влизам днеска в D/M викам да си купя някое парфюмче, тоалетна вода по -скоро, че не съм си купувал нищо от едно двайстина дена, и таман заставам на правилното място и изведнъж пристига някъв цигански джендър, застана на четри метра от мене, не мога да схвана мъж лийй жена ли, ма в женски кухненски одежди, отврат, таман да повърна и туй създание почна да взима разни женцки парфюми и да се фъска, един втори трети пети, взе да ми става лошо от миризми, тоа се приближи на три метра от мене, и пак се фъска поред с квото хване, накрая ми се навря на един метър и пак взе да граби парфюми и да се фъска, полудях и таман почнах с - абе да ти еба майката и тоа хукна да бяга, отидох на касата едвам дишам дееба, викам тоя джендър изпръска всичките парфюми отгоре си, не го ли видяхте, и тее викат,ако го бяхме видели на влизане, изобщо нямаше да го пусснем да влезе, хууубуу, ама как все на мен ше ми случат подобни неща, като че ли нарочно, вие кога ше влезнете за парфюми и до вас ше застане цигански джендър и ше си изпръска върху себе си стотици парфюми повличайки и вас със него си в парфюмна вакханлия, още не мога да дойда на себе си