Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво ще кажете на Мариан.......тази така мила жена ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Mukaveev
Цитат(Бай Иван @ 24/07/2017, 00:16) <{POST_SNAPBACK}>
Бих и казал:Трудът е песен когато е лесен.Ако работех на бюро,като нея можех да работя и до 90г./мислех да пиша 100,ама от мен да мине/.Да ама хапката идва от тези с мотиката или с чувалите гебре,и тежки гюмове./примерно/Има и други даже по-тежки видове труд,в строителството,мините,кариери и др.И Цола Драгойчева навремето се изхвърли."аз съм на 80г и още работя",като не уточни какво точно работи./беше председател на комитета по българосъветска дружба/

Но виж как помниш , че е работила.....
Тая женица .....Мариане ли беше , не знам до колко ще кара. Но не е лошо да си коригира съветите....
Mukaveev
Има и друго.............70 годишен швед , не е като 70 годишен българин........
Mukaveev
Тая Мариан Тейсен...................е от друга планета
Питето
Ъ-ъ-ъ, госпожата от Брюксел, щяла да те задължи да работиш в България, и на всичкото отгоре е виновна, че у българско пенсиите са окрадени отдавна и недостигат? Това може да го продадеш на нЕкоя партия, да си го имат под ръка за баламите на следващите избори. animatedwink.gif
Thursday Next
Е как, ти не знаеш ли, че от Брюксел открай време ни крадат пенсиите? laughing.gif

Аз викам да се опълчим: изпъждаме всички мигранти, пенсионираме се на по 55, и отглеждаме само по едно дете. Така поне ще се свърши по-бързо. Последният да угаси ламБите.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.