Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Война на НАТО срещу Русия!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
bod
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 12:37) <{POST_SNAPBACK}>
По време на управлението на Хитлер милиони германци са били слепи за престъпленията извършвани от нацисткия режим.
Сега е същото.
Неонацистите и фашистите в Украйна извършват престъпления, но милиони хора не го забелязват.
Ако имаше поне грам мозък в главата си щеше да се информираш какви хора са на власт в Украйна.
Трудно е да си свободен, лесно е да си роб на пропагандата. hat.gif

Както са били слепи и милиони руснаци, които за разлика от германците продължават да са слепи и при настоящия комплексар.

Разбирам, че ти е по-лесно да си роб и ти е тудно даже да си помислиш, че можеш да бъдеш свободен.
Не приемаш, че някой може да се бори за свободата си дори с цената на живота си.
Страхливо скрит, нагло разпространяваш нацистката руска пропаганда, като подкрепяш принципите и методите използвани точно от тези идеологии.
biggeorge
За мен ти си диктаторски мислещ човек.
Ако искаш можеш да отидеш да се биеш на страната на украинците.
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 12:56) <{POST_SNAPBACK}>
За мен ти си диктаторски мислещ човек.
Ако искаш можеш да отидеш да се биеш на страната на украинците.

Не ме взеха, понеже съм стар. Но правя каквото мога.
biggeorge
Не харесвам нацистите, фашистите, комунистите, националистите и ислямистите.
Общо взето не харесвам диктаторски мислещите хора.
Ако имаше начин да ги качим на една ракета и да ги пратим на друга планета нямаше да има такива проблеми, каквито имаме днес.
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:19) <{POST_SNAPBACK}>
Не харесвам нацистите, фашистите, комунистите, националистите и ислямистите.
Общо взето не харесвам диктаторски мислещите хора.
Ако имаше начин да ги качим на една ракета и да ги пратим на друга планета нямаше да има такива проблеми, каквито имаме днес.

И понеже не ги харесваш, си мечтаеш да ги унищожиш. И си въобразяваш, че това някак те прави по-добър от тях.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 04:10) <{POST_SNAPBACK}>
В Украйна има милиони нацисти.

А след тази война ще бъдат 40 милиона!
Хасан
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:15) <{POST_SNAPBACK}>
Тя ще е скрила оръжието си на такова място, че да не го намериш.
Ако търсиш оръжие - провери в багажа. wink.gif
Украинските националисти не са добри хора.
Изпълнени са с омраза към всичко и към всички, най-много към Русия и руския народ.

Разбира се, уж да дезинфекцирам багажа. Като се уверя, че всичко е наред с нея и е безопасна, ще я пратя да почисти и у вас. wink.gif Ти не беше ли ерген или греша?
biggeorge
Има хора, които искат да унищожат Русия.
Има хора, които искат да унищожат България.
Има хора, които искат да унищожат САЩ.
Но няма хора, които да искат мир.
biggeorge
В момента в Украйна живеят 37 милиона човека.
Вероятно след края на войната от цяла Европа нацисти и фашисти ще се изсипят в новата украинска държава, за да станат 40 милиона.
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 00:41) <{POST_SNAPBACK}>
умрат бавно и мъчително.

Питам се дали можеш да разпознаеш колко е зловещо лицето, което показваш.

"Ако се налага да погледнеш по дължината на стрела от лошия й край, ако някой те държи изцяло в плен на волята си, тогава надявай се и се моли като луд да е зъл човек. Защото злите обичат властта над хората и искат да те видят уплашен. Те искат да знаеш, че ще умреш. За да могат да говорят. За да могат да злорадстват. Те ще те гледат как се гърчиш. Те ще отлагат мига на убийството, както друг човек ще протака хубавата пура.

Така че надявай се като луд, екзекуторът ти да е зъл човек. Добрият човек ще те убие, без дори да каже и дума."

biggeorge
Не ми трябват украински нацистки у нас.
Запази си ги за себе си.
Хасан
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:35) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми трябват украински нацистки у нас.
Запази си ги за себе си.

Опасявам се, че жената ще ми направи проблеми и няма да мога да я задържа дълго. az takovata.gif
Много си страхлив Жоро. Ако те мобилизират, как ще ходиш на война, не знам. neprichom.gif
lati1960
Цитат(Бай Иван @ 04/03/2022, 16:34) <{POST_SNAPBACK}>
Разбрах,че ако НАТО нападне Русия ни е спукана работата.А, ако Русия нападне НАТО,нещо по-различно ли ни чака?И какви са гаранциите ,че ако НАТО започне да изпълнява диктата , Русия ще престане с имперските си желания.Древен гръцки философ казва ,че силния определя кое е справедливост и кое не.Русия и САЩ са силните в момента.Европа скъпернически не отделя средства за въоръжения,и разчита на САЩ.Това което направи Европа - изхвърлянето на агресора от повечето международни споразумения е съвременен начин на възмездие,без ескалиране на военна заплаха.

Променят се нещата в този смисъл, ето:
https://www.dw.com/bg/%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1...0%BE/a-60933713
Част от тези милиарди като оръжия ще отидат и за Украйна, според признанията на самия Шолц.
А ето какво се опитва да направи евреинът фашист начело на Украйна:
https://dariknews.bg/novini/sviat/zelenski-...adi-vas-2302534 Много удобно скрит впрочем в бункер. Що не ходи да се бие с руснаците този пишман украински родолюбец? no.gif
Разбираш ли какво се опитва да направи този предател и продажник? Защото, ако НАТО се намеси в Украйна, по какъвто и да е начин, Русия ще се смята свободна да атакува страни членки на алианса застрашаващи сигурността ѝ. А реално такива са всичките, щото всички изпращат там наемници, частни армии, тонове оръжия, муниции, боеприпаси и логистика. И докъде ще ни доведе това?
Ето ни го баш въпросът, който ни касае всички хора по света! Така че всеки да размишлява на кого служи фашизоидния измамник Зеленски и кой, кои всъщност причиниха случващото се в Украйна, от самото начало?!
biggeorge
Затваряш си очите за това, което се случва в Украйна през последните 8 години - от 2014 г. до днес.
Дадох ви филми, за да се информирате, но е по-лесно да вярваш на пропагандата, отколкото да потърсиш истината.
Когато аз казвам, че украинските нацисти трябва да бъдат убити ставам лош, зловещ и т.н.
Ако пишех, че Русия трябва да бъде унищожена щях да съм добър, мил, свободомислещ човек.
Днес Русия трябва да бъде унищожена, утре ще е България, в другите ден цяла Европа, Африка, Азия и Южна Америка.
Къде ще му излезе края?
Колко хора трябва да умрат, за да бъдат задоволени диктаторски мислещите хора?

Аз говоря за диктатурата от много години, но никой не го забелязва.
Говорех, че е грешка да купуваме американски самолети, които сега няма да получим.
Говорех, че Северна Македония НЕ е приятелска държава на България.
Говорех, че ГЕРБ са диктаторски мислещи хора, а "Продължаваме подмяната" ще продължат подмяната.
Много работи съм казвал, но нямаше кой да ме чуе.
Да си призная честно не ми и пука особено.
Като искате вярвайте си, че Русия е лошата, а Украйна е добрата страна в тази война.
Рано или късно истината ще излезе наяве.
biggeorge
Аз съм един страхливец. nerves.gif
Каква война, какви пет лева.
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:31) <{POST_SNAPBACK}>
Има хора, които искат да унищожат Русия.
Има хора, които искат да унищожат България.
Има хора, които искат да унищожат САЩ.
Но няма хора, които да искат мир.

Смени хората.
biggeorge
Нацистка и руска са несъвместими едно с друго.
Не можеш да съчетаваш двете неща, защото от 22 юни 1941 г. до днес руснаците не понасят нацистите.
Щеше да го знаеш, ако беше учил история.
Но явно си полуграмотен.
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 04:17) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, че сайта на Лукойл.ру е подложен на DDoS атака.
Нещо напълно нормално в ненормалната ситуация, в която сме изпаднали.
През последните 40 години колко DDoS атаки е имало ...

Това преди или след като Лукойл призоваха да спре войната? ;-)

biggeorge
Няма как.
След Световната финансова криза от 2008 г. имаше възход на радикалните идеологии.
Това доведе до увеличаване на омразата в световен мащаб.
Правил съм тема и за омразата, ако си спомняш.
Тогава ме питахте къде виждам омраза. laugh.gif
Колко сте наивни.
Най-неприятното е, че САЩ се опитаха да използват момента, за да създадат хаос в и около старите си врагове - Русия, Китай, Арабския свят.
Не е за учудване, че ислямски терористи искат да унищожат Запада.
Явно само ние в бившите комунистически държави сме си мислели, че след разпадането на комунизма ще има демокрация.
Вместо това са ни подготвили нова диктатура, само че дясна.
А на мен в диктатура не ми се живее.
Искам свобода и демокрация, а тези две неща са несъвместими с идеологията на нацистите, фашистите, комунистите, националистите, ислямистите.
Свободата и демокрацията не виреят и в авторитарни държави като Русия и Беларус.
А отскоро свободата и демокрацията ги няма и в западните държави - САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н.
Вървим уверено към нова световна, децентрализирана диктатура.
И този път няма да има борба за свобода и демокрация, защото няма да има държави, които да изповядват подобни "извратени" ценности.
Thursday Next
Цитат
А отскоро свободата и демокрацията ги няма и в западните държави - САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н.

Ще споделиш ли на какви лични наблюдения базираш това становище? Нямам предвид на приказките на хората в телевизора, а ти лично какво си видял, което да те навежда на мисълта.
Хасан
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:59) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм един страхливец. nerves.gif
Каква война, какви пет лева.

Идват военните и те прибират. После хайде на фронта. Ако оцелееш, ще напишеш мемоари. Давам ти идея за заглавие "Приключенията на страхливия войник Жоро".
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 14:07) <{POST_SNAPBACK}>
Нацистка и руска са несъвместими едно с друго.
Не можеш да съчетаваш двете неща, защото от 22 юни 1941 г. до днес руснаците не понасят нацистите.
Щеше да го знаеш, ако беше учил история.
Но явно си полуграмотен.

Ко рече?

В момента, Русия е най-нацифициранат държава в света. А ти плещиш глупости.

biggeorge
Бях забравил колко обичаш да се хващаш за думите, да ги извърташ и после да ги използваш срещу този, който ги е написал. w00t2.gif
Отговорът на въпроса ти е пропагандата.
Хората в западните държави не виждат истината за ситуацията в Украйна, а вярват сляпо на пропагандата.
Т.е. свободата и демокрацията са пожертвани в името на стабилността и сигурността.
Ако в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н. имаше свобода и демокрация медиите щяха да покажат истинското лице на украинските националисти, нацисти и фашисти.
Щяха да отразят етническото прочистване на Украйна от неукраинци.
Щяха да се противопоставят на тези процеси и въобще нямаше да се стига до там Русия да нахлува в Украйна, за да спре убийствата.
Най-циничното е, че за да се спре гражданската война трябваше да започне истинска война.
Руснаците си мислят, че чрез убиването на украинските националисти, нацисти и фашисти ще спрат убийствата на останалите украинци.
Това е като избора между разстрел и обесване.
Крайният резултат е един и същ - разрухата на Украйна.
А това можеше да спре още през 2014 г.
Ако Запада беше казал на украинския народ, че след убийствата, които "Десен сектор" извършиха на Майдана, Украйна няма да бъде приета нито в НАТО, нито в ЕС украинците сами щяха да се спрат.
Украинските власти щяха да разследват убийствата от Майдана и да вкарат в затвора убийците-нацисти.
Друг е въпросът, че според мен Янукович, трябваше да се съгласи Украйна да се присъедини към ЕС.
След 10-20 години в ЕС и след като Запада ошушка Украйна, а украинските олигарси станат още по-богати за сметка на украинския народ, украинците сами щяха да искат да се махнат.
Разбира се, ти не искаш този отговор. grin.gif
Искаш от мен да приложа лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи.
Ако за всяко нещо, което казвам ми трябват лични наблюдения, доказателства, документи, свидетелски показания, снимки, аудио- и видеозаписи, това обезсмисля разговора.
ФорумАБВ не е съд, а ти не си съдия.
Не го забравяй, както аз не съм забравил да спазвам правилата.
Имам смътното усещане, че съм казвал нещо подобно и преди. misli.gif
Събрали сме се тук, за да си говорим, а не са се съдим взаимно.
Макар че в последните дни бях осъден, оплют и омаскарен многократно за позицията, която заемам.
Но и не мога да тичам по площадите и да крещя "Хайл!".
Не се оплаквам, все тая ми е дали ме плюят или не.
За мен най-важното е България да не бъде въвлечена във война (защото съм страхливец и не ми се воюва!).
Не, че това зависи от нас, ние сме просто изпълнители на чужда воля.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
ФорумАБВ не е съд, а ти не си съдия.

Чл. 419а. от Наказателния кодекс

Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.

---------
Оправдаването на престъпленията на Путин също е престъпление
Адвокат Александър Кашъмов
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukra...putin_sushto_e/
---------

Предлагам експеримент, Джорджи - пусни една нова тема в която изрично напиши колко е прав Путин и как трябва да избие всички украинци - а ние ще подадем сигнал до прокуратурата. И така ще разберем кой кум, кой сват, кой блят smile.gif
biggeorge
Цитат(Hartmann @ 05/03/2022, 17:09) <{POST_SNAPBACK}>
Предлагам експеримент, Джорджи - пусни една нова тема в която изрично напиши колко е прав Путин и как трябва да избие всички украинци - а ние ще подадем сигнал до прокуратурата. И така ще разберем кой кум, кой сват, кой блят smile.gif

Чл. 20, (3) от Наказателния кодекс: "Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.".
Thursday Next
Цитат
Ако в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н. имаше свобода и демокрация медиите щяха да покажат истинското лице на украинските националисти, нацисти и фашисти.

Да разбирам, че ти следиш американски, британски, френски и немски медии и там никой нищо никога не е казвал за украинските националисти, така ли?

Останалата тирада я пропускам, моля те да ми отговориш като човек на простия въпрос: имаш ли лични впечатления от истински редови американци, британци, французи и немци, които страдат от липсата на демокрация в страните си и гражданските им права са потъпкани? За пръв път чувам, че питането за конкретни примери в подкрепа на някаква теза обезсмисляло разговора.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 17:57) <{POST_SNAPBACK}>
Чл. 20, (3) от Наказателния кодекс: "Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.".

Страх ли те хвана, Джорджи? smile.gif Малко е късно за оправдания - ти вече написа това още снощи: http://forumabv.eu/index.php?showtopic=248...st=#entry141657
Thursday Next
Спри се с ферманите и с цитирането на самия себе си. Не говоря за Украйна, нито за Русия. Говоря за теб. Тук и сега. За това, което изплува покрай пожеланието за бавна и мъчителна смърт.
Shade
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 07:57) <{POST_SNAPBACK}>

Писаното в Наказателния кодекс е с второстепенно значение.
Най-важен и най-силен арумент е прилаганият от една позната гилдия: "Този бил извършил престъпление ли? А какво да кажем за онзи? Нека говорим за него!" sunbathing.gif
biggeorge
Не, не познавам редови американци, британци, французи и немци, които страдат от липсата на демокрация в страните си и гражданските им права са потъпкани.
И да има такива хора ("Жълтите жилетки" или "Конвоя на свободата"), аз не съм се срещал лично с тях.
Бай Ганьо
Ооо, вече си имаме и другарски съд! laughing.gif
biggeorge
Приемам съвета.
Shade
Цитат(vayu @ 05/03/2022, 03:09) <{POST_SNAPBACK}>
Предполагам,че ще го баннат ако го напише тук в какви среди се движиш

Защо да ме баннат, ако имам предвид гилдията на русофилите-антиваксъри? Нима той ще го отрече, след като по-горе настоява някой да ходел да се бие в Украйна? Точно в духа на традициите на тази гилдия, ето.

Rat_in_the_house
Днес работи. Вчера всичко беше долу- .ru, .bg, .com...

https://www.lukoil.com/PressCenter/Pressrel...ease?rid=577636
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 18:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не познавам редови американци, британци, французи и немци, които страдат от липсата на демокрация в страните си и гражданските им права са потъпкани.
И да има такива хора ("Жълтите жилетки" или "Конвоя на свободата"), аз не съм се срещал лично с тях.

Малко е странно, че ти, който си против фашистите под всякаква форма, симпатизираш на "Жълтите жилетки" точно като баш-фашистката на Франция - Мари льо Пен. Това движение възникна покрай повишаването на цените на горивата, но после привлече и някои доста ... хмм ... мъгляви елементи, склонни към насилие и вандализъм. А както несъмнено знаеш, няма такова нещо като право на насилие и вандализъм, и когато някой реши да вандалства, полицията реагира.

Мога да ти разкажа още нещо за този механизъм на "присвояване" на протести, наблюдавах го тук преди месец-два, стига да ти е интересно.

На какви езици мога да ти показвам материали?
Питето
Разбира се че не познаваш. Незнанието позволява да ти пробутват всякаква пропаганда или религия. Ти и "жълти жилетки" не познаваш тет-а-тет, и точно заради това имаш погрешни впечатления по веригата на ЕЖК. Пропагандата на това разчита — на незнание, на неинформираност, на непроверяване дали казаното пасва на фактите за дето е казано.
Липсват ти контакти и различни източници на информация от първа ръка, което те прави "лесен" за пробутването на разни шитни, опаковани в емоции и предразсъдъци. Подценяваш пропагандата, а тя е отработила методите от векове.
Тарабас
Ако "Жълтите жилетки" или "Конвоя на свободата" страдаха от липса на демокрация, нямаше да са "Жълтите жилетки" и "Конвоя на свободата".
При липса да демокрация щаха да си загубят я главата, я краиниците или нещо друго.
Питето
Я пак. Пример за изчезващ народ е такъв, дето има 1300 години история, собствена азбука, собствена църква, бил е в състава на няколко империи без да го претопят... Трябваше да слушаш учителката си по история. Тренда ни не върви към затриване. Сега, остава да си зададеш въпроса кой ти внушава че има такъв тренд и защо ти го внушава.
Питето
Щото руснаците някога са си го деактивирали... neprichom.gif
Баце, говорим, че в Кремъл вдигали нивото на готовност, а не че е бил изключен пък го вкючили. Аре като човек, дето не е помирисвал армия. Ядрения арсенал е като ютия, която винаги е включена. Обаче има разлика дали е на степен "коприна", "памук" или "лен".
Та какво казваше за лошите американци, че те били превключили ядрения ареснал на Кремъл на по-висока степен, а Путин бил изненадан? malii.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.