Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Миришещи листчета !
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Quaker between your quarks
Бе що никой не събира миришещи листчета вече ?

А , ако ти се досабират, то няма от къде да си купиш.
И дъвки на цигари не намирам, сал едни тик-так останаха.
И Супер Райфъл няма, а уж капитализъм, и корекоми много.

Ролков AKAI, също не видях, очите ми изтекоха.
И прахчета "Ехо" , няма, а си разтвориш едно с кеф, да ти се газира душата. dry.gif
ЕксГорски
И боза в гюмове няма - резлива! Сега продават някакви ерзаци! prashchai grigorii.gif
Швейцарският небетшикер е най сладък !
нищ по дух
Цитат(Quaker between your quarks @ 10/02/2022, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>

И прахчета "Ехо" , няма, а си разтвориш едно с кеф, да ти се газира душата. dry.gif

Има един AKAI за 5200 в сайтовете за втора ръка има и за по 250. "Цигарените" дъвки бяха много търсени, Супер Райфъла не знам какво е, само Райфъл знам, а пък за прахче Ехо и миришещи листчета не съм и чувал.

Купувайте си книги, дори и стари, все още има непрочетени и нечути като заглавия, нещо на което не му трябва ток за да работи и да се ползва. Виждам, че сте от четящите и творящите, сигурно сте Хък, както се произнесоха "старите форумни кучета", да не се обиждат, казвам го с респект, а съм чул и чел само добри неща за този Хък!
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 10/02/2022, 04:23) <{POST_SNAPBACK}>

За последен път съм се сблъсквал с миришещи листчета, когато четох "Приключенията на Лукчо" от Джанни Родари. Там имаше една сцена, където Дон Домат в знак на голямо благоразположение дава на Лукчо една обвивка от бонбон с думите "Мириши тази обвивка, Лукчо! Пред две години в нея беше увит един много благоуханен бонбон."
Rat_in_the_house
Къш бе, динозавър !
нищ по дух
Цитат(Shade @ 10/02/2022, 16:16) <{POST_SNAPBACK}>
За последен път съм се сблъсквал с миришещи листчета, когато четох "Приключенията на Лукчо" от Джанни Родари. Там имаше една сцена, където Дон Домат в знак на голямо благоразположение дава на Лукчо една обвивка от бонбон с думите "Мириши тази обвивка, Лукчо! Пред две години в нея беше увит един много благоуханен бонбон."

Тази книга съм я забравил, нищо не си спомням от нея, а мисля, че беше от книгите за прочит, та дали и не се изучаваше в някой от началните класове, сега я погледнах, имало една Ягодка, на нея бил дал обвивката, даже била третата за седем години smile.gif .
Shade
Цитат(нищ по дух @ 10/02/2022, 08:40) <{POST_SNAPBACK}>
Тази книга съм я забравил, нищо не си спомням от нея, а мисля, че беше от книгите за прочит, та дали и не се изучаваше в някой от началните класове, сега я погледнах, имало една Ягодка, на нея бил дал обвивката, даже била третата за седем години smile.gif .

Е, забравил съм подробности, отдавна е било.
По онова време съучениците ми си купуваха дъвки от училищната лавка и колекционираха шарените им обвивки. А аз аз винаги съм мразел дъвки, и до ден днешен. Досада в устата, която след минута лигавене загубва всякакъв вкус и мирис, и нищо по-приятно от това да я изхрачиш.
Е, насилвах се да дъвча с дезодорираща цел, когато опитвахме "забранения плод", през голямото междучасие и се криехме зад сградата на училището да пушим. Ама сигурно именно заради противната дъвка си останах пишман-пушач...
Кака Бети
имам много листчета-миришещи, блестящи, в различни форми...

не съм проста...напълно разбирам какво е фотон, електрон, как се интерпретира, как нещата губят прелестта да бъдат нови, що е акция и нов пилон wavetowel2.gif

Како, бе ти си голяма работа !
А вторник, от два до четири, свободна cool.gif ли си ?
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 10/02/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
Како, бе ти си голяма работа !
А вторник, от два до четири, свободна cool.gif ли си ?

Търсиш помощник за носене на греди ли?
Наистина имам много греди, дъски, ламарини..
Шестметрови греди, сам ги позиционирам на 4 метра височина, ъгли , нивелири, вертикали...
Сега, ми подаряват зъболекарски стол, и го ъпгрейдвам до покривен асансьор, с по голям ход по вертикала.

Кака Бети
е, това, че някой е обявил, че е умен, не значи, че трябва да носи ламарини...
и възпитан...чета чат-пат от октомври тук...да се обявя...
какво друго имаш за носене?
някоя траверса? worshippy.gif
Кака Бети
и вие ли имате нужда от помощ при пренасяне на греди? wavetowel2.gif
Бети, прекрасна си !

Притеснява ме отговорът.

А, възможно ли е , на някой да си омръзнала ,?
Кака Бети
със сигурност...

нещата губят прелестта да бъдат нови...
важното е човек да изтърпи сам себе си...справям се.

а ти?
Shade
Цитат(Кака Бети @ 10/02/2022, 12:05) <{POST_SNAPBACK}>
и вие ли имате нужда от помощ при пренасяне на греди? wavetowel2.gif

Не, ние нямаме такава нужда. В ресора на изящните изкуства сме. А твоите добродетели какви са?
Кака Бети
ресорът ми включва и изкуство...изяществото му е субективно, но резултатите благодарниsmile.gif
и благодатни...

какви добродетели са нужни в този форум?
Shade
Цитат(Кака Бети @ 10/02/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
ресорът ми включва и изкуство...изяществото му е субективно, но резултатите благодарниsmile.gif
и благодатни...

какви добродетели са нужни в този форум?

Благодарни и Благодатни резултати, значи. А Благородни намират се?

Във форума е достатъчно да бъдеш себе си и добродетелите ти ще бъдат оценени по достйноства. Ценят се всички категории. В смисъл представени са оценители на всички и от всички.
Кака Бети
някой би могъл да ги нарече и благородни...
но не винаги animatedwink.gif

знам, че оценителите винаги и навсякъде са на линия

благодаря за посрещанетоsmile.gif
поне с траверсите май се разминах smile.gif
Питето
Ако го закъсаш много, мога да ти пратя една стереокартичка с намигаща японка. Сериозна работа — японска от чужбина. Още си е млада и намига.
Thursday Next
Моа ти поръчам, дай адрес и размер за дънките. bleh.gif
ByBa
Цитат(Shade @ 10/02/2022, 19:50) <{POST_SNAPBACK}>
Е, насилвах се да дъвча с дезодорираща цел, когато опитвахме "забранения плод", през голямото междучасие и се криехме зад сградата на училището да пушим. Ама сигурно именно заради противната дъвка си останах пишман-пушач...

Аз пък обичах дъвки Идеал, заради...ефекта, но не като твоя, а заради балончетата...като най-голямото удоволствие беше не да ги надуваш, а да ги пукаш...за съжаление не мога да намеря download бутона, за да ви се покажа :-)
ByBa
Цитат(Кака Бети @ 10/02/2022, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
имам много листчета-миришещи, блестящи, в различни форми...

не съм проста...напълно разбирам какво е фотон, електрон, как се интерпретира, как нещата губят прелестта да бъдат нови, що е акция и нов пилон wavetowel2.gif

сигурна ли си? w00tbrows.gif да не бъркаш с питон ? navikvane.gif
ByBa
Аз съм свободна преди два, но не след четири - какво ще кажеш? :-)
ByBa
Мъча се да си спомня кой беше бащата на Лукчо - Праз или Грах...понякога си мисля, че ако беше Грах е осиновен, ама няма значение де - всички плачеха за него и...около него, а дон Домат беше един кисел, зелен и дебел, за последното няма вина де...:-)
Ще трябва да прочета за трети път книгата ба барем я разбера и запомня, така както вие я помните :-)
добра памет да имаш...
Thursday Next
Бащата на Лукчо е Лукан, логично. Имаше още чичо Тиквичка и господин Грах.
ByBa
Цитат(нищ по дух @ 10/02/2022, 18:40) <{POST_SNAPBACK}>

Извинявай, така и не разбрах: обвивката или Ягодка му е била третата за седем години? :-)
нищ по дух
Цитат(ByBa @ 05/04/2022, 20:28) <{POST_SNAPBACK}>
Извинявай, така и не разбрах: обвивката или Ягодка му е била третата за седем години? :-)

Не знам, ама съм писал една Ягодка и е май име и щом е една, не може да е била третата, по-вероятно е обвивката да е, да!, обвивката е smile.gif
Glo
човек яде квото му дадат 292.gif
Голям гювеtch се въртеше в тая книга.
То освен зарзават, нямаше ли и плодове ?

Аз отраснах с една, дето имаше чук, и Хала, хала ще рече буря, задуха яко, наводнение, вълна, отнесе моста, небето сиво, вали, ма вали ти казвам.
Инвентара бега, но чука ги води сърпа осигурява ариегарда, тила на обоза.
Чука си извади сърцето да свети.

Де е тая книга сега ? Хала ? Цял живот тая дума я не срещнах.
В лебедово езеро,балет, ако балерина ще играе хала, не знам какво трябва да прави, да вършее, да освирепее....
admiral
Цитат(Thursday Next @ 04/04/2022, 23:21) <{POST_SNAPBACK}>
Моа ти поръчам, дай адрес и размер за дънките. bleh.gif
А на мене, на мене няма ли? cry2.gif
ByBa
Цитат(нищ по дух @ 06/04/2022, 01:07) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам, ама съм писал една Ягодка и е май име и щом е една, не може да е била третата, по-вероятно е обвивката да е, да!, обвивката е smile.gif

Това, че си написал една Ягодка все още нищ не означава - там където е една може и да са още две...:-)

както и Лукчо може и да е Лукче...:-) и да не разплаква другите, а да ги лекува...

Всичко е относително...зависи как го погледнеш...от каква гледна .
Glo
Цитат(admiral @ 06/04/2022, 15:38) <{POST_SNAPBACK}>

няма на тебе, шопски криещ се швекцарски бежански скрънзяр, нищо общо нямаш със швейка, дето се пише и той полушвейцарец с уникалната си глупота, американските Металика с техните гнусни квоти за мексикански цигани подобно на швека имат назначени двама мексикански цигани в групата, басиста и солокитариста, дреме ли им на европейските германски групи за подобни еврейски практики, ми докажете се бе тъпи чернилки, изсвирете нещо гениалистично, композирайте го преди това, извадете глас но не по рапърски говорящ поради певческо безсилие , аз съм за концлагерофилите, няма нищо написано и изпято от шибан негър да е станало хит някога, е хит е но само за дебили подобни на тех самите, емпатичен човек съм, но съм за масовото им изтребление 501.gif , два свята са туй, единия е излишен sunbathing.gif казал го е смирненски а той е бил шибан монархокомунис, по- гнусна от негърската е само украинската музика, не сте я слушали, затуй сте толкоз корназ, ми няма такава тъпня на света sorry.gif

немско 501.gif

https://www.youtube.com/watch?v=92_XyoAGprc...XH4&index=6
Glo
мноо съм щаслив днеска, от фирмата на вуйчо ми милиардера дойдоха да ми земат размери на кухненските шкафове да ги сменят със супер нови и лъскави b_046.gif дъщерята ми писа одеве че успяла да паркира на идеално място до фитнеса й, какво повече ми трябва, нищо rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=cwBpgobasqI
Glo
.
Glo
може да се каже че три пъти съм им ходил на концерд, два пъти на Хелоуин и един път на Unisonic 501.gif

но май вече е време Хък да пусне нещо италянско от педесетте години на миналия век tongue.gif laugh.gif
Glo
хък е зает да измисля разни интелектуални постинги , ми да пусна аз нещо ретро тогава rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=4PKNaVHi4Os
https://youtu.be/nrxcDD7EzGc
https://youtu.be/ZH77DNf5q8o
Thursday Next
Цитат(admiral @ 06/04/2022, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>

Какво на тебе? Миришещи хартийки, цигарени дъвки, дънки Райфъл или Ахой браузе? laughing.gif
Стига се бута, аз гледам да помогна на Хъки, че не може да ползва Гугъл милият, а ти в тоя ЦЕРН всички мурафети си научил, и сам ще се оправиш, няма що да те водя за ръчичка. Освен ако не дойдеш на обиколка из Мозелските изби, тогава вече ще трябва да те водя, няма как. Ноблес оближ. drunk.gif
https://youtu.be/euMNVyuqmwo

https://youtu.be/NFugjBzvQ9I

...
ByBa
сетих се и един виц по темата една Ягодка...

В наше село имало три сестри:черна, мургава и бяла /красива/.
Първа се оженила черната sunbathing.gif попитали жениха - Абе що си взел такава...за жена? Ами защото все ме лъже, но така аз разбирам каква е истината... animatedwink.gif
Втора се оженила мургавата и попитали жениха: Абе тая малко послъгва, а? и той отговорил Еми кой е перфектен, пък и има благородна лъжа...а и аз не съм идеален, все пак... 770d4fd976.gif
Обаче бялата и красивата все стои неомъжена и попиталия единствения дето й предложил...за малко женитба защо се е отказал.
Еми защото тя ми каза, че съм и единствения в този град...а аз проучих и разбрах, че във всичките 33 града има по един единствен...

Вие как мислите, кой е най-тъпия от женихите?

navikvane.gif
Glo
ееми ти се оля, даже аз не се оливам толкова laugh.gif седем водки и половина съм изсърбал вчера, хем съм и с ковид деееба, адмирала май нито пие, нито се напива, мноо ме дразни, опитал навремето три четри вида ракия и вече за голям познавач се бара, и как пише само, все едно джокондата те наблюдава от стената невъзмутимо и насмешливо svirkam si.gif нека му нямаме доверие на първо време, да го видим каква тактика ше предприеме, на мене лично не ми е проблем да го пребия по всяко време, само трябва да му хакна швейкцарския адрес, аз съм бил там де, остави ме да спя пред вратата, че апартамента му се оказа боксониера, пък той уж в колайдера работеше а се оказа че поправя телевизори rolleyes.gif
Glo
Адмирала му хакнах лаптопа, той на лаптоп пише като жените хахаа, казва се Августиян и кара Опел Кадет модел 86-та година a4dff7b7.gif
Glo
срам ме е че съм българин, винаги ме е било срам пред вселената, от малък ме е срам, някси разбирах че всичката история дето ни учеха е пълен фейк, днеска спецялно ме е срам заради българския полицай който удари шамар на турския тираджия и му поиска пари за кафе и супа, това е по-отвратително от войната в украйна, днеска съм турчин 770d4fd976.gif
admiral
Цитат(Glo @ 07/04/2022, 08:38) <{POST_SNAPBACK}>
Адмирала му хакнах лаптопа...a4dff7b7.gif

Ти, ся, не отклонявай темата, ами кажи, върна ли му на Хък онея 10 бона, дет ти ги беше дал назаем? g.gif
Аз па, по тъп виц от тоя не съм чувал. sad.gif

Деца, деца ! Представете си всичко в тоя свят да е наобратно,- птиците да плуват....рибите да летят !

Да,бе , да ! Обадил се Иванчо,- и на оградата с хуй да е написано,- ТЕБЕШИР ! laugh.gif
Спира ме полицай, застраховката се оказа изтекла, иска ми визитка, и ме пусна . sad.gif
То и аз не повня, мое ги е върнало мончето, не го коркайте.
Утре ще питам секретарката. sad.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.