Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кучето те гледа
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Glo
остаряхме Кати prashchai grigorii.gif днеска имам два ангажимента, не са кой знае колко трудоемки, един документ от центъра свързан с търсене на място за паркиране в синя зона, щото и там трудно се намират места и да ида да взема колата на дъщерята с монтирания нов шибидах, мисля че вече съм на доста улегнала възрас да помисля за своето спасение и спасението на евентуалните ми домашни любимци с които човек неминуемо се сдобива да му правят компания в дългите самотни старчески години, ако не повярват и те в Исуската, той няма да ги вземе в рая с нас 292.gif човек трябва да има страх от бога, по принцип страха е определящ за нашто спасение, безстрашните отиват в ада, човек който се страхува от тоя грешен сатанински свят, за да се отърве от тее страхове, избира да започне да се страхува от господа, тоест пак избира живот в страх 292.gif няма бягство от страха еййй laugh.gif но нека спрем да богохулстваме, има и един друг страх тука - страха от смъртта! ако обаче успеем да насадим този страх и в нашите домашни любимци - наградата ни ше е твърде голяма на оня свят, защото е наша отговорността и бог непременно ше ни потърси сметка в деня на страшния съд и за нашите подопечни, а на Питето му е широко около вратъ щото нито е набожен, нито го е страх да пече на скара горките божи твари, време е да се помисли и за морския свят, трябва и там да се пращат мисионери wavetowel2.gif

цък

Glo
ох, тая нашта гръмогласна чистачка постоянно издевателства над мене, тръгнах да слизам по стълбите да ида пеш наблизо до сервиза да видя кво стана с ремонта на шибидаха, че пича не се обади цял ден, грам алкохол не съм кусал, карам само на едно енергийно, че чаках всеки момент да звънне, така се изнервих, 292.gif тая я чувам три етажа надолу как чисти, мирише на препарати, май няма обоняние и налива много белина, щях се задуша, обаче какъв нюх има за бедни форумни батки, как ме забеляза през три етажа кой съм и се разкрещя – ооо, кво става? викам – слизам! слязох един етаж по-надолу! таа вика – къде отиваш? на работа ли? смъквам се още един етаж надолу.. – не! нали знаеш, че не работя! – ами откъде имаш пари? викам – ами оттука оттам! – неее, нее, кажи чесно де! – еми имам там разни неща, оттам ги взимам! --- ааааа, а-ха, дъщеря ти те издържа значи, тя нали работи, къде работи тя? там с телефоните и компютрите ли? – да! - ама откъщи ли? – оф, не мааа! – е , по-добре да не е в къщи! – оф, не е по-добре! – и се изсулих най-накрая..

връщам се след петнайстина минута, таа търка третия етаж..спря да мие и гледа ме въпросително изпод вежди , викам качването е по-трудно от слизането! – ти къде ходи? laugh.gif викам – ей тука наблизо! - еми майка ти нали затова се махнаха, че им беше трудно качването, кво стана сега с нейния апартамент? викам – празен е! ми няма ли да го продава, под наем да го пусне? викам – те малко го разкъртиха, почнаха ремонт, тряя да земе да го довърши! – ма как така ше го довършва бе, на нейните години bg.gif . не ма, да фане някой да го довърши ! wallbash.gif и се затичах нагоре, стъпалата ми се видяха направо като стълба към небето angel_not.gif тая почна да крещи нещо, не и разбрах нищо и викам – да, да, да, така е, и се скрих вкъщи на сигурно място, между другото тая пръдла като почне да мие нашта площадка и така яко блъска по нашта врата със стирката, че всеки път ми изкарва акъла
Питето
Подозирам, че нарочно не ползваш асансьора, за да може да пишеш такива постове. Три етажа без асансьор, ми на мен трябва да ми плащат за да живея на такова място.
Обаче може да е от енергийната напитка, ей така, да му дръпнеш два етажа преднина на тромавия асансьор.
Glo
аз съм космическа личнос, Пите, нещо като вселенски учител, само с две думи мое да ти обясня съвсем ясно неща които куп американски професори не могат да ти разтълкуват с часове, и въпроса не е чак толкоз въпрос на гледни точки щото има стълбищни гледки, има и гледки под масата, идва нещо изотгоре и то е доста притеснително, и напредва доста бързо w00tbrows.gif сега е времето за покаяние

Норвежко мрачно дарк дъждовно време

забулено е времето във черно тайнство
задава се във мрака сила мистериозна
разчела отдалече нашето нехайство

от космоса дълбок на непознатите вселени
заплита диря злото грандиозно
начело на безброй слънца изпепелени

нечуван химн на музика хилядолетна
пред него свойте пътища проправя
и глъхне в лава безконечна

и едно ракиено ми става 292.gif
Питето
Абе има тука един отговор, "42" е, обаче въпроса е голям проблем.
cath_y
Има и позитиви - поне живееш в стерилна среда w00tbrows.gif

А какво стана с кандидат зетя, дето го беше страх от теб? Запознахте ли се, реализирахте ли хапка, пийка sunbathing.gif
Glo
бе мене май ме е повече страх. пък и не съм готов още az takovata.gif не вярвам в дългите и сериозни връзки в днешното тиндърско и инстаграмско време с безкрайния избор на все по-нови и по-хубави гажета, ако стигнат на ниво внуче, тогава може и да изпълзя от луксозния си будоар sunbathing.gif

фен съм на еврейските нагласени бракове, където фактора любов напълно отсъства, в него важното са парите които дават стабилнос и спокойствие, любовта към парите е постоянна и сигурна величина за разлика от глупавата емоционална и разрушителна любов, често любовта се превръща в омраза, вечни чуства не можеш да обещаеш на никого а парите, хубавите дрешки и обувки, и вкусните гурмета са си константни винаги по всяко време rolleyes.gif

ромео и жулиета дето толкова много се обичаха, нали точно любовта ги уби, наистина колко са прости младите svirkam si.gif
Glo
Цитат
42

много чело нашто Пите
до вчера беше Чудомир
но обърнаха се дните
на Дъглас Адамс е везир
tongue.gif

Питето
Ясно, въпроса не е от твоята вселена а така се надявах. Мъка, ще отида да си сипя един джинс-о-тоник.
Glo
внимателската Пите, в тоника има ксеноформи w00tbrows.gif
Питето
Споко, разбираме се с формите щото се уважаваме. А и не се знае голЕмата ксеноформа какво дурги ксеноформи е приела преди жин-а, а и какви още може да поеме след него. Важното е да се уважаваме.
Потребител

... Гло, копеле, понеже и защото влизаш в темата перфектно, гледам ви тук - скучаещият колектив на напусналите Омелас /основна тема в разказа за цената, която хората са готови да платят за своето благополучие [по Урсула ле Гуин]/ пребиваващи в очакване на неизбежното пък и по начало от самото си раждане отровени от страха от смъртта ... та, силно! се надявам да знаете, че Исус е тъпо име за куче?! ...

... Нова, респект! ...

:.)

Glo
вчера и днеска се изкъртих от бачкане дееба, вчера ходих да сменям масло и филтри на мойта кола, днеска карах колата на дъщерята за смяна на масло и филтри, обмислям и да я закарам да и сменят маншоните на предните колела, че са протекли, също и да й сменя ремъка, водната помпа и да й реновират стартера и алтернатора, пфуууу и на всичкото отгоре и скимна , че искала нова кола, е не чисто нова де, някоя две три годишна, абе закво фърлихме толкова пари по тая дето я блъснаха, трошаха и шибидаха, сложихме и нова автоматична скоростна кутия, нови гуми, амортисьори и кой се занимава със всичко? - окаяния аз! 292.gif ми поработи половин една готина и ше се огледаме за нова кола, от две години насам нямам време и аз като хората да седна да си налея едно питие, да си поджапам малко из нета на спокойствие, но най -голямата простотия която можа да ми се случи е че ми се счупи механизма на прекрасния ми президентски стол и изобщо няма такива механизми в българия, стола ми е висша класа стол, не мога да седя на някъв си тъп стол и да ми е приятно да сърфирам, при тоя тип механизъм облегалката се захваща не с помощта на подлакътниците за стола, ами се нанизва независима на таа стърчащата част на механизма, няма как да поръчам от китай, ше ми излезе колкото десет стола, тряя си купвам нов стол деееба, хубавите са скъпи, а аз държа освен душата и характера, но и вещите ми да са хубави и скъпи 292.gif

пфуц дееба prashchai grigorii.gif
Glo
Урби ет Орби , пичове смотани biggrin.gif

тряя зема се науча да минавам на касите за самообслужване в супермаркетите с цел по-малки сметки rolleyes.gif одеве дъшерята ми пише, че си взела три закуски в Лидл, минала на каса за самообслужване и маркирала само една, платила я и си излезнала като пич с трите закуски laugh.gif аз одобрих, обаче знаете ли защо, това не е кражба, защото на нас кой ше ни заплати превъплащението ни в касиери, хем да им пазаруваме, хем и да им касиерстваме безплатно, ний не сме крадци, обаче ай сега! бех на пазар неска в кауфланд, имат 4 каси на самообслужване деееба, на мене ква ми е мотивацията да им заработвам като касиер, минах на нормална каса, обаче! следващия път имам намерение да напазарувам за стотина кинта , да мина на каса за самообслужване и да маркирам само половината стока, така е справедливо, а на запад чета зели да ги закриват тее каси, така ли е бе западняци? нека Горския да отговори, че само чете без да пише, демек пълна скатавка и почва да ме дразни вече navikvane.gif безкасовото обслужване го разбирам така - минавам с количката, касата ме сканира автоматично без да се налага да вадя и да пускам на лентата нищо, нито да тегля, нито да сторнирам разни грешки, да допра картата до теминала и чао до другия път, амбицирах се деееба, ако ме спипат ше кажа, че де да знам аз, да е имало някоя лелка наоколо да ми помага sunbathing.gif айде да спрем да разчитаме на човешката чеснос и почтенос, не сме комунисти с нереални очаквания от човешката природа, той комунизма затова умря, щото беше едно недоносче дето викаше Бай Тошо sunbathing.gif тъпаци
Питето
Всичко си е точно и логично. Щото одобряваш как щерката е прецакала магазина с две закуски за стотинки, заради това са ти пробутали стол без поддръжка от към части, които са на космически цени. Сещаш ли се, прецакването е двупосочна улица, обаче от към твоята страна е велосипедна алея, а от към насрещоно прецакване е магистрала. Беше писал нещо за неумния български народ, оказва се вярно.
Самообслужването в магазините е измислено, за да намали цените (спестява се от заплатите на продавачите и се пести време на купувачите) и щеше да се спести и от към заплатите на касиерките със самотаксуването, обаче 80% тъпаци са прилична критична маса за прецакване на всичко и... сещаш се нататък. Това ще е следващия естествен подбор — умни срещу тъпи.
Glo
Пите, само гледаш да злепоставиш пред аудиторията философията ми за живота, плетеш едни дребни постинги като малки върбови кошнички, а имаш потенцяла да заплетеш еййййй такива големи върбови колиби tongue.gif biggrin.gif
Glo
приятели мои единствени, стискайте ми палци, днеска ше се опитам за първи път да се самообслужа на каса за самообслужване, смятам да си прибера като начало едни двайстина процента в качеството ми на принудителен стажант касиер b_046.gif проблема е, че никога не съм минавал досега на такива каси и си нямам престава как се прави 292.gif анулирали били човешкия фактор за да свалят разходите, да ама човешкия фактор иде с намерение да им докара още по-големи разходи laugh.gif тъпаци
Leon
Като гледам тоя механизъм е подобен на 80% от столовете, тези проценти нещо да ти говорят w00tbrows.gif ?
Виж там някой къф да е стол с механизъм и го прехвърли на президентския си стол и после пий ена ракия за мое здраве, пък аз ще пия ена за твое и за шикарния попан стол. Наздраве, Glo sunbathing.gif
Glo
абе, трудна работа, то ясно, че ше се купува нов стол, наздраве Леон cheers1.gif щех да ходя да обирам един от кауфландовете, а защо не и всичките, ма се запих от сутринта поради липса на по-добри развлечения laugh.gif че и един майстор дойде, да му отворя да бачка, опитах се да напиша някво стихотворение за възхвала на собствените ми прелести и умения, нищо не можах да напиша, викам на майстора, ти бачкай, аз ше пия ракия, тоа вика - ми щом ти се удава, викам - то май само това ми се удава, тоа се наежи, вика- аз как пия вечер ако знайш laugh.gif
Leon
Цитат(Glo @ 17/10/2024, 15:02) <{POST_SNAPBACK}>
... тоа се наежи, вика- аз как пия вечер ако знайш laugh.gif

Левак! Намерил с кво да се хвали, вечер пият всички, а от сутринта, при това всеки ден, могат само професионалистите wavetowel2.gif
Питето
И като се обслужи сам на касите без касиери, дойде ли нЕкой от персонала да ти каже "Наздраве и да почерпиш!" ?
Щото не мога да си те представя да излезеш от магазин само с мезе в торбата.
Glo
Пите, добре си ти, а аз и в астрология и мистика нямам право да пиша, там пък защо? w00tbrows.gif че кога съм писал там изобщо? карай, мога да им отворя очите за много неща, бих им казал, че никой от тее мислители не е прав, нито за религиите, нито за бога, нито за Смисъла, щото смисъл има, но само в известен смисъл, запътили са се нанякъде където трябвало да пристигнат за да се спасят laugh.gif вий вече сте там бе, вече сте си го сътворили, а бог не е това което Е! бог е точно това което НЕ Е! има само един съзнателен смисъл - и той е точно в това което сами сме си сътворили, постоянно сме в безкраен процес на сътворяване, затова всеки ше иде в следващия си момент точно там където вярва , че ше иде, христяните със сигурнос ше отидат в някъв христянски рай, мюсюлманите ше попаднат в рая със 72 то девици докато накрая не им писне и си сътворят нещо друго, това е свободния избор и свободната воля за който се говори в свещените текстове, ама хората са прости и дебилни като бай ти Мешихи и Марянчо от христянския бардак и освен за смях и подигравки , за друго не стават laugh.gif
Питето
Прати ми го това парче желязо от стола, да ти го заваря, че разкърти всичките основи на религии, обществото, физиката и буташ цялата вселена към някакъв гаден край.
Glo
Пите, оспорвам начина ти на общуване с мене лично 292.gif аз ненапразно съм избрал единствено и само литературния начин на изразяване, щото си чел Чудомир И Тери Пратчет az takovata.gif да ти пратя желязото, ма го изфърлих, ти да не мислиш, че не съм го носил на заварчик laugh.gif от самото начало си знаех, че това е края му на стола ми, и точно вселената ми го каза, там има всякви и безброй много столове, пак ше ми прати някой хубав az takovata.gif
Питето
Ей, това бургаския климат не прощава. Аз като крайморски човек пробвах вапцаровски подход (море, машини, една две заварки), а ти на момента фра-а-ас с канджата по главата. С това отношение, сигурно си пропуснал и лефера в Несебър, дето го раздавали на рибния фестивал.
Glo
Пите, да ти издам една тайна, бургазлии като цяло са ебати дивите селени в сравнение с варналии, но пък града ни се променя яко с дни щото кмета ни е извънземен, а телата ни са само едни театрални костюми, ние театъра по го умеем! sunbathing.gif варна ни диша прахта, последно бях във варна преди две три години, седите си още в старите времена, пък и морето е много по-студено, острия отровен варненски зъб на завистта ви гризе постоянно laugh.gif tongue.gif
Питето
Което си е истина, истина е, променя се Бургас яко. Едно време, като погледеш от към морето създаваше илюзия че гледаш Ню Йорк, обаче като нацъвкаха разни кооперации и кооперацийки покрай морето, и заприлича... абе загуби се илюзията за небостъргачи.
Glo
Пите, понеже неволно се издаде, че и ти си пиянка като основните играчи в тая соцялна мрежа - РАДИО ПИЯНИКА за гръдска музика wavetowel2.gif

отвараш сайта и наискаш плеъра горе вдясно sunbathing.gif

https://www.bira.top/?fbclid=IwY2xjawGTIx9l...94DnSf8m1-o6mUw
Питето
Чета те, търсиш си оправдание, а не компания.
Glo
Цитат(Питето @ 03/11/2024, 17:05) <{POST_SNAPBACK}>

тцъ, Пите! само основание devil2.gif
Glo
Цитат(Питето @ 03/11/2024, 17:05) <{POST_SNAPBACK}>

всъшнос точно компания си търся, и изведнъж както си гукам с хората и пускам разни снимки както обикновено, идва Горския и ме обижда на Тиквеник w00tbrows.gif
Питето
Оказва се, че странните неща са в главите ни, а не да са долетели/допълзели/телепортирали отнякъде. Ей нА от де се вземат боговете:
"... Вярата е сред най-могъщите органични сили в мултивселената. Е, дори да не помества планини сама по себе си, може да сътвори същество, което е способно да го стори.

Хората дълбоко се заблуждават за вярата. Смятат, че действа отзад напред. Представят си, че първо има обект, после възниква и вяра в него. Всъщност е точно обратното.

Вярата се подмята из просторите на битието подобно на буци глина, въртящи се в спирала по грънчарското колело. Например така са сътворени боговете. Несъмнено е, че са създадени от онези, които вярват в тях, защото дори съкратените биографии на божествата доказват, че произходът им не може да е божествен. Склонни са да правят онова, което и хората биха си позволили, ако щеше да им се размине безнаказано, особено като става дума за нимфи, златни дъждове в спални и смазване на врагове.

Вярата създава и други неща.
..."

От това, последното, най-ме е страх. Преобладаващо всички са се напънали да се сещат за едни страшни неща, за едни апокалипсиси, добре че тук-там има някой да се сети за нещо готино.
Glo
мисълта зад мисълта, първоначалната безпогрешна мисъл заглушена от последващата която си решил, че е първоначална, а първоначалната не е просто мисъл а вяра която е знание, лоследващата след нея е фейк, фалшива вяра, ама всеки се съсредоточава над самонагласената си, натъкмената да си уйдиса на разума си! а тя е неуверена и като такава не дава никъв плод sunbathing.gif вярата е знание за бъдещето, за онова бъдеще което сам си избереш, ю ноу там - свободната воля, и аз си имам свое Боги, измислил съм си го и аз като религиозниците, ама си е само мое, не го деля с никой друг, да ти кажа, върши работа tongue.gif
Питето
Че к`во му е да му седнеш отзарана с питиетата? Трудното е да се събудиш рано, почването е лесно.
Номера е, хем почваш отзарана хем после и нещо свястно да свършиш. Такива съм ги виждал на живо. Удрят по една шкембе чорба с една бира (или голяма ракия по желание) и после цял ден редят плочките по лазер. Чирака е само на чорба, щото е шофьор. Това видяно на живо, щот` ми беше наблизо "мека"-та на шкембе-чорбата в града. Не бе, не всички го умеят, обаче има доста професионалисти.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.