Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Почна се!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Бай Ганьо
Цялото това упражнение е машина за пари.
Дори не е и експеримент.
Ако беше експеримент, щяха да оставят поне тези, които не искат да се ваксинират.
Както вече знаем ваксинираните се заразяват отново, пренасят заразата и дори влизат в болница.
За сега се казва, че смъртността от ковид при тях е много малка.
Да приемем, че е така.
Защо искат да ваксинират 100% от населението?
Не е ли по-добре да има поне 20% неваксинирани, които да бъдат като ориентир в бъдеще кой вариант е по-добър: ваксиниран или не?
Ами ако след година две три започнат голямо количество смъртни случаи от други вируси да кажем само при ваксинираните от ковид,
а няма да речем смърни случаи при неваксинирани от ковид?
Тогава какво правим, ако всички са ваксинирани?
А може би това да им е целта?
Да не знаем.
Да бъдем пак 100% ваксинирани и както ти сам каза "и така до края на света"
Питето
Там нямаше варинати да си избираш. Тука има избор — намален или пълен риск, както и повторение на избора през половин година. Обаче като направят единия вариант за избор задължителен, вече няма избор, а само класически подбор — по имунна система.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 21/11/2021, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>
Задължителното винаги е съмнително. Наясно си.
Ако е толкова добро и полезно, защо ще е задължително? Разбираш ли?
Ако е добро, хората ще го приемат без да е задължително.
Което подкрепя всичко, което си дал като примери по-горе, но, какво от това?
Добрите неща няма нужда да са задължителни, щото обществата ще ги приемат и без това.
Нататък си правѝ изводите...

Задължителното може да е лошо нещо за отделния индивид, но е възможно да е добро за голяма част от обществото, за държавата или за определени хора, които стоят начело на страната.
Примерно децата и младежите до 16 г. са задължени да ходят на училище. Ако училището е нещо добро, защо трябва да е задължително? neprichom.gif
Или осъдените да плащат издръжка под страх от наказателна отговорност са задължени да я плащат. Ако е толкова хубаво нещо плащането на издръжка, защо ще задължават хората да го правят? Те самите с радост щяха да си изпълняват задълженията. Защо е нужно да са заплашени от наказание?

По никът ти предполагам, че си 60-ти набор. По онова време оплакваше ли се, че има задължителни неща?
D-rA
Цитат(Хасан @ 21/11/2021, 23:56) <{POST_SNAPBACK}>
По никът ти предполагам, че си 60-ти набор. По онова време оплакваше ли се, че има задължителни неща?

За такава идиотщина и на комунистите не им е хрумвало... sunbathing.gif
admiral
Цитат(biggeorge @ 21/11/2021, 08:37) <{POST_SNAPBACK}>

А кога да се направи, бе, Джоджи?
Преди да се е появил вирусът на бял свят?
Или след като памдемията отмине и се погребат жертвите?
biggeorge
Може би ваксинацията трябваше да се направи между двете вълни, но не и по време на вълна.
По време на епидемия ваксинацията е безсмислена и опасна за здравето на хората. wacko.gif
Цитат
Той подчерта, че правило на всяка една ваксина е да защитава превантивно. Когато обаче вирусът се движи между хората и един е болен, друг е само позитивен, а трети не реагира и в този момент се започне масова ваксинация, се предизвикавал мутационен натиск върху вируса.
Чорбанов посочи, че според последните версии част от новите мутации са заради имунизацията и затова доста хора се разболяват. Той заяви, че това се случва, защото е нямало време ваксините да минат през всички етапи.
admiral
Последно какво?
Не бива да се ваксинира, понеже сме във вълна или не бива, понеже ваксината не е минала предз всички етапи?
Тарабас
Болниците и интензивните отделения са пълни и в момента вътре се влиза след триаж. Почти всички са неваксинирани. Нямам нужда от линкове от вестници. Виждам го всеки ден. И тук няма аргумент от рода на, това е само за пари. Разбира се че се печелят пари. Затова има и наука. Науката и прогресът не са дело на лайняния пролетариат.

Строите си у дома, с едната ръка си чешете топките, с другата цъкате по клавиатурата и спасявате света от терора на новата власт. smile.gif

Респект!
Бай Ганьо
И все пак, не е ли добре за науката да има и някакъв процент неваксинитани, за да се потвърди тяхната теория?
Така или иначе има процент хора, които са решили да умрат от ковида, но да не се ваксинират.
Какво е това желание 100% ваксинирани?
Научно не го разбирам.
Тарабас
Тва е много тарикатско! Когато неваксинираните жулят в интернет са готови да умрат от Ковид. Когато умират от Ковид обаче искат 100% адекватно лечение, реанимация, ECMO и т.н. Тогава не ги интересува какво казват Сульо и Пульо в интернетя. Там е разликата, бате.

Имат огромни резерви срещу ваксините, но когато са на кантар и вече приготвяш тубуса са готови и нямат нищо против да ги лекуваш с експериментални антитела и поне още дузина медикамента, които струват няколко десетки хиляди на ден!

Ако сте почиве, умирайте си у дома, не идвайте в болниците! Бъдете борци до край!

Тарикати !
iridium
Ми това е целта : да се елиминира групата- става дума за прослоиката население ненабодено- тоест групата , която би била използвана за сравнение що се касае до ефикасността и вреддите от *ваксината*.

Когато 100 % от едно насенелие са инжектирани и като почне да излиза, че тези инжекции не предпазват и че увреждат имунната система, осакатяват организма...Тогава ще е невъзможно да има сравнение между *ваксинирани* и *неваксинирани*.
И така ще си прикрият мизериите и измамите относно тези препарати, които се опитват да пробутат на населенията.

А и да се не пропуска, че страхотно ги е яд, че има ненабодени хора в отлично здраве или просто леко преминали срещат със вируса.
И, успоредно излиза наяве колко са заблуда тези *ваксини*, които трябва да се инжектират всеки няколко месеца (!!).
+ плюс, що народ се разболява, макар и ваксиниран , що народ измира макар и ваксиниран (или заради ваксинат просто).
D-rA
Че вие лекувате ли? Или карате по протокол - и който оцелее... Добре че много оцеляват, въпреки вашите "грижи". Никой от вас, лекарите не знае нищо за този вирус, само експериментирате със следствията от неговото въздействие. Трябва да ви е срам за неспособността ви 2 години да лекувате успешно, и да сте сигурни в действията си, но вие се доверявате за диагноза на ПСР тест само, а не на знания за които имате претенции че сте получили.И сега удобно "легнахте" на ваксината, като панацея за всичките ви неуспехи... Когато се убедите че и тя не става, кой ще ви помогне да се събудите от немощта си? sunbathing.gif
evanka
Цитат(Питето @ 21/11/2021, 22:29) <{POST_SNAPBACK}>
Отначало мислех, че нЕкой е пуснал ковида за подбор по акъл. Ама явно не е така, щото щяха да оставят ваксинирането да е само по желание. Дават ти информацията, имаш нет да си я провериш и засечеш, болестта не е сериозно смъртоносна (като едрата шарка примерно, да отнася всеки трети и да е видимо дори за най-простите) и който каквото прецени и си реши и ... там каквито последици му се случат. Ама явно не е за подбор по акъл, щото ако задължиш всички да се ваксинират, се губи елемента за подбор. neprichom.gif

Обществото има нужда и от тъпи, стига да са яки и да не ги мързи да бачкат.
Първоначално ковида отнасяше старците и много болните над 60+г...
Икономически погледнато за развитите страни, това не беше лоша далавера, защото тук старите хора се поддържат живи в полумумифицирано състояние за сметка на държавните каси и за сметка на наследниците. Та ковида можеше да направи добри икономии.
Ако оставят хората да се ваксинират след разсъждения, то точно тези над 80г ще се ваксинират най-малко.
И реално тук във Франция например, ако стареца няма близки, които да го заведат насила да се ваксинира, си остава неваксиниран, защото на такива хора вече не им пука дали са тук или са пътници. Но нашата хуманност ги мъчи насила да живеят и да изпразват здравните каси.
Тарабас
Да беше си прочел биологията за осми клас навремето.
evanka
Цитат(Тарабас @ 21/11/2021, 17:05) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да е само трета. Ваксинацията ще е сезонна и редовна.

Тя нека да е редовна като грипната, но да не я обвързват със сертификат.
Има достатъчно наплашени хора, които ще се ваксинират доброволно. Останалите се напрягат да живеят здравословно за да избягват нуждата от медикаменти. Защо трябва да поемат отново риска на стр ефекти на ваксината?
Ваксината улеснява живота на политиците. Защото вместо да налеят средства и персонал в болниците, те препочитат да издевателстват над хората. Държавните болници са на ръба на оцеляването дори и без ковид, но вината била на неваксинираните. То тук неваксинирани са само тези под 12г и пак не било достатъчно.
D-rA
Цитат(Тарабас @ 22/11/2021, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>

Чел съм я достатъчно добре за да осмисля глупостите които лекарите правят, вероятно и ти, защото едва ли си активен ковид лекар - лесно е да раздаваш акъл по книги... sunbathing.gif
The_Purifier
Цитат(Тарабас @ 22/11/2021, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>

А ти - историята/особено в частта за лайняния пролетариат/.
Бай Ганьо
За това си прав.
Добрата идея тогава е, който не иска да се ваксинира да подпише съгласие, че ако се разболее от ковид дава съгласието си да не получава медицинска помощ в болница.
Все пак ще е трудно изпълнимо, защото тестовете не потвърждават 100% болестта.
Може да се окаже човек, чийто тест е "фалшиво" положителен да не му се окаже медицинска помощ при нужда.
Така, че пак сме в задънена улица.
Хасан
Цитат(D-rA @ 22/11/2021, 00:09) <{POST_SNAPBACK}>
За такава идиотщина и на комунистите не им е хрумвало... sunbathing.gif

Явно си от по-младото поколение и не помниш, но и тогава имаше задължителна ваксинация. Примерно против туберколоза. Има ги и сега. https://www.mh.government.bg/bg/informaciya...ani/imunizacii/
Тарабас
Ковид се диагностицира клинично. А PCR-Sars-CO2 е специфичен. Има фалшиво негативни тестове, когато пробата не се вземе правилно и навреме или когато пациентите са вече с пневмония. Тогава носоглътката е свободна от вируси. Фалшивите диагнози са във Фейсбук и в офиса на Възраждане.
D-rA
Цитат(Хасан @ 22/11/2021, 15:31) <{POST_SNAPBACK}>
Явно си от по-младото поколение и не помниш, но и тогава имаше задължителна ваксинация. Примерно против туберколоза. Има ги и сега. https://www.mh.government.bg/bg/informaciya...ani/imunizacii/

Когато падна ТЖ бях на 31, и да има такива ваксини - но те не се слагат под строй и с внезапна хрумка, а и с безусловни заповеди, както и сертификати не се издаваха, а и ваксините за да станат такива са минали през достатъчно дълъг изследователски период, а не като сегашните. И не изискват през няколко месеца нова игла. sunbathing.gif
viara
Цитат(Тарабас @ 22/11/2021, 15:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ковид се диагностицира клинично. А PCR-Sars-CO2 е специфичен. Има фалшиво негативни тестове, когато пробата не се вземе правилно и навреме или когато пациентите са вече с пневмония. Тогава носоглътката е свободна от вируси. Фалшивите диагнози са във Фейсбук и в офиса на Възраждане.

Те няма да те разберат щото някои неща се разбират само като си учил за тях.
На непросветени не може да се обяснят, ама искат да им се обяснят ...
Разбрах, че има хора които прекарват вируса няколко пъти, а други които не се разболяват и това зависело от определен тип вид в гена като АС или нещо такова. Не че разбрах де, щото не съм учила, но учените и това са установили кои хора по-лесно го хващат и прекарват по повече пъти. Та всеки може да си изследва това нещо разбирам и да си реши какво ще прави.
Щото се интересувах какво го активира този вирус.
Повече нищо не съм чула. Нещо дали има като инфо повече?
Но такива подробности да им обясняваш на зомбираните. Няма да те разберат, не си прави труда просто. Излишно е. Аз затова спрях. Всеки да си прави каквото знае.
Хасан
Цитат(D-rA @ 22/11/2021, 15:53) <{POST_SNAPBACK}>
Когато падна ТЖ бях на 31, и да има такива ваксини - но те не се слагат под строй и с внезапна хрумка, а и с безусловни заповеди, както и сертификати не се издаваха, а и ваксините за да станат такива са минали през достатъчно дълъг изследователски период, а не като сегашните. И не изискват през няколко месеца нова игла. sunbathing.gif

Че ти си бил динозавър, по-дърт сигурно и от мен. hat.gif .
Тогава трябва да помниш, че всичко се правеше по заповед. Няма тън-мън. И да, били са изпитвани с години, но тогава нямаше такава пандемия, която да налага прилагането на нови ваксини. Ако имаше, вярвай ми, щяха да съкратят сроковете.
Да си спомняш, че ако милицията те хване без печат за работа в паспорта, веднага ти "намира" работа в някой завод? Кво от туй, че бачкането било мизерно и ниско платено, важното е да работиш и строиш социализма. Така беше. sunbathing.gif
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 22/11/2021, 16:23) <{POST_SNAPBACK}>
Че ти си бил динозавър, по-дърт сигурно и от мен. hat.gif .
Тогава трябва да помниш, че всичко се правеше по заповед. Няма тън-мън. И да, били са изпитвани с години, но тогава нямаше такава пандемия, която да налага прилагането на нови ваксини. Ако имаше, вярвай ми, щяха да съкратят сроковете.
Да си спомняш, че ако милицията те хване без печат за работа в паспорта, веднага ти "намира" работа в някой завод? Кво от туй, че бачкането било мизерно и ниско платено, важното е да работиш и строиш социализма. Така беше. sunbathing.gif

Само че когато ти поставяха ваксина, преди това правеха проба, ако си спомняш, аз съм бил ученик, но не помня за какво беше точно тая ваксинация, но дойдоха в училище, на всеки му драснаха на ръката над китката няколко чертички с някакви съставки вероятно от ваксината и на следващия ден мисля че беше, според резултата, ти поставяха ваксина.
Сега ако беше така, можеше и Спутник, но се вижда и че в самата Русия не се налага насила.
Бай Ганьо
Цитат(viara @ 22/11/2021, 16:13) <{POST_SNAPBACK}>
Те няма да те разберат щото някои неща се разбират само като си учил за тях.
На непросветени не може да се обяснят, ама искат да им се обяснят ...
Но такива подробности да им обясняваш на зомбираните. Няма да те разберат, не си прави труда просто. Излишно е.

Не разбирам защо се тревожиш за нас непросветените.
Понеже сме си тъпички питаме и е добре да ни се обяснява бавно по лъжичка.
Ето Тарабас ни отговаря (къде грубичко, къде като за деца) и не се е врътнал обиден от невежеството ни.
Ти къде се буташ от време на време?
На всяка манджа мерудия.
D-rA
Ето какво е заявил немския министър на здравето:"Министърът на здравеопазването Йенс Шпан: Германците ще са ваксинирани, преболедували Covid-19 или мъртви до края на зимата"
Изтрещеняк sunbathing.gif
evanka
Цитат(D-rA @ 22/11/2021, 16:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ето какво е заявил немския министър на здравето:"Министърът на здравеопазването Йенс Шпан: Германците ще са ваксинирани, преболедували Covid-19 или мъртви до края на зимата"
Изтрещеняк sunbathing.gif

Ами то си е така.
Вероятно все пак ще има и няколко, които няма да са в тези категории - такива, които няма да се заразят никога.
D-rA
Цитат(evanka @ 22/11/2021, 18:21) <{POST_SNAPBACK}>
Ами то си е така.
Вероятно все пак ще има и няколко, които няма да са в тези категории - такива, които няма да се заразят никога.

При население 84 милиона, и 640 000 активни случаи е извращение да се изказва така този лумпен...пък бил и министър... sunbathing.gif
Бай Ганьо
Но все пак е пропуснал тази малка подробност. p.gif
evanka
Цитат(viara @ 22/11/2021, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Разбрах, че има хора които прекарват вируса няколко пъти, а други които не се разболяват и това зависело от определен тип вид в гена като АС или нещо такова. Не че разбрах де, щото не съм учила, но учените и това са установили кои хора по-лесно го хващат и прекарват по повече пъти. Та всеки може да си изследва това нещо разбирам и да си реши какво ще прави.

Медицината не е напреднала чак до там, та да знае кой какъв е.
Дори и да има средства да се изследва нещо, просто за простота и за избягване на ненужни дебати, политиците налагат на всички едно, примерно масова ваксинация ... Има хора, получили тромбоза при първа инжекция ... много важно, пращат те при джи-пи -то да ти обясни колко е важна ваксината и да ти сложи още 1-2-3... дози . Това става в момента във Франция и аз беснея.
Масовката е винаги за предпочитане, защото е по-евтина и с по-малко главоболия от индивидуалния подход ... И ще е така докато не дойдат извънземните да ни обяснят как се правят нещата. animatedwink.gif
Бай Ганьо
Не само ти беснееш.
Аз съм твърдо против масовките.
Ако към казуса ковид беше подходено логично и с адекватни мерки, без напълно безмислени забрани и разпоредби, всичко щеше да приключи с хепи енд.
Но реалността вече е плашеща.
Колкото повече санкции и забрани се налагат, толкова повече съпротива ще има.
И съпротивата няма да е само от страна на тази които са анти.
Ще е и от други, които са следвали инструкциите, но виждайки до къде се стига, ще възроптаят.
Тарабас
До момента в който влязат в болница. От там насетни се прераждат, срещат Исус или бай Байедикойси и нямат нищо против фармацията, пилеенето на хиляди пари дневно за експериментални лекарства, нямат нищо против медицината, науката. Точно защото вече не са от масовката, а светът се върти само около техния много ценен за планетата и човечеството живот.

Котенца biggrin.gif
Навън са тигри, вътре са котенца. Смели борци за свобода и истина.
ByBa
Проследих ви дискусията, напипахте сърцевината на проблема - ЗАЩО искат /някои/ да ваксинират 100 % населението, тоест населението да бъде ваксинирано 100 процента?
А 100 процента означава задължителна ваксинация за всички, а не само за лекари, учители, полицаи и пожарникари...хм, не искам да споменавам младите. Страшно е!

---

Понякога си мисля, че това е експеримент на извънземните /както някой тук беше казАл, май Питето/, защото никой не ни Пита :-) - сигурно защото не можем да се разберем, не говорим на един език и прочие смущения в комуникациите, пардон, в радарите и сателитети :-)

Аз съм положително мислеща жена, която все още вярва в институциите и си мисли, че те са истински или не истински, но загрижени за нас - просто-людете, но тъй като виждат колко сме тъпи и подчинени /има х си аз/, решават да видят докъде ни стигат възможностите и търпението...знаете, ще победи по-упорития и по по последователния, по по по-силния и по по по тази път Сизиф ще хвърли камъкЪ срещу Небето...абе, защо ще го катери, тоест, защо да го бута по нанагорнището, като може да го спусне по нанадолнището и да му мислят тези, които са на среща Му. Та, чух какво казА оня най-големия /сега/ в Австрия - че му омръзнАло вече да се разправя и е крайно време вече крайно да се реши проблемА ! Баси - с какъв удар само..ама защо от февруари, като може от утре /както у нас правят/, та...тея отгоре –извънземните, дето нямат перуки от времето на Мария Антоанета, а с голФари, искат да ни пробват. Така си мисля...
lati1960
Цитат(biggeorge @ 21/11/2021, 09:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ще продължа да живея без ваксинация.
Безредици в Хага на протест срещу COVID мерките

И аз така, ама трябва и да се яде!
И, какво правим?
-----------------
Вече е абсолютно ясно, че ни налагат диктатура, спор няма, за разумните хора.
Въпросът е как де се оправяме в създалата се ситуация?
Лесно е да кажеш, че ще живееш без ваксинация.
Но, няма как да стане, ако ти забранят без ковид сертификат да си купи хляб.
Признавам, че смятах да си го купя на черно, преди да разбера, че важал само 6 месеца.
Тоест, тарикатите са го изислили и това - ако не щеш да те боцкат, си плащай! И то солено.
Всичко е за кинти и власт, приятелю. И ти го знаеш.
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 22/11/2021, 19:56) <{POST_SNAPBACK}>
ако ти забранят без ковид сертификат да си купи хляб.

Ти това сериозно ли го написа или ... ?
Питето
Вярата обича хиперболата...
Питето
Не ви знам във френско, обаче в българско имаме една приказка за един дядо, сина му, внучето и една копанка...
Възрастните хора, са отлични клиенти, стига да знаеш кое как. Трябва да си тъп та вдлъбнат, за да се радваш че такива клиенти намаляват рязко. А държавните разходи няма да олекнат, просто спестеното ще го изхарчат другаде при това по-глупаво и с по-малка файда, ама на тебе няма да ти намалят данъците, та е по-добре пенсията да се взема дълго време.
admiral
Цитат(ЕксГорски @ 22/11/2021, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ти това сериозно ли го написа или ... ?

Е, хляб можеш вече и по интернет да си поръчаш. grin.gif
lati1960
Цитат(admiral @ 23/11/2021, 12:34) <{POST_SNAPBACK}>
Е, хляб можеш вече и по интернет да си поръчаш. grin.gif

Пробвайте, момчета.
После кажете какъв ще е, колко ще ви струва, и, дали въобще става за ядене, хляба по интернет.
---------------------
Не че не съм си го решил и този проблем, с домашна фурна. Обаче, брашно все пак си трябва. Мая също. И, пак опираме до магазина, за храни. Бил той мол, или не. А там, скоро ще искат ковид сертификат, както сега в други магазини, заведения, ресторанти, и т. н. Пример: Моя позната ме помоли да ѝ сложа и фугирам едни плочки. Не стигнаха две, трябваше да ги купи от същия магазин, от който останалите преди месец. Само че. Поискаха ѝ сертификат, не я пуснали да влезе! Помолила брат ѝ да ги купи, той бил минал през ковид отделение. Та. Това ще стигне и до магазините за храни. Така ще уплашат хората и ще ги принудят да се боцкат, което е целта в крайна сметка. Така се оказа.
lati1960
Цитат(Хасан @ 21/11/2021, 23:56) <{POST_SNAPBACK}>
Задължителното може да е лошо нещо за отделния индивид, но е възможно да е добро за голяма част от обществото, за държавата или за определени хора, които стоят начело на страната.
Примерно децата и младежите до 16 г. са задължени да ходят на училище. Ако училището е нещо добро, защо трябва да е задължително? neprichom.gif
Или осъдените да плащат издръжка под страх от наказателна отговорност са задължени да я плащат. Ако е толкова хубаво нещо плащането на издръжка, защо ще задължават хората да го правят? Те самите с радост щяха да си изпълняват задълженията. Защо е нужно да са заплашени от наказание?

Първо за протокола, не съм 60-ти набор, по-млад съм, а никът е на сестра ми. Бях навън, когато почнах да го ползвам, така си остана.
За другото си прав, обаче, ето какво се получи с това по ковид щуротията: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...inirani-6134292 Писах го другаде, но понеже си разумен човек, нека и теб да питам: В Австрия в момента са се ваксинирали над 60%. Задължително става от 1 февруари догодина. С темповете, с които го правят там, на тази дата ще имат ваксинирани над 80%, поне. Е, нали умните глави ни убеждават, че ако се дупчим малко над 70%, то ще сме преборили пандемията и ще можем вече да живеем нормално? Та, питането е: Защо ще им е на австрийците задължителна ваксинация от 1 февруари догодина, когато вече ще са ваксинирани много над 70% от тях? Моят отговор: Щото целта на цялата ковид игра е да ни надупчат всички, ама всички, 100%! И, от това нататък, какво излиза? Ми че ни лъжат за всичко.
Напоследък много не познавам, губя басове, но, ако искаш можем да се обзаложим, че, макар да стигне такива нива на ваксинация Австрия, дори да почне да става там задължително, дори и догодина там пандемията няма да е победена. Защо? Хайде помислѝ. Защо? Щото цялата работа е лъжа, затова. Аз не съм вирусолог, не съм лекар или специалист в тази област. Обаче, чисто логически няма как една пандемия да продължи вече почти 2 години, да не ѝ се вижда края, и хем да не отшумява, хем да не са заразени и преболедували всички. Абсурд някакъв! Ясно е, за разумните, че идеята за пандемия се раздухва и поддържа изкуствено, заради самата ваксинация, която трябва да обхване колкото се може повече хора, ако може всички. И ще я раздухват докато не дупнат почти всички, това е целта.
Тарабас
Добрата новина от днес. Сдружението на обществените здравни осигурители от Берлин са предложили неваксинирани срещу Ковид 19 граждани, които влязат в болнично заведение за лечение срещу Ковид да си поемат разходите. Само за справка, един леглоден е средно около 500€, спане, храна и сестрински грижи. В интензивно около 1000 €. Лекарства и терапии отделно. Антителата които се вливат са до 20000€ за доза.

Приятно прекарване!

viara
Цитат(lati1960 @ 23/11/2021, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде помислѝ. Защо? Щото цялата работа е лъжа, затова. Аз не съм вирусолог, не съм лекар или специалист в тази област. Обаче, чисто логически няма как една пандемия да продължи вече почти 2 години, да не ѝ се вижда края, и хем да не отшумява, хем да не са заразени и преболедували всички. Абсурд някакъв!

Ясно е, за разумните, че идеята за пандемия се раздухва и поддържа изкуствено

Е, това беше вече върхът на сладоледа.
Според него 2 години трябвало да е пандемията, пък ваксините да ги измислят след десет години.
Или всички преболедували за две години или отшумявала ...

Ха да ни обясниш сега на всички и на Нищ по Дух как и що изкуствено раздухва и поддържа изкуствено болестта?
Ха разберете се! сега кой лъже?
И когато се разберете, ни кажете тук пред всички.

Нищ по Дух ли ЛЪЖЕ и ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХВА И ПОДДЪРЖА БОЛЕСТТА или Лати ЛЪЖЕ?

Айде, чакам да ни кажете кой от двамата ви лъже. Щото не може две противоречиви твърдения да са истина.
А навярно и Дани лъже, че е хванала Ковид?
Тя изкуствено поддържа и радухва болестта. Те значи ти са врагове? Така ли да те разбирам? Щото изкуствено поддържат и раздухват болестта?
Да са ни живи и здрави и да свидетелстват ПРОТИВ ТЕБЕ И ЛЪЖИТЕ ТИ!
Дай Боже!

А може и да се съгласят с тебе, че изкуствено радухват и поддържат болестта, особенно Нищ по Дух. ... Да го обвиняваш в подобно нещо?
Не знам разбираш ли какво правиш изобщо? Но ... Тя съдбата на Езавел е ясна, няма да ти я припомням.
Бай Ганьо
Айде сега да престанат със съобщаване на заболели, излекувани, ваксинирани, неваксинирани, умрели.
Да свалят маските, сертификатите, тестовете и живота да продължи нормално.
Съгласен.
нищ по дух
Цитат(viara @ 23/11/2021, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Е, това беше вече върхът на сладоледа.
Според него 2 години трябвало да е пандемията, пък ваксините да ги измислят след десет години.
Или всички преболедували за две години или отшумявала ...

Ха да ни обясниш сега на всички и на Нищ по Дух как и що изкуствено раздухва и поддържа изкуствено болестта?
Ха разберете се! сега кой лъже?
И когато се разберете, ни кажете тук пред всички.

Нищ по Дух ли ЛЪЖЕ и ИЗКУСТВЕНО РАЗДУХВА И ПОДДЪРЖА БОЛЕСТТА или Лати ЛЪЖЕ?

Айде, чакам да ни кажете кой от двамата ви лъже. Щото не може две противоречиви твърдения да са истина.
А навярно и Дани лъже, че е хванала Ковид?
Тя изкуствено поддържа и радухва болестта. Те значи ти са врагове? Така ли да те разбирам? Щото изкуствено поддържат и раздухват болестта?
Да са ни живи и здрави и да свидетелстват ПРОТИВ ТЕБЕ И ЛЪЖИТЕ ТИ!
Дай Боже!

А може и да се съгласят с тебе, че изкуствено радухват и поддържат болестта, особенно Нищ по Дух. ... Да го обвиняваш в подобно нещо?
Не знам разбираш ли какво правиш изобщо? Но ... Тя съдбата на Езавел е ясна, няма да ти я припомням.

Понеже не знае за какво става дума за това така пише, дано и да не узнава никога, ама след като няма нищо, защо като не правя нищо, ставам все по-зле, но в момента в който почвам да приемам лекарства се подобрявам макар и бавно, нали няма нищо, защо, пак питам Лати, защо не ми премине за ден максимум?
Изкуствено е само в главите на някои, щом и той писа, че щял да си купи сертификат, ама бил само за 6 месеца, пък ги обвинява, не стига че ще постъпи престъпно, пък обвинява другите престъпници.
Радио Ереван
Цитат(Тарабас @ 22/11/2021, 08:25) <{POST_SNAPBACK}>
Болниците и интензивните отделения са пълни и в момента вътре се влиза след триаж. Почти всички са неваксинирани. Нямам нужда от линкове от вестници. Виждам го всеки ден. И тук няма аргумент от рода на, това е само за пари. Разбира се че се печелят пари. Затова има и наука. Науката и прогресът не са дело на лайняния пролетариат.

Строите си у дома, с едната ръка си чешете топките, с другата цъкате по клавиатурата и спасявате света от терора на новата власт. smile.gif

Респект!

Днес някакъв ми каза, че ковид нямало, а хората се разболявали от грип, който въобще не бил страшен. В същото време в БГ са починали 50 000 души от ваксините, което обаче нарочно не се съобщавало. Втори пък разправя как след две-три години ваксинираните ще умрат. И във форума по тази тема чета, че ваксините увреждали имунната система. После се чудим защо хората не искат да се ваксинират. neprichom.gif
biggeorge
Да, натам вървят нещата. rolleyes.gif
За да накарат всички да се ваксинират управляващите политически терористи ще ограничат достъпа до хранителните магазини само за хора със зелен сертификат.
Което си е медицинска диктатура. angry.gif
Четейки внимателно Конституцията:
Цитат
Конституция на Република България
Чл. 38. Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
Чл. 52. (4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи.

И законите:
Цитат
Закон за здравето
Чл. 155. На задължително настаняване и лечение подлежат лицата по чл. 146, ал. 1, т. 1 и 2, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им.
Чл. 146. (1) Лица с психични разстройства, нуждаещи се от специални здравни грижи, са:
1. психичноболни с установено сериозно нарушение на психичните функции (психоза или тежко личностно разстройство) или с изразена трайна психична увреда в резултат на психично заболяване;
2. лица с умерена, тежка или дълбока умствена изостаналост или съдова и сенилна деменция;
3. лица с други нарушения на психичните функции, затруднения в обучението и трудности в адаптацията, изискващи медицинска помощ, грижи и подкрепа, за да живеят пълноценно в семейството и социалната среда.
(2) Всяко лице с психично разстройство се ползва от лечение и грижи при условия, равни с условията на пациентите с други заболявания.

Цитат
Наказателен кодекс
Чл. 33. (1) Не е наказателноотговорно лицето, което действува в състояние на невменяемост - когато поради умствена недоразвитост или продължително или краткотрайно разстройство на съзнанието не е могло да разбира свойството или значението на извършеното или да ръководи постъпките си.

Достигаме до следните изводи:
Задължителното ваксиниране е форма на принудително лечение, следователно задължителното ваксиниране нарушава Конституцията на Република България.
Другият вариант е, че всички, които отказваме да се ваксинираме сме психично болни.
Ако сме психично болни това означава, че сме невменяеми, т.е. не подлежим на наказателна отговорност.
Следователно ако всички психично болни, неваксинирани, невменяеми в България се съберем и линчуваме самозабравилите се политици, лекари, журналисти и математици, дори няма да могат да ни вкарат в затвора. tooth.gif
viara
Цитат(biggeorge @ 24/11/2021, 04:53) <{POST_SNAPBACK}>
Да, натам вървят нещата. rolleyes.gif
За да накарат всички да се ваксинират управляващите политически терористи ще ограничат достъпа до хранителните магазини само за хора със зелен сертификат.
Което си е медицинска диктатура. angry.gif
Четейки внимателно Конституцията:

И законите:

Достигаме до следните изводи:
Задължителното ваксиниране е форма на принудително лечение, следователно задължителното ваксиниране нарушава Конституцията на Република България.
Другият вариант е, че всички, които отказваме да се ваксинираме сме психично болни.
Ако сме психично болни това означава, че сме невменяеми, т.е. не подлежим на наказателна отговорност.
Следователно ако всички психично болни, неваксинирани, невменяеми в България се съберем и линчуваме самозабравилите се политици, лекари, журналисти и математици, дори няма да могат да ни вкарат в затвора. tooth.gif

Така е. Но ще могат да ви вкарат в лудница. За мен не сте луди, а сте зомбирани.
А мисля, че по-скоро ще ви обявят за терористи, които прилагате терор на трезвомислещите.
Имай в предвид, че не зависи от бг политици и журналисти.
Всичко е на световно ниво. Та ако само бг политици са се самозабравили щеше да ви е лесно, но след като цял свят се е "самозабравил" според вас ... нямам какво да кажа, освен че истината сама се доказва и няма нужда от доказателства.
Утре, другиден като се разболееш. Няма да ти са нужни доказателства щото вече ще ЗНАЕШ.

ПП В последно време думите ми все се сбъдват ако и да не се имам за пророк, пожелавам само Здраве разбира се, но нищо не зависи от нашето желание и пожелание разбирам, а всичко си следва ред и цикли космически и т.н.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 23/11/2021, 11:30) <{POST_SNAPBACK}>
Айде сега да престанат със съобщаване на заболели, излекувани, ваксинирани, неваксинирани, умрели.
Да свалят маските, сертификатите, тестовете и живота да продължи нормално.
Съгласен.

Хм, това, дето го описваш, е реалността при мен. По новините не съобщават заболели, излекувани, ваксинирани, неваксинирани, умрели. Но който се интересува, има достъп до тази информация.
Липсва масова психоза със задължителни маски, сертификати и тестове, и животът продължава нормално. Въпреки рекордния брой заболели и умрели, асоциирани с ковид.
От друга страна от теб знаем, че при нас не можем и да сънуваме свободата, на която ти се радваш в ЮАР. Явно "голямата свобода" се разпознава по психозите.
Shade
Цитат(biggeorge @ 21/11/2021, 10:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ваксините, които си изброила не са РНК.
Имат странични реакции, но не всеки ги получава и процента е по-малък, отколкото при корона-ваксините.

Това е вярно. Ужасни са масовите странични реакции от ковид ваксините.
Не съм свидетел на такива, но от форума научих за два случая.
Това, на което съм пряк свидетел, обаче, са страничните ефекти от ковид. Повече от два случая са в обкръжението ми, клонят към 102...
Но няма да ги описвам тези реакции и ефекти, понеже са дребна работа на фона на мора от ваксините. sad.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 24/11/2021, 08:10) <{POST_SNAPBACK}>
От друга страна от теб знаем, че при нас не можем и да сънуваме свободата, на която ти се радваш в ЮАР. Явно "голямата свобода" се разпознава по психозите.

Излишно е да споря с човек за свобода, който живее в една от най-полицейските държави в света.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.