Привет!
Имаше преди такава тема, да. В нея някои си позволиха да кажат, че проблем с мигрантите вече няма. Само че:
https://bnr.bg/post/101558170/polskite-sili...icata-s-belarus
На мен това не ми прилича на решен проблем. Обратното. То действително си е чиста проба война, насилствено нахлуване на ислямска армия на територията на Европа! Първо беше използвана Турция, през 2015 г. После през Гърция опитаха. През Италия, Испания, Франция... Сега през Беларус.
Защо не атакуват САЩ? Нали изповядваме еднакви ценности, с Америка. Само че те си затвориха границите. Тръмп дори опита да вдигне стена! В Брюксел малоумни ли са, или са изгубили представа за реалността? Докога ще тъпчат Стария континент с враждебни агресивни елементи? Защо НАТО не помага на Полша сега? Защо Брюксел я изостави? Фон дер Лайен се изцепи, че нямало да вдигат телени мрежи. А ако няколко озверели авганци нахлуят в дома ѝ, тогава? Пак ли така ще мисли? Защо технократите и плутократите в Брюксел водят толкова безумна политика по този проблем?
Защо всички хора по света с проблеми трябва да бъдат натъпкани в Европа? Защо лежачите в ООН не си размърдат задните части и не направят квоти за всички страни, в които равномерно да се настанят бедстващите от войни и кризи?
За мен е извън всяко съмнение, че има целенасочена кампания буквални мюсюлмански орди да бъдат вкарвани насилствено в Европа. С цел разпадане на Съюза и упадък на континента, дори по-лошо. Същият мозъчен тръст стои и зад ето това: https://www.mediapool.bg/germaniya-sprya-li...news328928.html Говоря за изкуствено създадената енергийна криза в Европа. Явно континентът ни е още поделен протекторат между победителите от Втората световна. А тези в Брюксел кукли на конци. Очаквам Евро комисията да откаже лиценз за Северен поток 2, както отказа на България за Южен. Дългата ръка на Вашингтон не се церемони не само с враговете си, но и със съюзниците си. Особено с последните. Жалко.
Какво бъдеще очаква европейците? Дали в Брюксел се взимат решенията за него?
Като гледам какво става, лично аз се съмнявам. А вие?