Влизам в сайта Перо и първото което виждам - Честита нова 7530 година, българи.

от този сайт е значи тази важна научна инфо
На мен пък в този сайт първо ми се мярна барбито
https://pero.bg/2021/12/17/%d0%b1%d1%8a%d0%...5-%d1%81%d0%b8/Та се питах някой да не е ровил в него за силиконови устни и цици, пък после да е видял и другото писано.
А този същия от снимката го имаше и миналата година или преди доста месеци пак на друга снимка и публикация. Тогава бяха четирима и рекламираха една фалшива лекарка с тоя същия на снимката в Х- форума дет му казват.
Нямат култура на четене, не подбират. Всичко дет им хареса се публикува.
Сега от тази публикация разбираме, че ... търсят съответно НАКАЗАНИЕ.
Това се прави и в другия форум, щот не могат да надрастнат себе си.
Непрекъснато търсят кой им бил враг и кого да наказват и съдят.
Явно от религиите някаква деформация е в програмката, не знам точно - така предполагам.
Щото вярват в Бог, който създал човека грешен от самото начало и този човек трябвало до кат умре да плаща грешката на бога си ...
Някакви такива нелогични вери изповядват.
Та самато грешност търси виновни и да норочи някого за такъв, че да не носи греха дет религията ги товари. Наказанията идват от чувството за вина и чувството за грешност.
Казва им се, че всички били грешници от раждането си още.
Та те непрекъснато търсят наказания поради вината която са приели от вярата си.
Нещо такова.
Според тях не е справедливо да има пандемия, която им объркала живота и не били подготвени щото щом го няма писано в Библията не можело да се случи като химичните елементи в Менделеевата таблица понеже ги няма писани в Библията ...
Отхвърлят всичко, което не са го предвидили в предсказанията си от преди десет и повече години. Щом не са го предсказали, значи не можело да се случи и тогава се търсят виновници за измислиците ...
Ами всичко им дава живота. Каквото търсят това им се дава и намират.
Та са очаквали и търсели справедливост виждам някаква, възмездие някакво ...
Та затова са намерили тази публикация и са я пуснали като отговор на молитвите им явно е била,
но ... фалшива новинаРуснаците търсели античипиране на чиповете от ваксината и хората им предлагат на пазара с пазарна цена съответно ... много се смях на тази публикация, пак такъв конспираторски вестник... Ето
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=131934