Д-р А ти го е написал, изчерпателно при това.
Аз само мога да добавя, че вярвам на калифорнийските учени толкова, колкото и на брюкселските, които изследват въглеродния отпечатък от пръднята на кравите!
-------------------------
Иначе, благодаря за сравнението - на антиваксърите с кучето на Иванов, примерно. Усещаш ли се как ставаш част от гьобелсовата пропагандна машина, която опитва да внуши на обществеността, че антиваксърите сме виновни за всичко на тоя свят, ние гадни, тъпи, малоумни говеда, които вярваме на идиотските конспиративни теории? Май не.
Ми направо да ви раздадат пищови, и да почнете да ни отстрелвате, а!

Само т.5 е вярна, в написаното от D-rA, за това което се случва, има един виц за това, но не ми се пишат подобни неща и е свързано с куче, лаф да става...
След като не използвах маска на определно място и ме зарази ваксиниран, аз бях много зле, а на него нищо му нямаше, само където беше положителен, зарази и други, ваксиниран, който два дни реално е бил болен, един неваксиниран беше в Ковид отделение, а друг у дома, като мен, и тримата по "протокола", ни лекуваха с различни лекарства, като резултата беше 20 дни при мен, 30 дни при единия и около 45 при другия, който беше в отделението. Вируса мутира, причини могат да бъдат много, все пак иска да оцелее, но ако целта е да умъртвява и умъртви всички живи организми, как би оцелял, това експертите могат да кажат, но може би целта е унищожение само на определени организми, и да ние сме подобни на вирус, искаме да оцелеем и живеем дълго, много дълго, Вечно, както ни е обещано, но сякаш не мислим, а само участваме в нагнетяване на обстановката, като човека с гранатата от преди дни.
Явно е, че нищо не си разбрал от написаното преди 33 години, човека така хубаво го е написал и предвидил.Странно, вярваш на ПП, че ще променят положението, обаче на световни учени, не вярваш, обаче П(оложението) ще се П(ромени), но то отново ще се случи, както се е случвало и за всички преждеуправляващи, но за някои в обкръжението на П(артията) и коалиционните им П(артньори), а за народа вместо плоския данък, както е десятъка в Библията, то ще има прогресивно-подоходен данък, повишение на всички цени, та и даже и на тези за които отдавна са предплатени в пъти, но за едно левче, което автоматично става няколко милиона нямаха никакви скрупули, та Корнелия трябваше с комунистически укази да ги възпира.