Бях забравил колко обичаш да се хващаш за думите, да ги извърташ и после да ги използваш срещу този, който ги е написал.
Отговорът на въпроса ти е пропагандата.
Хората в западните държави не виждат истината за ситуацията в Украйна, а вярват сляпо на пропагандата.
Т.е. свободата и демокрацията са пожертвани в името на стабилността и сигурността.
Ако в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н. имаше свобода и демокрация медиите щяха да покажат истинското лице на украинските националисти, нацисти и фашисти.
Щяха да отразят етническото прочистване на Украйна от неукраинци.
Щяха да се противопоставят на тези процеси и въобще нямаше да се стига до там Русия да нахлува в Украйна, за да спре убийствата.
Най-циничното е, че за да се спре гражданската война трябваше да започне истинска война.
Руснаците си мислят, че чрез убиването на украинските националисти, нацисти и фашисти ще спрат убийствата на останалите украинци.
Това е като избора между разстрел и обесване.
Крайният резултат е един и същ - разрухата на Украйна.
А това можеше да спре още през 2014 г.
Ако Запада беше казал на украинския народ, че след убийствата, които "Десен сектор" извършиха на Майдана, Украйна няма да бъде приета нито в НАТО, нито в ЕС украинците сами щяха да се спрат.
Украинските власти щяха да разследват убийствата от Майдана и да вкарат в затвора убийците-нацисти.
Друг е въпросът, че според мен Янукович, трябваше да се съгласи Украйна да се присъедини към ЕС.
След 10-20 години в ЕС и след като Запада ошушка Украйна, а украинските олигарси станат още по-богати за сметка на украинския народ, украинците сами щяха да искат да се махнат.
Разбира се, ти не искаш този отговор.
Искаш от мен да приложа лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи.
Ако за всяко нещо, което казвам ми трябват лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи, това обезсмисля разговора.
ФорумАБВ не е съд, а ти не си съдия.
Не го забравяй, както аз не съм забравил да спазвам правилата.
Имам смътното усещане, че съм казвал нещо подобно и преди.
Събрали сме се тук, за да си говорим, а не са се съдим взаимно.
Макар че в последните дни бях осъден, оплют и омаскарен многократно за позицията, която заемам.
Но и не мога да тичам по площадите и да крещя "Хайл!".
Не се оплаквам, все тая ми е дали ме плюят или не.
За мен най-важното е България да не бъде въвлечена във война (защото съм страхливец и не ми се воюва!).
Не, че това зависи от нас, ние сме просто изпълнители на чужда воля.