Лати, ти ставаш за свидетел.

Къде съм писал, че докато не ни боцнат почти на 100% няма да мирясат?
Цитирам доцент Мангъров, това не са мои мисли.
Добре. Извинявам се и уточнявам - подкрепям доцент Мангъров по въпроса.
Впрочем, мисля вече го писах някъде - срещу доцента се опитват да заведат дело едни послушници на ковид манипулаторите, защо ли?
Абе направо ми писна от тия глупости, честно!
Хубаво, като им вярвате на властите и на продалите се учени, о кей, боцкайте се, няма да ви преча. Нито ще ви разубеждавам. Може пък вие да сте прави, пък аз да греша. Само че /благодаря на моя Бог/, така като гледам, много като вас доверили се на Системата си отидоха от този свят, пък аз, тъпанара идиот и социопат, както ни нарича Тарабаса, съм си все още жив, здрав и, въпреки "прекрасните" и "доброжелателни" пожелания на някои тук, още не съм се срещнал с това чудо ковид. Нямам и намерение!
Само като мнение, вече го казах някъде: Да танцуваш с Дявола е действително невероятно изживяване, често приятно и готино. Но, накрая винаги губиш, примерно влизаш в черната ковид статистика, че сме на темата. Такива ми ти работи. Та - внимавайте кого каните на танц, или кой ви кани? И в каква игра!
Въпреки прокобите, аз желая от сърце здраве и дълъг живот на всички тук, без изключение! И напук на ковид тъпотията!