Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо украинските управници не обявят капитулация?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 10:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ми изхвърли си компютъра и нета, нали са американски пък ти не си предател... или ти си от онези, дето "събарят врага отвътре". a4dff7b7.gif

И това ли е факт? Ползвам ли американски продукти, предател съм? Не може ли да търгуваме и разменяме стоки на свободни начала? Само с предателство ли се разплащате в твоите среди? Ето такива са ти всички факти.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
Хем ти взели сина и насила го пратили да го убиват зад граница, хем и тебе ще те наказват щото сина ти оцелял и го пленили. Почваш ли да схващаш на какъв кремълски бог си тръграл да се молиш? Аха, войната не е отбранителна за руснаците, не е на тяхна територия, никой не ги заплашва та да очакват наборника да се бие за род и родина и ако се предаде да посрами семейството си.

Бъркаш ме с някой. Не се моля на никой, а само констатирам какво ще стане с близките на войника, който позори така руската армия. Разбира се, че не го одобрявам. Русия не е демократична държава. Само че и Украйна не е, след като не разрешава на мъжете да напуснат страната.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 04:01) <{POST_SNAPBACK}>
Реагира като идиот в резултат на травмата.

Ти наистина нямаш идея как се държи човек, изпаднал в шок. Лично ми се е налагало да успокоявам такъв след тежка автомобилна катастрофа.
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 28/02/2022, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
Бъркаш ме с някой. Не се моля на никой, а само констатирам какво ще стане с близките на войника, който позори така руската армия. Разбира се, че не го одобрявам. Русия не е демократична държава. Само че и Украйна не е, след като не разрешава на мъжете да напуснат страната.

Най-вероятно нищо няма да стане с близките на войника. Ще са му най-малкия проблем на Путин, когато в близко време му се наложи да се загръща в дрипите на имперското си самочувствие, за да може да договори по-ниски репарации.
Каквото Украйна не разрешава на мъжете, е едно на ръка, но предполагам видя опашките за записване на украинци от Полша, Унгария и Румъния като доброволци във войната.
Питето
Ми ще гледат нищо да не стане с роднините, щото тези поне сина им жив и ще са прилично кротки, ама другите, дето детето им "в неизвестност", на тях да не им падне пердето, че да има саморазплата на местно ниво. Некой "тормозител" може да случайно да му се случи случка. Пропускаш, че "блицкриговете" на Путин оставиха доста майки без синове, а това се натрупва, нищо че ти от тук не го виждаш.
Питето
Като не те кефят американците, що им ползваш продуктите? Отсвири им техниката да им е гадно. Мен не ме кефят руснаците в момента, и не ползвам техни продукти. Ако има чалъм да знам кой ток и бензин идва от руски доставчици и кой от други, сигурно ще дам некой лев горница за конкурентите.
Питето
Това му е най-хубавото — близките им ще си го поискат в подходящия момент, а те са много повече от войниците. Отделно, Путин няма да посмее да прати още армия в Украйна, щото и подкрепленията ще се предадат още след първия километър. Със "зелени човечета" няма да стане, щото наемниците ще бъдат самотни, а и няма да има ядрена държава зад гърба им. svirkam si.gif
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 18:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ми ще гледат нищо да не стане с роднините, щото тези поне сина им жив и ще са прилично кротки, ама другите, дето детето им "в неизвестност", на тях да не им падне пердето, че да има саморазплата на местно ниво. Некой "тормозител" може да случайно да му се случи случка. Пропускаш, че "блицкриговете" на Путин оставиха доста майки без синове, а това се натрупва, нищо че ти от тук не го виждаш.

Това ако беше така щеше да го има и във войната в Афганистан, после два пъти в Чечения и Сирия. Колко ли руски войници са загинали? Не знам някой да се е оплаквал. Е, може да е имало, но за кратко.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 19:00) <{POST_SNAPBACK}>
Това му е най-хубавото — близките им ще си го поискат в подходящия момент, а те са много повече от войниците. Отделно, Путин няма да посмее да прати още армия в Украйна, щото и подкрепленията ще се предадат още след първия километър. Със "зелени човечета" няма да стане, щото наемниците ще бъдат самотни, а и няма да има ядрена държава зад гърба им. svirkam si.gif

Що не допълниш и едни 100 000 евро на калпак към гражданството за по-голяма мотивация. То в ЕС искат да се работи и то качествено за да се изхранваш.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.