Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Почна се!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 23/11/2021, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Излишно е да споря с човек за свобода, който живее в една от най-полицейските държави в света.

Щом ти го казваш, значи е така. good.gif
Точно както казваше "Една много искала да се ваксинира...", aма полицията междувременно изтрила линка към кръчмарската притча. smile.gif
viara
Цитат(Бай Ганьо @ 24/11/2021, 09:43) <{POST_SNAPBACK}>
Излишно е да споря с човек за свобода, който живее в една от най-полицейските държави в света.

Каква връзка имат външните обстоятелства с вътрешната свобода на човека?
Да до един момент човек се води от външните фактори, но когато се усъвършенствува тези външни фактори никак не му влияят.
Например ап. Павел от затвора във Филипи, Филипяни е казвал: Радвайте се и пак ви казвам радвайте се.
Та мисълта ми е, че за човеци които не са усъвършенствували себе си може да се съди за вътрешната им свобода по външните фактори, но обратното е невъзможно.
Мисълта ми е още, че от външните фактори никак не можеш да съдиш за вътрешната свобода на Шаде, щото той отдавна не се влияе от външни фактори, се вижда от писанията му.
Е, едно на хиляда и да се случи, не се брои.
Бай Ганьо
Компоти и компютри.
Първо лично аз гледах този репортаж по НОВА телевизия.
Второ опитах да намеря сутрешния блок в архива на телевизията и не го открих.
И трето не мисли, че ако живея в ЮАР нямам поглед какво става по света.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/11/2021, 02:02) <{POST_SNAPBACK}>
Компоти и компютри.
Първо лично аз гледах този репортаж по НОВА телевизия.
Второ опитах да намеря сутрешния блок в архива на телевизията и не го открих.
И трето не мисли, че ако живея в ЮАР нямам поглед какво става по света.

Добре, добре, така е, нали вече се съгласихме, че в ЮАР се радваш на невиждана свобода. Няма нужда да се обясняваш като ученичка на урок какво си гледал по сутрешния блок на телевизията, какво си разбрал и как си го интерпретирал. Вярваме ти. И съответно сме приели, че в САЩ бият негрите, а в ЮАР преодоляха апартейда и сега там всеки негър е Шака Зулу. grin.gif
Бай Ганьо
Хем вярваш пък ехидно подхвърляш твои недоверчиви интерпретации.
През оная работа ми е ти какво мислиш за мен.
Пиша го за другите, които четат тук.
Не веднъж съм ти казвал, че манипулациите са ти силна страна.
lati1960
good.gif
Добри предложения. Но у нас няма кой да ги претвори в действия.
Надеждата е това да се случи в истински свободния свят, в който вече се води буквална ковид война. Тези дни в Нидерландия, Австрия, Хърватия, Австралия и още куп страни имаше буквални ковид бунтове, вече не са точно протести. Щото ескалираха, просто на хората им писна. А пък премиерът на Нидерландия Марк Рюте ги нарече такива идиоти! Та. Изглежда си прав, че май антиваксърите сме идиоти и невменяеми. Само че, по конституция такива не носим наказателна отговорност, прав си. И се получава парадокс. От една страна ни обявяват за идиоти, но пък от друга почват вече да ни търсят и наказателна отговорност, без всички власти навсякъде да спазват законите и конституциите на собствените си държави! Е, ако това не е диктатура и тоталитаризъм, какво е?
Ако попитаме същото ковид привържениците, те няма да ни излязат с аргументи, а ще ни се нахвърлят точно с обидите на Рюте, че сме идиоти, ненормални, тъпаци, които пречат светът да се пребори с пандемията. Без да осъзнават идиотщината на собстлената си позиция. Според която, ако уж се ваксинират около 70%, ще са вече свободни, и ще си живеят нормално. Е, на много места този процент вече е факт, и, какво? Ми тотален локдаун и затваряне! С нови и нови вълни ковид щамове. Че докога бе, хора? И ние неваксинираните ли сме виновни за това? Ми не сме.
Всичко това е пълно безумие, и на мен ми писна. На теб не знам. Но аз спирам да се занимавам с тая щуротия.
Ясно е защо ни я натресоха, поне на разумните хора. Нататък предстои да разберем коя част на човечеството ще спечели ковид войната - дали ще успеят да ни боцнат всички, или светът ще се съпротиви на това безумие, за да го прекрати скоро? Предстои да разберем.
lati1960
Цитат(нищ по дух @ 23/11/2021, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже не знае за какво става дума за това така пише, дано и да не узнава никога, ама след като няма нищо, защо като не правя нищо, ставам все по-зле, но в момента в който почвам да приемам лекарства се подобрявам макар и бавно, нали няма нищо, защо, пак питам Лати, защо не ми премине за ден максимум?
Изкуствено е само в главите на някои, щом и той писа, че щял да си купи сертификат, ама бил само за 6 месеца, пък ги обвинява, не стига че ще постъпи престъпно, пък обвинява другите престъпници.

На друго място вече стана дума, в поста на Жоржи: След като властите погазват Конституцията, здравните и всякакви закони, за да опитат да ме принудят да се ваксинирам с нещо, което дори не е ясно какво е, тоест, са некоректни спрямо мен, то защо аз да съм коректен спрямо тях? Такива са от Дявола. Аз защо да слушам дявола и да му се подчинявам? Сори, но няма. Затуй го писах туй за купения сертификат, и не се отказвам от думите си. Ако се опитат да ме дупчат насила, ще прибегна с чиста съвест към този вариант. Така стоят нещата.

Няма как да бъда коректен с Дявола!!!

п.п. Съжалявам, че не си добре, но едва ли причината е някакъв си ковид вирус. Трябва да намериш коректен и честен доктор, на когото имаш доверие, да те изследва и да разбереш какво да лекуваш. А не да те тъпчят с боклуци, и да се влошаваш. Но, така мисля аз. Не ти го натрапвам. Това си е твоето здраве и твоят живот. Ти трябва да решиш какво ще правиш с него. Дано Господ те напъти да намериш вярното решение. Желая ти от сърце бързо подобряване и оздравяване!
viara
Цитат(lati1960 @ 24/11/2021, 19:59) <{POST_SNAPBACK}>
за да опитат да ме принудят да се ваксинирам с нещо, което дори не е ясно какво е, тоест, са некоректни спрямо мен

На всички е ясно, само на теб май не ти се е изяснило.
Ясно. Неразбирането и страховете от там. Единствения довод - щото не му обяснили ясно.
Ами лекарите нямат време да обясняват всичко в пандемия на всички.
За да ти обяснят всичко и да ти е ясно, първо трябва да те изучат едно пет, шест години поне ако имаш капацитета де, да се изучиш за лекар и след това може и да ти обяснят подробно това което не мож да разбереш. Но на един прост човечец как да му обясниш сложни числа степени квадрати и тем подобни ако не е учил?
Същото и за медицината. Няма как да ти обяснят като на дете, че да можеш сам да си направиш ваксина. Хитрец. Не му обяснили. Или не му го сервирали на масата сготвено.
Ами то така не става всичко да ти сервират наготово, както си се научил от години да я караш.
Ще трябва малко да си размърдаш сивото вещество, да прочетеш тук и там, да сравниш, съпоставиш и т.н. Не да чакаш на готово всичко да ти смелят, както винаги си правиш.
D-rA
Цитат(viara @ 24/11/2021, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ами лекарите нямат време да обясняват всичко в пандемия на всички.

Да не би лекари да са я измислили ваксината? И от кога с ваксина се лекува? Защо ваксината не спира заразаване...За чий ти е тогава, като ти създава измислено спокойствие че ще ти бъде леко ако... sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(viara @ 24/11/2021, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
За да ти обяснят всичко и да ти е ясно, първо трябва да те изучат едно пет, шест години поне ако имаш капацитета де, да се изучиш за лекар и след това може и да ти обяснят подробно това което не мож да разбереш.

И за какво му е да учи и да мисли, разсъждава ...
Той си чете Книгата, Черната, там всичко е написано и ... предсказано!

Това ми напомни един наш лекар в Тунис : Пациент му разправя, че много му взима - 10 динара и той (лекарят) му казва :
- Взимам ти 1 динар за това , което ти казвам и 9 динара, за това, че зная какво да ти кажа!
D-rA
От тая книга ли да се радваме на ваксината - като в Германия...
Вижте прикачените файлове
Това подсказва само че колкото повече ваксинирани има, толкова повече се разпространява вируса... sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 24/11/2021, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>
От тая книга ли да се радваме на ваксината - като в Германия...
Вижте прикачените файлове
Това подсказва само че колкото повече ваксинирани има, толкова повече се разпространява вируса... sunbathing.gif

Вирусите се разпространяват, независимо от ваксинирани.
Връзката в случая не трябва да се прави и е погрешно да се прави.
Да, може и ваксиниран да прихване вирус, но кара по-леко.
Семейство. Заразяват се. Мъжа оцелява, щото ваксиниран с леки симптоми, жената неваксинирана не го прекарва.
Та вируса си ходи навсякъде. Никой не може да се скрие дали е ваксиниран или не.
Другото не го видях, щото след извода направен, че ваксинираните разпространявали ... реших, че е безсмислено да чета.
viara
Цитат(ЕксГорски @ 24/11/2021, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
И за какво му е да учи и да мисли, разсъждава ...
Той си чете Книгата, Черната, там всичко е написано и ... предсказано!

Това ми напомни един наш лекар в Тунис : Пациент му разправя, че много му взима - 10 динара и той (лекарят) му казва :
- Взимам ти 1 динар за това , което ти казвам и 9 динара, за това, че зная какво да ти кажа!

А, изобщо е престанал да чете. И аз отдавна не чета, но на мен всичко ми се припомня, а на него не. Той си кара от едно време на каквото знае и каквото научил.
Вече нито чете, нито разсъждава. Чака наготово. Отдавна съм го забелязала, от години.
Все възлага задачи на този или онзи да четат и гледат и да му предават с по две изречения.
Ама то така не става.

Да, като онзи художник. Поръчали му картина и той забравил. Дошъл клиента. Взел платно, бои и за десет минути я нарисувал и му искал примерно 5 000. Той казал ама ти за десет минути. Художника отговорил - 30 години рисувам, за да мога да я нарисувам за десет минути. Та и лекарите така. Цял живот учат и харчат за обучание, но и си вземат таксите.
Да, важно е да се знае какво да се каже на точно време и място и спрямо човек.
Това малко са го можели и могат.
Ако и примерът му Христос да е бил такъв, Лати няма нищо общо.

ПП Хаха. Сетих се днес се срещем с една позната. Говорим си и ме пита - ти ваксинира ли се. Казвам да. Тя - аз не и не знам щото ... И веднага почна да се отдалечава от мен така лекичко с по крачка, две все едно съм заразна от страх да не я заразя. Смешно ми стана. Направо всички антиваксъри са се зомбирали.
lati1960
Понеже вече е ясно накъде отиват нещата с тази пандемия, и с целите, които се преследват чрез нея, ще си позволя да поздравя всички тук, най-вече ваксърите и които подкрепят въобще идеята за пандемия и тоталното ваксиниране на хората, с ето това:

Честита ви нова Стена, хора!
Тази, която изграждат с ваше участие, ще е още по-страшна, и вече е, понеже е невидима за плътските очи, и няма как да бъде разрушена като другата! Честита ви нова ера!
Дано сте щастливи!
viara
Цитат(lati1960 @ 24/11/2021, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже вече е ясно накъде отиват нещата с тази пандемия, и с целите, които се преследват чрез нея, ще си позволя да поздравя всички тук, най-вече ваксърите и които подкрепят въобще идеята за пандемия и тоталното ваксиниране на хората, с ето това:

Честита ви нова Стена, хора!
Тази, която изграждат с ваше участие, ще е още по-страшна, и вече е, понеже е невидима за плътските очи, и няма как да бъде разрушена като другата! Честита ви нова ера!
Дано сте щастливи!

Стената е само в твоята глава. Затова я наричаш НЕВИДИМА!!!
Да ти е честита новата ти стена в твоята глава, щом казваш...
The_Purifier
Цитат(viara @ 24/11/2021, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
ПП Хаха. Сетих се днес се срещем с една позната. Говорим си и ме пита - ти ваксинира ли се. Казвам да. Тя - аз не и не знам щото ... И веднага почна да се отдалечава от мен така лекичко с по крачка, две все едно съм заразна от страх да не я заразя.

А може би я е било страх от друго. rolleyes.gif
viara
Цитат(The_Purifier @ 25/11/2021, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>
А може би я е било страх от друго. rolleyes.gif

Каквото и да е, страхът е обратното на Любовта-Бог.
D-rA
Тъй като си твърдо убедена в правотата си и не вярваш/не четеш писаното от тук присъстващи инакомислещи, ето какво лекар е написал в писмо към МЗ. Такива лекари, като д-р Валентин Щерев, дават надежда, че съвестта, моралът и здравият разум не са изчезнали.
======
До Министъра на здравеoпазването:

1. Вярно ли е, че виpуcите са пaтeнтoвaни доста преди появата им като пaндeмия?

2. Вярно ли е, че EС закупува PСR тecтoве още през 2017г.?

3. Не е ли много удoбна пpoмянaта на oпрeдeлението на CЗО за пaндeмия?

4. Защо са зaбpaнени aутoпcиите? Нимa сме зaбpaвили казaнoто от нaшитe учитeли, че умpeлитe учaт живитe?

5. Има ли изoлирaн и пpeчиcтен SАRS- СОV2, дOказан с всички критepии на съвpeменната нaукa - oбективнo и безпpиcтpacтно?

6. Има ли изcлeдвания на нeзaвими eкспеpти, кaкво точно е съдъpжaниeто на oдoбренитe вaкcини? Или се oдoбрявaт само според дaнни от пpоизвoдителите?
7. Как се прилaга мacoвa вaкcинaция без никaква гаpaнция за дългоcpочни пoслeдици?

8. Защо няма стpиктен peгиcтър за вpeдни пocлeдици и рeaкции, вкл. и cмъpт слeд вaкcиниpaнe?

9. Защо при мен като лeкap идват тoлкова paзбoлели се след вaкcиниpaне?

10. Вaкcинитe са И-PНК и ДНК- има ли, и какви гаpaнции, че не се пpoменя чoвешкият гeнoтип и, че тези пpoмени не се предaвaт нacледcтвенo?

11. Защо се пoдпиcва такава нeдoпустима дeкларaция за инфopмиpaно съглaсиe, и ако има вpeдни пocледици или cмъpт - кой носи oтговорнocт?

12. Защо има толкова cлучаи на тpoмбoзи при зaбoлявaнe и след вaкcиниpaнe?

13. Защо xoрата са изпиcвaни като oздрaвeли, а пpoмените в бeлитe дpoбoвe - това е, което виждaме, се зaдържaт с мeсеци?

14. Защо се нaложи да нocим мacки за чacoве, при положение, че това е дoказано вpeдно, а няма дoкaзaтелства за пoлзи cpeщу виpуca?

15. Защо се вcява толковa cтpaх при вepoятнa, но не и сигуpна cмъpтноcт от виpуca от 0.26%?

16. Защо с тези рeopганизация в дoболничнa и бoлничнa пoмощ и блaгодаpeние на cтpaха и пaникaтa xoрaта бяха oграничeни и лишeни от мeд. пoмощ? Колко хора зaгубихмe от това?

17. Защо в стрaните без тoтaлен лoкдaун и с минимaлни прoмeни в живoта зaбoляeмоcтта и cмъpтноcттa е по-ниска от тази в стрaните с тeжък лoкдaун като Aнглия, Гepмания и т.н.?

18. Накъде въpвим, защото зaгубихмe много от чoвeшките си пpaвa?

До пoлучаване на яcни, кoнкретни и aргументирани с мeдицинcки, а не с фиpмени дaнни, oтговopи, paзумнoто пoведение е: от вcички мepки да oстане само cпазвaнето на диcтанция, да се пpeустанови вaкcиниpaнeтo до пoлучaване на яcни и сигуpни данни за бeзoпacноcт и дaлечна пpoгнoза, да не се пипaт дeцaтa и да ги ocтaвим да имaт нopмaлно дeтство, да се спрат PСR тecтoвeтe - те не са диaгноcтичен кpитерий, да се спpе нaсaжданeто на пcихоза от мeдиитe, и на края - да се въpнем към нopмaлната мeдицинcка грижa към нaшитe пaциенти.

Д-p В. Щepeв
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 25/11/2021, 09:43) <{POST_SNAPBACK}>
Тъй като си твърдо убедена в правотата си и не вярваш/не четеш писаното от тук присъстващи инакомислещи, ето какво лекар е написал в писмо към МЗ. Такива лекари, като д-р Валентин Щерев, дават надежда, че съвестта, моралът и здравият разум не са изчезнали.
======
До Министъра на здравеoпазването:

1. Вярно ли е, че виpуcите са пaтeнтoвaни доста преди появата им като пaндeмия?

2. Вярно ли е, че EС закупува PСR тecтoве още през 2017г.?

3. Не е ли много удoбна пpoмянaта на oпрeдeлението на CЗО за пaндeмия?

4. Защо са зaбpaнени aутoпcиите? Нимa сме зaбpaвили казaнoто от нaшитe учитeли, че умpeлитe учaт живитe?

5. Има ли изoлирaн и пpeчиcтен SАRS- СОV2, дOказан с всички критepии на съвpeменната нaукa - oбективнo и безпpиcтpacтно?

6. Има ли изcлeдвания на нeзaвими eкспеpти, кaкво точно е съдъpжaниeто на oдoбренитe вaкcини? Или се oдoбрявaт само според дaнни от пpоизвoдителите?
7. Как се прилaга мacoвa вaкcинaция без никaква гаpaнция за дългоcpочни пoслeдици?

8. Защо няма стpиктен peгиcтър за вpeдни пocлeдици и рeaкции, вкл. и cмъpт слeд вaкcиниpaнe?

9. Защо при мен като лeкap идват тoлкова paзбoлели се след вaкcиниpaне?

10. Вaкcинитe са И-PНК и ДНК- има ли, и какви гаpaнции, че не се пpoменя чoвешкият гeнoтип и, че тези пpoмени не се предaвaт нacледcтвенo?

11. Защо се пoдпиcва такава нeдoпустима дeкларaция за инфopмиpaно съглaсиe, и ако има вpeдни пocледици или cмъpт - кой носи oтговорнocт?

12. Защо има толкова cлучаи на тpoмбoзи при зaбoлявaнe и след вaкcиниpaнe?

13. Защо xoрата са изпиcвaни като oздрaвeли, а пpoмените в бeлитe дpoбoвe - това е, което виждaме, се зaдържaт с мeсеци?

14. Защо се нaложи да нocим мacки за чacoве, при положение, че това е дoказано вpeдно, а няма дoкaзaтелства за пoлзи cpeщу виpуca?

15. Защо се вcява толковa cтpaх при вepoятнa, но не и сигуpна cмъpтноcт от виpуca от 0.26%?

16. Защо с тези рeopганизация в дoболничнa и бoлничнa пoмощ и блaгодаpeние на cтpaха и пaникaтa xoрaта бяха oграничeни и лишeни от мeд. пoмощ? Колко хора зaгубихмe от това?

17. Защо в стрaните без тoтaлен лoкдaун и с минимaлни прoмeни в живoта зaбoляeмоcтта и cмъpтноcттa е по-ниска от тази в стрaните с тeжък лoкдaун като Aнглия, Гepмания и т.н.?

18. Накъде въpвим, защото зaгубихмe много от чoвeшките си пpaвa?

До пoлучаване на яcни, кoнкретни и aргументирани с мeдицинcки, а не с фиpмени дaнни, oтговopи, paзумнoто пoведение е: от вcички мepки да oстане само cпазвaнето на диcтанция, да се пpeустанови вaкcиниpaнeтo до пoлучaване на яcни и сигуpни данни за бeзoпacноcт и дaлечна пpoгнoза, да не се пипaт дeцaтa и да ги ocтaвим да имaт нopмaлно дeтство, да се спрат PСR тecтoвeтe - те не са диaгноcтичен кpитерий, да се спpе нaсaжданeто на пcихоза от мeдиитe, и на края - да се въpнем към нopмaлната мeдицинcка грижa към нaшитe пaциенти.

Д-p В. Щepeв

Да се върнем съм реалностите, данните и статистиките…. на които ти така държиш.

https://www.nu.nl/coronavirus/6169696/opgen...-problemen.html

Който иска да си преведе всичко с Гугъл, давам основните данни за Холандия за периона 1-14 ноември:
1.12 % неваксинирани формират 51% от приетите в болница
2.12 % неваксинирани формират 68% от приетите в интензивно отделение
3.Средната възраст на приетите в болница неваксинирани е 59 години
4.Средната възраст на приетите в болница ваксинирани е 77 години
5.92% от приетите в болница ваксинирани са имали придружаващи сърдечносъдови и белодробни заболявания или много високо наднормено тегло.

От там нататък, всеки да си смята по неговата математика.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 25/11/2021, 11:33) <{POST_SNAPBACK}>
Да се върнем съм реалностите, данните и статистиките…. на които ти така държиш.

https://www.nu.nl/coronavirus/6169696/opgen...-problemen.html

Който иска да си преведе всичко с Гугъл, давам основните данни за Холандия за периона 1-14 ноември:
1.12 % неваксинирани формират 51% от приетите в болница
2.12 % неваксинирани формират 68% от приетите в интензивно отделение
3.Средната възраст на приетите в болница неваксинирани е 59 години
4.Средната възраст на приетите в болница ваксинирани е 77 години
5.92% от приетите в болница ваксинирани са имали придружаващи сърдечносъдови и белодробни заболявания или много високо наднормено тегло.

От там нататък, всеки да си смята по неговата математика.

1.12 % неваксинирани формират 51% от приетите в болница - т.е. 49% са били ваксинирани, или?2.12 % неваксинирани формират 68% от приетите в интензивно отделение- т.е. 32% от болни в интензивни отделения са ваксинирани...
И какво радващо за ваксинираните показваш?
Факт е че от както засилиха ваксинацията у нас, % заразени ваксинирани нарастна и днес вече е почти 20% от всички заразени... sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 25/11/2021, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
1.12 % неваксинирани формират 51% от приетите в болница - т.е. 49% са били ваксинирани,

Няма подобно нещо. Грешна логика и статистика. Много грешна логика и статистика.

Buitenlander
Цитат(D-rA @ 25/11/2021, 10:55) <{POST_SNAPBACK}>
1.12 % неваксинирани формират 51% от приетите в болница - т.е. 49% са били ваксинирани, или?2.12 % неваксинирани формират 68% от приетите в интензивно отделение- т.е. 32% от болни в интензивни отделения са ваксинирани...
И какво радващо за ваксинираните показваш?
Факт е че от както засилиха ваксинацията у нас, % заразени ваксинирани нарастна и днес вече е почти 20% от всички заразени... sunbathing.gif

Ами жалко че не разбираш какво радващо показвам (или се правиш че не разбираш). Да, 88% ваксинирани формират 32% от приетите в интензивно отделение, а 12 % неваксинирани формират останалите 68%, тоест, щансът ти ако се заразиш и си ваксиниран да попаднеш в интензивно е 16 пъти по-малък, отколкото ако си ваксиниран. “стратегически” си иззбягнал коментар и върху останалата част от данните - че 92% от ваксинираните в болница са със съпътстващи сърдечносъдови и белодробни заболявания и със средна възраст 77 години. Тоест, ако си ваксиниран и без други болежки, шансът ти да стигнеш до интензивно е 142 ПЪТИ по-малък от на неваксинираните. Това не е ли радващо?
Buitenlander
Цитат(viara @ 25/11/2021, 11:22) <{POST_SNAPBACK}>
Няма подобно нещо. Грешна логика и статистика. Много грешна логика и статистика.

Абсолютно вярна е статистиката за Холандия, докторът просто пропуска нещата, които не му отърват - 88% ваксинирани и средна възраст на неваксинираните в болница 77 години.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 25/11/2021, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>
Абсолютно вярна е статистиката за Холандия, докторът просто пропуска нещата, които не му отърват - 88% ваксинирани и средна възраст на неваксинираните в болница 77 години.

Е, и от тия 88% ваксинирани които като брой са достатъчно много хора в Холандия, 49% от постъпващите в болници са почти половината, нима е малко, а 32% от тях даже и в интезивните отделения са от ваксинирани... Това е от твоите данни. Нима не е пълна гротеска тази ваксина

Кое съм пропуснал? sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 25/11/2021, 13:27) <{POST_SNAPBACK}>
Това не е ли радващо?

Ами като гледам тия дни световната статистика - направо е потресаващ подскока на заразяване при толкова много ваксинирани... особено в Германия, Англия а и при теб, също. А след като % те радват - радвай се, няма да преча.
Но развитието на този вирус само доказва че медицината е неспособна да се справи - и какво излиза, тези които не се ваксинират са виновни... Абсурдно измиване на неспособности и лутания в омагьосания кръг който си създадоха...
И 100% да се ваксинират, тази агония ще продължава - само в статистиките ще липсва графа неваксинирани, но заболели и умрели ще си нараства и спада по негова вирусна (или на създателите му) логика, а ние ще следваме глупостта им до следващия измислен тъпизъм...No thanks sunbathing.gif
bod
Цитат(D-rA @ 25/11/2021, 13:51) <{POST_SNAPBACK}>
Кое съм пропуснал? sunbathing.gif

Уроците по математика в пети клас.
D-rA
Цитат(bod @ 25/11/2021, 19:18) <{POST_SNAPBACK}>
Уроците по математика в пети клас.

След като си бил в тези часове, обясни моля защо толкова много ваксинирани се заразяват и по света и у нас... sunbathing.gif
Питето
Щото има много ваксинирани, та е нормално и много от тях да се заразяват. Сега обаче стигаме до въпроса, като се заразяват много ваксинирани, що опират до болниците приоритетно неваксинирани, а и ваксинираните не мрът пропорционално на заразяването, а все водят неваксинираните.
D-rA
Цитат(Питето @ 25/11/2021, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Щото има много ваксинирани, та е нормално и много от тях да се заразяват.

И кое му е нормалното, нима смисъла на ваксината е ала бала? sunbathing.gif
ByBa
Цитат(lati1960 @ 23/11/2021, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
В Австрия в момента са се ваксинирали над 60%. Задължително става от 1 февруари догодина.

Сега сме ноември.....горе-долу след около повече от два месеца ще стане задължително...за колко % от хората?...защото вече /повтарям те/ 60 % са се ваксинирали, около 10 процента се очаква за два месеца да се ваксинират, следователно само за 30 процента от хората ще бъде задължително ваксинирането :-)===

Тоест - не за всички :-)

===========================================================
Моля не трийте таговете от цитатите (изрази в средни скоби) - разваля се формата на цитата.
viara
Цитат(D-rA @ 25/11/2021, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
И кое му е нормалното, нима смисъла на ваксината е ала бала? sunbathing.gif

Явно не сте информиран. Има много ваксини, при които се слагат три или четири бустерни дози през определен период от време се изследват антителата и като намаляват се ваксинира пак.
Ваксини, които имат отрицателни ефекти на 10, 100, 1000, 10000 и са описани подробно.
Но се предпочитат и задължително ваксинират даже пеленачета с тях, новородени, щото вируса е смъртоносен за новородени прихванили.
Та всичко това не е ново. Има го от доста отдавна. За вас е ново, щото не сте информирани, разбирам.
Всичко това се случва и се е случвало с доста други ваксини.
Не виждам нещо по-различно, освен че много хора дето не разбират нищо се изказват на трибуни или форуми.
The_Purifier
Цитат(viara @ 26/11/2021, 05:43) <{POST_SNAPBACK}>
Явно не сте информиран. Има много ваксини, при които се слагат три или четири бустерни дози през определен период от време се изследват антителата и като намаляват се ваксинира пак.
Ваксини, които имат отрицателни ефекти на 10, 100, 1000, 10000 и са описани подробно.
Но се предпочитат и задължително ваксинират даже пеленачета с тях, новородени, щото вируса е смъртоносен за новородени прихванили.
Та всичко това не е ново. Има го от доста отдавна. За вас е ново, щото не сте информирани, разбирам.
Всичко това се случва и се е случвало с доста други ваксини.
Не виждам нещо по-различно, освен че много хора дето не разбират нищо се изказват на трибуни или форуми.

Знам ги тези "ваксини", викат им хероин.
viara
Цитат(The_Purifier @ 26/11/2021, 08:07) <{POST_SNAPBACK}>
Знам ги тези "ваксини", викат им хероин.

Не, естествено. Пак грешна логика. Ще се ваксинирам с една такава и затова няма да я споменавам сега.
Като приключа тогава ще ви я кажа, здраве и живот де. Видях извлечението в нета, та затова ми направи впечатление. И там има бустерни дози и там не казват всичко, но и бебетата ги ваксинират с нея. Има достатъчно описание в листовките за ваксините.
И сега като си помисля и тя също има отрицателни ефекти. Но ползите определено надвишават отрицателните ефекти. На няколко години се налагало пак да се ваксинират щото антителата се губели с времето. А лекарите като трябва да се ваксинират с всички ваксини по няколко наведнъж, какво да кажат.
evanka
Цитат(viara @ 26/11/2021, 04:43) <{POST_SNAPBACK}>
Има много ваксини, при които се слагат три или четири бустерни дози през определен период от време се изследват антителата и като намаляват се ваксинира пак.

Никога не са ми изледвали антитела преди реваксинация.
Изследването на антитела е добра идея, но не я практикуват, защото колко от тези антитела са неутрализиращи е трудно да се установи, според тях. Затова по преценка, статистически, .... или заради политически програми, масово се ваксинира на някакъв период от време.

Бустерната доза срещу ковид я гласят за всички над 18г. Което е много тъпо според мен, защото има двойно ваксинирани младежи, които се заразяват безсимптомно и съответно произвеждат много антитела. Те искат да им сложат бустерна доза без да се интересуват от това колко са им антителата. Е, няма ли да са им множко?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/11/2021, 07:41) <{POST_SNAPBACK}>
Хем вярваш пък ехидно подхвърляш твои недоверчиви интерпретации.
През оная работа ми е ти какво мислиш за мен.
Пиша го за другите, които четат тук.
Не веднъж съм ти казвал, че манипулациите са ти силна страна.

Както изключим обстоятелството, че оная ти работа не представлява интерес да я споменаваш, защо пък ехидно? Look at yourself before judging others quotes.
Обърни внимание на развлекателния момент в пуснатата от теб празнословна кръчмарска притча "Излишно е да споря, че САЩ е най-полицейската държава в света". Че кой би се наел да оспорва концепция, която "доказваш" с единствения довод "Не можете и да сънувате свободата, с която разполагам в ЮАР"? На фона на неотдавнашното ти обяснение за перипетиите, които някакъв твой познат имал с ковид тестове при пътуването си до Кейптаун.
"Пишеш го за другите, които четат тук", нали? Манипулация, та дрънка. Независимо от това какво си ми бил казвал неведнъж. smile.gif
Хасан
Цитат(lati1960 @ 23/11/2021, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Първо за протокола, не съм 60-ти набор, по-млад съм, а никът е на сестра ми. Бях навън, когато почнах да го ползвам, така си остана.
За другото си прав, обаче, ето какво се получи с това по ковид щуротията: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...inirani-6134292 Писах го другаде, но понеже си разумен човек, нека и теб да питам: В Австрия в момента са се ваксинирали над 60%. Задължително става от 1 февруари догодина. С темповете, с които го правят там, на тази дата ще имат ваксинирани над 80%, поне. Е, нали умните глави ни убеждават, че ако се дупчим малко над 70%, то ще сме преборили пандемията и ще можем вече да живеем нормално? Та, питането е: Защо ще им е на австрийците задължителна ваксинация от 1 февруари догодина, когато вече ще са ваксинирани много над 70% от тях? Моят отговор: Щото целта на цялата ковид игра е да ни надупчат всички, ама всички, 100%! И, от това нататък, какво излиза? Ми че ни лъжат за всичко.
Напоследък много не познавам, губя басове, но, ако искаш можем да се обзаложим, че, макар да стигне такива нива на ваксинация Австрия, дори да почне да става там задължително, дори и догодина там пандемията няма да е победена. Защо? Хайде помислѝ. Защо? Щото цялата работа е лъжа, затова. Аз не съм вирусолог, не съм лекар или специалист в тази област. Обаче, чисто логически няма как една пандемия да продължи вече почти 2 години, да не ѝ се вижда края, и хем да не отшумява, хем да не са заразени и преболедували всички. Абсурд някакъв! Ясно е, за разумните, че идеята за пандемия се раздухва и поддържа изкуствено, заради самата ваксинация, която трябва да обхване колкото се може повече хора, ако може всички. И ще я раздухват докато не дупнат почти всички, това е целта.

Няма да се премахне пандемията и при 100% ваксинирани, но ще се ограничи значително и болните ще са много по-малко. Когато одобрят и лекарствата след два-три месеца, ще дишаме по-спокойно, но без ваксиниране не става. До година и половина ще има по-надеждна ваксина срещу всички варианти. Такива са моите прогнози.
Чувал ли си приказката за лъжливото овчарче? Така е и с призива на правителството хората да се ваксинират. Толкова много са лъгали, че хората не вярват и когато казват истината.
lati1960
Цитат(Хасан @ 26/11/2021, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да се премахне пандемията и при 100% ваксинирани, но ще се ограничи значително и болните ще са много по-малко. Когато одобрят и лекарствата след два-три месеца, ще дишаме по-спокойно, но без ваксиниране не става. До година и половина ще има по-надеждна ваксина срещу всички варианти. Такива са моите прогнози.
Чувал ли си приказката за лъжливото овчарче? Така е и с призива на правителството хората да се ваксинират. Толкова много са лъгали, че хората не вярват и когато казват истината.

Дано да е така.
Но това го слушаме вече почти две години.
И, а-ха, да я победим тая пуста ковид пандемия, и, ето какво става:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...ovid-19-6134456
no.gif Съжалявам, приятелю, не е към теб лично, не, но - продължават да ни лъжат, и не му се вижда края!
Всичко се върти около тия шантави ваксини, което е още един аргумент в посока подозрителност и недоверие, как ги създадоха, колко бързо, неяснотата по съдържанието им... Всичко е една тъмна мистификация, от самото начало. Като въобще не вкарвам в дискусията невероятно огромните печалби от тях, за фармацефтичните корпорации, посредниците, правителствата, и т. н. Щото се оказа, че две дози не били достатъчни, важат само 9 месеца, ако нямало трета, ще има и четвърта, явно и пета, шеста... Безумие! Плюс хапове два-три вида, тестове за малки деца, дупчене вече на осем годишни такива тук и там... И, въпреки всичко, пандемията продължава с пълна сила, вълна след вълна, вълна след вълна, от зима до есен, от есен до зима, с паузи през лятото, за да идат на моренцето спечелилите от ковид гешефта... Цялата работа е толкова абсурдна, че непредубедения човек трябва яко да се насили, за да приеме за чиста монета поне част от всички тези идиотщини, смея да кажа.
Вече ме е страх да се обзалагам, но, каквото и да изобретят или одобрят след два-три и повече месеци, както казваш, тази "пандемия" няма да спре, гарантирам ти. Тя е толкова удобна за властите и елита навсякъде, че ще я дъвчат дотогава, докато самите общества им позволяват.
lati1960
Цитат(ByBa @ 25/11/2021, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
Сега сме ноември.....горе-долу след около повече от два месеца ще стане задължително...за колко % от хората?...защото вече /повтарям те/ 60 % са се ваксинирали, около 10 процента се очаква за два месеца да се ваксинират, следователно само за 30 процента от хората ще бъде задължително ваксинирането :-)===

Тоест - не за всички :-)

===========================================================
Моля не трийте таговете от цитатите (изрази в средни скоби) - разваля се формата на цитата.

Така де. Обаче.
Именно в тези около 20-30% не само в Австрия сме ние, неваксинираните антиваксъри. Които не щем да ни дупчат. И, които не би трябвало да сме проблем, ако се вярва на учените и властите, които се кълнат, че ако една държава постигне над 70% ваксинация /плюс преболедували и такива с антитела/, то тя вече е победила вируса и може спокойно да разпусне мерките и да заживее нормално. Уви! И това се оказа лъжа. Поредната. И няма да е последната. По т. нар. ковид "пандемия". То кое ли не беше лъжа?! Просто не ми се говори вече по това, съжалявам. Не е лично.
Бай Ганьо
Ти явно не разбираш какво е това свобода.
Да си свободен.
Защото никога не си бил такъв.
Това, че спазваш правилата не те прави свободен.
Едва ли някога ще го разбереш.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 26/11/2021, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
Да си свободен.

Дай твоето обяснение за “свободен” , моля.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 26/11/2021, 12:52) <{POST_SNAPBACK}>
Да си свободен.

Само толкова ли можеш? Аргументиране с празни декларации: "Живееш в най-полицейската държава", "Не разбираш какво е свобода", "Никога не си бил свободен", "Спазваш правилата", "Едва ли някога ще разбереш".
Напъваш се да ни убедиш, че си свободен и всичко разбираш? Добре, нека е така.
Ама за чий си тръгнал да ни изреждаш къде те стяга чепика? Твоите лични проблеми са си твои и не интересуват никого.
Хайде със здраве преди дежурната критична забележка, че аз разводявам темата! hat.gif
D-rA
Новия Омикрон е все още "пеленаче", но ваксини за него (щото досегашните са безсилни спрямо него) вече са на ход...

Честито на ваксинираните... С игла след игла към здраво бъдеще... ха ха... sunbathing.gif
viara
Цитат(D-rA @ 27/11/2021, 14:11) <{POST_SNAPBACK}>
Новия Омикрон е все още "пеленаче", но ваксини за него (щото досегашните са безсилни спрямо него) вече са на ход...

Честито на ваксинираните... С игла след игла към здраво бъдеще... ха ха... sunbathing.gif

Пак четеш избирателно.
Ето какво пише, за всички непредубедени, да видят, че да не се влияят от предубедеността ти.
Цитат:
Компанията "BioNTech" съобщи, че очаква до две седмици да разполага с повече данни, които да й помогнат да установи дали разработената от нея съвместно с "Pfizer " ваксина срещу коронавируса се нуждае от преработване заради открития в Южна Африка нов вариант на коронавируса, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/11/27/...-omicron.512045

Открили са птичи грип в три държави - Франция, Полша и Бг-Пловдивско.

https://news.bg/world/frantsiya-obyavi-povi...p-v-evropa.html

https://news.bg/world/polsha-s-ognishta-na-...titsefermi.html

и другото пак в същия източник е, но видях друго и затова няма да се ровя повече.

ПП Колкото повече се впечатляваме, толкова повече ще ни сервират от същото, разбирам.
Така си работи Вселената.
Бай Ганьо
Казвал съм го няколко пъти, ама има другари, които щом цитирам Ленин, значи и аз съм комунист. w00tbrows.gif
Осъзната необходимост.
Това е свободата.
Тя няма нищо общо със закони, правила, наредби.
Това, че си решил да нарушиш някакъв закон не те прави престъпник, ако законът е калпав.
lati1960
Цитат(viara @ 27/11/2021, 15:36) <{POST_SNAPBACK}>
Пак четеш избирателно.
Ето какво пише, за всички непредубедени, да видят, че да не се влияят от предубедеността ти.
Цитат:
Компанията "BioNTech" съобщи, че очаква до две седмици да разполага с повече данни, които да й помогнат да установи дали разработената от нея съвместно с "Pfizer " ваксина срещу коронавируса се нуждае от преработване заради открития в Южна Африка нов вариант на коронавируса, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/11/27/...-omicron.512045

Открили са птичи грип в три държави - Франция, Полша и Бг-Пловдивско.

https://news.bg/world/frantsiya-obyavi-povi...p-v-evropa.html

https://news.bg/world/polsha-s-ognishta-na-...titsefermi.html

и другото пак в същия източник е, но видях друго и затова няма да се ровя повече.

ПП Колкото повече се впечатляваме, толкова повече ще ни сервират от същото, разбирам.
Така си работи Вселената.

Не е избирателно. Много точно си чете човека. Може би ти не разбра подкаста, пардон, подтекста, в смисъл, че тая работа с ковида няма скоро да приключи, ще ви дупчат, докато здраво място не ви остане! Които позволите де. Впрочем, по темата днес дочух, че в Испания се готвят да ваксинират с "детски" вариант на ваксините /разбирай около 1/3-та доза/ дечица от 5 до 11 годишна възраст? blink.gif no.gif Накрая ще стигнат до пеленачетата и новородените, не се съмнявайте. Знаеш вече за Австрия, задължително ваксиниране се обсъжда /и частично прилага/ в Америка, примерно в Ню Йорк, във Франция, в Нидерландия, Унгария, Русия, и т. н. За Китай да не говорим. Можем да предположим с голяма доза сигурност, че скоро и стъпаловидно ще стане така навсякъде. Продължавам да твърдя, че целта на тази почти виртуална пандемия беше именно тази - да ваксинират почти всички, ако може, и навсякъде. Или колкото повече, толкова по-добре. Тоест, тя няма да приключи, докато не го направят, властите. Дотогава не делта, но и сигма варианти ще ви измислят, за да ви принудят. Мен всичко това отдавна не ме интересува, понеже почти от самото начало се убедих, че играта на вируси е тотална измама, манипулация и гешефт. Без значение дали има вирус или не. То вируси бол. За мен по-важно е да намеря приемлив за вярващ човек начин да избегна ваксинацията на всяка цена, без да нарушавам законите или да вредя на някого. Макар че, защо да бъда коректен със Система, която не е коректна с мен? 292.gif
viara
Цитат(lati1960 @ 27/11/2021, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Не е избирателно. Много точно си чете човека. Може би ти не разбра подкаста, пардон, подтекста, в смисъл, че тая работа с ковида няма скоро да приключи, ще ви дупчат, докато здраво място не ви остане! Които позволите де. Впрочем, по темата днес дочух, че в Испания се готвят да ваксинират с "детски" вариант на ваксините /разбирай около 1/3-та доза/ дечица от 5 до 11 годишна възраст? blink.gif no.gif Накрая ще стигнат до пеленачетата и новородените, не се съмнявайте. Знаеш вече за Австрия, задължително ваксиниране се обсъжда /и частично прилага/ в Америка, примерно в Ню Йорк, във Франция, в Нидерландия, Унгария, Русия, и т. н. За Китай да не говорим. Можем да предположим с голяма доза сигурност, че скоро и стъпаловидно ще стане така навсякъде. Продължавам да твърдя, че целта на тази почти виртуална пандемия беше именно тази - да ваксинират почти всички, ако може, и навсякъде. Или колкото повече, толкова по-добре. Тоест, тя няма да приключи, докато не го направят, властите. Дотогава не делта, но и сигма варианти ще ви измислят, за да ви принудят. Мен всичко това отдавна не ме интересува, понеже почти от самото начало се убедих, че играта на вируси е тотална измама, манипулация и гешефт. Без значение дали има вирус или не. То вируси бол. За мен по-важно е да намеря приемлив за вярващ човек начин да избегна ваксинацията на всяка цена, без да нарушавам законите или да вредя на някого. Макар че, защо да бъда коректен със Система, която не е коректна с мен? 292.gif

Да си призная честно много нерви и стрес си спестих, че се ваксинирах.
Иначе това е много противопоказно за мен - стреса, да изживявам всеки ден всяка новина и всяко лъжливо писание.
Много нещо си спестих.
За дупченето що дупчене беше преди ваксината, няма да ти говоря. В лабораторията ми казваха - ти донор стана. Всяка седмица кръв и изследване, някой път по два пъти или три и така с месеци. Та не мож да ме плашиш с дупчене вече ако и няма от къде. Единствената вена, която имах хубава - не могат да я ползват вече. Та ме дупчат навсякъде наистина, където си харесат и могат. Та с дупчене плаши някой друг, мен толкова са ме дупчели, че не е за говорене.
Добре де, не е белег на звяра. Сега пък защо ви е страх или просто да си поддържате страховете ви трябва?
Какво според тебе може да прави тази ваксина, че да дупчат всички с нея?
Единственото нещо, което се сещам, че има много деца надарени и всякакви дарби божествени почват да излизат на яве, та навярно затова ако ще се съмняваме.
Да спрат развитието на божественото в човека, което винаги се е правило по един или друг начин. Друга причина не виждам. Ако е за намаляване на населението има хиляди начини. Ако е за кастрация на населението то май в доста ваксини преди това...
Та от какво ви е страх? Или и вие не знаете, просто да поддържате страха е важно?
Бай Ганьо
Цитат(viara @ 27/11/2021, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>
Та от какво ви е страх? Или и вие не знаете, просто да поддържате страха е важно?

Не ни е срах бе viara.
Ако ни беше страх от вируса, щяхме да се ваксинираме.
Лъжат ни.
Не че няма вирус.
Вирус има, но не е толкоз страшен, колкото ни го представят.
Не желаем да участваме в техните игри на брутален тероризъм.
Не можеш да залостваш по домовете 90% здраво население, за да създадеш паника и да ги принудиш да ти купят продукта-ваксините.
Това, което продължава вече две години е някакъв филм на ужасите.
Ето и един кръчмарски пример.
Американско семейство осиновява българско дете.
Идва в БГ, за да оправи документи и да се прибере обратно.
Всичко точно, но в деня на полета им казват, че не могат да летят, защото другаря Байдън казал, че в щатите трябва да влизат само ваксинитани.
Те били, но детето естествено не било.
Презаверяване на билети, харчене на пари за хотели и процедура на ваксинация.
Та въпросът тук е: какво толкоз ще стане, ако неваксинирано дете пристигне в щатите?
Това е като когато ви мереха температурите на влизане навсякъде.
Ако имаш температура не те пускат.
Ами ако нямаш, а носиш вируса може, но ако си здрав от ковид, а имаш настинка не можеш.
Пълно безумие.
И ти искаш да сме съгласни!
Мога да ти изброя доста безумия, но мисля, че и ти ги виждаш.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 27/11/2021, 09:32) <{POST_SNAPBACK}>
Казвал съм го няколко пъти, ама има другари, които щом цитирам Ленин, значи и аз съм комунист. w00tbrows.gif
Осъзната необходимост.
Това е свободата.
Тя няма нищо общо със закони, правила, наредби.
Това, че си решил да нарушиш някакъв закон не те прави престъпник, ако законът е калпав.

Дребно уточнение. Празната декларация "Живееш в най-полицейската държава" по отношение на държава, която не познаваш, е изява на самовнушение. Дори да се подпираш с цитати от Ленин какво било осъзната необходимост, цитатаджийството не е доказателство и декларацията ти пак си остава едно чисто голо самовнушение.
Но няма лошо да си вярваш. Вярвай си!
viara
Цитат(Бай Ганьо @ 27/11/2021, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Не ни е срах бе viara.
Ако ни беше страх от вируса, щяхме да се ваксинираме.
Лъжат ни.
Не че няма вирус.
Вирус има, но не е толкоз страшен, колкото ни го представят.
Не желаем да участваме в техните игри на брутален тероризъм.
Не можеш да залостваш по домовете 90% здраво население, за да създадеш паника и да ги принудиш да ти купят продукта-ваксините.
Това, което продължава вече две години е някакъв филм на ужасите.
Ето и един кръчмарски пример.
Американско семейство осиновява българско дете.
Идва в БГ, за да оправи документи и да се прибере обратно.
Всичко точно, но в деня на полета им казват, че не могат да летят, защото другаря Байдън казал, че в щатите трябва да влизат само ваксинитани.
Те били, но детето естествено не било.
Презаверяване на билети, харчене на пари за хотели и процедура на ваксинация.
Та въпросът тук е: какво толкоз ще стане, ако неваксинирано дете пристигне в щатите?
Това е като когато ви мереха температурите на влизане навсякъде.
Ако имаш температура не те пускат.
Ами ако нямаш, а носиш вируса може, но ако си здрав от ковид, а имаш настинка не можеш.
Пълно безумие.
И ти искаш да сме съгласни!
Мога да ти изброя доста безумия, но мисля, че и ти ги виждаш.

Ако можете НЕПРЕДУБЕДЕНО да следите какво се случва и да четете, ще съм много благодарна.
В изказването ти има предубеждение.

След всичко, което се случва с хората, много се съмнявам, че не е страшен.
Даже леко които го прекарват имат много поражания като една жена без да знае го изкарала Ковида и отива с проблеми в бъбреците.
Удря бъбреци, сърце, мозък, бели дробове, черен дроб и не знаеш кой орган ще засегне.
Тези неща оставали трайно. Жена три месеца след Ковид, не може да работи.
Та не мисля, че ви мислят злото като искат да са ваксинирани хората.
Напротив.
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 27/11/2021, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>

Освен това рекламата им е напълно безплатна и то с такава масовост каквато няма нито един друг продукт произвеждан по света... sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.