Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо украинските управници не обявят капитулация?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(biggeorge @ 27/02/2022, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
[color="#0000FF"]Истинската война между кого и кого?
Война между НАТО и Русия ли?

Едва ли нужно НАТО за предстоящата война. Май друга война се очертава. Току-що дадоха по телевизията директен репортаж от интервю с травмиран пленен руски танкист. Разказа как рано сутринта в четвъртък ги вдигнали по тревога и им заповядали да настъпят на запад, откъдето нападал врагът. Първо мислели, че е инсценировка като част от учението, което провеждали от няколко седмици, и разбрали, че е сериозно, едва когато видели водещия танк от колоната в пламъци. Чудели се за чий са там, кого нападат и с каква цел. Плаче как другите двама членове на екипажа, близки приятели, които били заедно от две години, изгорели пред очите му след противотанково попадение в купола, как нечовешко усилие успял да изпълзи през предния люк. Бил третиран добре както военнопленник, дори му разрешили да се обади по тефона на семейството си в Москва, че е жив. Гооврил с майка си, която му казала, че същия ден баща му бил арестуван от полицията по време на антиправителствена демонстрация и бил в затвора със счупена ръка и избити от полицейска палка зъби.
Сигурно видеото ще се появи в YouTube, интересно само дали ще цензурират крайното изявление с поглед в камерата и стиснати зъби: "Ëб твою мать, Путин, гад сумасшедший!"
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 00:21) <{POST_SNAPBACK}>
Едва ли нужно НАТО за предстоящата война. Май друга война се очертава. Току-що дадоха по телевизията директен репортаж от интервю с пленен руски танкист. Разказа как рано сутринта в четвъртък ги вдигнали по тревога и им заповядали да настъпят на запад, откъдето нападал врагът. Първо мислели, че е инсценировка като част от учението, което провеждали от няколко седмици, и разбрали, че е сериозно, едва когато видели водещия танк от колоната в пламъци. Чудели се за чий са там, кого нападат и с каква цел. Плаче как другите двама членове на екипажа, близки приятели, които били заедно от две години, изгорели пред очите му след противотанково попадение в купола, как нечовешко усилие успял да изпълзи през предния люк. Бил третиран добре както военнопленник, дори му разрешили да се обади по тефона на семейството си в Москва, че е жив. Гооврил с майка си, която му казала, че същия ден баща му бил арестуван от полицията по време на антиправителствена демонстрация и бил в затвора със счупена ръка и избити от полицейска палка зъби.
Сигурно видеото ще се появи в YouTube, интересно само дали ще цензурират крайното изявление с поглед в камерата и стиснати зъби: "Ëб твою мать, Путин, гад сумасшедший!"
Ехааа, ама ти си бил и наивник... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 14:23) <{POST_SNAPBACK}>
Ехааа, ама ти си бил и наивник... sunbathing.gif

Това е вярно. Наивно съм убеден, че съм хванал Бога за шлифера с вярата, че ме пази от зараза с ковид.
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Това е вярно. Наивно съм убеден, че съм хванал Бога за шлифера с вярата, че ме пази от зараза с ковид.

А то си е само твоя заблуда това което си отговорил, а си наивен защото си допуснал медиите да ти управляват мисленето... Дано е временно... sunbathing.gif
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 00:21) <{POST_SNAPBACK}>
Едва ли нужно НАТО за предстоящата война. Май друга война се очертава. Току-що дадоха по телевизията директен репортаж от интервю с травмиран пленен руски танкист. Разказа как рано сутринта в четвъртък ги вдигнали по тревога и им заповядали да настъпят на запад, откъдето нападал врагът. Първо мислели, че е инсценировка като част от учението, което провеждали от няколко седмици, и разбрали, че е сериозно, едва когато видели водещия танк от колоната в пламъци. Чудели се за чий са там, кого нападат и с каква цел. Плаче как другите двама членове на екипажа, близки приятели, които били заедно от две години, изгорели пред очите му след противотанково попадение в купола, как нечовешко усилие успял да изпълзи през предния люк. Бил третиран добре както военнопленник, дори му разрешили да се обади по тефона на семейството си в Москва, че е жив. Гооврил с майка си, която му казала, че същия ден баща му бил арестуван от полицията по време на антиправителствена демонстрация и бил в затвора със счупена ръка и избити от полицейска палка зъби.

Това ако е вярно, значи този войник е идиот. Обрича близките си на терор и какво ли го чака, ако се прибере в Русия. neprichom.gif
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 27/02/2022, 14:46) <{POST_SNAPBACK}>
Това ако е вярно, значи този войник е идиот. Обрича близките си на терор и какво ли го чака, ако се прибере в Русия. neprichom.gif

Не е идиот, травмиран е. Ще се успокои.
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 14:41) <{POST_SNAPBACK}>
А то си е само твоя заблуда това което си отговорил, а си наивен защото си допуснал медиите да ти управляват мисленето... Дано е временно... sunbathing.gif

Нали и аз това казвам. Така е. Ето, ти не си допуснал медиите под формата на отзиви на потребители да ти управляват мисленето и затова си надскочил световното ниво, постигнал си чудеса в борбата с ковид. fishing.gif
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:04) <{POST_SNAPBACK}>
Нали и аз това казвам. Така е. Ето, ти не си допуснал медиите под формата на отзиви на потребители да ти управляват мисленето и затова си надскочил световното ниво, постигнал си чудеса в борбата с ковид. fishing.gif

Завиждаш ли? Фактите са си факти, дори и в минималните им параметри в които съществуват. Аз не се боря с ковид, а прилагам нечии мъдри схемотехнически решения и то с изненадващи резултати. Не те убеждавам в нищо. Боцкай се с каквото ти наредят медиите, шефовете и всичката агитация. Какво ти пука аз с каква честота се застраховам? sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 15:11) <{POST_SNAPBACK}>
Завиждаш ли? Фактите са си факти, дори и в минималните им параметри в които съществуват. Аз не се боря с ковид, а прилагам нечии мъдри схемотехнически решения и то с изненадващи резултати. Не те убеждавам в нищо. Боцкай се с каквото ти наредят медиите, шефовете и всичката агитация. Какво ти пука аз с каква честота се застраховам? sunbathing.gif

Смея ти се на наивната вяра. А лаишките обяснения като ученичка на урок, показващи колко си се откъснал от реалността, не ме интересуват. Дори това ли не схвана?
D-rA
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:25) <{POST_SNAPBACK}>
Смея ти се. Дори това ли не схвана?

Няма как да ми се смееш - защото и "смехът ти " е трагедия... sunbathing.gif
Shade
Цитат(D-rA @ 27/02/2022, 15:28) <{POST_SNAPBACK}>
Няма как да ми се смееш - защото и "смехът ти " е трагедия... sunbathing.gif

Разбира се, че е така. Недостижим изобретател много над световното ниво си. И това е добре. Други пък вярват, че са Наполеон.
Дaни
Цитат(Радио Ереван @ 27/02/2022, 13:43) <{POST_SNAPBACK}>
Видно е, че Украйна ще загуби войната. В това никой не се съмнява, даже и президентът Радев го каза. Тогава защо не капитулират? Даже раздават безконтролно оръжие на граждани и обявяват всеобща мобилизация, като не разрешават на мъжете да напуснат страната.

Западните славяни имат доста силно изразено чувство за собствено достойнство, ти това не знам дали можеш да го разбереш. Те ще се бият, докато могат. Между другото не знам дали знаеш, но много украинци, които отдавна живеят в Полша, се връщат по своя воля, за да се бият за страната си. Президентът им не напуска Украйна, въпреки че се вижда много ясно, че е много изплашен, изглежда са го заплашвали, интересно как биха се държали в подобна ситуация нашите политици, дали щяха да се евакуират веднага, щом им се отдаде такава възможност. На украинците им е омръзнала зависимостта от Русия, те искат да приключат с това, понякога дори и да нямаш надежда, не ти пука, искаш, ако не можеш да бъдеш свободен, то поне да не бъдеш роб.
Питето
Никога. Няма такова нещо като "кротване" в пазарната икономика. Може да има дълго време относително равновесие (бавно се променят нещата и изглеждат като че не се променят) обаче "кротване" няма да има. Това дето му казваме "криза" е всъщност бързо променяне на нещата, обикновено с някакъв повод, какъвто е сега руската каша в Украйна. Мисли за това като за каране на велосипед — можеш да пазиш равновесие само ако велосипеда е в движение. Спреш ли на място, колкото и да се мъчиш да въртиш тялото си за баланс, накрая падаш.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 09:22) <{POST_SNAPBACK}>
Никога. Няма такова нещо като "кротване" в пазарната икономика. Може да има дълго време относително равновесие (бавно се променят нещата и изглеждат като че не се променят) обаче "кротване" няма да има. Това дето му казваме "криза" е всъщност бързо променяне на нещата, обикновено с някакъв повод, какъвто е сега руската каша в Украйна. Мисли за това като за каране на велосипед — можеш да пазиш равновесие само ако велосипеда е в движение. Спреш ли на място, колкото и да се мъчиш да въртиш тялото си за баланс, накрая падаш.

Без да следя р-ра, на кротването не му ли казват рецесия?
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 28/02/2022, 09:10) <{POST_SNAPBACK}>
Западните славяни имат доста силно изразено чувство за собствено достойнство, ти това не знам дали можеш да го разбереш. Те ще се бият, докато могат. Между другото не знам дали знаеш, но много украинци, които отдавна живеят в Полша, се връщат по своя воля, за да се бият за страната си. Президентът им не напуска Украйна, въпреки че се вижда много ясно, че е много изплашен, изглежда са го заплашвали, интересно как биха се държали в подобна ситуация нашите политици, дали щяха да се евакуират веднага, щом им се отдаде такава възможност. На украинците им е омръзнала зависимостта от Русия, те искат да приключат с това, понякога дори и да нямаш надежда, не ти пука, искаш, ако не можеш да бъдеш свободен, то поне да не бъдеш роб.

Предпочитат американската! Докато са удобни ще им е изгодно. И то на шепа предатели.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 09:30) <{POST_SNAPBACK}>
Предпочитат американската! Докато са удобни ще им е изгодно. И то на шепа предатели.

Американците сменят президентите си през 4 години, макс до 8, измислиха интернет, смарт телефоните и повечето съвременни високи технологии, средната заплата е около 5 хиляди долара на месец.

В Русия средната заплата е 10 пъти по-малка, президента им стои от 22 години и нямат нищо, освен крадени военни технологии. Присъединяват чужди територии, плашат света с ядрена война.Колко трябва да е тъп човек, за да иска да е в "лагера на Русия"? smile.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 09:41) <{POST_SNAPBACK}>
Американците сменят президентите си през 4 години, макс до 8, измислиха интернет, смарт телефоните и повечето съвременни високи технологии, средната заплата е около 5 хиляди долара на месец.

В Русия средната заплата е 10 пъти по-малка, президента им стои от 22 години и нямат нищо, освен крадени военни технологии. Присъединяват чужди територии, плашат света с ядрена война.Колко трябва да е тъп човек, за да иска да е в "лагера на Русия"? smile.gif

Дааа, знам за американците и западна европа. Вие сте просто ръжен срещу лошата Русия. Това вие знаете ли го?
Гледате ядрото на идолите си. Не виждате обаче изсмукването на живота в цели континенти. Демократично ви го представят и вие сте ок. Чувствате се бели хора. Като зулус получил пушка от господаря.
Специално за американците се чудя, как не виждате евтината им енергия и не знаете ли на какво се дължи това? Нооо сте ок. Отиват, пробиват дупка в Ирак и потича евтиният петрол.
Дaни
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 09:57) <{POST_SNAPBACK}>
Дааа, знам за американците и западна европа. Вие сте просто ръжен срещу лошата Русия. Това вие знаете ли го?
Гледате ядрото на идолите си. Не виждате обаче изсмукването на живота в цели континенти. Демократично ви го представят и вие сте ок. Чувствате се бели хора. Като зулус получил пушка от господаря.
Специално за американците се чудя, как не виждате евтината им енергия и не знаете ли на какво се дължи това? Нооо сте ок. Отиват, пробиват дупка в Ирак и потича евтиният петрол.

Това, че Америка не е стока за мирисане, не означава, че Русия е. На практика в момента Русия върши същото, което Америка в Ирак, ноооо срещу Америка трябва да мрънкате, а срещу Русия сакън. Винаги трябва да има един добър /на когото да заметем свинщините под килима, наричайки ги добри и справедливи/ и един лош като в екшъните. smile.gif
Buitenlander
Цитат(Радио Ереван @ 27/02/2022, 12:43) <{POST_SNAPBACK}>
Видно е, че Украйна ще загуби войната. В това никой не се съмнява, даже и президентът Радев го каза. Тогава защо не капитулират? Даже раздават безконтролно оръжие на граждани и обявяват всеобща мобилизация, като не разрешават на мъжете да напуснат страната. Войници влизат в домовете на хората за да могат да стрелят през прозорците. Какво ли ще стане с тези жилищни сгради, не смея и да си го помисля. Всеки ден умират цивилни. Въпреки това не свалят гащите. Какви са причините?
Надяват се да изтощат руската армия и да я изтласкат с военни действия извън територията на страната. Трябва да си луд за да имаш такава надежда.
Надяват се след продължителни боеве и след наложените санкции Путин да заповяда руските войски да напуснат Украйна. Отново пълно безумие, ако мислят така.
Имат някакви лични причини да не заповядат войските да сложат оръжие. Търсят някаква собствена изгода или по-скоро се опасяват от нещо. Има логика.
Защото са дървени глави и готови да умрат, но не и да се предадат. Не искат да ги мислят за страхливци и са готови да жертват много хора, включително и собствения си. Глупостта винаги е била безгранична.
Или пък някаква друга причина има. misli.gif

П.П. От написаното по-горе не бива да се прави извод, че оправдавам войната, която разпали Путин. Напротив, никакви доводи, дори да не са измислени, не могат да оправдаят тази агресия. Само че фактите са такива. Украйна ще капитулира (може и да не се нарече точно така) и е въпрос на време кога ще стане. Не е ли по-добре да е по-рано за да се избегнат по-големи жертви и разрушения?

Ти, ако беше един индианец, името ти щеше да е - Пазителят на Собствения Гъз.
Питето
Тц, "рецесия" е друго. А на твоето му казват "икономическа неграмотност"...
Питето
Не "врат" ами "шия"... animatedwink.gif
Питето
Ми изхвърли си компютъра и нета, нали са американски пък ти не си предател... или ти си от онези, дето "събарят врага отвътре". a4dff7b7.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 09:57) <{POST_SNAPBACK}>

Знаем, знаем, американците нападат другите, за да им вземат петрола - ето, нали взеха огромните петролни залежи на сърбите smile.gif smile.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 11:04) <{POST_SNAPBACK}>
Знаем, знаем, американците нападат другите, за да им вземат петрола - ето, нали взеха огромните петролни залежи на сърбите smile.gif smile.gif

Петролът не е единствената причина, естествено.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>
Петролът не е единствената причина, естествено.

Да, другата причина, както казахме е - туризъм. Много искали да видят Киев, там било красиво. Ето отново същия клип от украинските туроператори:

https://www.youtube.com/watch?v=7AvP_OY6pM0
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 10:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ми изхвърли си компютъра и нета, нали са американски пък ти не си предател... или ти си от онези, дето "събарят врага отвътре". a4dff7b7.gif

Грешна логика! Мнооого грешна. И ми е омръзнала от постоянното и повтаряне. Значи самостоятелен ли съм, нямам право на взаимоотношения с някой? Само в клекнало положение ли имам право да съм във взаимоотношения с него? Разбирам те, че ти така живееш, но е глупаво. Не ми казвай, че не живееш така, а само го пробутваш на другите. Още по-зле е, а и ще е лъжа.
Нали съм ти казал, че тъпотията ме дразни страшно? Знаеш го и пак продължаваш.
Да повторя, че таз тъпотия я слушам отвсякъде. Не трябва да си роб на някой, за да ползваш негови продукти и услуги! /тъста го научи по трудния начин, че нали ползвах дъщеря му/
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 11:13) <{POST_SNAPBACK}>
Да, другата причина, както казахме е - туризъм. Много искали да видят Киев, там било красиво. Ето отново същия клип от украинските туроператори:

https://www.youtube.com/watch?v=7AvP_OY6pM0

Наистина Украйна стана много американска, а е пред вратата на Русия. Предателство е, но кой предател ще си признае. Няма да станете англо-саксонци, но кога ли ще го разберете.

Пп важно съобщение: Набират се идиоти от България, за изграждането на нова "независима" Северна България. Финансирането не е проблем, само идиоти да има.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 10:43) <{POST_SNAPBACK}>
Тц, "рецесия" е друго. А на твоето му казват "икономическа неграмотност"...

Както и да е. Не се интересувам много, а и не следях икономическия ви р-р.
Радио Ереван
Цитат(Buitenlander @ 28/02/2022, 10:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, ако беше един индианец, името ти щеше да е - Пазителят на Собствения Гъз.

Много дълго име, но не е лошо. good.gif
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 28/02/2022, 09:10) <{POST_SNAPBACK}>

Собствено достойнство, а са ги мачкали толкова години!? Умирали са от глад по времето на Сталин, хранили са се с децата си. Като искаш да си свободен напускаш страната и си уреждаш живота. По тази причина стотици хиляди напуснаха Украйна. Властите обаче не разрешават на мъжете да емигрират. Даваха как един украинец как посреща семейството си във Варна. Не е имал възможност да пътува до Украйна, тъй като знае, че после няма да може да я напусне. Войната е много лошо нещо и никой не е длъжен да участва в нея. Ако е умен, ще бяга надалеч.
Радио Ереван
Цитат(Ask @ 27/02/2022, 22:16) <{POST_SNAPBACK}>
Ти имаш пораженческа философия. Съжалявам, но не я споделям.

Преди време гледах една поучителна карикатура след ПСВ. Един дебел чичко с костюм дава милостиня на сакат ветеран от войната. Ти кой от двамата би искал да бъдеш?
Дaни
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>
Собствено достойнство, а са ги мачкали толкова години!? Умирали са от глад по времето на Сталин, хранили са се с децата си. Като искаш да си свободен напускаш страната и си уреждаш живота. По тази причина стотици хиляди напуснаха Украйна. Властите обаче не разрешават на мъжете да емигрират. Даваха как един украинец как посреща семейството си във Варна. Не е имал възможност да пътува до Украйна, тъй като знае, че после няма да може да я напусне. Войната е много лошо нещо и никой не е длъжен да участва в нея. Ако е умен, ще бяга надалеч.

Това, че някой са го мачкали, изобщо не означава, че не може да има достойнство, напротив, точно такива нации са най-опасни. Да, руснаците целенасочено са ги държали гладни, даже им събирали зърното и го струпвали в края на селото да гние, като слагали войници да го пазят и ако някой се приближи го застрелвали, това с цел подчинение, да ги принудат "да слушат". Не знам дали властите разрешават на мъжете да емигрират, нормално е да не разрешават във военно време, ако в България недай си боже обявят война и на теб няма да ти разрешат да емигрираш, но пък много хора напълно доброволно се връщат. Лошо нещо е, да, но има хора, у които има едно чувство, наречено "патриотизъм", не всички са родоотстъпници. animatedwink.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>
Ако е умен, ще бяга надалеч.

Къде ще избягаш от ядрената война? smile.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 11:21) <{POST_SNAPBACK}>
Предателство е, но кой предател ще си признае.

Ами тези вече си признаха:

trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 12:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тези вече си признаха:

Един умен човек беше казал, че врагът ще прости поражението, но унижението никога.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Един умен човек беше казал, че врагът ще прости поражението, но унижението никога.

Именно. Руснаците трябваше по-раничко да си припомнят тая мъдрост. Сега вече е късно.
Радио Ереван
Цитат(Дaни @ 28/02/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че някой са го мачкали, изобщо не означава, че не може да има достойнство, напротив, точно такива нации са най-опасни. Да, руснаците целенасочено са ги държали гладни, даже им събирали зърното и го струпвали в края на селото да гние, като слагали войници да го пазят и ако някой се приближи го застрелвали, това с цел подчинение, да ги принудат "да слушат". Не знам дали властите разрешават на мъжете да емигрират, нормално е да не разрешават във военно време, ако в България недай си боже обявят война и на теб няма да ти разрешат да емигрираш, но пък много хора напълно доброволно се връщат. Лошо нещо е, да, но има хора, у които има едно чувство, наречено "патриотизъм", не всички са родоотстъпници. animatedwink.gif

Щом е разрешавал да бъде толкова мачкан без да се бунтува, какво достойнство е имал?
Какво му е нормалното, не могат да задължават хората да воюват. Всеки е собственик на живота и тялото си и има право над него. Нищо по-нормално няма от това, човек да иска да живее и да не иска да убива. За отбраната на страната ни се грижи професионална армия, която се издържа и от моите данъци. Патриотизмът може да се проявява по различен начин. Не е задължително да е с оръжие в ръка. Емигриралите от Украйна, ако са патриоти също могат да помагат на страната си.
Мисленето ти е на човек от 20 век.
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 28/02/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>

Ако беше станало това в някоя "демокрация", щяха да обявят украинците за терористи, саботьори, престъпници и т.н.
Делото е отвратително при всички случаи. Интересното е, че в последно време се говори много за него, книги се пишат, преоткриват се истини, а за турското робство обратно. Нооо така се управлява стадо. Стадо от лумпени.
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 12:51) <{POST_SNAPBACK}>
Именно. Руснаците трябваше по-раничко да си припомнят тая мъдрост. Сега вече е късно.

Да. Затова си прав.
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
Къде ще избягаш от ядрената война? smile.gif

Ха, така. Дойдохме си на приказката. Дали ако продължи дълго войната, а то се оказва, че има и такава опция, ако в Украйна пристигнат 300 000 чужди доброволци, няма войната да прерастне в ядрена? Не е ли по-добре руснаците да ги смачкат бързо? П.П. Повтарям, не съм привърженик на Путин, но трябва да си гледаме интереса.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ха, така. Дойдохме си на приказката. Дали ако продължи дълго войната, а то се оказва, че има и такава опция, ако в Украйна пристигнат 300 000 чужди доброволци, няма войната да прерастне в ядрена? Не е ли по-добре руснаците да ги смачкат бързо? П.П. Повтарям, не съм привърженик на Путин, но трябва да си гледаме интереса.

Ами то украинците си гледат интереса - ето да се убедиш:

https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.179...amp;oe=621CCD94
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 28/02/2022, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ами то украинците си гледат интереса - ето да се убедиш:

https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.179...amp;oe=621CCD94

Какъв интерес гледат като им разрушават страната? Тези руски войници са късметлии. Сега ще ги хранят и поят до края на войната и няма да участват във военни действия. sunbathing.gif
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 28/02/2022, 01:00) <{POST_SNAPBACK}>
Не е идиот, травмиран е. Ще се успокои.

Реагира като идиот в резултат на травмата.
Питето
Хем ти взели сина и насила го пратили да го убиват зад граница, хем и тебе ще те наказват щото сина ти оцелял и го пленили. Почваш ли да схващаш на какъв кремълски бог си тръграл да се молиш? Аха, войната не е отбранителна за руснаците, не е на тяхна територия, никой не ги заплашва та да очакват наборника да се бие за род и родина и ако се предаде да посрами семейството си.
Питето
Нищо ново. Знам, че не знаеш много неща, и от там ти идва вярата и убедеността че знаеш точно кое как е.
Питето
Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти приказвам... Пропаганда та дрънка. 406.gif
Разбира се, че не ти вярвам за нищо.
Питето
То, ако можеха украинците да гарантират на всеки руски войник, че ако се предаде получава автоматично ЕС гражданство, щяха да пленят цялата руска армия още преди обед, ама...
Питето
Намеква, че си пазиш кожата неправилно, до степен да я изложиш на по-гляма опасност от нормалното...
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 15:12) <{POST_SNAPBACK}>
То, ако можеха украинците да гарантират на всеки руски войник, че ако се предаде получава автоматично ЕС гражданство, щяха да пленят цялата руска армия още преди обед, ама...

Ами близките им? И те ли ще получат ЕС гражданство?
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 13:59) <{POST_SNAPBACK}>
Какъв интерес гледат като им разрушават страната? Тези руски войници са късметлии. Сега ще ги хранят и поят до края на войната и няма да участват във военни действия. sunbathing.gif

Знаеши ли кое е най-смешното - в един военен украински форум един чичо се жалва, че украинските доброволци, които сега вземат оръжие, нямат боен опит, включително и във вземането на пленници. - Абе рашките тръгват да се предават, нашите - кърррр един откос. Ние тичаме - чакайте бе, тия се предаваха... А онези гледат тъпо - ами гледаме идват към нас... Та така, не на всеки ще му излезе късмета.

Освен това руските медии съобщават за това как украинците се отнасят към руските пленници - май няма да искаш да си в украински плен като прочетеш smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.