бех младо пишлеме, деведесе и трета с един приятел се моткахме малко из Украйна и из целия Крим, тоа натовари на ферибота от Варна една машина за безалкохолни за един руснак, пък ние с моята кола отпрашихме през румъния и приднестровието, дивашка работа, нямаха магазини, нямаше бензиностанции, зареждахме бензин от някви скрити в горички газки цистерни, питаш тук там и те упътят към някоя потайна горичка, с моя форд скорпио тогава им изглеждах като бог, падаха си от смях, че ходим с къси гащи, пък то юли месец, просят ти цигари на всяка крачка, ну давай закурим

искат огънче а не знаят как да използват запалката, само един чичка зацепи но наполовина, врътка камъчето, прай искра и се опитва да си запали цигарата, ама не се сеща да натисне бутончето под камъчето да пусне газта, тоя руснак там беше много доволен, че се нанесъл в много хубав освободен офис на някъв престъпен бос дето го застреляли наскоро, вре ми дъщеря си в ръцете да съм се оженил за нея и да я взимам за българия, па тя няква дебилна, руснака прати машината в едно село при един роднина там да почнат производство, оня след няколко месеца избягал от селото с машината

зарязал жена си , избягал с любовница, пари направил

ма руснака иначе почтен – почна с едно корабче да кара платове от украйна да ги пуска на моя приятел по складовете тук, че да изплати машината, а за машината се бяха разбрали да си отрежат един на друг главите ако някой измами другия

тръгваме уж по работа, обаче спираме на плажа и цял ден висим там, една скована маса, някъв дребен дрисльо ми вика - 50 долара за една пепси кола, бе я си я ври отзад бе, и някви разговори за търговия, всичките до един абсолютно безумни, па с полицаи какви простотии, всеки се чустваше длъжен да ме спре, раздам на всеки фанелка и кенче кола и почват да се кланят, и други простотии разни имаше, десетки, в ялта ли беше , сочи ли, не помня вече, паркирах пред пожарната команда, онее за пари викат , паркирай тука, няма проблем, ше я пазим, сутринта някой чука на вратата ми в хотела, ваша ли е колата, моя е, ми имало пожар през нощта, изгоряла кухненска пристройка, пожарната не могла да излезе, отивам адски притеснен, тее ми викат, споко бе, голяма работа, нищо не е станало, някви полицаи ме спират, таман се връщаме за бг, нямам нарушение, измислят си го, вземат ми книжката, да съм ходил в Киев след две седмици да си я получа, моя приятел, го фана за врата и му вика, мои одеские ребята голову отрезат тебе за ето, оня - няма проблеми, всичко точно, приятен път

бе животни бе, предполагам сега би трябвало да са се пооправили, абе щом идват да бачкат като сервитьори по нашето море и да се радват на големите заплати, явно са още в кереча, тъпаци, уникални тъпаци , мила моя майньо льо