Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Омикрон - страшилище или началото на края
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
trаnsalp
Цитат(нищ по дух @ 22/12/2021, 06:42) <{POST_SNAPBACK}>
Какво въобще знаеш ти, за живота на хората, за моя живот, за живота на D-rA...
Може и наистина да са се оформили опашки!

Недей, има доказателства за всеки един от нас. Сънува ги. grin.gif
trаnsalp
Цитат(viara @ 22/12/2021, 04:49) <{POST_SNAPBACK}>
Просветлен човек с шипове на врата и болки в дясно рамо?... Без коментар... И кутия и половина цигари на ден ... Без коментар ... изобщо ...
И чака на машини да му оправят здравето ... м-да ... правете си изводите сами... колко е просветлен ...

ПП Прощавай, сбъркала съм форума с Х-форума ... Там си говорим за просветлени... Хихи.
Тук само за варианти разни на вируси се говори.
Но за тоз дет ме интересува още няма тема.

А загряващи машини, дали е просветено да ползваме? Ако не е християнско да изключвам климатика? /предполагам, дори съм убеден, че без него ще започна да кашлям/

Пп. Да ти кажа една тайна. Нищо им няма на техниките и науката, стига да не се приемат за Бог. /да изместват вярата в Него/
viara
Цитат(нищ по дух @ 22/12/2021, 06:42) <{POST_SNAPBACK}>
Какво въобще знаеш ти, за живота на хората, за моя живот, за живота на D-rA...
Може и наистина да са се оформили опашки!

То написаното стои нищи по дух. Няма нужда да знам, това което вече е казано от вас самите. Не се изискват гадателски способности. Думите ви стоят и се четат във всеки пост.
Тарабас
Цитат(evanka @ 21/12/2021, 17:31) <{POST_SNAPBACK}>
Ами може би си прав. Не е въпрос на разумност.
Това, което описа Тарабас, не се случва в България.
В България, има голяма вероятност линейката да не те вземе. В този случай реанимацията е бленуван лукс.
На много българи не им пука за живота и това е драматичното.

Интензинвата медицина е горе долу еднаква навсякъде. Това което пиша се отнася и за България. Калпавата здравна система прави ситуацията у нас още по-лоша.
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 22/12/2021, 08:18) <{POST_SNAPBACK}>
..Калпавата здравна система прави ситуацията у нас още по-лоша.

good.gif
Shade
Цитат(trаnsalp @ 21/12/2021, 22:06) <{POST_SNAPBACK}>
Накрая призна паниката. Или тя сега се появи? Но спокойно, хората в Ню Йорк са ваксинирани, не като тукашните идиоти. Един път да са ваксинираме сички, така ще си отдъхна, но на, не разбират колко много предпазва ваксината. Не виждат ли не ми е ясно.

Зарежи го добитъка в Ню-Йорк. Всички там са в паника, дрогират се с психотропни хапчета, свалят си температурата, майки си убиват децата, и се хвърлят от осмия етаж. Идиоти, дето дори не подозират какво мощно и универсално лечебно средство е температурата и топлинните нагревки, инфрачервени и електромагнитни. Същински вълшебен извор на вечна младост, здраве и живот. bangin.gif
В резултат на тази липса, ако същият градиент на настъпление на Омикрон се задържи, за Нова година Ню-Йорк ще бият всички рекорди, включително този на Великобритания, откъдето им пристигна Омикрон. Които от своя страна ще бият рекорда на ЮАР, откъдето пък те се сдобиха с Омикрон.

Добрата новина е, че в България, пъпът на световната мъдрост, благодарение на Мангъров и някои самобитни гении, които са наясно, че Омикрон налита избирателно само на ваксинирани, такова нещо няма как да се случи. cheers1.gif
Швейк
'' Кой е по-по - най'' ...
Швейк
Чий го търсиш тука - на това ниво, щом всичко ти е ясно?...
Хасан
Цитат(D-rA @ 21/12/2021, 23:50) <{POST_SNAPBACK}>
Явно ти не схващаш нищо, но е важно да пишеш ли пишеш...Какво схванах ли - от 78'ма след казармата си влачех хроничен бронхит, и никой "Тарабас" с акъл и химии не ми го излекува...(спирал съм за месеци пушене на цигари и все тая...)
От повече от 3 години, (от 4 години се занимавам и доусъвършенствам този генератор) - аз нямам хроничен бронхит. Макар че над 43 години пуша цигари, и то около кутия и половина на ден.
Е и плекситните болки в дясното рамо отшумяха, а и схващанията във врата от тип шипове също... ама какво от туй че е някаква "катушка Мишина" в бг вариант...
За вируси не искам и да ти говоря - явно ортикария те хваща, когато го пиша.... sunbathing.gif

Този генератор ако е ефективен би трябвало да помага и срещу ковид. Ако се направи да работи и на батерия за да е мобилен, то тогава държавата може да поръча няколко милиона бройки и да го раздаде на всички желаещи.
evanka
Цитат(biggeorge @ 22/12/2021, 01:14) <{POST_SNAPBACK}>
Освен това все още никой не е дал смислен отговор на въпроса как в Китай се справиха толкова бързо с коронавируса?!?[/color] rolleyes.gif

Китай се справи със заразата с локални локдауни и най-вече с тотално информационно затъмнение.
Т.е. останалия свят няма никаква представа какво става в Китай.
Видя се, че ваксината им не струва когато и други държави заложиха на нея.
evanka
Цитат(Тарабас @ 22/12/2021, 07:18) <{POST_SNAPBACK}>
Интензинвата медицина е горе долу еднаква навсякъде. Това което пиша се отнася и за България. Калпавата здравна система прави ситуацията у нас още по-лоша.

Апаратите и химията -да. Но силно се съмнявам, че в България, освен в няколкото нормални болници, има по една медицинска сестра на 2-4 пациенти. Бяха разказвани случаи за една медицинска сестра за цяло ковид отделение в някои провинциални болници.
D-rA
Цитат(Хасан @ 21/12/2021, 19:37) <{POST_SNAPBACK}>
Същата лаборатория...Намекваш, че може изследванията ми да са некоректни ли? unsure.gif

Диагностиката е 90% от лечението (аналогично диагностиката е 90 % от ремонт на електронна апаратура) - т.е. процеса на анализ е най-важната част.Допускам че както при диагностики на електроника, които аз извършвам ежедневно, така и в лекарската диагностична практика съществува еднотипна симптоматика на различни но приличащи си заболявания, както и при техниката е същото.Голяма грешка е при ремонт на техника да се ремонтира следствието - т.е. набързо установени дефектирали елементи - без да се анализира причината за това. Това според мен се случва и в болниците - PCR -> и си положителен, ако си и в по-тежко състояние - влизаш в ковид отделение и там се опитват да лекуват следствието, а не пораждащата го причина - в смисъл - никъде не съм чел да унищожават вирусите които в това отделение са в твърде голяма доза. Затова и екипите лекуващи са със "скафандри" - но никой новопостъпващ не е защитен от допълващата доза вируси в тези отделения...
А и Тарабас много ясно описа процедурите - които само доказват неефективност, нищо друго.
И са се хванали лекарите като удавници за сламката - наречена ваксина... sunbathing.gif
Rat_in_the_house
В предвиждането на хода на епидемията, математиката и статистиката се оказаха доста по-напред от медицината.
lati1960
Цитат(Хасан @ 21/12/2021, 12:53) <{POST_SNAPBACK}>
Лати, ти ставаш за свидетел. smile.gif
Къде съм писал, че докато не ни боцнат почти на 100% няма да мирясат? unsure.gif
Цитирам доцент Мангъров, това не са мои мисли.

Добре. Извинявам се и уточнявам - подкрепям доцент Мангъров по въпроса.
Впрочем, мисля вече го писах някъде - срещу доцента се опитват да заведат дело едни послушници на ковид манипулаторите, защо ли? animatedwink.gif
Абе направо ми писна от тия глупости, честно!
Хубаво, като им вярвате на властите и на продалите се учени, о кей, боцкайте се, няма да ви преча. Нито ще ви разубеждавам. Може пък вие да сте прави, пък аз да греша. Само че /благодаря на моя Бог/, така като гледам, много като вас доверили се на Системата си отидоха от този свят, пък аз, тъпанара идиот и социопат, както ни нарича Тарабаса, съм си все още жив, здрав и, въпреки "прекрасните" и "доброжелателни" пожелания на някои тук, още не съм се срещнал с това чудо ковид. Нямам и намерение! laugh.gif
Само като мнение, вече го казах някъде: Да танцуваш с Дявола е действително невероятно изживяване, често приятно и готино. Но, накрая винаги губиш, примерно влизаш в черната ковид статистика, че сме на темата. Такива ми ти работи. Та - внимавайте кого каните на танц, или кой ви кани? И в каква игра! animatedwink.gif
Въпреки прокобите, аз желая от сърце здраве и дълъг живот на всички тук, без изключение! И напук на ковид тъпотията!
Тарабас
Цитат(evanka @ 22/12/2021, 10:16) <{POST_SNAPBACK}>
Апаратите и химията -да. Но силно се съмнявам, че в България, освен в няколкото нормални болници, има по една медицинска сестра на 2-4 пациенти. Бяха разказвани случаи за една медицинска сестра за цяло ковид отделение в някои провинциални болници.

Така е, за по една сестра на 50 пациента не е рядкост. Но това е в периферно отделение. В интензивно предполагам не са 1:4, нека да са 1:6, но повече някак как да стане. Затова не във всяка болница има интензивно отделение. Не е въпрос до легла, а до човешки ресурс. Нямам как да реанимираш двама едновременно.

Затова е целият този панаир. Но това хорицата го разбират само в момента, когато сами са в реанимация или техен близък. Тогава забравят за всякакви конспиративни теории. И приемат да ги тъпчат с лекарства, които са хиляди пъти по токсични от ваксините, от които ги е страх.
trаnsalp
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 09:27) <{POST_SNAPBACK}>
Зарежи го добитъка в Ню-Йорк. Всички там са в паника, дрогират се с психотропни хапчета, свалят си температурата, майки си убиват децата, и се хвърлят от осмия етаж. Идиоти, дето дори не подозират какво мощно и универсално лечебно средство е температурата и топлинните нагревки, инфрачервени и електромагнитни. Същински вълшебен извор на вечна младост, здраве и живот. bangin.gif
В резултат на тази липса, ако същият градиент на настъпление на Омикрон се задържи, за Нова година Ню-Йорк ще бият всички рекорди, включително този на Великобритания, откъдето им пристигна Омикрон. Които от своя страна ще бият рекорда на ЮАР, откъдето пък те се сдобиха с Омикрон.

Добрата новина е, че в България, пъпът на световната мъдрост, благодарение на Мангъров и някои самобитни гении, които са наясно, че Омикрон налита избирателно само на ваксинирани, такова нещо няма как да се случи. cheers1.gif

Е, уж ваксинирани, а омикрона стигнал връх. Защо тази изненада? Поне не умират всичките /нече от неваксинираните умират всички/
Хасан
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 11:34) <{POST_SNAPBACK}>
Диагностиката е 90% от лечението (аналогично диагностиката е 90 % от ремонт на електронна апаратура) - т.е. процеса на анализ е най-важната част.Допускам че както при диагностики на електроника, които аз извършвам ежедневно, така и в лекарската диагностична практика съществува еднотипна симптоматика на различни но приличащи си заболявания, както и при техниката е същото.Голяма грешка е при ремонт на техника да се ремонтира следствието - т.е. набързо установени дефектирали елементи - без да се анализира причината за това. Това според мен се случва и в болниците - PCR -> и си положителен, ако си и в по-тежко състояние - влизаш в ковид отделение и там се опитват да лекуват следствието, а не пораждащата го причина - в смисъл - никъде не съм чел да унищожават вирусите които в това отделение са в твърде голяма доза. Затова и екипите лекуващи са със "скафандри" - но никой новопостъпващ не е защитен от допълващата доза вируси в тези отделения...
А и Тарабас много ясно описа процедурите - които само доказват неефективност, нищо друго.
И са се хванали лекарите като удавници за сламката - наречена ваксина... sunbathing.gif

ПСР тестът е диагностика. Засега тези, които влязат в интензивното, рядко излизат живи, дори и в Германия. Няма все още ефективни лекарства срещу ковид. Ваксината и 10% да е ефективна пак е по-добре да си с нея, отколкото без нея. Догодина ще има ваксини за всички варианти и лекарства.
https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D...83%D1%81%D0%B0/
https://www.standartnews.com/zarazata/direk...vid-479944.html
The_Purifier
Цитат(evanka @ 22/12/2021, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Китай се справи със заразата с локални локдауни и най-вече с тотално информационно затъмнение.

По народному казано - в Китай няма мисирки cool.gif
bloody.gerry
Цитат(evanka @ 22/12/2021, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>

Това е чиста и най-чиста истина. Но нещо ми подсказва, че на обвеяният от фашистка идеология бигджорджи няма да му хареса написаната от тебе истина и ще продължи да каканиже щуротии от типа как Китай са се справили перфектно не само с короната, ами и с всички известни и неизвестни болести smile.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/12/2021, 18:54) <{POST_SNAPBACK}>
Мангъров ви каза още в началото, ама няма кой да попие.
Болните да се лекуват.
Здравите да ходят на работа.
Ама на вас щом ви харесва здравите да ги затварят-ваше право.
Ей ся отлагат маса мачове от английското първенство.
Защо?
Ами защото някои играчи имали ковид.
Ама на тях нищо им нямало.
Няма значение.
Теста бил положителен.
Ама те са ваксинирани.
Няма значение.
Теста е положителен.
Марш в изолатора!
Олигофрени.

Хм, нахвърляни едно под друго 15 напълно несвързани и безсъдържателени изречения. Сякаш дрогиран описва виденията си.
Всъщност може и да е нещо такова. "Опиянение от вяра" се нарича това състояние.
Като гледа човек с каква лекота се връзват представителите на вашата гилдия на смехотворни конспиративни теории, само защото им се иска да е така. И с какъв патос споделят сънищата и мечтите си, вярвайки искрено, че са реалност. Та чак стигат до падението да засипват изказалите различно мнение с невъздържани груби персонални епитети, определения и сравнения.
Ама карай да върви...
D-rA
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 22:12) <{POST_SNAPBACK}>
Хм, нахвърляни едно под друго 15 напълно несвързани и безсъдържателени изречения. Сякаш дрогиран описва виденията си.
Всъщност може и да е нещо такова. "Опиянение от вяра" се нарича това състояние.
Като гледа човек с каква лекота се връзват представителите на вашата гилдия на смехотворни конспиративни теории, само защото им се иска да е така. И с какъв патос споделят сънищата и мечтите си, вярвайки искрено, че са реалност. Та чак стигат до падението да засипват изказалите различно мнение с невъздържани груби персонални епитети, определения и сравнения.
Ама карай да върви...

... и на финала лакардията на Shade нищо общо нямаща с предходния пост. Опиянен от самочувстеие на ваксиниран... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(viara @ 22/12/2021, 05:41) <{POST_SNAPBACK}>
Само една напълно егоистична натура може да говори така и действа така - с цел за личното му забавление с някакъв спорт дето ...
Ясно ... май Бай Ганьо е имал повече съзнание ...

Егоизъм е да смяташ че една, две, три или още няколко игли те правят щастлив, и да настояваш всички да са като теб... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
... и на финала лакардията на Shade нищо общо нямаща с предходния пост. Опиянен от самочувстеие на ваксиниран... sunbathing.gif

Съгласен съм с теб. Както винаги си точен и на място! Особено когато се притичваш на помощ и защита на другарче по конспирация. hat.gif
D-rA
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 23:05) <{POST_SNAPBACK}>
Съгласен съм с теб. Както винаги си точен и на място!

Можеш и да се включиш в разработките на шведите sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 13:07) <{POST_SNAPBACK}>
Можеш и да се включиш в разработките на шведите sunbathing.gif

Скромничиш. По великите разработки си ти. Какво чакаш?
Не се ли заемеш, какво друго ти остава, освен да споделяш тук мистичните сънища, в които си вярваш. Включително онези от категорията "Тук има, тук няма": "Слагам запалена свещ в чашка, примигавам - и хоп, има чашка, няма свещ!"
D-rA
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 23:16) <{POST_SNAPBACK}>
Не се ли заемеш, какво друго ти остава, освен да споделяш тук мистичните сънища, в които си вярваш. Включително онези от категорията "Тук има, тук няма": "Слагам запалена свещ в чашка, примигавам - и хоп, има чашка, няма свещ!"

Вярвам единствено на знанията си и практиката си, и не ме подвеждат, за разлика от хаоса който търчи през ваксинирания ти мозък sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 13:23) <{POST_SNAPBACK}>
Вярвам единствено на знанията си и практиката си, и не ме подвеждат, за разлика от хаоса който търчи през ваксинирания ти мозък sunbathing.gif

Така е, така е, прав си, както винаги.
Да повторя, ако покрай сипенето на мъдрост си се разсеял и си пропуснал същественото:
Цитат
D-rA
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 23:32) <{POST_SNAPBACK}>

Пак потвърждаваш казаното по-горе за хаоса в мислите ти - къде съм обявил за велики разработките които правя? Да, те са работещи и помагащи на всеки който ги използва, но не са велики - а просто елементарен начин за ликвидиране на вируси и други болежки.Елементарен в сравнение с великите и обожествени и от теб ваксини, а и в крайна сметка - нямам претенции към света, достатъчно е да опазя семейство, приятели и който пожелае. Направи и ти нещо подобно и се похвали. sunbathing.gif
Buitenlander
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>
Пак потвърждаваш казаното по-горе за хаоса в мислите ти - къде съм обявил за велики разработките които правя? Да, те са работещи и помагащи на всеки който ги използва, но не са велики - а просто елементарен начин за ликвидиране на вируси и други болежки.Елементарен в сравнение с великите и обожествени и от теб ваксини, а и в крайна сметка - нямам претенции към света, достатъчно е да опазя семейство, приятели и който пожелае. Направи и ти нещо подобно и се похвали. sunbathing.gif

Вярваш ли в това, което пишеш? Сериозно питам.
D-rA
Цитат(Buitenlander @ 22/12/2021, 23:48) <{POST_SNAPBACK}>
Вярваш ли в това, което пишеш? Сериозно питам.

Да, иначе защо да го пиша - проверено, работещо и ефективно. sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 13:46) <{POST_SNAPBACK}>

Да, точно това правя. Включвам се специално, за да потвърдя казаното от теб по-горе. tan.gif
Ти не само си един добър самарянин. Достоен си също така за лауреат на Нобеловата премия, обявена и чакаща онзи, който предложи прост и елементарен начин за ликвидиране на вируси.
А иначе днес си много скромен с квалификациите, с които громиш инакомислещите, да нямаш лош ден?
Всички знаем, че можеш и повече, не ни разочаровай!
D-rA
Цитат(Shade @ 22/12/2021, 23:58) <{POST_SNAPBACK}>
Да, точно това правя. Включвам се специално, за да потвърдя казаното от теб по-горе. tan.gif
Ти не само си един добър самарянин. Достоен си също така за лауреат на Нобеловата премия, чакаща онзи, който предложи прост и елементарен начин за ликвидиране на вируси.
А иначе днес си много скромен с квалификациите, с които громиш инакомислещите, да нямаш лош ден?
Всички знаем, че можеш и повече, не ни разочаровай!

Иронизирай, толкова си можеш... А и не очаквам друго. sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 14:00) <{POST_SNAPBACK}>
Иронизирай, толкова си можеш... А и не очаквам друго. sunbathing.gif

Към споделяне на очаквания ли преминахме?
Добре тогава. Очаквам разширение на репертоара от грубости, с които громиш инакомислещите. Че доста се изтърка.
D-rA
Цитат(Shade @ 23/12/2021, 00:06) <{POST_SNAPBACK}>
Към споделяне на очаквания ли преминахме?
Добре тогава. Очаквам разширение на репертоара от грубости, с които громиш инакомислещите. Че доста се изтърка.

Да споделям с теб ли - че защо, аз споделям с всички които четат. А кой и как възприема си е личен прочит.Дори и елементарна "грубост" не си струва за теб. sunbathing.gif
Catpuccino
А медицината какво общо има с предвиждането wink.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 14:09) <{POST_SNAPBACK}>
Да споделям с теб ли - че защо, аз споделям с всички които четат. А кой и как възприема си е личен прочит.Дори и елементарна "грубост" не си струва за теб. sunbathing.gif

Кой как възприема, казваш, е личен прочит.
Чувствам се приятно поласкан от личния прочит: за мен, значи, си струват само стойностни грубости.
Какво ще кажеш да си починеш малко? И да си поемеш дъх.
D-rA
Цитат(Shade @ 23/12/2021, 00:16) <{POST_SNAPBACK}>
Кой как възприема, казваш, е личен прочит.
Чувствам се приятно поласкан от личния прочит: за мен, значи, си струват само стойностни грубости.
Какво ще кажеш да си починеш малко? И да си поемеш дъх.

Смени питието - странен прочит имаш sunbathing.gif
Catpuccino
Цитат(D-rA @ 23/12/2021, 00:21) <{POST_SNAPBACK}>

Още по-изтъркано smile.gif отдавна ти дадох на теб този съвет и продължава да ти личи…евтинджос работа smile.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 23/12/2021, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Още по-изтъркано smile.gif отдавна ти дадох на теб този съвет и продължава да ти личи…евтиндбос работа smile.gif

Не си спомням да съм наемал съветнички sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 14:21) <{POST_SNAPBACK}>

Пред мен има бутилка вода. Ти какво предлагаш?
Catpuccino
Цитат(D-rA @ 23/12/2021, 00:25) <{POST_SNAPBACK}>
Не си спомням да съм наемал съветнички sunbathing.gif

Спомените ти не ме интересуват! Не разбрах какво се опитваш да проговориш…много ти личи wink.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 23/12/2021, 00:27) <{POST_SNAPBACK}>
Спомените ти не ме интересуват! Не разбрах какво се опитваш да проговориш…много ти личи wink.gif

Че ако исках от теб съвети щях да те попитам... sunbathing.gif
D-rA
Цитат(Shade @ 23/12/2021, 00:26) <{POST_SNAPBACK}>
Пред мен има бутилка вода. Ти какво предлагаш?

Смени марката - явно и водата ти пречи. sunbathing.gif
Catpuccino
Цитат(D-rA @ 23/12/2021, 00:29) <{POST_SNAPBACK}>
Че ако исках от теб съвети щях да те попитам... sunbathing.gif

Какво ти искаш още по-малко ме интересува, аз си пиша, а ти що се газираш си е твоя работа.
Може да е страничен ефект от кръговирусоутрепващата Катюша smile.gif)))))
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 23/12/2021, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
Какво ти искаш още по-малко ме интересува, аз си пиша, а ти що се газираш си е твоя работа.
Може да е страничен ефект от кръговирусоутрепващата Катюша smile.gif )))))

Доколкото виждам - по израза на Shade - ти се залепваш за мой пост, а не аз. Ако искаш да си пишеш - темата не е затворена и можеш да я коментираш както решиш. sunbathing.gif
Catpuccino
Къде ще си пиша си е мое решение, колкото и да не ти харесва smile.gif Омикронно пиша за да усетиш дали е страшилище и още по кръгло ли е РНК-то му! w00tbrows.gif

Чудя се как въобще се коментира подобна тема като ти пандемията си я приключил … лошо, че светът не знае за това wink.gif
Такава вяра и да не поискаш да спасиш останалите…как се нарича това wink.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 23/12/2021, 00:40) <{POST_SNAPBACK}>
Къде ще си пиша си е мое решение, колкото и да не ти харесва smile.gif Омикронно пиша за да усетиш дали е страшилище и още по кръгло ли е РНК-то му! w00tbrows.gif

Чудя се как въобще се коментира подобна тема като ти пандемията си я приключил … лошо, че светът не знае за това wink.gif
Такава вяра и да не поискаш да спасиш останалите…как се нарича това wink.gif

И защо мислиш че ме интересува?И защо следва да ме интересува света?
Достатъчно е това което знам и прилагам за защита на семейството си.
А какво ти минава през клавиатурата - изобщо не ме вълнува. sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 22/12/2021, 14:30) <{POST_SNAPBACK}>
Смени марката - явно и водата ти пречи. sunbathing.gif

Сигурно е така, щом казваш.
Почини си все пак.
Catpuccino
хахахахахаахах…прекрасна визитка на истинското ти личице, Докторче wink.gif

По-здрави…нерви wavetowel2.gif
D-rA
Цитат(Catpuccino @ 23/12/2021, 00:55) <{POST_SNAPBACK}>
хахахахахаахах…прекрасна визитка на истинското ти личице, Докторче wink.gif

По-здрави…нерви wavetowel2.gif

Не знам откъде вадиш това самочувствие, но и това не ме вълнува - не си важна... sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.