Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В Русия съм, в Русия съм!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
biggeorge
Цитат(Питето @ 26/01/2022, 15:23) <{POST_SNAPBACK}>
Предния път, едни платиха по пет милиона за българско гражданство.

Кои?
biggeorge
Аз знам само двама.
Вероятно са много повече.
biggeorge
Ама вие на басове ли се хващате и бутилки с алкохол ли си пращате?
Друга работа нямате ли си?
dry.gif
biggeorge
Как избегна снайперистите? huh.gif
biggeorge
Колко много неща научавам от теб.
От написаното от теб достигам до извода, че най-успелият млад мъж в България е крадеца на пари Делян Пеевски. dry.gif
biggeorge
Всичко, от което поляците се оплакват, че са им го правили руснаците, самите поляци са го правили.
Така че поляците не са жертви.
Shade
Цитат(biggeorge @ 26/01/2022, 18:36) <{POST_SNAPBACK}>
Всичко, от което поляците се оплакват, че са им го правили руснаците, самите поляци са го правили.
Така че поляците не са жертви.

Големи исторически познания имаш. Точно колкото познанията ти по съвременна политка. 328.gif
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 26/01/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Колко да ти е дълбок джоба? И що ми отваряш устата? Загуби галон Джак на баса, и прати бутилка 700грама. Че и да и поствам снимката искаш. Срама нямаш ли? Да снимам ли поста със снимана бутилката, на която се обзаложихме, и до нея да сложа тази дето я прати?

И цистерна да ти пратя, няма да се вразумиш!
Не помня да е ставало дума за галон. Снимките и от моя страна бяха на шега, доколкото помня, иначе баса си беше сериозен, изпълних си го, по мъжки. А ти ако си леке, продължавай да хленчиш. Търпението ми си има граници!
-----------------
По темата пак те питам: Ще залагаш ли Русия да напада Украйна? Да, или не? Ако не, значи признаваш Байдън да е лъжец. Така излиза. Щото не се доверяваш на своето началство. Или? animatedwink.gif
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 26/01/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
Я ми обясни, защо трябва да залагам , след като смятам че няма да нахлуе? Дали ще говориш с мен ми е все тая, няма да ми пречи да си обаждам когато лъжеш като разпран.

След като си сигурен, че Русия няма да нахлуе в Украйна, значи Байдън лъже!
Хайде чао!
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 26/01/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Да ти го обясня, ама няма да има файда…. Той вече е насметен, изгонен е от Г7, смъкнаха му курса на рублата от 23 до 80 за долар, нефта от 140 на 70 за барел. Влиза ли ти нещо в главата? Както на времето сполучливо се изказа някой - “Путин анексира Крим, а Обама анексира 80% от спрестяванията на всички руснаци” laugh.gif Какъв да е , освен насметен, един пъчльо дето не може да си стабилизира курса на собствената валута?

Ми добре бе, пич. Като е толкова насметен, що още така му скачате?! blink.gif
no.gif На мен въобще не ми мяза на насметен. Въпреки цялото хибридно безумие, въпреки санкции, заплахи, лъжи, манипулации... Май умници като теб не вдявате, че това работи в полза на руснаците, които настройват икономиката си и страната си да оцелява в тези враждебни условия. Както винаги е било с тях, а и с нас, българите. Ще ви питам разглезените проамерикански подлоги, когато светът се срине над главите ви, какво ще правите! Не че ще мога, щото тогава интернет няма да има. Но, дано се сетиш какво съм ти казал тук, макар че едва ли. Омразата заслепява! Ти не мислиш реално и обективно, понеже си изпълнен с омраза. Съжалявам за което, нищо лично.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 04:36) <{POST_SNAPBACK}>

Например?
lati1960
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 04:21) <{POST_SNAPBACK}>
Как избегна снайперистите? huh.gif

328.gif
Резенно питане!
А моето би било: А ако съпругата му е от Донбас или от Източна Украйна?
Всъщност никой не задава правилните въпроси по тази криза, с Киев, между Вашингтон и Москва.
Пропагандата надава кански вой как над 100 000-дна руска армия била на границата с Украйна. Но никой не казва факта, че това е отговор на струпаната огромна украинска такава към подстъпите на изток, са най-модерно американско въоръжение, явна подготовка да се атакува проруската Приднестровска Република, или както там я наричат. Оттам-нататък амариканците развиват своята хибридна атака през НАТО включително, окупират цяла Европа вече, на изток от Прибалтика, през Полша, Унгария, Румъния, през България и Турция, към средна Азия, до Япония. Е, кой кого напада и кой кого опитва да притиска? Обективният отговор е ясен, за непредубедените. Всички сега се надяват да се стигне до дипломатическо решение. Аз обече - не. И ще ви кажа защо? Американците нямат избор. Нуждаят се от нещо голямо и лошо, за да оправдаят тези свои лъжи и манипулации. Ето всъщност за какво става дума: https://nova.bg/news/view/2022/01/27/354622...B9%D0%BD%D0%B0/
В отговор днес от Кремъл заместник на Песков заяви, че военен конфликт между братските народи на Русия и Украйна е немислим! Напрежението се създава изкуствено от Вашингтон, с различни цели и намерения. Един от основните е Северен Поток 2. Както и окупирнето на целия пояс около руските граници от САЩ и НАТО. В този смисъл е пределно ясно кой е агресорът и военолюбецът. Всичко останало е пропаганда и манипулация.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022,17:54) <{POST_SNAPBACK}>
След като си сигурен, че Русия няма да нахлуе в Украйна, значи Байдън лъже!
Хайде чао!

Започваш да си изтърваш нервите ми се струва.. biggrin.gif Което също забавлява -))) Да видим сега, аз казах “ смятам, че Русия няма да нахлуе в Украйна”. Ти твърдиш , че “смятам” и “сигурен” е едно и също нещо? laugh.gif
Да видим какво е казъл и Байдън, по твоя линк -
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31662769.html
“ Джо Байдън смята, че Русия вероятно ще "влезе" в Украйна, но Владимир Путин все още не е взел това решение окончателно.”

Ти също “смяташе” че ББ ще се кандидатира за президент, лъжец ли си, или просто лош прогнозист?
Shade
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 09:20) <{POST_SNAPBACK}>
...струпаната огромна украинска такава към подстъпите на изток с най-модерно американско въоръжение, явна подготовка да се атакува...

Остава само да изчакаме да видим кой ще атакува и кой ще се отбранява, не е ли така?
Питето
Руснаци разбира се. При тях като нищо може да те вкарат (или сина ти) в армията, а в следващия момент да се озовеш "цивилен отпускар" в съседна държава барабар с автомата... Та едни руснаци, си купиха българско гражданство, да стоят тук, докато мине патакламата. Беше новина, и имаше куп солени шеги по темата.
lati1960
Цитат(Питето @ 26/01/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Така-а-а-а, щом нямаш рубли, значи смяташ онези в Кремъл за калпави типове и им нямаш доверие (подкрепено със собствени пари). От друга страна имаш евро и долари, което ще рече че смяташ ЕС и САЩ за много по-благонадеждни спрямо Русия... и достатъчно стабилни та да не ти изгорят кинтите, ако са в тяхна валута. А така погледната ситуацията около Украйна, изгледжда като "добрите" да сдържат "лошите" та да не тормозят съседите. При това "добрите" още не са разорили "лошите" за пореден път, а само им обясняват какво може да им се случи ако правят пакости...

Абе само донякъде си прав.
Щото тия "добрите" се пънат вече десетилетие да ги разорят лошите гадни руснаци, и, все не могат. Що така? Ми просто е - щото тъпите руснаци имат необятна страна, с огромни и неизчерпаеми ресурси, които "добрите" искат да чопнат, ако може без да плащат. Ми не става така! Ето за това иде реч. И, ето ги сега лъжите, клеветите, манипулациите, заплахите, санкциите... И, кво? Ми пак нищо.
И, да, кинтите ми са в левове предимно, вързани за еврото, долари вече не ползвам, те са бита карта окончателно. Китайчетата да се оправят, с доларите, щото те ги изкупиха. Заедно с половин засега Америка! Предстои и останалата. animatedwink.gif Проблемът с тази криза е друг. Че Прайс от Държавния Департамент на Белия дом се изказа така за Северен Поток 2, сякаш Брюксел не съществува, нито Берлин и Германия. Нямало да го бъде, и толкова. Що бе? Щото янките казали, понеже не могат да ограбят Русия! През Украйна. Сега, възниква въпросът: Европа и ЕС протекторат ли сме, на Америка? Ми сме. И, ако ти кажа, че сте пълни подлоги такива, ще се обидиш ли? Ми ще. Но не е мой проблем. Щото сте. Всичко е дрън-дрън. Тия с най-големите пищови били казали нещо, и било така, щото им големи кобурите! И някои само кимате. Продажно.
Сори, пич, но не всички сме подлоги. Набий си го в кратунката. Нататък какво да ти обяснявам, май няма смисъл.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022, 17:53) <{POST_SNAPBACK}>
И цистерна да ти пратя, няма да се вразумиш!
Не помня да е ставало дума за галон.

Напомням ти, да прочетеш какво си писал. Думата “галон” напомня ли ти за галон? laugh.gif
Buitenlander
Цитат(Shade @ 27/01/2022, 18:28) <{POST_SNAPBACK}>
Остава само да изчакаме да видим кой ще атакува и кой ще се отбранява, не е ли така?

Има ли вариант при който украинската армия да нападне Украйна, на територията на Украйна? blink.gif
Питето
Ама знаеш за един българин, руски зет, дето нещя да остане в Москва. Хем тъста му як връзкар по върховете... Та ако беше добре, ониз щеше да се кандидатира за кмет на Москва, а не за кмет на Варна или за президент на България.
Питето
Това ти е подсъзнанието. Абе що не се сети за ониз с Уолтопия, дето изнася яко по света, или за другия с велосипедите, дори имаше един с програмиране, дето повечето анимационни филми от Холивуд му ползват програмата... Ама като си ви влече авантата, само такива примери виждате.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 27/01/2022, 09:31) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли вариант при който украинската армия да нападне Украйна, на територията на Украйна? blink.gif

lati ще ни осведоми по този въпрос.
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 27/01/2022,18:30) <{POST_SNAPBACK}>
Проблемът с тази криза е друг. Че Прайс от Държавния Департамент на Белия дом се изказа така за Северен Поток 2, сякаш Брюксел не съществува, нито Берлин и Германия. Нямало да го бъде, и толкова. Що бе? Щото янките казали, понеже не могат да ограбят Русия! През Украйна. Сега, възниква въпросът: Европа и ЕС протекторат ли сме, на Америка?
Сори, пич, но не всички сме подлоги.

Стиви, какво да ти пратя, за да не ни напускаш никога? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Никой не ме кефи така, неспасяем си! Продължаваш да не четеш линковете, които даваш в подкрепа на “тезите си”.
https://nova.bg/news/view/2022/01/27/354622...украйна/

Ето какво си ни дал, да видим какво пише вътре:
Цитат
Емили Хабер, посланик на Германия във Вашингтон, изглежда подкрепи втвърдяването на позицията. Тя отбеляза в Туитър, че "миналото лято САЩ и Германия съвместно заявиха, че ако Русия използва енергията като оръжие или ако има друго нарушение на суверенитета на Украйна, Русия ще трябва да плати висока цена”.

Германският канцлер Олаф Шолц и министърът на външните работи Аналена Бербок също заявиха това ясно.

"Нищо няма да бъде изключено, включително "Северен поток 2", каза Хабер.

Сега го прочети бавно, после прочети какво си написал ти, и ако пак не видиш проблема, потърси специализирана помощ.
Buitenlander
Цитат(Shade @ 27/01/2022, 18:38) <{POST_SNAPBACK}>
lati ще ни осведоми по този въпрос.

Лати ако ми каже че е четвъртък, ще си погледна календара, за всеки случай. Доскоро бях съвсем сигурен че е безплатен трол, понеже за такова ниво на агитация никой нормален няма да даде пари. Но, в последните два линка, които ни дава в подкрепа на “тезите” си, вътре пише обратното на това, което той твърди че пише. Така че, взех да се замислям. Ти какво мислиш по този въпрос?
biggeorge
Не се сещам за кого говориш. rolleyes.gif
Напиши името му.
Shade
Цитат(Buitenlander @ 27/01/2022, 09:46) <{POST_SNAPBACK}>
Лати ако ми каже че е четвъртък, ще си погледна календара, за всеки случай. Доскоро бях съвсем сигурен че е безплатен трол, понеже за такова ниво на агитация никой нормален няма да даде пари. Но, в последните два линка, които ни дава в подкрепа на “тезите” си, вътре пише обратното на това, което той твърди че пише. Така че, взех да се замислям. Ти какво мислиш по този въпрос?

Мисля, че се измъква добре. Във всяко отношение.
В по-скъпите хотели като Hilton и Sheraton има хладилни барчета с миниатурни бутилчици с редки и екзотични питиета като уиски, коняци и др., включени в сметката на стаята. Които някой може да отнесе и да прави подаръци на познати, които от своя страна също да правят безплатни подаръци. Знам един българин, живеещ в САЩ (за протокола, не съм аз), който преди пътуване за България отмъква от офиса един куп торбички с опаковано кафе. От тези, дето ги изпразваш във филтъра на офисна кафе-машина и каната се пълни с кафе. Торбички с качествено кафе в лъскави опаковки. И човекът се отчита пред роднини и приятели с безплатен подарък.
Buitenlander
Цитат(Shade @ 27/01/2022, 19:48) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, че се измъква добре. Във всяко отношение.
В по-скъпите хотели като Hilton и Sheraton има хладилни барчета с миниатурни бутилчици с редки и екзотични питиета като уиски, коняци и др., включени в сметката на стаята. Които някой може да отнесе и да прави подаръци на познати, които от своя страна също да правят безплатни подаръци. Знам един българин, живеещ в САЩ (за протокола, не съм аз), който преди пътуване за България отмъква от офиса един куп торбички с опаковано кафе. От тези, дето ги изпразваш във филтъра на офисна кафе-машина и каната се пълни с кафе. Торбички с качествено кафе в лъскави опаковки. И човекът се отчита пред роднини и приятели с безплатен подарък.

Хитро е това с кафето, евала. laugh.gif
Между другото, не по темата, знаеш ми хобито. Има една такава 50мл бутилчица, произведена за Sheraton в Китай, “Джак Даниелс” е написано с йероглифи, стига до 200$ на колекционерските търгове.
biggeorge
Ако ти се чете:
Poland–Russia relations
rolleyes.gif
Питето
Разчита, че няма да му четеш "фактите в подкрепа на тезата" и ще му мине номера без факти. Еле пък ако преди линка е написал една педя дитиримби... Класика в пропагандните похвати.
biggeorge
РУСНАКЪТ ИСКА ЛИ ВОЙНА

На М. Бернес

Руснакът иска ли война?
Попитай тази тишина,
захлупила поля, гори
и във брезите що се крий,
попитай война, паднал в бой...
и ако той, и ако той
мълчи, попитай му сина:
руснакът иска ли война.

Единствено за роден кът
войникът ли намери смърт
или на север и на юг
спокоен сън да има тук
и под най-мирния акорд
да спиш, Париж, да спиш, Ню Йорк?
И нека каже ти съня
руснакът иска ли война.

Воювахме преди - до смърт.
Не искаме и този път
момчетата да падат в бой,
за да запазят края свой.
Попитай майките добри,
жените, нашите сестри...
Дано усетиш светлина:
руснакът иска ли война.

Евгени Евтушенко
Превод: Живодар Душков

Източник: Руснакът иска ли война
Питето
Като те гледам какво правиш, хич и не те слушам какво ми обясняваш. САЩ имат най-големия пищов, щото имат най-голямата икономика, най-модерната, с най-много акъл и кинти в нея... Аре пак като на първолак: За да имаш голям пищов, трябва да имаш голяма и собствена икономика. СССР нямаше такава и фалира като се опита да направи голям пищов. Китайците, и те натам са тръгнали, да се гътнат заради единия мерак да си мерят пищова със САЩ. Номера е, че докато се стигне до премерване на пищовите, и някой мераклия вече е фалирал и се е разпаднал или пищова му е останал недоправен... Ма това не гопише в предметите с главни букви дето ги четеш и величаеш, та заради това не го схващаш и смяташ околните за луди и тъпи.
Ask
Евтушенко го е написал гениално, но ти не си разбрал внушението в подтекста. Това, което иска властта в Кремъл е нещо съществено различно от това, което иска руския народ.
biggeorge
За lati1960 не е важно какво е казала Германия, а какво са казали САЩ. wink.gif
Явно САЩ са си повярвали, че Европа е "тяхна територия", в "тяхната сфера на влияние".
В Белия дом са решили, че Източна Европа е протекторат на САЩ, затова и се разпореждат със "Северен поток 2", с Украйна, с България, с Румъния, с Полша, с Литва, с Латвия, с Естония и т.н.
От години САЩ се опитват да прецакат Русия с газа, за да си пробутат втечнения газ и сега вече ще успеят.
Някой може ли да ми отговори какво ни дадоха САЩ за 30 години?
Та ние още не сме си получили осемте F-16.
На там накъдето са тръгнали нещата май няма и да им видим опашките. a4dff7b7.gif
Ask
Цитат(biggeorge @ 25/01/2022, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>
И после Русия е виновна.
Русия никога не напада първа. wink.gif

Ееей, това е яка изцепка!
biggeorge
Цитат(Ask @ 27/01/2022, 21:24) <{POST_SNAPBACK}>
Това, което иска властта в Кремъл е нещо съществено различно от това, което иска руския народ.

Съгласен съм на 100 % с теб. good.gif
Путин иска гаранции за сигурността на Русия.
САЩ, ЕС и НАТО не са длъжни да дават никакви гаранции за сигурността на Русия и на руския народ, и ще си понесат последствията от тази си безотговорност. p.gif
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
…… и ще си понесат последствията от тази си безотговорност. p.gif

Как точно ще си понесат последствията? Ти май по-тежък случай и от лати ще излезеш…
Shade
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 12:13) <{POST_SNAPBACK}>
Путин иска гаранции за сигурността на Русия.

Грешка!
Путин преди всичко иска да диктува, светът да трепери пред него и да се съобразява с поклони. Мечтата на гнома.
biggeorge
Ти цитираш мислите и мечтите му.
Все едно си в главата му и знаеш какво мисли и чувства.
Аз цитирах изявлението на Путин от декември 2021 г.
Путин: Действията на Русия ще зависят от гаранциите за сигурност, които страната ще получи
Ама много войнолюбиви хора се навъдиха в последните 30 години.
Май наистина трябва да започне една Трета световна война, че да умрат малко от войнолюбците. dry.gif
biggeorge
Ако САЩ, ЕС и НАТО накарат Украйна да си разкара войската от границата Русия, то и Русия ще си махне войската от границата с Украйна.
Ако фашистките политици в Украйна бъдат разкарани и на тяхно място дойдат демократично мислещи хора, които спазват правата и свободите на украинския народ, тогава няма да има причина Русия да иска защитава рускоезичното население в Украйна.
Ако САЩ, ЕС и НАТО спрат да заплашват Русия и Русия ще спре да заплашва САЩ, ЕС и НАТО.
Ако САЩ и НАТО спрат местенето на натовски войски в Източна Европа, то и Русия няма да трупа войски на западните си граници.
Ако САЩ и НАТО спрат да правят военни учения на границата с Русия, то и Русия няма да прави военни учения на границата с НАТО и ЕС.
Обикновено военни учения се правят, когато трябва да се изтренира нападения над даден противник.
Военните учения не са забавление, те са подготовка за война.
Ако САЩ и съюзниците им спрат с вербалната агресия срещу Русия, то и Русия ще спре с вербалната агресия срещу САЩ и съюзниците им.
В международната политика има реципрочност, която явно на вас ви убягва. wink.gif
САЩ, ЕС и НАТО постъпват безотговорно към Русия и ще си понесат последствията от тази си безотговорност.
Ако Русия се държи със САЩ, така както САЩ се държат с Русия, досега 100 пъти щеше да е избухнала война между двете държави.
Даже може да се каже, че Русия е прекалено търпелива със САЩ, ЕС и НАТО.
Ако на мястото на Путин беше Сталин, досега руската армия щеше да марширува по улиците на Берлин, Париж, Лондон и Вашингтон.
Като във вица:
САЩ нападнали Русия.
Американския президент се скрил в бункера си под Белия дом да изчака края на войната.
След 3 години напуснал бункера и влязъл в един бар.
Поръчал си бира и решил да завърже разговор с бармана:
- Барман, спечелихме ли войната? И колко ти дължа за бирата?
- Спечелихме я, товарищ Президент. А бирата е 2 рубли.
w00tbrows.gif laugh.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 13:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ти цитираш мислите и мечтите му.
Все едно си в главата му и знаеш какво мисли и чувства.
Аз цитирах изявлението на Путин от декември 2021 г.
Путин: Действията на Русия ще зависят от гаранциите за сигурност, които страната ще получи
Ама много войнолюбиви хора се навъдиха в последните 30 години.
Май наистина трябва да започне една Трета световна война, че да умрат малко от войнолюбците. dry.gif

А, то пък чунким е нужно да си в главата му, за да знаеш какви му са мислите, дето си ги пее на глас: "Нас никто не слушал. Послушайте сейчас!"

biggeorge
Хубава компютърна графика.
Не е на ниво Холивуд, но пак става.
От Путин ще излезе добър вибоксър и ютюбър. good.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 28/01/2022, 07:16) <{POST_SNAPBACK}>
Хубава компютърна графика.
Не е на ниво Холивуд, но пак става.
От Путин ще излезе добър вибоксър и ютюбър. good.gif

Добър гном-мечтател, викаш. smile.gif
Питето
Управлява му се, а за това трябва да живее дълго, или обратното, но водещото е дългия живот. А за това, трябва да изглежда силен, а за да изглежда силен... комшиите му отнасят простотиите...
Питето
Всеки дето е отгоре в монополна ситуация, е неотстъпчив като язовирна стена... Което в следващия момент му изиграва кофти номер, но всичко опира до баланса акъл/лакомия.
lati1960
Цитат(biggeorge @ 27/01/2022, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
За lati1960 не е важно какво е казала Германия, а какво са казали САЩ. wink.gif
Явно САЩ са си повярвали, че Европа е "тяхна територия", в "тяхната сфера на влияние".
В Белия дом са решили, че Източна Европа е протекторат на САЩ, затова и се разпореждат със "Северен поток 2", с Украйна, с България, с Румъния, с Полша, с Литва, с Латвия, с Естония и т.н.
От години САЩ се опитват да прецакат Русия с газа, за да си пробутат втечнения газ и сега вече ще успеят.
Някой може ли да ми отговори какво ни дадоха САЩ за 30 години?
Та ние още не сме си получили осемте F-16.
На там накъдето са тръгнали нещата май няма и да им видим опашките. a4dff7b7.gif

328.gif
Точно така е. Впрочем, днес мистър Байдън го призна, ето така:

https://www.actualno.com/america/sasht-izpr...ws_1702966.html
https://dariknews.bg/novini/sviat/sasht-vod...ukrajna-2298269
https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/01/26/430...a_vnimavat_sus/
http://www.focus-news.net/news/2022/01/27/...-za-evropa.html
https://money.bg/politics/baydan-slaga-kray...en-potok-2.html

Та, ето за какво всъщност е цялата шумотевица около Украйна и Русия, от страна на САЩ. Впрочем, малък разнобой внесе украинският президент Зеленски днес, който след двучасов онлайн разговор с началството, тоест с Байдън, сподели: https://www.bgonair.bg/a/4-world/253757-bay...a-prez-fevruari Артист Зеленски успокоява запада, че няма руска военна активност около Украйна! Е, на кого да вярваме? Шубето ли го хвана Володимирчо? В крайна сметка американците си гонят техните интереси, по отстраняване на Русия от европейските пазари тотално! А че европейци и украинци са продажни, корумпирани и малоумни, ми не Байдън е виновен. С цялата тази акция янките ще постигнат две основни цели: 1. Тотално стопиране на Северен Поток 2, и изнудване на Кремъл през украинската газопреносна мрежа дългосрочно, политически, търговски, военно, всякак. 2. Ще увеличат драстично процента щатски втечнен газ за Евро съюза, който засега частично да измести руския, а в дългосрочен план ако може и изцяло. Ето това е цялата работа.
И, заради нея, у нас, в протекторат Бугърско, вече почна режим на тока. Засега в уличното осветление навсякъде, спрени тролейбуси, примерно в Плевен и Бургас, затворени театри, кина, заведения... Ще се разраства това още, бъдете сигурни. Като тези последици означават още милиарди и милиарди печалби в джобчетата на енергийни спекуланти, на газови гиганти, руски, щатски, европейски прекупвачи, и всяка тая паплач, която смуче кръвчицата на обикновените хорица! Ако някой още не е разбрал за какво е цялата работа, време е!
lati1960
Цитат(Shade @ 27/01/2022, 19:28) <{POST_SNAPBACK}>

Засега вербално, чрез заплахи и санкции, чрез нови военни бази около Руската Федерация, атакуват само САЩ, вкл. през НАТО. Русия е в отбрана. Факт. Както и да го извъртате, този е фактът. А защо, прочети по-долу какво съм писал на БигДжордж, да не го повтарям и тук.
lati1960
Цитат(Buitenlander @ 27/01/2022, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Хитро е това с кафето, евала. laugh.gif
Между другото, не по темата, знаеш ми хобито. Има една такава 50мл бутилчица, произведена за Sheraton в Китай, “Джак Даниелс” е написано с йероглифи, стига до 200$ на колекционерските търгове.

Ха-ха. no.gif
Ти, друже, вместо да ми благодариш с едно "наздраве!", че чисто по мъжки си изпълних баса, както никой досега тук не е, се правиш на отворко, и буквално по бай-ганьовски напълно унизително си просиш още уиски! Дребен жалък тарикат! Засрами се!
Иначе, по същество, ето буквално какво е казал на Зеленски мистър президънт Байдън:
https://www.bgonair.bg/a/4-world/253757-bay...a-prez-fevruari
"Русия може да нападне Украйна през февруари!"
Това е нашепнал Байдън на украинския президент. Буквално.
Е, февруари идва, и ще мине. И, ако това не стане? Кой е Лъжецът?!
Ще заложиш ли на това, тарикат?
Като искаш още уиски, поне да си го заработиш бе, хитряга!
Аман от тарикати! no.gif
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 28/01/2022, 18:53) <{POST_SNAPBACK}>
Ха-ха. no.gif
Ти, друже, вместо да ми благодариш с едно "наздраве!", че чисто по мъжки си изпълних баса, както никой досега тук не е, се правиш на отворко, и буквално по бай-ганьовски напълно унизително си просиш още уиски! Дребен жалък тарикат! Засрами се!
Иначе, по същество, ето буквално какво е казал на Зеленски мистър президънт Байдън:
https://www.bgonair.bg/a/4-world/253757-bay...a-prez-fevruari
Това е нашепнал Байдън на украинския президент. Буквално.
Е, февруари идва, и ще мине. И, ако това не стане? Кой е Лъжецът?!
Ще заложиш ли на това, тарикат?
Като искаш още уиски, поне да си го заработиш бе, хитряга!
Аман от тарикати! no.gif

Дали си си изпълнил баса, можеш да видиш по мненията на колегите в специалната тема, която съм отворил в твоя чест.Аз ако исках да “си изпрося” още нещо, нямаше да си мълча два месеца, докато не взе да си просиш благодарности и уважение ти.
На какво да заложа бе , тарикат?
Ти тъп ли си, или се правиш, а хитряга? На “може” ли да заложа?
Лъжецът засега си ти.
biggeorge
А, бе, вие му се подигравате на Путин, но зад гърба му стои една от най-големите армии в света с едни от най-опасните оръжия измислени от човека.
Хич не е за подценяване. dry.gif
vayu
Цитат(biggeorge @ 28/01/2022, 20:07) <{POST_SNAPBACK}>
А, бе, вие му се подигравате на Путин, но зад гърба му стои една от най-големите армии в света с едни от най-опасните оръжия измислени от човека.

Каквато и армия да стои зад него ,путин си е един джуджак -комплексар
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 28/01/2022, 20:07) <{POST_SNAPBACK}>

Говорим за армията, дето преди 30 години я пребиха афганистанците, а преди 20 чеченците, нали? А , и дето през 2014 за три дни щеще да стигне до Киев ама не можа, защото и трябваха 242 дни да превземе донецкия аеропорт.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.