Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Колко са ефикасни ваксините?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(biggeorge @ 19/12/2021, 09:28) <{POST_SNAPBACK}>
Изводите, които си правя са:
1. Ваксините не са панацея и не пазят на 100 % от тежко боледуване и смърт. dry.gif
2. Лекарите в България са уринирали на гроба на Хипократ и отказват да лекуват пациентите си. angry.gif

Подкрепям те!
1. Ваксини, които не предпазват на 100% (съществуващите ваксини-панацея пазят именно на 100%, не някакви си 99.9%), не са никакви ваксини и следва да бъдат отхвърлени.
2. Лекарите се занимават не само с уриниране. Те целенасочено убиват болните на легло, и ги пишат умрели от ковид, ето доказателство. За да освободят леглото за следващия пациент, когото също да умъртвят. Понеже им се плаща на глава за умрял от ковид.
Shade
Цитат(iridium @ 19/12/2021, 08:57) <{POST_SNAPBACK}>
Във Францiя :
18 декември 2020: 15 600 заразени(когато "ваксината " е неприлагана).
А сега, когато огромното болшiнство от населението във Франция е инжектирано,
на 18 декември 2021 : 58 000 заразeni.

Така е, така е! Видим резултат от машинациите на властите!
На 18 декември 2022 ще отчетем отново докъде са го докарали...
iridium
При нас, в малка Белгия,
1.12.2020, без "ваксини" : 1800 заразени .

Година по -късно,
с огромно болшинство инжектирани,
на 2.12.2021 : 23 000 нови заразени.
iridium
А и погледни какво става в Дания.
Там са почти всички инжектирани.

Никога npedi- както тези дни-
не са имали таkава експлoзия на заразата
Shade
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 08:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ох , не знам…. И някои образовани не са цвете…. Скоро бях на гости на баджанака, той е много против електромобилите, конспирация било. Извади ми едни доводи, направо онемях, питал Гугъл колко самолета излитат на денонощие от летище Амстердам, разделил конските сили на двигателя на един Боинг 767 на конските сили на един дизел на Фолксваген Голф, умножил двете числа, и ми “доказа” че летището за един ден замърсява повече отколкото 1000000 дизелови Голфа за една година. Това без да отчита разликите в горивото, височина на изхвърляне на отпадъците и това че, 10 мин след излитане, повечето самолети не са вече във въздушното пространство на Холандия. Аз нямах отговор. Това е инжинер-електроник с не лошо работещ сервиз за поддръжка на електрониката на товарни автомобили клас Евро 5 и нагоре. Та и образованието не винаги е гаранция за функционална грамотност.Да не забравяме Мангъров…

Нямам самочувствието на експерт по въпроса за корелацията между конските сили на турбореактивен самолетен двигател и конските сили на автомобилен двигател, но по въпроса има доста изследвания и публикации. Например това: Air traffic represents less than 2-3% of the global CO2 emissions whereas road traffic accounts for around 10% of these direct emissions (Въздушният трафик предизвиква по-малко от 2-3% от глобалните CO2 емисии, докато от трафика по пътищата ще отчитат към 10% тези директни емисии).
avanor
Цитат(Хасан @ 12/12/2021, 13:28) <{POST_SNAPBACK}>
https://data.egov.bg/data/resourceView/e6a7...2Qy_1a7MYcHh5vM

На осми декември докато някои празнувахме, са починали 103 души от ковид, между които и 11 ваксинирани, от които и един 39 годишен без придружаващи заболявания, ваксиниран с Янсен. Какви изводи си правите от тази статистика?

Уф, казах си, че няма да чета вече подобни теми..

1.В природата няма абсолютно еднакви!!
Проучваме процент, и правим извод. С вариране!!
Няма как да се проучат абсолютно всички.

2. Понякога се налага между две злини (!!), да се избере по- малката.
Всичко си има цена. " Няма безплатен обяд". Има по- ...евтин. По- малко лош.
Ваксините са ...по - малко лоши, защото:
- начин за борба с вирусите;
- няма гаранция, че при инфекция с дадения вирус, няма да се разболееш, но ще е по- леко!!
- ефективни, въпреки предрасъдаците на обществото, отричането им, измишльотините, на които се наслушах и отказа от ваксини

3. За ефективност ми говори, ако сме ваксинирани. Колко са ваксинирани? Колко глупости се съчиниха относно ваксините.
Еми, как да са ефективни, когато остава резервоар на инфекцията? М?!

4. Скоро няма да има и кой да лекува смелите, които гордо отйвърлят ваксините!

5. Ти замисли ли се -"103 болни, 11 ваксинирани". Говори ли ти нещо това?

6. Не приемам фразни: " боледувам за трети път от ковид", без един прост тест! Това са глупости. Има и други вируси, ако не знаете. За сезона.

7. Аз съм ваксинирана. Ежедневно съм в тази среда. Не боледувам. Всяка седмица съм на басеин. Минавах граница..Не ме вълнува вече........
Като не желаете да се ваксинирате ( не е към те, Хасан. ), не дейте!

Весели празници!!!!

Buitenlander
Цитат(Shade @ 19/12/2021, 20:39) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам самочувствието на експерт по въпроса за корелацията между конските сили на турбореактивен самолетен двигател и конските сили на автомобилен двигател, но по въпроса има доста изследвания и публикации. Например това: Air traffic represents less than 2-3% of the global CO2 emissions whereas road traffic accounts for around 10% of these direct emissions (Въздушният трафик предизвиква по-малко от 2-3% от глобалните CO2 емисии, докато от трафика по пътищата ще отчитат към 10% тези директни емисии).

Ами да де, нали затова дадох този пример с баджанака, как си навиваш нещо на пръста, и после носиш от девет дерета вода да го “докажеш”… Също като нашите опоненти тук.
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 18:50) <{POST_SNAPBACK}>
В смисъл, трябва да ги хвърлят в канала ли?

В България никой никого не хвърля в канала. За тях си има спешна помощ.
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 19/12/2021, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
В България никой никого не хвърля в канала. За тях си има спешна помощ.

И ако безработен , който не плаща данъци и осигуровки получи инсулт на улицата, след като го прибере спешната помощ , трябва ли да му се осигури дългото и скъпо болнично лечение,или трябва да се хвърли в канала за да не се дразниш?
Бай Ганьо
Цитат(avanor @ 19/12/2021, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Като не желаете да се ваксинирате ( не е към те, Хасан. ), не дейте!

Ех, че ти било просто!
Ами ние това правим.
Само, че всячески ни принуждават да се ваксинираме.
Защо бе другари!
Нали е толкоз просто.
lati1960
Цитат(iridium @ 19/12/2021, 20:32) <{POST_SNAPBACK}>
А и погледни какво става в Дания.
Там са почти всички инжектирани.

Никога npedi- както тези дни-
не са имали таkава експлoзия на заразата

328.gif
И на фона на това, днес чета за масови протести в Бркюсел срещу мерките, граничещи с бунт!
Звуковият фон от новините там беше като при гражданска война! Чуваха се изстрели, бомби, викове и ексцесии.
За мен е насърчително, че точно в демократичния свят съпротивата срещу безумието "ковид" не само че не спира, но и се разраства. Ние в България отново се снишаваме, хитрувайки по андрешковски и живковски, надявайки се да преминем през бурята ниско наведени. no.gif Робско и позорно поведение!

lati1960
Цитат(Питето @ 19/12/2021, 12:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ако може да ми обясниш как така властите печелят като дават помощи и си съсипват оборотите в икономиките (прецакват си държавните бюджети с повече разходи и по-малко приходи), като при това опъват нервите на електората дето ги избира... ще ги избира и утре. Аре, нашите гледат да отмъкнат нЕкое евро от ЕС като ковид-помощи, ама за къв му е на Китай ковид-похлупак, като така или иначе си имат далеч по-як похлупак да си държат населението в пълно подчинение?
Ако може обяснението да е в числа, щото икономиката и случващото с в нея се мери в числа. animatedwink.gif

Грешен подход, към проблема.
На властите навсякъде не им дреме за нищо друго, освен да останат във властта. Не им дреме дори за икономиката. Каквото и да стане с нея, за тях винаги ще има, да му мислят управляваните. Теглят кредити, заеми, залагайки народите си. И пак имат, какво да крадат. Кое не ти е ясно?
lati1960
Цитат(Shade @ 19/12/2021, 17:47) <{POST_SNAPBACK}>
Правилно отбелязваш две неща:
1. Властите командват вируса. Който е изкуствено щампован с всичките му мутации и щамове. Командват го по предназначение.
2. Властите не са идиоти. Те са роботи. Роботи, представляващи невидимия елит, който безчинства на тази планета.
В качеството си на роботи тези власти са недосегаеми за вируси (с изключние на компютърни вируси, разбира се wink.gif). И тъй като роботите нямат смейства, роднини и приятели, за които да се тревожат, единственото забавление, което им остава, е "боцкане" на всички с тия гадости, наречени "ваксини".

Горе-долу... топло.
С уточнението, че говорим за био-роботи, не за буквални такива. А биороботите също се плодят, и имат наследници и поколение. Заради което се напъват да крадат толкова. Не че накрая ще има смисъл цялата тая работа. Щото дори биороботите не са божества! animatedwink.gif Пример само: Наскоро на ранна възраст почина наследникът на Ротшилдовата империя в Париж, Франция. Огромни парѝ и власт, безгранични! Но, си отиде, и той. Ще си идат и останалите, един по един. По това "моят" Господ каза една притча, ще я разкажа със свои думи, като за тук:
"Богат човек имал много имане, натрупал много богатство, храна, парѝ, всичко, и си казал: Хайде сега, душо, яж, пий и се веселѝ, защото имаш всичко! Обаче, точно си го помислил, и Един от Там Горе му рекъл: А какво ще кажеш, като тази нощ ще ти взема душата?!" Е, какво ли да кажа повече, май нищо. sad.gif
Питето
Тъпо та вдлъбнато. Властите се задържат на власт най-лесно, когато народа е рахат. Тато бе, тато така изкара десетилетия. Един народ, затвори го, спъни му препитанието, забрани му почивката, и не се учудвай, когато народа грабне паветата и те подгони да ти вземе властта. Това с "врага е страшен, та само ние на власт ще го преборим" губи контрола бързо, а властта стига я до гилотина, я до самоубийство пред бункера... Отделно, за кво ми е власт върху закъсваща територия, нито печалба, нито рахат, нито бъдеще, накрая саморазправа... само тъпак може да поиска такова нещо. Властта си струва, ако можеш да я осребриш и да си жив.
Я пак опитай да обясниш, ама с цифри. А дано ме изненадаш с нещо логично.
Питето
А пък ако хазаина е тъп та вдлъбнат, може и да не плащаш... Баце, "невидимата ръка" в икономиката се базира на принципа, че все пак хората не са тъпи та вдлъбнати, и рано или късно налучкват правилния подход за ситуацията. Та и в твоята задачка, хазаина ще предпочита груповия договор а не по отделно, щото му трябват кинти, а не социалност. Точно същото е в здравната система. Групов договор щото е стабилен, а не всеки сам да си търси лекари и болници, и да си сключва договор индивидуално. Потретвам — в историята ни е описано дереждето, когато лечението е било плащано индивидуално, от който може да си плати. Ти пак обяснявай за индивидуални договори, ама първо си намери тъпаци дето да ги подпишат. И да, неваксинираните са отлични и за здравната система (щото се усещат че като закъсат ще трябва сериозно лечение и си оправят вноските), както са направо незаменими (от моя гледна точка) за пенсионната система.
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>
И ако безработен , който не плаща данъци и осигуровки получи инсулт на улицата, след като го прибере спешната помощ , трябва ли да му се осигури дългото и скъпо болнично лечение,или трябва да се хвърли в канала за да не се дразниш?

Този безработен може да получи от социалните безплатни осигуровки плюс някаква минимална сума за семки и бонбонки ако работи обществено полезен труд 12 дена по 4 часа. Държавата е помислила за всички. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(Хасан @ 19/12/2021, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
Този безработен може да получи от социалните безплатни осигуровки плюс някаква минимална сума за семки и бонбонки ако работи обществено полезен труд 12 дена по 4 часа. Държавата е помислила за всички. sunbathing.gif

Ясно, разбрах…. даже ако е 65 годишен диабетик с отрязан крак и без роднини , да бачка. Нямам повече въпроси.
avanor
Няма безсмъртни!!!

Всички ще умрем!!! Ако разбираш...... animatedwink.gif
Хасан
Цитат(Питето @ 19/12/2021, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>
А пък ако хазаина е тъп та вдлъбнат, може и да не плащаш... Баце, "невидимата ръка" в икономиката се базира на принципа, че все пак хората не са тъпи та вдлъбнати, и рано или късно налучкват правилния подход за ситуацията. Та и в твоята задачка, хазаина ще предпочита груповия договор а не по отделно, щото му трябват кинти, а не социалност. Точно същото е в здравната система. Групов договор щото е стабилен, а не всеки сам да си търси лекари и болници, и да си сключва договор индивидуално. Потретвам — в историята ни е описано дереждето, когато лечението е било плащано индивидуално, от който може да си плати. Ти пак обяснявай за индивидуални договори, ама първо си намери тъпаци дето да ги подпишат. И да, неваксинираните са отлични и за здравната система (щото се усещат че като закъсат ще трябва сериозно лечение и си оправят вноските), както са направо незаменими (от моя гледна точка) за пенсионната система.

Казвай ги тия работи по-рано бе! navikvane.gif Сега разбрах, че мой близък роднина е тъп та дрънка след като е пуснал четирима квартиранта в апартамента си в София. Всяка стая се дава поотделно и взима 1400 лева общо, но договорите му са 4. Сега ще му се обадя да ги гони и да пусне едно семейство. Какво като ще вземе максимално 1000 лева. Груповият договор е стабилен за разлика от индивидуалния.
В САЩ договорите са индивидуални.
Тези, които работят щат не щат си плащат осигуровките. Келешите безработни чакай да извадят за пет години назад пари. Ще има и такива, които работят незаконно, но те ще си направят сметката дали да си платят здравните или не.
Хасан
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 21:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно, разбрах…. даже ако е 65 годишен диабетик с отрязан крак и без роднини , да бачка. Нямам повече въпроси.

Този с отрязаният крак ще пенсиониран по болест. Нали ти писах. Държавата е помислила за всички. sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 01:32) <{POST_SNAPBACK}>
А най ме кефи, как полицията затваря устите и отваря едни други дупки на тия, дето умуват и конспираторстват много. Добре че тук са малко такива.

И по-светнат ли си сега? И което е по-важно, кое от всичко което написах не ти беше известно от уроците по география в 6-ти клас?

Т.е. всеки с различно мнение - и полиция да му затваря устата и да го надупчи, така ли? И не, не съм по-светнат, а силно разочарован от инфото за което не съм и питал. Явно не си наясно защо, но си силно за това което се случва.
Сори че попитах - живей си в илюзиите. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 19/12/2021, 23:41) <{POST_SNAPBACK}>
Т.е. всеки с различно мнение - и полиция да му затваря устата и да го надупчи, така ли? И не, не съм по-светнат, а силно разочарован от инфото за което не съм и питал. Явно не си наясно защо, но си силно за това което се случва.
Сори че попитах - живей си в илюзиите. sunbathing.gif

Нещо недоразбрах, нали питаше защо в Холандия има локдаун при такъв висок процент ваксинирани? Аз ти отговорих. Но ти, май искаше да чуеш, това, което искаш да чуеш, а не реалното обяснение. Най щеше да те изкефи, ако бях написал “има локдаун, понеже ваксините не са ефективни”. Е, не е така.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 20/12/2021, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо недоразбрах, нали питаше защо в Холандия има локдаун при такъв висок процент ваксинирани? Аз ти отговорих. Но ти, май искаше да чуеш, това, което искаш да чуеш, а не реалното обяснение. Най щеше да те изкефи, ако бях написал “има локдаун, понеже ваксините не са ефективни”. Е, не е така.

Исках да чуя твоето субективно мнение - не статистически справки. Виждам че нямаш мнение, щом като залиташ в предположения какво бих искал да прочета...Благодаря за опита да отговориш. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 20/12/2021, 00:46) <{POST_SNAPBACK}>
Исках да чуя твоето субективно мнение - не статистически справки. Виждам че нямаш мнение, щом като залиташ в предположения какво бих искал да прочета...Благодаря за опита да отговориш. sunbathing.gif

Имам мнение, и то съвпада с мнението на министерството на здравеопазването, което, възоснова на дадените в горния ми пост статистистически данни и досега известните данни за коефициента на заразност на варианта “омикрон”, препоръча на правителството превантивен локдаун. Съжалявам, ако ти изглеждам твърде конформистки и небунтарски настроен, изживял съм отдавна възрастта, в която смятах че трябва да не съм съгласен с никой и нищо.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 20/12/2021, 00:55) <{POST_SNAPBACK}>
Имам мнение, и то съвпада с мнението на министерството на здравеопазването, което, възоснова на дадените в горния ми пост статистистически данни и досега известните данни за коефициента на заразност на варианта “омикрон”, препоръча на правителството превантивен локдаун. Съжалявам, ако ти изглеждам твърде конформистки и небунтарски настроен, изживял съм отдавна възрастта, в която смятах че трябва да не съм съгласен с никой и нищо.

Т.е. всеки чиновник спокойно ти създава самочувствието че свободата не ти трябва, важното е да имаш живот независимо че е подчинен на нечии решения, да дишаш с подчиненото си съзнание че някой се грижи за това. Така разбирам отговора ти.

Избираш свободата на подчинения и безгласния, в името на негово величество живот - каквото и да се съдържа в това определение, или още не са ви го дефинирали? След като ти харесва - имаш правото да го защитаваш и живееш по начина който ти се налага.

Но не го вменявай на тези които имат друга гледна точка - колкото и да не я одобряваш. sunbathing.gif

Хасан
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2021, 18:00) <{POST_SNAPBACK}>
Според данните досега, протичането му е по-леко отколкото на делта варианта, но заразността му е 2,5-3 пъти по-висока. Локдаунът се налага, понеже при изключително високата гъстота на населението в Холандия и предстоящите коледни пазарувания и празници, има вероятност за “взривно” нарастване на случаите и възможност за претоварване на здравната система до степен да не може да поеме всички нуждаещи се от помощ. Превантивен е локдаунът тоест.

То това е ясно, но ако се кара леко, нямаше да има хора в болниците или щяха да са много малко.
Хасан
Цитат(iridium @ 19/12/2021, 18:57) <{POST_SNAPBACK}>
Във Францiя :
18 декември 2020: 15 600 заразени(когато "ваксината " е неприлагана).

А сега, когато огромното болшiнство от населението във Франция е инжектирано,
на 18 декември 2021 : 58 000 заразeni.

На 18 декември 2021 г. във Франция са имали 75 починали. Много ли са? На 18.12.2020 г. са били 294. Близо 4 пъти повече.
evanka
Цитат(Питето @ 16/12/2021, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Съгласен съм, да плащам солидарно за лечение на неваксинирани от ковид.

А съгласен ли си хора да умират от инфаркти, инсулти или ПТП, защото интензивните отделения са пълни с неваксинирани, които лежат там седмици, някои и месеци. Човека, се ваксинирал, но понеже българите са свободни да си преценят сами, въпросния човек не може да бъде спасен ако му се наложи. Въпреки, че чинно цял живот си е плащал вноските за здраве.
Хасан
Цитат(lati1960 @ 15/12/2021, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Могат да ни накарат, насила. Вече е факт в някои европейски страни, и то от старите демокрации - задължителното ваксиниране. Ще дойде навсякъде! Просто ще издадат закон да не можеш да ходиш на работа без зелен сертификат, и всички ще се юрнем да се дупчим. Както стана с учениците, и не само. Като наложат това и за пазаруване, в аптеките и хранителните магазини... и, край. Това ще е. Така че, могат. И ще го направят. Те вече го правят! Стъпка по стъпка, опичат ни бавничко, за да не шаваме много.
А от ковид няма как да се разболея, щото никой не се разболява от ковид. Те самите учени казват, че той само усложнявал и утежнявал нещата, често фатално. Абе, майн...та им, писна ми, честно. От тия лъжи и глупости. Сигурно като бях на легло от грип преди 3 години е било ковид, ми да, как не се сетих, само че още не сме го знаели. Вероятно и римските императори са починали от ковид, ама и тогава няма как да са го знаели древните. Ами да бе, всичко е ковид, ковид, ковид.... nerves.gif no.gif Всичко, приятелю, ще е ковид, докато не ни надупчат с тия говна, дето ги наричат ваксини!
Извинявам се за грубия език, ама действително вече пи идват в повече тия малоумщини с тази измама! Ще прощавате. Не е лично към някого тук, просто наистина ми писна! Хайде със здраве!

Свободни сте да отидете в друга държава, където няма зелен сертификат. Ако ви приемат де. sunbathing.gif

lati1960
Цитат(Питето @ 19/12/2021, 21:40) <{POST_SNAPBACK}>
Тъпо та вдлъбнато. Властите се задържат на власт най-лесно, когато народа е рахат. Тато бе, тато така изкара десетилетия. Един народ, затвори го, спъни му препитанието, забрани му почивката, и не се учудвай, когато народа грабне паветата и те подгони да ти вземе властта. Това с "врага е страшен, та само ние на власт ще го преборим" губи контрола бързо, а властта стига я до гилотина, я до самоубийство пред бункера... Отделно, за кво ми е власт върху закъсваща територия, нито печалба, нито рахат, нито бъдеще, накрая саморазправа... само тъпак може да поиска такова нещо. Властта си струва, ако можеш да я осребриш и да си жив.

И това не е вярно. Понякога властта се възпроизвежда тъкмо в кризи и чрез революции, за да не позволи на истински здрави патриотични сили да оглавят обществата. Това в България е играно многократно. Вкл. през 1989-та, после през 1997-ма, помним едни купони преди това, след което дойде новият Тато, пардон Батко, за да неутрализира опита на зараждащото се гражданско общество да си вземе държавата, най-после. Днес това е факт. Едно полит инжектирато отвън статукво беше заменено с друго такова, отгледано също с протекции отвън. Е, вече от правилния надяваме се Голем Брат. Така се управлява протекторат. А ние сме.
Що касае паветата и гилотините, това у нас няма как да се случи, освен отново наложено и финансирано отвън, както е било на 9.09.1944-та, през 1989-та, сега също. По цифрите и фактите ще ти напомня кой, кои управляваха у нас, когато имаше купони и опашки за бензин? Кои спечелиха първите уж демократични избори след 1989-та? Във всяка държава управляват няколко клана и мафии, които се менкат периодично уж воювайки помежду си, но истината е, че те са един отбор от тотално корумпирани и крадливи шмекери, които играят заедно срещу обикновените хора, които ограбват. Това е навсякъде. И няма значение каква е икономиката, тя винаги е в тяхна полза и във вреда на народите. Нещо ново ли ти казвам?
Хасан
Цитат(Питето @ 19/12/2021, 21:40) <{POST_SNAPBACK}>

Чул съм теория, че ваксинираните сме чипирани и чрез 5G мрежата властите ще решават кой да живее и кой да умре. По този начин ще контролират света. Не успяха да ми отговорят на въпроса, ако злонамерени ваксинирани и/или неваксинирани разрушат 5G мрежата, къде ще се крият тези управници. neprichom.gif
D-rA
Цитат(Хасан @ 20/12/2021, 14:16) <{POST_SNAPBACK}>
Чул съм теория, че ваксинираните сме чипирани и чрез 5G мрежата властите ще решават кой да живее и кой да умре. По този начин ще контролират света. Не успяха да ми отговорят на въпроса, ако злонамерени ваксинирани и/или неваксинирани разрушат 5G мрежата, къде ще се крият тези управници. neprichom.gif

Съвсем случайно съвпадение sunbathing.gif
Вижте прикачените файлове
bloody.gerry
Цитат(Бай Ганьо @ 19/12/2021, 20:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ех, че ти било просто!
Ами ние това правим.
Само, че всячески ни принуждават да се ваксинираме.
Защо бе другари!
Нали е толкоз просто.

Като са те ваксинирали против детски паралич, тетанус, туберкулоза, едра шарка и пр., никой не е питал майка ти дава ли или не дава да те ваксинират. А може би е трябвало да питат и сега нямаше да водим с тебе тоя разговор. smile.gif
Тарабас
Да не говорим, че ефективността ма Tbc ваксината е под 50% и с не малко странични действия. Да не говорим за това, че навремето всичк деца ги "фотографираха" редовно за туберкулоза.
bloody.gerry
Цитат(Тарабас @ 20/12/2021, 15:17) <{POST_SNAPBACK}>
Да не говорим, че ефективността ма Tbc ваксината е под 50% и с не малко странични действия. Да не говорим за това, че навремето всичк деца ги "фотографираха" редовно за туберкулоза.

Страничните ефекти са, меко казано, страшни. Например при ваксината от детски паралич - най-"невинния" страничен ефект е жесток обрив по тялото. Но може да се стигне и до пареза на крайниците, както и до смърт. Дали да не забраним ваксината против детски паралич? 406.gif
The_Purifier
Цитат(bloody.gerry @ 20/12/2021, 16:20) <{POST_SNAPBACK}>
Страничните ефекти са, меко казано, страшни. Например при ваксината от детски паралич - най-"невинния" страничен ефект е жесток обрив по тялото. Но може да се стигне и до пареза на крайниците, както и до смърт. Дали да не забраним ваксината против детски паралич? 406.gif

Няма нужда да я забраняваме, достатъчно е да сложим един шут за здравен министър, дето сутрин като стане от сън да ни я слага според това какво му се е присънило предната нощ.
bloody.gerry
Цитат(The_Purifier @ 20/12/2021, 16:39) <{POST_SNAPBACK}>
Няма нужда да я забраняваме, достатъчно е да сложим един шут за здравен министър, дето сутрин като стане от сън да ни я слага според това какво му се е присънило предната нощ.

Вие малко се обърквате - ваксината против детски паралич е създадена преди 70 години е оттогава се прилага по света, включително и в България. Да повторим - тази ваксина далеч не е на 100% сигурна и безопасна. Въпрос - да отменим ли нейното прилагане? smile.gif
Швейк
С какво са пълни рафтовете ?
Швейк
Ти се бъзикаш, но има лекари и лекари...за състоянието на здравеопазването в България не са виновни лекарите. Виновни са политиците (между които има и лекари - що ли се сетих за Лъчо - мозъка) Болници - търговски дружества !!...лекари - еднолични търговци !!...Живея до бивша голяма окръжна болница - тъне в мизерия...Около нея изнинкаха като гъбки разни медицински центрове, центърчета, кабинети и кабинетчета.
Швейк
И въпрос - какво ще стане като я отмените ?
Питето
Това, даже на шега не бих си го помислил.
Питето
Питай го, дали ще мисли така, ако дава имот в някое малко градче, далече от София. Щото "наем в София" е като "здравеопазване във водеща държава", а нашето подхожда като за наем в градче със затихващи функции. Отделно, че като ти избягат лекарите, няма как да ги замениш като с наематели в София. Наемател се става лесно, ама лечебната система си иска години...
Продължавам да повтарям: такива задачи няма как да се опростят и да очакваш правилен отговор. То е все едно от едно уравнение, да изтриеш по-голямата част и да решиш останалото и да ти е верен отговора. Не става така, нищо че отстрани изглежда сякаш може.
Shade
Цитат(Швейк @ 20/12/2021, 07:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ти се бъзикаш, но има лекари и лекари...за състоянието на здравеопазването в България не са виновни лекарите. Виновни са политиците (между които има и лекари - що ли се сетих за Лъчо - мозъка) Болници - търговски дружества !!...лекари - еднолични търговци !!...Живея до бивша голяма окръжна болница - тъне в мизерия...Около нея изнинкаха като гъбки разни медицински центрове, центърчета, кабинети и кабинетчета.

Не може да се отрече, че си убедителен. good.gif
Да, между политиците наистина има и лекари. Следователно узаконеното плащане на лекарите за глава на умрял от ковид, с което ги превръщат в един вид "bounty hunters", е част от играта. И никнат като гъбки разни медицински центрове, центърчета, кабинети и кабинетчета...
Отгоре на всичкото проницателните ясновидци откриха формулата, по която се разпростанява ковид: "делта омикрон" е анаграма на "медия контрол". Мощта на мистиката в действие, поставена в служба на човечеството! Вълнуващо! (а може би "Бълнуващо")... Разкритие, което потвърждава правотата на конспиративните теории.
The_Purifier
Цитат(bloody.gerry @ 20/12/2021, 16:50) <{POST_SNAPBACK}>
Вие малко се обърквате - ваксината против детски паралич е създадена преди 70 години е оттогава се прилага по света, включително и в България. Да повторим - тази ваксина далеч не е на 100% сигурна и безопасна. Въпрос - да отменим ли нейното прилагане? smile.gif

Потретете wink.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 20/12/2021, 01:06) <{POST_SNAPBACK}>
Т.е. всеки чиновник спокойно ти създава самочувствието че свободата не ти трябва, важното е да имаш живот независимо че е подчинен на нечии решения, да дишаш с подчиненото си съзнание че някой се грижи за това. Така разбирам отговора ти.

Избираш свободата на подчинения и безгласния, в името на негово величество живот - каквото и да се съдържа в това определение, или още не са ви го дефинирали? След като ти харесва - имаш правото да го защитаваш и живееш по начина който ти се налага.

Но не го вменявай на тези които имат друга гледна точка - колкото и да не я одобряваш. sunbathing.gif

Няма нищо по-жалко и нелепо от старче-анархист…..
lati1960
Цитат(Хасан @ 20/12/2021, 14:16) <{POST_SNAPBACK}>

Едва ли е вярно това. Какво наистина съдържат "ваксините" срещу Сарс намкой си, ще покаже бъдещето. Факта е обаче, че чрез тази "пандемия" се постигнаха доста от целите на елита навсякъде. Мечтата му тъпите простосмъртни да умират по-масово донякъде се сбъдна. Наложиха един много по-обхватен и железен супер контрол над хората. Разделиха ни, и ни противопоставиха, като изместиха фокуса от истинските причинители на проблеми в обществата, а това са самите елити и управления. Които ограбват хората. През самата държавност. Апропо, като стана дума за ограбване, идваме си на думата, по още една от постигнатите задачи - свръх обогатяване на едни фармацефтични и други тарикати чрез налагане на масовото боцкане, което опитват. И вече постигат. И не на последно място, в света пълзящо се налага китайския модел на власт, управление, дори икономика и контрол, което си е чиста проба диктатура и хибрид между тираничен комунизъм и контролиран капитализъм.
Иначе, ето нещо интересно по самите ваксини: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-k...19-v-es-6135490 Лично аз, ако трябва все пак да се ваксинирам, не че ще, бих използвал именно тази ваксина, на протеинова основа, не на РНК такава с нано честици и други буламачи. Не че и на тези им имам вяра, но, ако е вярно инфото, това си е класическият тип ваксина. И не случайно се появява почти две години след началото на проблема. Горе-долу, нормален период, по разработка, тестване и приложение. Дори повече време е нужно, но е приемливо и така. Което обаче повдига отново въпроса за първите "ваксини" срещу ковид, появили се буквално седмици след оповестяване на пандемията! Да, имали за основа стари разработки. Ми именно същото навежда на мисълта за изкуствено наложена пандемия, подготвяна години преди да се случи. Тоест, преследват се цели нечисти спрямо обществата и хората. Такъв поне извод аз си правя, а явно не само аз. Е, всеки е свободен и да им вярва на властите, и това е избор. Но, след всичко случило се през последните две години, аз съм далече от това.
Buitenlander
Цитат(iridium @ 19/12/2021, 20:10) <{POST_SNAPBACK}>
При нас, в малка Белгия,
1.12.2020, без "ваксини" : 1800 заразени .

Година по -късно,
с огромно болшинство инжектирани,
на 2.12.2021 : 23 000 нови заразени.

Да, и на 01-12-2020 без ваксини при 1800 заразени , в Белтия има 141 починали….

Година по-късно, ва 02-12-2021 , с огромно болшинство инжектирани, при 23000 заразени има 61 починали…

Това как точно го обяснявате конспираторите?
Всъщност, ти току-що даде едно то най-добрите свидителства, колко полезни са ваксините.
bloody.gerry
Цитат(Buitenlander @ 20/12/2021, 21:14) <{POST_SNAPBACK}>
при 1800 заразени , в Белтия има 141 починали
при 23000 заразени има 61 починали

Мисля, че за проумяване на горния резултат, е необходимо IQ около 80 и нагоре. А както виждате, населението не разполага с толкова smile.gif
bloody.gerry
Цитат(Швейк @ 20/12/2021, 18:26) <{POST_SNAPBACK}>
И въпрос - какво ще стане като я отмените ?

С много голяма доза вероятност няма да имате физическата възможност да пишете тук, така че няма да може да водим този разговор. smile.gif
Швейк
По-жалки са индивидите, занимаващи се със тях whistle.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.