оплакване в полицията... А иначе българина докато не изближе солта и не изяде боя, няма да си направи сметката и да плати. Сега сме на етапа между солта и боя.
Хасан
Цитат(Питето @ 30/10/2021, 17:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ми то, цели религии от това се издържат, от умирането на хора, ти си седнал да обсъждаш иронични постове. Ако ти дреме, виж там коя религия какво обещава и срещу какво и ако е за оплакване в полицията... А иначе българина докато не изближе солта и не изяде боя, няма да си направи сметката и да плати. Сега сме на етапа между солта и боя.

Темата никак не е смешна и не й подхождат иронични постове. 5fb3a466.gif
Човекът едва ли не всеки месец боледува от ковид, но му минава като на кученце. Вълната според него е измислица на политиците, за да не излязат хората на избори. Щеше да е весело, ако не беше трагично. unsure.gif
Бай Иван
Извинявам се ,че вземам думата без да съм спец,но разсъждавам логически.Преболедувалите според мен имат придобитата способност да унищожават вируса,докато ваксините само пречат на вируса да се прилепи до клетките.Първият начин е по-добър,но е малко като руска рулетка.Може и да не се стигне до имунитет.
lati1960
Цитат(Хасан @ 25/10/2021, 09:37) <{POST_SNAPBACK}>
В Израел от август слагат трета доза.
https://bnr.bg/post/101519523/izrael-zapoch...a-covid-vaksina

У нас я поставят от този месец. Нужна ли е на всички или само за определени групи хора? Защо задължително е Пфайзер? Който си е поставил ваксина различна от Пфайзер, какво да прави? Ами преболедувалите като мене? Безопасна ли е? Който има информация, нека сподели.

Ето по темата интересна прогноза на мастит капацитет в сферата:
https://nova.bg/news/view/2021/10/30/344683...87%D0%B2%D0%B0/
Апокалипсис сега! Всичко щяло да рухне! Здравната система в България щяла да се разпадне!
И всички отиваме на кино! Ама наистина ли? blink.gif Извинявайте, ама в някакви паралелни светове ли живеем - ние, обикновените тъпи граждани, и тези от властта и подобни учени, които ни плашат с подобни внушения? Тази "пандемия" почна да живее някакъв свой собствен живот, извън реалния. Нещо като матрица в матрицата, подобно на ония матрьошки една в друга. Хайде поразсъждавайте обективно кой, кои имат интерес да всяват страх и паника в обществата ни и защо? Ми истината и по това отдавна се очерта, за разумните хора - пак говорим за парѝ и власт, за власт и парѝ, и пак за същото, нищо ново под слънцето. Ето какво си мисля по това отдавна, писах го вече, ще го повторя: Понеже се поизчерпиха чалъмите на елитите да ограбват и манипулират обикновените хорица, а последните взеха бая да се позамогват, които се трудят, като почнаха да се навират в запазени периметри на "богоизбраните" навсякъде, в бизнес, политика, по курорти им се пречкат тия първенюта... не може така! И, елитите взеха мерки. Как? Ми ето как - на ви сега една ху-убава, готина пандемийка, да ви върнем малко назад, щото не може така - да ни се пречкате в краката, на "божествата" земни. И, ето ни - на, пандемийка. Нова игра със стари цели и намерения - едни тарикати наречени елит, да манипулират и ограбват хората без директно да ги превръщат в роби и да ги бият с камшици. Ново робство, през технологиите. Ето това се случва. "Нов" световен ред, така ни увериха. Дойде новата "светла" ера на 21 век, да ви е честита! no.gif
biggeorge
Всеки има право да вярва или да не вярва в каквото си иска. dry.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 30/10/2021, 20:10) <{POST_SNAPBACK}>
Ето по темата интересна прогноза на мастит капацитет в сферата:
https://nova.bg/news/view/2021/10/30/344683...87%D0%B2%D0%B0/
Апокалипсис сега! Всичко щяло да рухне! Здравната система в България щяла да се разпадне!
И всички отиваме на кино! Ама наистина ли? blink.gif Извинявайте, ама в някакви паралелни светове ли живеем - ние, обикновените тъпи граждани, и тези от властта и подобни учени, които ни плашат с подобни внушения? Тази "пандемия" почна да живее някакъв свой собствен живот, извън реалния. Нещо като матрица в матрицата, подобно на ония матрьошки една в друга. Хайде поразсъждавайте обективно кой, кои имат интерес да всяват страх и паника в обществата ни и защо? Ми истината и по това отдавна се очерта, за разумните хора - пак говорим за парѝ и власт, за власт и парѝ, и пак за същото, нищо ново под слънцето. Ето какво си мисля по това отдавна, писах го вече, ще го повторя: Понеже се поизчерпиха чалъмите на елитите да ограбват и манипулират обикновените хорица, а последните взеха бая да се позамогват, които се трудят, като почнаха да се навират в запазени периметри на "богоизбраните" навсякъде, в бизнес, политика, по курорти им се пречкат тия първенюта... не може така! И, елитите взеха мерки. Как? Ми ето как - на ви сега една ху-убава, готина пандемийка, да ви върнем малко назад, щото не може така - да ни се пречкате в краката, на "божествата" земни. И, ето ни - на, пандемийка. Нова игра със стари цели и намерения - едни тарикати наречени елит, да манипулират и ограбват хората без директно да ги превръщат в роби и да ги бият с камшици. Ново робство, през технологиите. Ето това се случва. "Нов" световен ред, така ни увериха. Дойде новата "светла" ера на 21 век, да ви е честита! no.gif

Няма да рухне, но много ще умрат. Това се знаеше още през август. 50% от неваксинираните в болниците да бяха ваксинирани, поне 90% от тези 50% нямаше да са там и положението щеше да е друго.
D-rA
Цитат(Хасан @ 30/10/2021, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да рухне, но много ще умрат. Това се знаеше още през август. 50% от неваксинираните в болниците да бяха ваксинирани, поне 90% от тези 50% нямаше да са там и положението щеше да е друго.

И какво значение има дали си ваксиниран или не, попадайки в болница, където те лекуват по протокол за ковид, а не по което те боли и сърби, и то най-често от завършващи медицинското си образование почти доктори, а не лекари с практика и познания... sunbathing.gif
Питето
Пука му на вируса, дали вярваш и в какво точно вярваш... което ме устройва, де, щото кВото за мен, същото и за теб. Разликата идва от собствените решения.
Бай Ганьо
Преди година имаше в зала арена армеец легла.
Да бъде нещо като болница за заразените от ковид.
Какво стана с тази идея?
biggeorge
Един ден Витанов ще се озове в затвора за всички лъжи, които изговори по медиите.
А тази вечер в предаването "Карай направо с Диана Найденова" д-р Иван Колчаков каза, че неваксинираните хора се убийците на починалите от коронавирус.
Това е насаждане на омраза срещу всички, които отказват да се ваксинират.
За съжаление няма компетентни органи, които да се задействат срещу подобна реч на омразата.
Хасан
Цитат(D-rA @ 30/10/2021, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
И какво значение има дали си ваксиниран или не, попадайки в болница, където те лекуват по протокол за ковид, а не по което те боли и сърби, и то най-често от завършващи медицинското си образование почти доктори, а не лекари с практика и познания... sunbathing.gif

Не ме ли разбра? Пациентите в болниците щяха да са поне с 40% по-малко, ако 50% от тях неваксинираните болни се бяха ваксинирали. Съответно за останалите щеше да има по-добра медицинска помощ.
Хасан
Цитат(Бай Ганьо @ 30/10/2021, 23:29) <{POST_SNAPBACK}>
Преди година имаше в зала арена армеец легла.
Да бъде нещо като болница за заразените от ковид.
Какво стана с тази идея?

С легла болни не се лекуват и затова се отказаха от нея.
D-rA
Цитат(Хасан @ 30/10/2021, 23:37) <{POST_SNAPBACK}>
Не ме ли разбра? Пациентите в болниците щяха да са поне с 40% по-малко, ако 50% от тях неваксинираните болни се бяха ваксинирали. Съответно за останалите щеше да има по-добра медицинска помощ.

Не го вярвай това. Останалите щяха да получат същата помощ...И като в Германия са твърде много ваксинирани - защо имат пик на заразени по-голям от 16000 дневно?Смъртните им случаи са малко, защото обслужването в болниците им няма общо с нашето.
Също Англия - повече от 41000 заразени, Холандия - над 8000, Франция над 7000...С какво масовата им ваксинация спря разпространението на вируса?
Хасан
Цитат(D-rA @ 31/10/2021, 00:23) <{POST_SNAPBACK}>
Не го вярвай това. Останалите щяха да получат същата помощ...И като в Германия са твърде много ваксинирани - защо имат пик на заразени по-голям от 16000 дневно?Смъртните им случаи са малко, защото обслужването в болниците им няма общо с нашето.
Също Англия - повече от 41000 заразени, Холандия - над 8000, Франция над 7000...С какво масовата им ваксинация спря разпространението на вируса?

Вчера във Великобритания са починали от ковид 186 човека, а там населението е повече десет пъти по-голямо от нашето. Заразени не значи болни. Прави разлика. Провери колко в тези страни са ваксинираните починали и колко са неваксинираните.
Потребител

... о, те и заразените щяха да бъдат много по-малко, но в Германия, Франция и Великобритания като обслужващ персонал битуват много българи - прецакват "цифрите" ...

Поздрави :.)

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.