Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Миришещи листчета !
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Quaker between your quarks
Адмирала е разглезен от живота щото а красив ! sad.gif
Glo
абе, българина е толкова тъп, че като си купи кроасан и го яде като хляб, нали разбираш майтапа, яде го като хляб 406.gif все едно е за наяждане laugh.gif разбираш, нали!
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 07/04/2022, 19:50) <{POST_SNAPBACK}>
Адмирала е разглезен от живота щото а красив ! sad.gif

като е толкова красив, що никой не му пусна ни една издирвателна тема през годините rolleyes.gif
Българина е уникално умно копеуе, нали гледам по себе си.
Мен, мен, са ми идвали търговски директори от всякъде, или поне така са чуствам, тва австрийци, италианци, испанци...Настанявам ги в хотел, шапката им пада. На ресторант, преводачка, с три метра крака.
Викам, няма шкембе чорба, едно кафе ще пиеш.
Една китайка, може мъж да беше, те такива имена си измислят, излъга ме малко, е ! вика, кво толкова ! Иска да се ожени за мен, вика ми скъпи, демек дарлинг.
Викам, ний сме с големи мбижки, щото климата е такъв, почвата....
Само писма ми праща, от Мозамбик, Индонезия, Тайланд...
Все се снима, директор, мисли и аз директор.
Отказа се, или одъртя.
Ся съм си харесал Юлия Герасимова, волейболистка, дашна ми се вижда. sad.gif

Аз спиртист , тя спортистка....

https://youtu.be/KOwLRGL6tuU
admiral
Цитат(Quaker between your quarks @ 07/04/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
То и аз не повня, мое ги е върнало мончето, не го коркайте.

Ако ги беше върнал, досега да е пропищял орталъка, ама той – не, ослушва се кат шопар у кукуруз. bleh.gif
Glo
че кой нормален човек гледа волейбол, мръсник, женцки волейбол гледа laugh.gif аз съм тренирал една година волейбол, и във футболния младежки отбор на нефтохимик съм играл, лично еврейския им треньор ме откри и ме покани навремето ма ми писна от тренировки, иначе ставаш машина, летиш два метра над терена открай докрай без умора благодарение именно на яките тренировки, оф пак трябва да ходя до слънчев бряг, тряя закарам някви неща, таман се бях настроил за мързелив слънчев почивен ден, баси шибания живот, адмирала и той кво се активира, напълнил ми е пощата с имейли за някви пари пита къде са, баси нахалника, къде може да стоят едни пари - или в чекмедже или в банка, няма ги парите и толкоз, станаха дигитални rolleyes.gif в интернета са! живота поскъпна а ние поевтиняхме като хора harp.gif
Него го търсят от НАП. Една магистрала щеше да строеше, ма си купи яхта.
Напълни я с плейметки и джакузита, макузита. sad.gif
admiral
Цитат(Thursday Next @ 06/04/2022, 20:12) <{POST_SNAPBACK}>
Освен ако не дойдеш на обиколка из Мозелските изби, тогава вече ще трябва да те водя, няма как. Ноблес оближ. drunk.gif

Таз покана я сгъвам на 4 и си я слагам в левия вътрешен джоб до сърцето. blush.gif
Само дето иска, ми пълни сърдцето. sad.gif
Тарабас
Сен-сен прахчета помниш ли? Алтай, Рубин, Етър?
Няма ги тези красоти.

Еклери с истинска салмонела, не като тази днешната. Ей, ено време ква салмонела имаши. И трипера беше на ниво.
Ей гъз ! Звучиш като хабилитирано лице. laugh.gif

Аз, еволюцията я дебна още от псевдоплазмодия насам.
Кво плашиш с бледа спирохета, или тия по елементарните.
Ден и нощ с хромозоми се занимавам, хеле Великден, агнешкато.
Нилска, голяма водоплавка опита тук. Българска малка пясъчна муха.
Ами майката и разката, в очите и влиза,, и избегА.
Тарабас
Хабили...ко хабиби ? laugh.gif

Аз имам кон. Като го купих, го държах в конюшня. Но после се сприятелихме и го поканих в хола. Пихме по едно. Научих го да пуши и пури. Хареса му. Но се чувства неудобно, защото като му се допуши, не мое сам да си запали. Затова му наех коняр.
Ти пури пушиш ли?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.