Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Война на НАТО срещу Русия!
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Rat_in_the_house
Извинявам се за малоумния въпрос...ама ти имаш ли идея какво са "стратегически оръжия"?
Колко струва инфраструктурата им и колко време е нужно за изграждането и?
На СССР това е отнело 20 години.

В абсолютно всички войни, в които са участвли България и Русия едновременно, те са били противници. СлучаЕнос? Не мисля, че е такъв случая.
agrippa
Цитат(ЕксГорски @ 28/02/2022, 14:07) <{POST_SNAPBACK}>
Ти протон на живо виждал ли си? w00tbrows.gif

А с твоя Путин е свършено. Остават му не повече от 2-3 дена.
Неговите си ще го ... "отстранят". Както Сталин на времето, когато се почувстваха заплашени.

Няма да е толкова, повече ще трябват. Може и години да минат. Просто много руснаци са на негова страна или акъл и е трудно да го докопат.
biggeorge
Радвам се да те видя жива и здрава. hat.gif
Путин активира ядрения арсенал на страната.
Но ... за да го активира явно има някаква заплаха от ядрена война.
Дано да греша. huh.gif
Възможно ли е САЩ да планират да използват ядрено оръжие срещу Русия?
Или срещу Европа?
biggeorge
Що е то "стратегически оръжия"? rolleyes.gif
Оръжия за масово поразяване от Уикипедия, свободната енциклопедия
Не отнема 20 години. malii.gif
Стига си се излагал.
Нужно е само САЩ да дислоцират в България един от ядрените си бомбардировачи.
Или както поиска вчера психопата Момчил Дойчев - в България да има дислоцирани американски ядрени ракети.
Момчил Дойчев: Целият свят се изправи срещу подпалвача на трета световна война - Путин
И аз пак искам да попитам:
Защо нарязахме ракетите SS-23/Р-400, като сега пак ще имаме ракети?
И тези ядрени ракети няма ли да бъдат повод за война с Русия?
Това ли е целта на американските агенти в България - да предизвикат Путин да ни нападне?

Ако САЩ успят да предизвикат Русия нападне България американските агенти ще са първите плъхове, които ще избягат от тук.
За мен агентите на САЩ в България са национални предатели.
А ние, обикновените хора, ще сме идиотите, които ще умрем от бомбите.
biggeorge
Новината от днес е, че цялата Силиконова долина се мести в Русия.
А Гугъл, Фейсбук и Туитър местят централите си в Москва.
Искат да са на страната на победителите. wink.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 00:53) <{POST_SNAPBACK}>
Дано да греша. huh.gif
Или срещу Европа?

Може ли аз да отговоря на въпросите, които те мъчат?
1. Определено грешиш. Руският външен министър Лавров обясни като наставник какво е искал да каже Путин с обявяване активирането на ядрения арсенал на Русия:
"Мисълта за атомна заплаха се върти постоянно само в главите на Западните политици, но не и в главите на руските политици". Това на не много обигран дипломатически език се нарича "стъпка назад". Така че няма защо да се тревожиш.
2. Изключено е САЩ да планират да използват ядрено оръжие срещу Русия, ако Русия не го направи първа. А срещу Европа - само във виденията на някои параноични конспиратори.
biggeorge
Стига глупости.
Емпатия е второто ми име. laugh.gif
Но украинските националисти са убийци.
Тези украинки, които пристигат сега в България не са домакини, които плетат с куки в къщи.
Тези жени са били в Донбас и са се били срещу собствените си сънародници.
Убивали са хора, а ние ги пускаме в България.
Рано или късно тези хора отново ще започнат да убиват.
Те мирни и кротки няма да стоят.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 11:08) <{POST_SNAPBACK}>
Новината от днес е, че цялата Силиконова долина се мести в Русия.
А Гугъл, Фейсбук и Туитър местят централите си в Москва.
Искат да са на страната на победителите. wink.gif

Ако джуджака-великан не е победител, то кот. smile.gif
biggeorge
От няколко дни се опитвам да намеря всички филми за Украйна, които съм гледал.
Започнах с четирите филма на Елена Йончева - "Битката за Украйна", "Киев - Маските на Майдана", "Кой спечели Украйна" и "Пътят към Славянск".
После гледах френският документален филм "Украйна – маските на революцията / Ukraine – les masques de la révolution (2016)".
Между другото предаването, което е направило този филм е закрито след това.
Диктаторски мислещите хора си знаят работата. wink.gif
След това намерих два пропагандни репортажа в полза на украинските националисти, направени от bTV:
bTV Репортерите: Окървавена земя
bTV Репортерите: Кризата "Украйна"
Намерих и един италиански репортаж, който показва кой всъщност е стрелял по полицията и по "мирните" въоръжени протестиращи в Киев през 2014 г. - Украйна, скритите истини / Ucraina, le verità nascoste (2017).
Намерих и още два документални филма:
Десен сектор на Евромайдана / Right Sector – History, Fascist Ideology, Role in Euromaidan (2014)
Украйна в пламъци / Ukraine on Fire (2016)
Тези два филма са на руски и можем да приемем, че са руска пропаганда:
Технологията на площада / Технология майдана (2013)
Документальный фильм «Кровь и слезы Украины» / The documentary "Blood and tears of Ukraine"
Последният филм е на руски, без превод на български език.
Ако някой иска да разбере какво всъщност се е случило в Украйна през 2014 г. може да го направи с две-три кликвания на мишката. dry.gif
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Документальный фильм «Кровь и слезы Украины» / The documentary "Blood and tears of Ukraine"
Ако някой иска да разбере какво всъщност се е случило в Украйна през 2014 г. може да го направи с две-три кликвания на мишката. dry.gif

Вместо да гледаш третокачествена пропаганда, виж нещо истински добро - ето това е истински шедьовър до който руснаците дори не се доближават, макар че е правен преди почти век:

1935: Triumph of the Will - The Power of Propaganda

https://www.youtube.com/watch?v=p7hJVaTW45M

Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 10:53) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се да те видя жива и здрава. hat.gif
Дано да греша. huh.gif
Или срещу Европа?

Най-голямата част от износа на САЩ отива към ЕС. Кой е луд да си стреля по най-големия клиент? А, момент, сетих се: един, дето си активира ядрения арсенал.
Хасан
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 11:17) <{POST_SNAPBACK}>
Стига глупости.
Емпатия е второто ми име. laugh.gif
Но украинските националисти са убийци.
Тези украинки, които пристигат сега в България не са домакини, които плетат с куки в къщи.
Тези жени са били в Донбас и са се били срещу собствените си сънародници.
Убивали са хора, а ние ги пускаме в България.
Рано или късно тези хора отново ще започнат да убиват.
Те мирни и кротки няма да стоят.

И аз като теб съм филантроп. Мисля да настаня една млада и хубава украинка безплатно в таванската стая. Докато жена ми я няма да идва да чисти апартамента ни вместо наем, за да не се чувства задължена. След твоите предупреждения няма да й разрешавам да готви, за да не ни отрови. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 04/03/2022, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>
И аз като теб съм филантроп. Мисля да настаня една млада и хубава украинка безплатно в таванската стая. Докато жена ми я няма да идва да чисти апартамента ни вместо наем, за да не се чувства задължена. След твоите предупреждения няма да й разрешавам да готви, за да не ни отрови. sunbathing.gif

То че украинците може да ви отровят - може. Нали видяхте кво направиха с Литвиненко, Скрипал, Гебрев, Навални и пр. Обаче ме е страх да не ви гръмнат още с влизането. Бъдете внимателни, Джорджди не случайно ви предупреждава, човека е умен и разумен, послушайте го
Бай Иван
Разбрах,че ако НАТО нападне Русия ни е спукана работата.А, ако Русия нападне НАТО,нещо по-различно ли ни чака?И какви са гаранциите ,че ако НАТО започне да изпълнява диктата , Русия ще престане с имперските си желания.Древен гръцки философ казва ,че силния определя кое е справедливост и кое не.Русия и САЩ са силните в момента.Европа скъпернически не отделя средства за въоръжения,и разчита на САЩ.Това което направи Европа - изхвърлянето на агресора от повечето международни споразумения е съвременен начин на възмездие,без ескалиране на военна заплаха.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 16:28) <{POST_SNAPBACK}>
То че украинците може да ви отровят - може. Нали видяхте кво направиха с Литвиненко, Скрипал, Гебрев, Навални и пр. Обаче ме е страх да не ви гръмнат още с влизането. Бъдете внимателни, Джорджди не случайно ви предупреждава, човека е умен и разумен, послушайте го

Няма да ме гръмне. Още с влизането ще я съблека гола под претекст да се изкъпе и ще разбера дали носи оръжие. wink.gif
lati1960
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
От няколко дни се опитвам да намеря всички филми за Украйна, които съм гледал.
Започнах с четирите филма на Елена Йончева - "Битката за Украйна", "Киев - Маските на Майдана", "Кой спечели Украйна" и "Пътят към Славянск".
После гледах френският документален филм "Украйна – маските на революцията / Ukraine – les masques de la révolution (2016)".
Между другото предаването, което е направило този филм е закрито след това.
Диктаторски мислещите хора си знаят работата. wink.gif
След това намерих два пропагандни репортажа в полза на украинските националисти, направени от bTV:
bTV Репортерите: Окървавена земя
bTV Репортерите: Кризата "Украйна"
Намерих и един италиански репортаж, който показва кой всъщност е стрелял по полицията и по "мирните" въоръжени протестиращи в Киев през 2014 г. - Украйна, скритите истини / Ucraina, le verità nascoste (2017).
Намерих и още два документални филма:
Десен сектор на Евромайдана / Right Sector – History, Fascist Ideology, Role in Euromaidan (2014)
Украйна в пламъци / Ukraine on Fire (2016)
Тези два филма са на руски и можем да приемем, че са руска пропаганда:

328.gif
Точно тогава беше поставено началото на днешния конфликт в Украйна, който сега прерастна в горещ и военен, за съжаление. Но беше неизбежно, и не руснаците го почнаха. Важно уточнение!
И, както се уморих да го повтарям: Ако американците не се бяха намесили през 2014-та с майдана в Киев, то днес руснаците нямаше да воюват в Украйна. Просто е.
Всичко останало са субективни и емоционални спекулации по същото.
Питето
Като писа за Франция и филми, та ме подсети, абе Депардийо що така набързо се отказа от руското гражданство. Нали уж си пасваха по пиенето, и апартамент в Москва му подариха, пък...
Питето
Пиша бавно, щото май не ти се бърза — НАТО е защитен съюз, то не напада. НАТО само се защитава, иначе досега Украйна да е освободена в пълните си граници от когато СССР се разпадна. НАТО служи само да сдържа едрите калпазани да не налитат на малките държави както го прави Русия в момента.
Питето
Учителката ти е била права. Историята е просто уроци и тренд, който може ги учи и ги ползва за да нагласи тренда както му е изгодно. В Кремъл отново пропуснаха да научат урока предния път и сега пак ще го учат. Онова с тренда дава посоката на "ако"... "ако се продължава както едикогаси, то се очаква да се повтори... там която мотика е настъпена тогава пак да бъде настъпена".
Питето
Странно, американците не са си активирали техния ядрен арсенал, та явно не смятат да правят ядрена война... Китай няма да стрелят по територии, дето смятат да станат техни (Сибир ако не се сещаш, и трасето по новия път на коприната), а и вече получават рушвет евтин нефт от Русия, Ким-чето е далече, а и Путин е от неговия отбор. Англичаните излязоха от ЕС и си имат други проблеми с "обединените кралства" та на Борката му е през ххх ядрените щуротии. Остана евенутално в Кремъл да се опитват да заменят орязаните кинти с радиация. Така де, радиацията е по-опасна от обедняването и ще заангажира мислите на собствения народ... абе ядрена пара в свирката, спи си спокойно.
bod
Цитат(lati1960 @ 04/03/2022, 21:08) <{POST_SNAPBACK}>
328.gif
Точно тогава беше поставено началото на днешния конфликт в Украйна, който сега прерастна в горещ и военен, за съжаление. Но беше неизбежно, и не руснаците го почнаха. Важно уточнение!
И, както се уморих да го повтарям: Ако американците не се бяха намесили през 2014-та с майдана в Киев, то днес руснаците нямаше да воюват в Украйна. Просто е.
Всичко останало са субективни и емоционални спекулации по същото.

Викаш от 2014 до сега Украйна вече нямаше да я има (мечтата на идиота), и там нямаше да се води война.
Руснаците вече щяха да са на Дунава и да точат лиги да освобождават.
biggeorge
Да не си неграмотен?
Човекът казва, че ако го нямаше Майдана сега нямаше да има военна операция в Украйна.
Но омразата срещу Русия на украинските националисти щеше да я има независимо от всичко.
biggeorge
Видеото уж е правено през 1935 г., но в него има кадри от по-късни периоди.
Вероятно авторите на клипа от 1935 г. са имали машина на времето, с чиято помощ са събрали тези видеоклипове, за да ги добавят в техния.
Всъщност това е видео, което коментира пропагандния нацистки филм "Триумф на волята (Triumph of the Will)" от 1935 г.
Предлагайки ми да изгледам този филм ти ми подсказваш какви са политическите ти пристрастия.
Какво мислиш за Холокоста?
Харесваш ли Хитлер?

Признай си, няма нищо срамно да си нацист.
biggeorge
Може САЩ да използват ядрено оръжие срещу Европа, а да обвинят Русия за това.
Както стана в Запорожката АЕЦ.
Москва нарече "чудовищна провокация" случилото се в Запорожката АЕЦ
и
САЩ: Атаката по Запорожката АЕЦ е "военно престъпление"
biggeorge
Не си права.
Русия продава газ на Европа.
Ако Русия убие европейците на кого ще продава газа си?
На умрели хора друго освен ковчези не може да се продаде.
Между другото това го бях написал преди доста време и още тогава спорехте с мен, че Русия има намерение да нападне Европа и да убие всички европейци.
Да чукнем на дърво, досега това не се е случило. happy.gif
biggeorge
Цитат(Питето @ 04/03/2022, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>
Странно, американците не са си активирали техния ядрен арсенал, та явно не смятат да правят ядрена война...

Ядрения арсенал на САЩ е активен от 1945 г. и те никога не са го деактивирали.
Така че американците не ги прави на миролюбиви миротворци.
САЩ са палили войни по целия свят. dry.gif
biggeorge
Сигурно дъртака от Америка. a4dff7b7.gif

Поздрав за Джо Байдън:

ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ - ДЪРТАКА

Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 02:56) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно дъртака от Америка.
ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ - ДЪРТАКА

Я виж тука нещо още по-интересно:

biggeorge
И теб да те хванат нацистите в Украйна и ти ще плачеш за майка си.
Няма страшно, руснаците ще избият всички нацисти и фашисти в Украйна.
Да видим ние какво ще правим с българските нацисти и фашисти!?! ph34r.gif
biggeorge
В Украйна има милиони нацисти.
В Русия и да е имало неонацисти вероятно са емигрирали в Украйна.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:07) <{POST_SNAPBACK}>

А я виж колко са могъщи пак:

biggeorge
Тя ще е скрила оръжието си на такова място, че да не го намериш.
Ако търсиш оръжие - провери в багажа. wink.gif
Украинските националисти не са добри хора.
Изпълнени са с омраза към всичко и към всички, най-много към Русия и руския народ.
biggeorge
Същото би могло да се каже и за американофилите.
Не мислиш ли? wink.gif
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:18) <{POST_SNAPBACK}>
Същото би могло да се каже и за американофилите.
Не мислиш ли? wink.gif

Я по-добре виж как се радват руските мами:

biggeorge
И аз се чудя на промитите мозъци на американофилите.
Ако бях на мястото на Путин щях да наредя масирана бомбардировка на всички градове в Украйна до пълното унищожение на този сбъркан народ.
Така са направили Съюзниците с Нацистка Германия. dry.gif
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ако бях на мястото на Путин щях да наредя масирана бомбардировка на всички градове в Украйна до пълното унищожение на този сбъркан народ.

Да, обаче преди да избиеш цялата Украйна виж какво се случило с цял един батальон магучие:

Rat_in_the_house
Путин май наистина ще вземат я да го спънат по стълбите, я ще заяде нещо вратата на бункера и ще си остане вътре да се фосилизира за поколенията...

"Изразяваме нашата искрена съпричастност към всички жертви, засегнати от тази трагедия. Ние силно подкрепяме трайно прекратяване на огъня и разрешаване на проблемите чрез сериозни преговори и дипломация".

Цитатът е на председателя и главен изпълнителен директор на Лукойл Вагит Алекперов - един от най-богатите хора в Русия и беше качено на сайта на Лукойл. Около час по-късно сайтът вече го няма. В целия свят! Лукойл изчезна от мрежата...
biggeorge
Историята не е тренд.
Народите, на които историята е тренд и се влияе от политическата конюнктура или са обречени на изчезване и асимилация, или крадат чужда история.
Пример за народ, който изчезва и е обречен на асимилация е българския.
Примери за народи, които крадат чужда история са украинския и македонския.
Какво всъщност е история?
Цитат
История е наука, занимаваща се с изучаване на миналото, фокусирана върху човека и неговите действия, състояния, мирогледи, социални взаимоотношения и организации от миналото до наши дни.
Резултатът от историческото изследване обикновено е систематичен наратив (разказ), излагащ и анализиращ поредицата от събития, като в някои случаи се опитва да търси и обективните причинно-следствени връзки, които ги определят.
Източник: История от Уикипедия, свободната енциклопедия
biggeorge
Мисля, че сайта на Лукойл.ру е подложен на DDoS атака.
Нещо напълно нормално в ненормалната ситуация, в която сме изпаднали.
През последните 40 години колко DDoS атаки е имало ...
Дaни
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>

Добре, че не си на мястото на Путин. Нищо чудно Путин да се окаже много по-добър човек от всеки един от неговите обожатели. Добре, че нямате власт. Имам познати украинци, прекрасни хора и всеки, който иска да ги унищожи самият той е "сбъркан".
Shade
Цитат(biggeorge @ 04/03/2022, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
Може САЩ да използват ядрено оръжие срещу Европа, а да обвинят Русия за това.
Както стана в Запорожката АЕЦ.

Ще ти издам под сурдинка една публична тайна: цялата патаклама в Украйна е една 100%-ва американска манипулация. Американците бомбардират украинските градове и по-специално жилищните им квартали, като обвиняват за това руснаците.
Манипулацията, обаче, не е само на този фронт. Американската дезинформационна стратегия е безпрецедентна. Лъжат, че рублата се сривала, а всъщност рублата върви стръмно нагоре.
И всичко това е само началото. Американците възнамеряват скоро да извършат разтърсващи провокации и в Западна Европа. Намерението е да хвърлят няколко ядрени бомби. Първоначално във Финландия и Швеция, за да излезе, че руснаците са го направили, та да предотвратят влизането им в НАТО. След което следват американски ядрени бомби, хвърлени в Германия и Франция в гъсто населени жилищни райони. Уж от Русия, заради подкрепата на Украйна от ЕС. Очаква се Западът да отвърне на Русия с ядрена атака, на която Русия да отговори.
А в САЩ само ще потриват доволно ръце и ще се кефят колко тарикатски са изиграли света, Евразия да се самоизтрие от картата. По този начин се оттървават от конкуренцията и могат необезпокоявани само да лежат на припек и да си броят доларите.

Не пропускай да споделиш разкриването на тази дълбока конспирация с високоителигентните среди, в които се движиш! fishing1.gif
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:44) <{POST_SNAPBACK}>
Не си права.
Русия продава газ на Европа.
Ако Русия убие европейците на кого ще продава газа си?
На умрели хора друго освен ковчези не може да се продаде.
Между другото това го бях написал преди доста време и още тогава спорехте с мен, че Русия има намерение да нападне Европа и да убие всички европейци.
Да чукнем на дърво, досега това не се е случило. happy.gif

Искаш да кажеш, че някой тук ти е обяснявал, че Русия ще нападне Европа и ще убие всички европейци? 453.gif Жоренце, никой от пишещите тук противници на путинова Русия не може да сглоби толкова елементарно съждение, сигурен ли си, че не се бъркаш?

Ако слушаш руската пропаганда, ей сега ще врътнат кранчето на Европа и всичкия тоя газ ще го продадат на Китай и играта заспива. Проблемът е, че Китай изобщо не им иска толкова много газ.
А на умрели хора нищо не може да се продаде, дори ковчези. Ковчезите ги купуват оцелелите.
bod
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 03:07) <{POST_SNAPBACK}>

Ти, и индивидите, като тебе, след като постоянно ползвате упорките "нацисти", да бяхте се запознали поне с характеристиките на тази "идеология". Тогава щеше да проумееш, в което силно се съмнявам, че най-близко до нациската идеология е политиката на руските управници. Единствената разлика е, че нацистите поне спрямо собствения си народ/етнос не са проявявали геноцид.
Няма никакво значение, какви етикети лепиш, нациските ти пристрастия и паталогичната ти глупост се леят обилно.
biggeorge
По време на управлението на Хитлер милиони германци са били слепи за престъпленията извършвани от нацисткия режим.
Сега е същото.
Неонацистите и фашистите в Украйна извършват престъпления, но милиони хора не го забелязват.
Ако имаше поне грам мозък в главата си щеше да се информираш какви хора са на власт в Украйна.
Трудно е да си свободен, лесно е да си роб на пропагандата. hat.gif
biggeorge
Господи, защо не си прибереш вересиите?!
Средите, в които се движа?
Моля, информирай ме в какви среди се движа?
rolleyes.gif
Buitenlander
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 11:41) <{POST_SNAPBACK}>
rolleyes.gif

Ако има някаква справедливост в този свят, би трябвало да нямаш никаква среда. Всеки нормален човек, който те чуе какви ги редиш, би трябвало да те заплюе и да подмине.
vayu
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 11:41) <{POST_SNAPBACK}>
rolleyes.gif

Предполагам,че ще го баннат ако го напише тук в какви среди се движиш
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 05/03/2022, 04:34) <{POST_SNAPBACK}>

Как се връзва това твое становище с подписа ти, Жорка?
Thursday Next
Цитат(vayu @ 05/03/2022, 14:09) <{POST_SNAPBACK}>
Предполагам,че ще го баннат ако го напише тук в какви среди се движиш

Мисля, че Джорджи се движи предимно в нашата виртуална среда тук, и затова би било добре винаги да опитваме първо с търпение и разбиране.
biggeorge
Аз предполагам, че става дума за някакви русофилски среди. rolleyes.gif
Ако говори за нещо друго аз не се сещам за какво става въпрос.
Имам един колега, който много обича Русия и Путин, обаче за мен той е твърде радикален русофил.
Аз обичам България и не искам неонацисти тук.
А в момента имаме такива индивиди в нашата страна.
Те са местно производство.
Имам снимки на свастики по улиците на града.
Ако искате ще ги кача в Интернет. misli.gif
Сега си внасяме неонацисти от Украйна.
Това, че са жени не ги прави по-малко опасни.
Ще им сърбаме попарата един ден.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.