Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не ви ли е срам!?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
admiral
Мен не ме е, ама аз за вас питам. angry.gif
Catpuccino
Цитат(admiral @ 02/02/2022, 15:57) <{POST_SNAPBACK}>
Мен не ме е, ама аз за вас питам. angry.gif

Не!
А ти кога за последно почувства ... вина wink.gif Правилно чу...ВИНА, защото за срама вече разбрахме smile.gif
Quaker between your quarks
Имам много неприлични предложения от НОИ, НАП, Местни данъци и такси, а ни съм в овулация, ни спермограма съм си правил.
И ми се ще да им кажа, на международен език, - А, Ю, толкинг, ту ми ? А, Ю, толкинг ту ми ! wink.gif
admiral
Цитат(Catpuccino @ 02/02/2022, 16:47) <{POST_SNAPBACK}>
А ти кога за последно почувства ... вина wink.gif Правилно чу...ВИНА, защото за срама вече разбрахме smile.gif
Че аз в къщи съм завеждащ вината! Не отклонявай от темата. navikvane.gif
Catpuccino
Цитат(admiral @ 02/02/2022, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Не отклонявай от темата. navikvane.gif

Ти ли ще ми кажеш…не те ли е срам w00tbrows.gif
Leon
Я кажи, колко са ти големи буретата? w00tbrows.gif
D-rA
Цитат(Leon @ 02/02/2022, 23:37) <{POST_SNAPBACK}>
Я кажи, колко са ти големи буретата? w00tbrows.gif

... или с колко градуса са вътре... sunbathing.gif
Glo
ми да питам и аз нещо, искам да питам дебилния народ дето много му знае балалайката, хора, отде сте сигурни , че на земята има живот? 292.gif някой им казал, че има живот и те ей така, без съмнения, без доказателства приемат всичко, казва му че вирусите не са живи същества и той пак съгласен, не са живи ама две години ни сплескаха от бой, мъртви срещу живота, а? ти не можеш да разрешиш парадокса на сиренето но си измислил сто начина да излъжеш себе си, на мене хаджигенов никога не ми е звънял, а и да ми звънял никога няма да разберете какво сме си говорили, търсете връзката зелена енергия – зелени стадиони, нещо се мъти там ама нямам претенции да знам всичко, пуснах една анкета, понеже направих фондация за събиране на дарения за левски и цска, доколко пари хората са склонни да дарят от един път като първо дарение за левски,колко за цска и колко за двата отбора взети заедно, и колко пари са склонни да дарят всеки следващ път, резултатите са смайващи, даже си ги избачках като таблица в ексел, сещате се там като кръгла тортичка с нарязани слайсове, резени за по простите, докато не се махне гешев, тая държава няма да се оправи, аз ви казвам а кажа ли нещо, мятам и камък след него, ако нямам камъни в себе си – нищо не казвам, благодаря за разбирането, отивам пеш на младежка слънчева разходка с елементи на банкоматна отбивка, оня ден отивам да платя на наште данъците, в брой в общината щото наште нямат електронни регистрации, и една лека опашка отвън, и една страхотна руса манекенка, дълго жълто палто до глезените, кубинки, завъртя се рязко назад и погледите ни се срешнаха, сини очи красива като холивудска актриса и общината спря да се върти, не знам колко време се гледахме, времето спря бе, нали ти казвам, и хопп пак се завъртя напред, аз седя отзад замаян и и се възхищавам на палтото, влезе в салона,, аз чакам отвън, гледам я през стъклото плаща на една каса, тръгна към мене да излиза, аз нали чакам до вратата, отваря и изведъж се спря до мене, погледна ме с невероятния си красив поглед и ми вика, пък аз се оглеждам по мене ли вика или по някой друг, ама друг няма, вика – господине, ето там вижте, онази каса е празна, идете там, и аз не мога да зацепя, че ме заговаря и нищо не можах да кажа, само успях да кимна положително с глава, и пак времето спря, и като тръгна после я нямаше никаква отвън, остана ми красивата любовна история която изживяхме толкова неочаквано inlove.gif
Glo
аддмирала ако не се мерне още пет шес месеца и ше му пусна издирвателна темичка с негова снимка как яде милка със швейцарско ножче с едната ръка, с другата си навива с усилие швейцарския часовник tongue.gif няма бе, майтапя се, то няма с кой да си пише човек тука, и това е най-хубавото което може да му се случи на човек по форумите, никой да не те заговаря, да не те пита нищо, да не ти се лепи, да не те урочасва с телкове, да не ти пише лични, да не ти досажда, стресиращо си е да контактуваш с живи хора, мене ми е кеф да си монологизирам, изплющя там няква тъпотийка, посмея и се сам и тва е, някоя и друга историйка, вчера имахме с дъщерята няколко в няколко магазина, нещо ме беше стегнала шапката и навсякъде ги напсувах, чесно, дъщерята се хили, вика пак ли шапката? laugh.gif ами пак! сетих се преди две лета си купих на страхотна промоция от Джъмбо бежова шапка с козирка, май към пет лева струваше и така си я бях харесал и ходех навсякъде с нея и като я изпрах и се спихна, то се вижда, направих си селфи със спихнатата шапка и после почнах да я ползвам за да си похлупвам козметичното огледало, седнах и написах песента Кучето на крайния квартал, чуствах се ужасно прецакан, объркан, депресиран, самотен и неразбран, днеска влезнах в Мета Вселената и си направих безплатен аватар, утре ше влезна да огледам за имоти, засега са евтини, номера е сега докато е време да се закупи щото след десетина години като влезнеш в Мета и всичко ше е толкова скъпо че ше си пълен клошар – някво тъпо куче от крайния квартал, ше лежите край Мета казаните и ше ревете и ше си хапете опашките от яд задето сте били толкова недалновидни, има и някви професии от бъдещето, загледах се в една – машинационен посредник, записах се на курс да я видим що за работа ще е, звучи ми като да взимаш някви големи комисионни, важното е да не му мисли много човек а да действа спонтанно, спонтанно ше ви попея малко тука с гадния си фалшив глас, долу в кафето като ме видят да идвам с китарата и всички се изнасят на бърза ръка wallbash.gif

https://www.youtube.com/watch?v=yjbi2HKZipI
Швейк
Логорея ?...графомания ?...некачествен алкохол ?..самотни нощи ?
Glo
Цитат(Швейк @ 17/02/2022, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
Логорея ?...графомания ?...некачествен алкохол ?..самотни нощи ?

да curlers.gif
Leon
Давай, мен пък ме кефиш. Постояно си припявам онзи ковид хит - хомеопатичен спрей за нос. clap.gif
Ти бързо го свали, обаче аз хитър, още по-бързо го свалих.
Glo
Цитат(Leon @ 17/02/2022, 16:32) <{POST_SNAPBACK}>
Давай, мен пък ме кефиш. Постояно си припявам онзи ковид хит - хомеопатичен спрей за нос. clap.gif
Ти бързо го свали, обаче аз хитър, още по-бързо го свалих.

bg.gif

квото барна - все на хит става gepi.gif аз съм автора на химна на българската социалистическа партия, за час работа ми платиха петнайсе хиляди долара b_046.gif

partytime2.gif

https://www.youtube.com/watch?v=ohvpJtx4AMM
avanor
Цитат(Швейк @ 17/02/2022, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
Логорея ?...графомания ?...

Внимавай как използваш тези думи, защото могат да се наблюдават (използват) при психопатии, шизофрении и т.н. Както напр. "дебили, идиоти и т.н." са диагнози.

Не мога да категоризирам Глостър така!

Гло, имаш ли "жълта книжка"?

п.п.а за алкохола има снимков материал в Х-фор.

Самотните нощи.....не мога вече да кажа....Всъщност - мога! Но ще ви го спестя.
За съжаление е умен, талантлив, и красив. Не е от значение, че покрай него, изведнъж станах педофил. Трудностите са за това, да ни разлюлеят.
Гео Милев, или друг беше ? дяволчето Фют, не е лошо, но само да е другаде.

Не се женете за Glo, сто на сто някой е пробвал.!
Че си толко умен,, мога да преглътна, но че си толкова красив, не мога да простя!
ByBa
Цитат(Catpuccino @ 02/02/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не!

Аз изпитвам вече чувство за вина ли, за срам ли, но така се чувствам сега - струва ми се, че все ям и съм сам на света...
ByBa
svirkam si.gif

Корнелия или Големия

беее svirkam si.gif

е, в единия случай - ясно, ама в другия започва да ми мирише на нарцис, беее - а аз имам добро овоняние w00tbrows.gif
Швейк
Алоу ....деликатното ! - не спестявай нищо и покажи снимки , иначе си напомпана смес от азот и кислород
avanor
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 06:57) <{POST_SNAPBACK}>
Алоу ....

Е, знам, че си зооинженер. Май много време прекарваш с животните animatedwink.gif

Много мило, че ме намираш за деликатна 770d4fd976.gif Малко ми е неудобно от жена ти (върху нея трябва да се концентрираш с мили думи, не по чуждите wavetowel2.gif ). Но явно и твоите нощи са самотни, както предполагаш за Гло. А човек прави заключени, от своя опит. Когато е видял, преживял, има наблюдения. Както аз със снимковия материал. Но не си ми толкова важен, че да си губя времето за ретроспекция. Всичко има - виж!

Е, може и да ти отделя време, но като стигнем до тази точка. Преди нея започнах с два термина.
Да караме поред.

И, драги, объркал си елементите. Хелий!!!

Желая ти от сърце, прекрасен ден!!!!!

hat.gif
Швейк
Това за животните не беше много деликатно...и тук прекарвам някакво време - с тези , дето ми отговарят a4dff7b7.gif Аз не знам що за дзвер си, но благодаря че отговори на такава неважна за теб персона, сигурно си много благородна и изпълнена със съчуствие...или самотни дни и нощи . Лек ден и на теб
avanor
Моля, моля!

А, че съм дзвер, не отричам.

За нощите обаче .... ще си го запазя....за нощите
koketka.gif
az takovata.gif
Швейк
Айде , ще се бъзикаме сега...лек ден и уморителни нощи az takovata.gif
Glo
едно време нямах желание да пускам снимки щото ме беше страх да не ме обидят, че съм грозен, сега съм на пределните 52 и наминавам за съвсем малко, купувам на разпродажба туристическо оборудване, слагам един кемпер на тавана на колата и изчезвам в дивата природа, може и кокошчици да завъдя, красивия постинг може да те излъже, красивото лице-никога! laugh.gif най-добре е според мене, вместо да пишем коментари по темите, всеки да си пуска селфи с моментното му мнение изписано на лицето или на гъза му или на други части от тялото си според това какво мисли по въпроса wavetowel2.gif думите са къде по-слаби като изразно средство music2.gif
Glo
Цитат
Гло, имаш ли "жълта книжка"?

точно жълта май нямам, имам една военна, пише вътре че съм специалист Авиационно Въоръжение, една синя здравна и една трудова от преди двайсе години с отбелязани три месеца трудов стаж, как съм издържал толкова време да ходя на работа, акъла не ми го побира 292.gif трябва да си роден за работник, иначе само ше им се пречкаш на хората в работата unsure.gif
Швейк
Пусни де , дай пример...та да преценим кое е по-хубаво - гъза ти, или мислите дето излизат от него a4dff7b7.gif
D-rA
...Добре че все още не са измислени компютри да препредават аромати... sunbathing.gif
Glo
пускам, нека тридневния уикенд запой почне сега! band.gif

https://www.youtube.com/watch?v=DQy6npwdwsY
Glo
два пъти сме ходили с дъщерята на концерти на хелоуин, иска пак да ходим таа година, мене ми се ходи на мотърхед, че никога не съм им бил на концерт, но вече ги няма, на Ghost сме ходили, сещате се онее там дето папа Емиритус им е вокал laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=C_ijc7A5oAc

Glo
къде е парадокса при Ghost? станаха известни преди да са избачкали и едно хубаво парче, след като станаха известни, едва тогава разбиха света с десетки невероятни композиции punk.gif

https://www.youtube.com/watch?v=29p1zZn698U
Glo
за русофилите rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=F67zLLFlCUk
Швейк
Е те точно тези три месеца са дали непоправим отпечатък върху живота ти...как си могъл да се преебеш толкова лошо!?
Швейк
Пет последователни поста към него си...намирисва ми и без аромат 453.gif
Glo
водя метъл ефира за половин бг в момента, че и на купиша дебили тряя да им отговарям, пример за ужасно сбъркал станцията дебил с веселина, здравейте Те обаждам се от турция, искам да поздравя моята любовница от българия която работи в гърция, мноо се радвам че се върна неомъжена, но ако тръгне се омъжва, нека е за българин, а не за тъп грък laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=cJaD8_k26ZM
Най великият си постинг, още.не съм го написал .
Щя е за неутриното в покой,, там смятам.е разгадката на инерциалната маса..

Всичко ми е ясно в битието, даже знам, че петното, че съм., кво беше, по, по...по..
психо,ппсевдо, педиатър, педио.виолончелист, педофил, да, Тва никога не мога го изтрия.от себе си, кой го е еня.имаш ли сестра, мръсен, долен педофил.с кариеси, и пъпки по гъзъ !
Швейк
А аз си мислех, че съм най-пияният тук blush.gif ...срамувам се , че греша blush.gif
Glo
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 20:44) <{POST_SNAPBACK}>
А аз си мислех, че съм най-пияният тук blush.gif ...срамувам се , че греша blush.gif

не че толкоз си пиян, ти си най-глупавия макак който изобщо съм чел последните двайсе години chef.gif
Швейк
Пфу...миришеш
Glo
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Пфу...миришеш

мириша на долче и габана, подарък ми е от моята вечна любов inlove.gif а ти вониш на маймунски гъз през монитора даже oops.gif
Момчета, да не ставаме като жен
ите !
Не мож да ме нападаш, не си твърде ядовит.
Ти си едно добро момче. Да, не, твърде даровито.
Абе ей ! мен ме е хапал Glo, и пак съм оцелял !
И мен много ме дразни, че е талантлив.
Тайно се надявам да е грозен , все пак, толкова години, дори Венцислава Дърева, не са ожени за него.
А, ю. тукинг ту ми ? А , ю тоук
инг ту ми ?

Ако ще ми говориш, първом изпадни в смирение. cool.gif cool.gif
Швейк
Криеш си вонята с парфюми ! .....нещастен сбърканяк
D-rA
Цитат(Швейк @ 18/02/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>
Криеш си вонята с парфюми ! .....нещастен сбърканяк

Имате си смартфони - потърсете по-интелигентни обиди -щото за такива имам една кофти "чавка"... sunbathing.gif
Швейк
Талантливо е момчето - не всеки може да измисли такива сбърканици
Glo
прая си флашка за колата, запецнах малко ей на това парче heart.gif

https://www.youtube.com/watch?v=GBxWf99V6Os
Glo
времето е лудо баш в пространството между българия и македония, уважаеми джендъраи rolleyes.gif

тее чички са толкоз едрички, че китарите в ръцете им са като захарни пръчици laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=DfAieGLv6uc...RRU&index=4
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.