Би ли ни информирал какво ще стане накрая!? Дори без да предлагаш бас, който ще спечелиш. Не е малко утре да можеш да се позоваваш на сбъднала се твоя прогноза, документирана черно на бяло.

Не е редно да се хваля. Щото съм си скромничък.
Не, сериозно. Специално по т. нар. пандемия няма нещо, което да съм писал като прогноза, и да не е станало. Е, изпреварва ме само д-р А, но с него не се меря. Той е изключителен и прецизен статистик, за мен по-важна е моралната страна на въпросите, както и истината по тях. Да не говорим по вътрешно политическата ситуация у нас, и там. Не познах само, че Батко няма да се кандидатира за президент, но, дори и аз не предполагах колко е наясно той с всенародната "либоф" към себе си!

Умен челяк излезе, докато аз се надцених по това. Приех на вяра, че е този голям мъж, за който се представя. Уви! Не е.
За всичко останало съм право в десетката! Можеш да си направиш справка примерно по резултатите за всички избори, които съм прогнозирал. Сбърках процента само на ИТНарод на вторите, донякъде. Но после всичко и по това си дойде на мястото. Ти си отдавна тук, ти кажи кое точно не съм познал?
Иначе по въпроса ти, зависи за кой точно край говорим? Краят на Америка като последният съвременен Вавилон и глобална империя в историята на човечеството е документиран в Библията. В Книга Откровение. И никак не е добър, меко казано. Ще гори! Пред лицето на света. И не че се кефя на това, понеже уважавам и ценя американската мечта каквато е била заложена от бащите на тази нация, дори в момента там има прекрасни хора, без никакво съмнение. Но. Те ще бъдат предадени и продадени, и са предадени от тези в Белия дом и Вашингтон ДС, това на теб би трябвало да ти е пределно ясно, след като си на терен. В момента супер елита на САЩ, финансов предимно, корпоративен, управленски, чрез съответните банки, фирми, конгломерати и т. н., се изнася панически към Югоизточна Азия - в Сингапур, Хонг-Конг, Тайпе/Тайван, дори към Китай и онзи регион предимно. Там се формира новият властови център на света ни. Съюзът между елитите на Америка и Пекин не е официализиран, но дори по т. нар. пандемия е видно, че е налице. Манипулаторите във Вашингтон са наясно, че, ако не вбият клин между Китай и Русия, няма как да се справят с Москва. За да я разпарчедосат и ползват като енергиен източник и безплатна суровинна база. Цената е тоталното навлизане на китайски капитали и пари в Америка, на което би трябвало да си свидетел на място. Ясно е, че Русия не може да бъде победена военно. Напротив. Руснаците в момента са много напред в иновативно военно отношение, по разработка на прутонни и други най-модерни оръжия, нямащи аналог дори в Америка! Факт. Затова целта е Русия да бъде изолирана като концлагер, изтощавана, финансово, икономически, вербално, пропагандно, до момента, в който самите руснаци ще позволят да им спретнат майдан като украинския на Червения площад, и после... Някой нов пияндурник като Елцин, който ще пусне отново едни с израелдски и щатски паспорти да я разграбват до дъно! Понеже там има много какво да се граби. Не че и днес не я ограбват, свои си. Но, руснаците търпят това, щото знаят, че своите поне малко им оставят, докато като дойдат пак външните, яко им дупе! Както и с нас се случи, впрочем. Та така.
В който смисъл, в дългосрочен план, важно е да го подчертаем, прогнозирам нова "революция" в Русия, оглавена от някой нов Ленин/Навални, и нататък... което писах по-горе. Но, няма да е скоро. Руснаците са корав народ, и няма да се дадат лесно без бой. Те самите си го казват: Ние и без санкции от няколко века живеем в изолация, свикнали сме. Да му мислят враговете ни!